Olen 13 vuotias poika joka haluaa tyttöystävän

Poikajokahaluaanaisia

Ongelmana on se että en tiedä millainen pitäisi olla.
Joten voiko joku auttaa minua?

5

149

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sellainenpitäsiolla

      Jahas jahas. Annetaampa pari neuvoa nuorelle pojalle. Ensinnäkin tervetuloa tutustumaan naisten maailmaan. Luulen että voit kysyä saman asian yhtä hyvin viidenkymmenen vuoden kuluttua.
      Olen 63 vuotiasmies joka haluaa naisystävän. Ongelmana on se että en tiedä millainen pitäisi olla.
      Joten voiko joku auttaa minua?
      Kukaan ei tuskin voi sinua attaa. Sinun pitää olla alfa uros. Väh 185cm pitkä. Lihaksia olisi oltava. Mielellään pelaat jääkiekkoa vähintään SM tasollla. Rahaa olisi hyvä alkaa hankkimaan jo nyt. Nautit teatterista, ynnä muista kultturelleista huveista. Olisi hyvä omistaa joku laatuauto. Myös psykologin taidoista ei ole haittaa tyttöystävää viihdyttäessä. Tosin myös huumoria pitää löytyä, ja esiintymis varmuutta. (kykenet esitelmöimään asiasta kuin asiasta vähintään 100 päiselle yleisölle. ) Älä sitten koskaan unohtele asioita, muuten löytämäsi tyttöystävä on pian entinen. Älä tupakoi äläkä juo. Sallit kuitenkin tyttöystävällesi nämä asiat. Unohda poikienillat.
      Vieläkö olet kärryillä?'
      Osaat korjata asioita ja esineitä laidasta laitaan. Olet valmis uhrautumaan tyttöystäväsi puolesta tekemään ikäviä asioita. Opettele hyväksi kielimieheksi....siis "kielimieheksi" ja kielimieheksi molempia. Hanki 17cm fallinen varustus itsellesi. Olet myös melkoinen sanaseppo ja toimit luonnostasi juhlien keskipisteenä. Tässä nyt alkuun jotain mitä naiset estivät joten siitä vain etsimään tyttöystävää. Riittää että olet yli-ihminen. Kun olet valmis myymään sielusi tyttöystävällesi niin siitä se lähtee.

      • naistenmiesX

        Unohda tuon yllä olevan tyypin neuvot. En ole sen enempää rikas kuin komeakaan, mutta naisseuraa on aina riittänyt. ;)

        Muutama perusasia: Käytös on kaiken a ja o. Opettele käyttäytymään luontevalla tavalla kohteliaasti. Pukeudu siististi, äläkä yritä esittää mitään, mitä et oikeasti ole. Feikkaaminen paljastuu aina. Älä juo liikaa alkoholia tai polta tupakkaa. Pukeudu siististi ja pidä huolta kunnostasi. Käyttäydy tyttöjä/naisia kohtaan arvostavasti, niin hekin tekevät samoin sinulle, myös pakit antaessaan. Pari sanaa seksistä: unohda pornoelokuvien "opit", ellet halua itsellesi mustaa silmää! Huomioi naisesi tarpeet (muutenkin kuin seksin suhteen), niin hänkin huomioi sinun tarpeesi.

        Unohda pelkissä jätkäporukoissa notkuminen, liiku siellä, missä on tyttöjäkin. 18 täytettyäsi tulet kapakkaikään, kierrä silloin kaljabaarit ja lähiökuppilat kaukaa, niistä saat korkeintaan sukupuolitaudin, jos olet varomaton. Hanki sen sijaan vaikka jokin itseäsi kiinnostava harrastus, jonka parissa on myös ikäisiäsi tyttöjä. Yhteisestä kiinnostuksen kohteesta on hyvä aloittaa.

        Muista, että kaikki saavat ja kaikilta saa, mutta kaikki eivät saa kaikilta. Eivät edes rahalla. Tai 25-senttisellä kangella.

        Ei muuta kuin onnea ja menestystä!


    • iiiiines

      Onpa siinä järkeviä vastauksia 13-vuotiaalle pojalle!!!!

      Ei sinun pidä olla jotain mitä et ole. Mitään roolia et kuitenkaan jaksa kovinkaan kauan vetää, ja kannattaako itsestään antaa valheellinen kuva?!
      Ole mukava ja ystävällinen tytöille. Jos ja kun pääset puheisiin osoita kiinnostusta asioihin, ole vastaanottavainen. Kun löydät tytön joka kiinnostaa, seuraa hetki onko hän kiinnostunut sinusta. Katsele vähän pitempään, naura ja hae hänen huomiotaan. Näin jatkat kunnes olette molemmat keränneet rohkeutta sanoa jotain toisillenne, pikkuhiljaa alkaa jutella. Jos tyttö kiinnostuu, voit myöhemmin ehdottaa jotain yhteistä tekemistä, mistä nyt olette molemmat kiinnostuneet.
      Jos heti ei nappaa, tyttöjä kyllä löytyy! Tuon ikäiset nuoret naiset saattaa olla melkoisen oikukkaita! ;-) Vaatii joskus kesyttelyä!

    • 13vuodenkriisi

      No se riippuu siitä millainen se tyttö on. Jos haluat iskeä uskovaisen tytön, niin ei ehkä kannata puhua suureen ääneen mitään uskonnonvastaisia juttuja. Tai jos tyttö pitää hevosista, älä sano hänelle että inhoat hevosia. Tytöt haluavat sellaisen poikaystävän, joka ainakin suurin piirtein pitää samoista asioista kuin tyttö itse.

    • Iskulomoly

      Minäpä neuvon oman konstini miten minä isken naisen. Katsottuani sopivan naisen menen häntä vastaan ja sanon: "Hellurei pillu Ruotsiks". Jos ei tehonnut juokse hänen peräänsä ja sano: "Hellurei pillu Ruotsiks". Näin jatkat kunnes nainen pysähtyy ja yleensä hän on tässä vaiheessa jo isketty. Keino on osoittautunut ainakin minulla tehokkaaksi isku keinoksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      241
      3744
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      27
      2274
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2111
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2005
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      92
      1685
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1291
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1287
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1218
    Aihe