Pyyntö lapuan"herroille"

järkikäyttöön

Pitäkää päänne ja äänestäkää EI maahantunkeutujille,matuille. Täällä emme kaipaa ensimmäistäkään siivelläeläjää,niitä on suomessa ja jopa lapualla jo ennestään riittävästi.

53

282

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PeliMennytNaurettavaksi

      Eiköhän nämä ole paremminkin pelureita, jotka eivät tajua vaaran merkkejä korteissa, on samaa -kun lapualla ei olisi korttimiehiä ollenkaan, vain yksi Kustaa riittäisi ja hommat tulisi tehtyä eleetömästi ja luonollista tietä.

      • SivistynyttäEsitystä

        LAPUAN PELIKORTTIMIEHILLE; MUTTEI NÄMÄ MITÄÄN TAJUA

        Nurinkurin hölmölä. Raiskaajat ja laittomat maahantunkeutujat ovat sankareita, uhrit ovat pahoja sekä myös uhrin puolustajat.

        http://mvlehti.net/2016/10/17/gotlannissa-mielenosoitus-raiskaajien-puolesta-vastarintaliike-jarjesti-vastamielenosoituksen/

        ”älkää yleistäkö asioita koskemaan kaikkia – kaikkien veri on punaista”

        No se veri ei olekaan syy tekoihin, joten ihan sama minkä väristä kelläkin. Syy tekoihin on ajatusmaailma ja islaminuskoisten ajatusmaailma tuottaa noita raakojakin raiskauksia 17 kertaa enemmän kuin esim. suomalaisen.

        Kun todetaan, että islaminuskoisista on paljon haittaa, katsotaan ryhmää kokonaisuutena. Tämä on tosiasia, jota ei millään mielenosoituksella tai feministien ja vihervasemmiston unelmilla voida muuttaa tai kieltää.

        Kun maahan lasketaan joukoittain islaminuskoisia, on järjellistä olla tietoinen siitä, että siitä tulee ongelmia.

        Kulttuurimarxistien ajatuksella lasketaan maahan tuntematon joukko, jonka mukana tulee paljon ongelmia. Heidän mukaansa tässä vaiheessa ei saa eritellä yksilöitä, vaan kaikki ovat tervetulleita.

        Kun maahan lasketun joukon ongelmat alkavat näkyä raiskauksina ja muina rikoksina, sitten pitää eritellä yksilöitä, eikä saa tajuta, että maahan on laskettu ongelmallinen joukko. Eikä myöskään saa tajuta, että jos joukkoa ei olisi laskettu, ei niitä lukemattomia ongelmiakaan olisi tullut.

        Jos maahan laskettaisiin yksi kerrallaan tarkistettuja yksilöitä, joiden soveltuvuus läntiseen maailmaan tarkistettaisiin ja joiden kyky elättää itsensä tarkistettaisiin ennakkoon, voitaisiin minimoida ongelmat. Silloin tarkasteluperuste olisi maahan laskettaessa ja tekoja arvioitaessa yksilöllistä.

        Tämähän ei vihervasemmistolle käy, koska he haluavat ongelmia maahan ja heille tärkeää on vain islamisointi, ei kanta-asukkaiden tahto tai hyvinvointi. Siksipä vihervasemmistoa ja muita suvakkeja ei kiinnosta se tosiasia, että tulijat ovat etsimässä sossun palkkaa, eivätkä ole mitään hädänalaisia. Eikä sekään, että tulokkaat valehtelevat ikänsä ja historiansa sen mukaan, minkä uskovat auttavan sen sossun palkan saamisessa


    • poooooooois

      Nämä kirkkojen saattokellojen soittokin on sama ku tuuleen huutais. Aivan hölmöä touhua kun asialle ei silti mitään saada aikaan. Näitä sen maan kansalaisia,aikuisia karkureita nyt alattais hyysäämään täällä meidän verovaroin. Naurettavaa paskaa. Rajat kiinni vaan noilta pelkureilta...Alkaa pikkuhiljaa vit--tamaan toi touhu oikeesti..Suomi suomalaisille ja oman kansan asit kuntoon.Toiv nää herrojen ketkut päättää oikein,,,ei tappajia ja raiskaajia tänne..

      • huluusSittenVelloo

        Joo turhaa kelojen kalakuttelua, siellähän niitävät mitä niittävät ja mitään ei saaha ja tänne vielä näitä voi hyvää päivää, samaa temmelystä jatkamaan.


