Syyriaan kustannuksella

Oinakki

Rami Adham
On tullut pakolaisena Suomeen mutta ei ole sopeutunut. Teki kuten muutkin pakolaiset paljon lapsia että saa yhteiskunnalta tukia. On tuomittu vankeustuomioihin ja Suomalaisten pahoinpitelyistä. Muutti pois lapsien luota kaupungin vuokra asunnosta parin kilometrin päähän jotta saavat enempi yhteiskunnalta tukia. Ajavat uusilla autoilla mutta maksuja jätetty maksamatta. Halusi väkisin joku aika sitten televisioon ja ainut joka kieltäytyi oli ykkösen keskusteluohjelma kun tutki Adhamin taustat. Nyt useat ohjelmat haluavat Adhamin ohjelmaan kun nuoleskelevat katsojalukuja. Adham keksi leluviennin jotta saa matkustaa ja saa rahaa. Pommitusjuttu ei mennyt maailmalla läpi mutta Suomessa meni. Kuva keksittiin mutta veri jätettiin pois. Nyt on kohistu kun Suomen tavallisen kansalaisten puolue halusi väkisin Adhamin jäsenekseen. Miten puolue voi ottaa jäsenekseen rikollisen joka hakkaa Suomen kansalaisia. Pitäisi miettiä Adhamin karkotusta jo vankeustuomioiden osalta.

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tosiasioita

      Tämä terroristijärjestö Al-Nusran asiamies huiputtaa mennen tullen Kelan ja kunnan sosiaaliturvajärjestelmiä,kuten tekevät muutkin hänen kaltaisensa konnat,jotka asuvat nimellisesti eri osoitteessa ja maksattavat yhteiskunnalla vuokransa ja toimeentulonsa.
      Onko kunta maksanut kansalaisten verovaroista kerätyillä sosiaalituilla tämän huiputtajan Syyrianmatkat ?

