Seksitön avoliitto/vai mikä

sexornot

Kolme vuotta seksitöntä yhdessä asumista, pakollinen hyvää työpäivää pusu ja ei muuta kaverisuhteesta poikkeavaa. Avovaimo on ilmaissut, ettei tarvitse seksiä, kuin joskus hyvin hyvin harvoin. Tunne, etten ole se "joka pystyy tyydyttämään puolisonsa tarpeet" on pahin. Itse seksi on vain mekaaninen suoritus tuon tunteen nojalla. Olemme keskustelleet erosta ja välillä en näe muuta mahdollisuutta, mutten näe seksiä myöskään muiden kanssa kuin hänen. Kuinka parisuhde voi toimia jos toinen on frigidi? Minun voimavarat on käytetty, odotan vain ihmettä ja että"asioilla on tapana järjestyä". On käynyt ilmi, että suhteen ulkopuolista seksisuhdetta ei saa olla ja käski hienosti kiertäen runkkaamaan...tätäkään en näe parisuhteessa ihan oikeaksi ratkaisuksi, koska mun ei tarvitse. Meillä ei yhteisiä lapsia, eikä oikeastaan mitään yhteistä mikä pitäisi meidät pakosti yhdessä.

12

169

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mekkk

      Vaihda naista nii helpottaa ja jos 3 vuodessa ei asia muutu niin ei se muutu myöhemminkään ja naisesi pompotta sinua mennen tullen. Sanot suoraan että tarvitset seksiä vaikka 3 kertaa viikossa ja mikä on hänen ratkaisunsa ja jos ei mitään niin kannstaa erota asjoissa ja etsiä seksuaalisesti sopivampi nainen.

    • pillunpäälle

      Jos kovin pakottaa ja varmasti pakottaakin pettäminen yksi vaihtoehto muiden joukossa, eikä yhtään hassumpi. Ei tää elämä niin vakavaa ole.

    • Vaihdapakastimeen

      Kannattiko naida kylmäkaappi?

    • yksinkertaita

      Oliko nainen frigidi jo suhteen alussa jos oli miksi yhdessä. Sama jos olisit naisen "kaverin" kanssa kimppakämpässä ja panisit vaan kaveruuden nimissä joskus.

    • toinenakka

      Kaikkea sitä kysytäänkin! Akka vaihtoon ja sassiin!!

    • sexornot

      kolme vuotta sama vastaus, en halua nyt...tokkopa tuota tarvii enää edes kysyä...alan jo luovuttaa pikku hiljaa.

      • monetkeinot

        Tyhjää saa pyytämättäkin. Kyl terve mies tussua saa riippuu vaan miten haluu asian hoitaa.


    • Nautinvuosistahuolimatta

      Ei voi olla tottakaan kuka ilman seksiä suhteessa olisi? Minä en ainakaan suostuisi tuollaiseen. Kyllä parisuhteeseen kuuluu todellakin seksi sen määrän määrittää pari itse.

    • onnetonmuija

      täällä ongelma toisinpäin,haluaisin vaikka jokapäivä,olis niin ihanaa olla haluttu,mutta miestä ei innosta,joskus saan houkuteltua mutta se nukkuu mieluummin tai räplää vaikka puhelinta.sanoo kyllä rakastavansa,mutta mulle rakkauteen kuuluis myös seksi...

      • Meillä ei ole vaimoni haluttomuudesta johtuen seksiä ollut viimeiseen 10 vuoteen, kuin yhden käden sormiin mahtuva määrä.
        Ja muutamaan viimeisen vuoteen, ei minkäänlsista läheisyyttäkään.
        Avioliittomme on pelkkä kaverisuhde.
        Joten uskon tietäväni miltä Sinusta tuntuu.
        Tiedän miltä tuntuu tulla torjutuksi ilta toisensa jälkeen.
        Sängyssä vaimo vetäytyy omalle puolelleen, kääntää selkänsä ja vetää peiton tiukasti ympärilleen, tehden selväksi ettei halua kosketustani.
        Vaikka luulisi että siihen tottuu vuosien aikana, niin ei vaan totu.
        Aina se sattuu, joka ilta pettyy ja aina se tuntuu pahalta.


    • e5atreratgaserg

      No miksi tyydyt tuohon?
      Rivien välistä ei pilkistänyt ajatusta, että rakastat naistasi mielettömästi, mutta seksi ei suju? Eli mistään suuresta tunteiden palosta ei liene kyse, vaan asutte samassa osoitteessa, kun sellainen ratkaisu on joskus tullut tehtyä. Oliko tilanne yhteenmuuttaessanne toinen, oliko naisesi halukkaampi?

      Valinta on kokonaan sinun: jos sinulle riittää tuollainen "kai tää sitten on ihan ok"-elämä eli pelkäät muutosta ja yksinoloa, älä eroa. Mutta ilmeisesti mielessäsi kuitenkin kaihertaa ajatus, että muunkinlaista elämä voisi olla... Joten miksi jatkaisit parisuhdetta, joka ei johda mihinkään? Toki useamman vuoden jälkeen tuntuu oudolta aloitaa "uusi elämä", mutta kunhan siihen totut ja alat viihtyä itsesi kanssa, elämässäsi on tilaa uudelle suhteelle. Siinä vaiheessa pidä mielessä nykyinen tilanteesi ja kerro uudelle kumppanille, mitä odotat parisuhteelta myös seksuaalisessa mielessä.

    • Kolmenlapsenmies

      Hyvä ystävä!
      Ymmärrän fiiliksen. Olen ollut aviossa 30v ja alku oli vaikeaa ainakin minulle. Vaimo sanoikin olevansa frigidi. Rakastelimme kaksi kertaa kuussa. Olisin halunnut useimmin. Pisin puutteessa oleva jakso oli 6kk, 3kk. Rskastin ja edelleen rakastan vaimoani. Kaksi kertaa on ollut tilaisuus, jossa vieras nainen on ehdottanut seksiä. Toisin kautta rantain. En halunnut pettää. Ajattelin se olevan lopun alkua.
      Myöhemmin kyllä vaimo muuttui. Hän on ollut joskus niin kiimassa että olin yllättynyt. Sanoinkin hänelle, että ksi nyt ymmärrät ettet ole frigidi. Hän ymmärsi.
      Vaimoni pitää hieromisesta. Sitä voi tehdä ilman seksiä. Kokeile! Voi mennä vaikka illalla lähelle ja hieroa hartioita tai selkää. Olen hieronnut alastonta rakastani ja nähnyt hänen "ruusunsa". Ihanaa!
      Kaikesta huolimatta kaikki voi muuttua. Ole lähellä! Vaimosi alkaa avautua.
      Voi olla että nämä jutut ovatkin sinulle tuttuja, mutta noille joillekin tyypeille ovat uusia asioita.
      Kaikesta huolimatta hyvää uutta vuotta!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1056
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      581
      1008
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1007
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      910
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      764
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      690
    Aihe