    • SiitenKurvinenNainen

      Hieman myöhemmin poliisi saapui paikalle, kuten myös ryöstäjämieskin jostain kumman syystä, jolloin ryöstetty nainen pystyi tunnistamaan hänet.

      Ryöstäjä osoittautui 27-vuotiaaksi Irakin kansalaiseksi. Hänet pidätettiin ja vietiin putkaan ryöstöstä epäiltynä.

      http://mvlehti.net/2016/10/17/naispyorailija-ryostettiin-sivulliset-riensivat-apuun/

      --Nyt on viitekuva kohdillaan. Ei mulla muuta.

      --Ryöstäjä oli varmaan tulossa vinkumaan poliisille rasismista kun hänet tönäistiin pusikkoon

    • Kohta teidän itse keskuudestanne valitsemat ihmiset päättävät hyväksyä tarjotun sopimuksen.
      Jos sinun ajatuksillasi olisi laajaa kannatusta, olisit itse siellä päättämässä. Ei muuta kuin ehdolle seuraaviin vaaleihin.

      • KansaKaikenPäättää

        Jaahas Kaukavan kauhakauppia ilmestyi paikalle puollustamaan suojattejaan.


      • KansaKaikenPäättää kirjoitti:

        Jaahas Kaukavan kauhakauppia ilmestyi paikalle puollustamaan suojattejaan.

        Kerroin vain mitä tulee tapahtumaan.


      • paritelihat

        Olisit nyt kuminkin mainostanut värit ja lisäykset ja sensemmoset....


    • Sanatontakerrottavaa

      Mikäli rehellinen tutkimus ikinä julkaistaisiin, valtamedia hiljentäisi sen ja syylliset joutuisivat oikeuteen vihapuheesta.

      Tutkimukselle kävisi kuten Suur-Lontoon poliisitoimen tutkimukselle, jonka mukaan muslimipoliiseista tehdään kymmenen kertaa enemmän valituksia, koska nämä ovat olleet kymmenen kertaa korruptoituneempia.

      Tästä syystä raiskaustutkimuksella on ollut neljä johtajaa viimeisen vuoden aikana.

      http://mvlehti.net/2016/10/17/korkeimman-oikeuden-tuomari-korvattu-raiskaustutkimuksessa-rasismin-vuoksi/

      Liitetään tuo kommenteista perään.
      Kuinkahan kauan menee, ennenkuin suomalaiset miehet ryhtyvät oikeasti tekoihin?

    • kiiitoseiiiiiiiiiii

      Lapuan haaveilemat matut mahtuu hyvin kauhavalle,siellä kämpät,tulkit ym apu jo valmiina

    • Seuratkaatarkasti

      Nyt on sitten syytä seurata ketkä kannattavat ja ketkä vastustavat kuntavaaleja silmälläpitäen!

    • näinajattelen

      Ei Lapualle voi kukaan vieras ihminen tulla, sillä täällä elää edelleen ikllien häpeällinen perinnen. Parempi, että Lapua jätetään homehtumaan omahyväisyyteensä ja tarjotaan turvapaikkaa muualta.

      • OntörkeääLepsumista

        HAMMASLÄÄKÄRI PALJASTI SOTALAPSEN OLEVAN AIKUINEN- SAI POTKUT
        Julkaistu 17.10.2016 Kirjoittaja: Paavo Tajukangas Yksi kommentti
        Alkusyksystä sattui Visbyssä mielenkiintoinen tapahtumaketju. Muuan visbyläisen hammaslääkärin vastaanotolle tuli sotalapsi. Hammaslääkäri ei jostain syystä katsonut, että lapsi oli lapsi, vaan ”lapsi”. Hammaslääkärin oman kertomuksensa mukaan Maahanmuuttoviraston papereissa ollut ikä ja lapsen oikea ikä eivät millään voineet täsmätä.

        Hammaslääkäri oli hiljaa, mutta teki oma- aloitteisesti ikätestin, kun potilas nyt kerran oli siinä edessä suu auki. Siis ikäänkuin potilaan tietämättä, purukaluston paikkauksen yhteydessä tarkistettiin myös lapsen ikää oikeampaan suuntaan.

        Sen jälkeen hammaslääkäri lähetti tulokset Maahanmuuttovirastoon, sillä hän oli hyvässä uskossa, että viranomaiset ottavat vastaan vihjeitä rikoksista.