      • Tosiasioita

        Tämä al-Nusra terroristien asiamies on vuosi kusettanut suomalaisia hyväuskoisia hölmöjä ja kusetukselle ei näy loppua.
        ”Lelusalakuljettaja” Rami Adhamin tarina
        Epäselvyyksiä Syyrian orpolapsien auttamisessa ja tekaistuja kertomuksia urotöistä.
        ”Aleppon lelusalakuljettaja” Rami Adham on saanut maineen suurena hyväntekijänä,mutta tosiasiassa Adham on kusettanut hyväuskoisia auttajiaan mennen tullen.
        Rami Adham on saanut mainetta jakamalla Syyriassa leluja lapsille. Hänen taustastaan on kuitenkin paljastunut monenlaisia epäselvyyksiä.
        TARINA kuulostaa uskomattomalta: suomensyyrialainen suurperheen isä vaarantaa toistuvasti henkensä kuljettaakseen leluja ja avustuksia pommitusten kohteena olevaan Aleppon kaupunkiin. Hän kulkee vuorten yli jalan ja ryömii mutaisia mäkiä yön pimeyden turvin.
        Uskokoon ken tahtoo mitä tämä satusetä Rami kertoo urotöistään piiritetyssä Aleppossa.
        Suomessa Adhamin tarinaa on kerrottu useasti kaikissa tiedotusvälineissä. Hän esiintyy viihdetähtien ja poliitikkojen kanssa. Tasavallan presidentin puoliso Jenni Haukio toimi Adhamin järjestämän taidehuutokaupan suojelijana ja kansanedustaja Erkki Tuomioja kätteli ja toivotti satusetä Ramin tervetulleeksi SDP:n jäseneksi.
        Adham on 42-vuotias kuuden lapsen isä, joka on tullut Suomeen 1980-luvun lopulla. Hän pitää Helsingissä lisäravinnekauppaa.
        Viime kuukauden aikana ”lelusalakuljettajasta” ovat kertoneet esimerkiksi CNN, NBC, BBC ja Al-Jazeera. Maineensa myötä Adham on onnistunut keräämään suuria summia hyväntekeväisyyshankkeisiin. Pelkästään parin viime kuukauden aikana Adham on kerännyt joukkorahoituksella yli 80 000 euroa.
        Mediahuomion saamiseksi" lelusalakuljettaja " ja jihadistiterroristien yhdyshenkilö Adham on keksinyt tarinoita Alepposta.
        VIIME tammikuussa Aleppon "lelusalakuljettaja" oli jälleen suomalaismedian otsikoissa. Adhamin kerrottiin loukkaantuneen pommituksessa avustusreissullaan.
        Tieto levisi Suomi–Syyria-yhteisön Facebook-sivuilta 12. tammikuuta. ”Veli Rami on ollut pommituksen Uhrina tänään. Valitettavasti me ei pystytty edelleenkään ottaa häneen yhteyttä”, päivityksessä luki.
        Suomi–Syyria-yhteisö on vuonna 2014 rekisteröity järjestö, jonka nokkamiehenä Adham toimii.
        Facebook-päivityksen yhteydessä julkaistiin kuva, jossa Adham istuu vasen käsi tukisiteessä ja sideharso päässä. Pari päivää myöhemmin julkaistussa kuvassa Adham istuu autossa.
        ”Veli Rami on nyt Turkin puolella. Hänet viedään terveyskeskukseen tarkastettavaksi. Huomenna mahdollinen paluu Suomeen”, päivitys kertoi.
        Tieto loukkaantumisesta ei kuitenkaan pidä paikkaansa, vaan se oli keksitty julkisuutta varten.
        Whatsapp-keskusteluista ja ääniviesteistä käy ilmi, että Rami Adham ja hänen entinen apurinsa Sami Meshaal suunnittelivat tarinan loukkaantumisesta yksityiskohtaisesti myydäkseen sen Suomessa suurelle yleisölle. Äänitallenteilla kuuluu Adhamin ääni. Osa viesteistä on lähetetty hänen suomalaisesta numerostaan ja osa turkkilaisesta liittymästä.
        Sami Meshaal on syyrialainen valokuvaaja, joka auttoi Adhamia videoiden tekemisessä Aleppossa. Adham on myös kerännyt julkisesti rahaa Meshaalin tyttären hyväksi. Tytär loukkaantui tarkka-ampujan osumasta Aleppossa. Meshaal ja tytär ovat nyt Suomessa turvapaikanhakijoina.
        Teksti on lähes sama kuin myöhemmin Facebookissa julkaistussa päivityksessä.
        Useat suomalaiset tiedotusvälineet kertoivat Adhamin loukkaantumisesta ja julkaisivat hänestä otettuja kuvia. Pian Adham istui tv-studioissa käsi paketissa kertomassa ”pommi-iskusta”. Tapauksen jälkeen uutisointi lelusalakuljettajasta lisääntyi entisestään ja hänestä viimeistään tuli kuuluisa hyväntekijä.
        Adham ja Meshaal halusivat julkaista pommi-iskusta myös videon. Whatsapp-keskustelusta käy ilmi, miten Meshaal neuvoi Adhamille sopivan kuvauspaikan. ”Olemme nauhoittaneet jo neljä kertaa. Kolme pommia ovat olleet suutareita”, Adham viestitti.
        Videota ei koskaan julkaistu, koska tarinan yksityiskohdista ei päästy sopuun.
        Sittemmin Adham ja Meshaal ajautuivat riitoihin. Meshaalin mukaan hän on joutunut Adhamin pahoinpitelemäksi. Hän on ilmoittanut pahoinpitelyistä ja viesteistä myös poliisille.
        Yhdessä ääniviestissä Adham lupaa hankkia Meshaalille väärennetyn henkilöllisyystodistuksen. Meshaal kysyy, pitäisikö hänen mennä lakimiehen luokse oikeiden asiakirjojen hankkimiseksi.
        ”Voimme väärentää sen, jos haluat. Miksi ei? Väärensin tänään yhden itselleni”, Adham sanoo.
        ”Suomalaiset tulevat nielemään sen. Jos eivät, työnnetään se heille peräpuikolla.”
        Voiko asian selkeimmin ilmaista.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      59
      5869
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3717
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      229
      1988
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      1799
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1236
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1219
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      289
      1027
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      53
      970
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      899
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      858
    Aihe