        Mitä tästä seurasi? No, mitäpä tällaisesta Ruotsissa voi seurata.

        Hammaslääkäri sai välittömästi potkut. Visbyn Kansanhammashoidon päällikkö Mats Kvarnbergin mukaan hammaslääkäri ei olisi missään nimessä saanut tehdä oma- aloitteisesti ikätestiä.

        – Mitkään seikat eivät puolusta hammaslääkärin tekoa ja kaikenlisäksi lääkärin tehtäväänkuvaan eivät kuulu ikätestit, jos sellaista työmääräystä ei ole.

        Hammaslääkäri toimi siis omantunnon mukaan- hän huomasi, että henkilö valehteli ja tässä tapauksessa kyseessä oli rikos, ainakin rekisterimerkintärikoksen tunnusmerkistö täyttyy. Mutta koska rikoksen tekijä oli laiton muslimi, niin rikoksentekijän teko katsotaan läpi sormien ja rikoksen paljastaja joutuu roviolle.

        SVT

        Laita jakoon:
        https://paavotajukangas.com/2016/10/17/hammaslaakari-paljasti-sotalapsen-olevan-aikuinen-sai-potkut/

        Näinhän nämä solutautuvat sekaamme kaikin konstein.
        http://mvlehti.net/2016/10/17/sdpn-puheenjohtaja-antti-rinne-lakaisi-rami-adham-ongelman-maton-alle/


      • KannotJaKivetKäännetään

        Ei lapualla ole ennenkään silimän kääntäjiä suvaittu, jotta se onkin paree -kun ei tänne tuki, täällä kyllä otetaan asioista selevää ja sitteeen varmasti jiesu.


      • sivustaseuraajaminäkin

        Niin minäkin ajattelen. Olen senkin nähnyt, että itsekkyys, yltiöpäinen itsensä yliarvostaminen ja muitten ihmisten pilkkaaminen kostautuu aina jossain elämän vaiheessa takaisi moninkertaisena epäonnena ja onnettomuutena. Sitä saa mitä kylvää.


      • KaikkiaOnMitäTarvitaan
        sivustaseuraajaminäkin kirjoitti:

        Niin minäkin ajattelen. Olen senkin nähnyt, että itsekkyys, yltiöpäinen itsensä yliarvostaminen ja muitten ihmisten pilkkaaminen kostautuu aina jossain elämän vaiheessa takaisi moninkertaisena epäonnena ja onnettomuutena. Sitä saa mitä kylvää.

        Mitasa oikein horiset, ei lapualaiset ole kuules keltään mitään vienyt, jos ei nyt aivan lasketa noita riiuuikäisiä, lopetas nyt se marinas ja tuus sinäkin omillas toimeen.


      • omillaanpärjäävä

        Sellainen joka pärjää omillaan, niin sen ei tarvitse kadehtia vähäosaisia.


      • nurmoonpualelta
        KannotJaKivetKäännetään kirjoitti:

        Ei lapualla ole ennenkään silimän kääntäjiä suvaittu, jotta se onkin paree -kun ei tänne tuki, täällä kyllä otetaan asioista selevää ja sitteeen varmasti jiesu.

        Ylivainio hihhuloi lapualta käsin, jotta kyllä noihin on totuttu ja kovasti jopa tykätty kun latosaari oli aina tupaten täynnä kun Niilo kaatoi kansaa.

        Kohta se kuulutetaan, kakskymmentä mamua joka vuosi, vai paljonko ne niitä haalii?


      • Huluuvelle-valta

      • katsokaa.tuo.heti

        YOUTUBE : TOTUUS SUOMEN NYKYTILANTEESTA.


    • F35

      Ei rättipäitä lapualle.

    • wikkekilo

      Olipa sitten Lapuan päättäjät tai muutkin vastuullisessa asemassa olevat olisi todella syytä tarkoin harkita. Suomessa on korkea työttömyys ja työttömiä tulee koko ajan lisää. Valtion velka kasvaa karkaa niin sanotusti käsistä. Suomi kyntää todella syvällä suossa.

      Eikö olisi järkevää löytää työtä ensin oman maan kansalaisille ? Hädässä olevia pitää toki auttaa mutta olisiko se apu paljon järkevämpää viedä sinne mistä niitä pakolaisia tulee ? Maan puolustukseenkin pitäisi satsata mutta rahaa tähän myönnetään niukasti. Kiristynyt poliittinen tilanne euroopassa luo paineita vahvistaa puolustusta
      varoja pitää löytyä tähänkin.

    • SekasortisuuttaLisätään

      Onkos lapuakin jotenkin kontallansa -tässäpä hyvä esimerkki.

      http://mvlehti.net/2016/10/17/asiakirjat-joilla-poliisi-kieltaa-itis-4-tapahtuman-21-10/
      Törkeää, että poliisi lannistuu laillisen mielenilmauksen häiriköiden edessä. Poliisin tehtävä pitäisi olla turvata mielenosoitus häiriköinniltä.

      Ja tuossa toinen vastaava kytkös politiikasta.
      http://mvlehti.net/2016/10/17/jaiko-sdpn-antti-rinne-kiinni-valehtelemisesta/

      Totuus...on vaikea laji......Antti Rinteellekin...ja valhe on vielä vaikeampaa......
      Taisi olla viimeinen rehellinen demari. herra nimeltään Eetu Salin, ja hänkin kuoli sörnäisten vankilassa....aikoinaan...!
      JEP..!

      • teukkaperusajattelija

        Pentti Linkola on oikeassa. Kun jokin eläinlaji lisääntyy liikaa, niin luonto harventaa kantaa sopivaksi, esimerkiksi jänisrutto. Länsimaat auttaa Afrikan väestöä lisääntymään rahalla, jonka tietenkin kustantaa veronmaksajat. Kun naiset ei onnistu ruokkimaan paneskelevaa ukkoa ja 15 kakaraa, niin rynnätään Eurooppaan sossun jonoon.


      • lapuagonewild
        teukkaperusajattelija kirjoitti:

        Pentti Linkola on oikeassa. Kun jokin eläinlaji lisääntyy liikaa, niin luonto harventaa kantaa sopivaksi, esimerkiksi jänisrutto. Länsimaat auttaa Afrikan väestöä lisääntymään rahalla, jonka tietenkin kustantaa veronmaksajat. Kun naiset ei onnistu ruokkimaan paneskelevaa ukkoa ja 15 kakaraa, niin rynnätään Eurooppaan sossun jonoon.

        Ähtärissä on eläinpuisto, Lapualle tuloo villieläinpuisto. https://www.youtube.com/watch?v=ozayD1G6jyA


    • tuhontielläkulkusuunta

      Lapua laitetaan pilalle -kyllä nyt aivan narraamalla, jollakin ei kyllä ajatus pelaa päättäjistä.

      • raiskarimamuihin.väsynyt

        muistakaa vaalit. äänestä tarkkaan.


    • EuroopanvaloittajatRules

      http://mvlehti.net/2016/10/18/britannia-alkoi-ottaa-pakolaislapsia-calaisn-leirilta-missa-ne-lapset-ovat/

      Matut valehtelee, murhaa, raiskaa, pahoinpitelee, ryöstää, levittää tauteja, ja jättää jälkeensä kamelinkuselta haisevan karmean sotkun.
      Eikä tämä ole vihapuhetta, vaan faktaa, vaikka totuuden lausuminen on joidenkin järkensä menettäneiden mukaan vihapuhetta.
      http://mvlehti.net/2016/10/16/video-pariisi-2016/
      Saatanan sipiä! otappas nyt muutama näitä mukavia laps(l)o(i)sia sinne kämppääsi asumaan. Vai etkö olekaan sanojesi mittainen mies?

    • sesiitääääää

      70 % testatuista alaikäisistä matuista on todettu olevan täysi-ikäisiä

      • Ketähänsieltäyrittätulla

        Joo niinpäs onkin, paperinsa hukaneita tarunkertojia, kuuluu kulttuuriin ja parhaimmat nostetaan jalustalle.

        http://mvlehti.net/2016/10/18/lahes-70-prosenttia-suomessa-testatuista-alaikaisista-turvapaikanhakijoista-on-aikuisia/

        --Suomalaiset poliitikot tietävät ja näkevät, että heitä huijataan, mutta alistuvat kuin lampaat..!
        Jos nämä "nuorehkot" ovat tällaisia huijareita, niin miten on sitten , aikuisten kohdalla, asia..?
        Eikös sitä jotenkin niin sanota, että vähän hullu saa olla, mutta ei tyhmä...!
        No...Hallitus ja muut päättäjät, ovat näitä molempia...!
        JEP..!
        --Yllättikö? No ei tämä on ollut jo silloin tiedossa kun ensimmäiset asyylinvonkaajat ylitti kesäkuun lopulla haaparannassa rajan...pieniä lapsia ja naisia piti tulla ja kaikki syyriasta no ei tullukkaan vaan riehujia somaliasta rintamakarkureita irakista ja terroristeja, afganistanista, kaikki miehiä tai vähintään 15v täyttöneitä islamistikakaroita....


    • aivapöhobas

      Ne kuuluu häkkihin. Ne kluluu häkihinmn. Mä nähänu elääntrahas viimeski. Voi ruakkia mutta äklää psätäkö tännennäi.

    • ajattelija-49

      Kyllä euroopan pitää hoitaa tämä pakolaiset Suomi mukaan lukien.
      Tämähän sai alkunsa USA ja euroopan ansiosta. Kaikki nämä maat mistä pakolaisia tulee on länsimaiden sekaantumisen ansiota.Somalia on kyllä epäselvä ainakin minulle mistä se sai alkunsa.Kyllä näihin maihin on turha yrittää viedä demokratiaa.

      • uomalaisetEnsin

        Rajat kiinni ja kaikki pihalle akaseen vlelaaa. ie


      • massamurhaaja

        Pitääs vissiin teherä ku ryssä, pommittaa joka saatanan mutiaanen hengiltä, oli kersa, akka tai vanhus.


      • JunatLastattuPommein

        MUHATUKSI rules itself jos naita tannpaastaa, lontoosa taas junat taynna rtyylia ja kampa, pahinta taas siejplla pelataan e


    • papinfrouva

      Toivon, että Lapuan päättäjät eivät ota pakolaisia kaupunkimme.
      Toivon hartaasti, että valtuutettu, jota äänestin, puhuu rohkeasti kielteisen kannan puolesta
      Pidetään Lapuan perhekaupunkina, jossa lapu alaisten on hyvä ja turvallinen olla.

    • erheellistä

      Papinrouva nyt on jo v aikka kuinka paljon ulkomaalaisia lapualla ootko muistanut sitä.

      • haIoska

      • lisälisää

      • papinfrouva

        Joo niitä on jo liikaa. Siksi ei enempää.


      • NOT-ei-oo
        papinfrouva kirjoitti:

        Joo niitä on jo liikaa. Siksi ei enempää.

        Lapualla liikaa?


    • hoooooooooooo

      nostetaan tätä viestiketjua notta muistetaan ensi maanantai ja tulevat vaalit

      • Päätös oli yksimielinen, joten meinaatko vaihtaa koko hallituksen ja valtuuston? Asia on vain nyt niin, että sellaiset henkilöt jotka saavat niin paljon kannatusta, että tulevat valituiksi, ovat suvaitsevaisia, tolkun ihmisiä. Nyt ja aina.


      • Onkopäätetty
        nuorissa_on_tulevaisuus kirjoitti:

        Päätös oli yksimielinen, joten meinaatko vaihtaa koko hallituksen ja valtuuston? Asia on vain nyt niin, että sellaiset henkilöt jotka saavat niin paljon kannatusta, että tulevat valituiksi, ovat suvaitsevaisia, tolkun ihmisiä. Nyt ja aina.

        Ei tietääkseni mitään päätöstä ole tehty - viime kokouksessa siirrettiin kahdella viikolla.


    • rahinstjottaraikaa

      Laitetaan valtuusto hylkaamaan matutus, ensikuussa on Motta kaikkikynat huuita matuista ja lujaa ei matuakaan lapualle viela ehditaan, tausi huuta paalle,,,,e kykeneva

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ei ihme, että ihmiset muuttaa pois Lapualta kun tällaisia rasistisia, pienen mielen omaavia kirjoituksia ei poisteta tältä palstalta!

      • Anonyymi

        Facebookissa oli galluppi että kumpi on vakavampi ongelma rasistiset puheet vai Näkkäläjärven kissantappo?
        Tulos oli että 98 prosenttia piti kissantappamista vakavampana ongelmana.
        Rasistiset puheet eivät ole ongelma ollenkaan, vaan maalittava ja koko kansan kollegiaalisesti tuomitseva puhe niistä.


    • Anonyymi

      Sossupummi mamuille Stoppi sanoi eräs valtuuston jäsen kerran oikein televisiossa...

    • Anonyymi

      Oliko se kuuluisa takinkääntäjäneuvos

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1858
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1798
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      117
      1761
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      70
      1567
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1118
    10. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1102
    Aihe