Opetushallitus täysin sekaisin

Huumeet_pois_opetuksesta

Mitähän siellä opetushallituksessa oikein nautitaan kun tulokset ovat tämän kalataisia:

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016101822479376_uu.shtml

Vai pitää Suomesta rakentaa sukupuoleton yhteisö jossa kaikki ovat samaa mönjää eikä kukaan erottuisi joukosta edes sukupuolensa vuoksi. Mistä helve***tä noita sekopäitä oikein sikiää? Onko huumeet syöneet hippien päät totaalisesti? Pitääkö lapset ottaa kotiopetukseen jotta saavat kunnon eväät elämäänsä.

6

68

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Positiivinen.ajattelija

      On se hyvä, kun ei erotella sukupuolen mukaan ja esimerkiksi poikien ja tyttöjen vessat poistuvat. Suihkutilojakaan ei tarvitse rakentaa kuin yhdet yhteiset, sekasuihkut, sillä liikuntatunnin jälkeen voidaan jatkossa käydä yhdessä suihkussa. Säästyy siinä rahaakin. Hassulta se on tuntunutkin, että tähän asti on harrastettu turhaa sukupuolierottelua. Kun uudet sukupolvet kasvavat niin uimahalleihinkin voidaan jatkossa rakentaa pelkät yhteiset pukuhuoneet, sekasaunat ja suihkut.

    • huoriajahomoja

      - minun aikana ,siis joskus 60-70 luvulla jo, kouluissa opettajat olivat sukurunttasen homon näköisiä ,ja eipä siellä paljon muuta oppinut kuin sormenkoukistus koreografin porttolan ovella. - kyllä jani on tehnyt hyvää työtä siellä eduskunnassa.

    • Opetushallituksen julkaisema opas "Tasa-arvotyö on taitolaji" on tarkoitettu opettajille käytettäväksi ns. sukupuolisen tasa-arvon kasvattamiseksi oppilaille.
      Kun lukee kirjasta, niin se on täynnä vääristelyä, tietämättömyyttä, biologian vastaisuutta, harhaanjohtamista, aivopesua.

      Oppaan tekijöillä on käsitteet sukupuolesta, tasa-arvosta ja moraalista täysin sekaisin. Oppaan tekijät esim. kuvittelevat, että tasa-arvoa on se, kun tytöt ja pojat tekevät samoja tehtäviä, ajattelevat samalla tavalla, käyttäytyvät samalla tavalla ja ovat muutenkin yhtä ja samaa, ilman sukupuolisia eroja. Oppaan läpi kulkee ajatus, että pojat eivät saa olla poikia, eikä tytöt tyttöjä.

      Ei ole ymmärretty, että ihminen jo alun perin on luotu mieheksi ja naiseksi ja erilaisiksi, niin ulkoiselta kuin sisäiseltäkin olemukseltaan. On siten aivan oikein ja biologian mukaista, että heillä on erilaiset tarpeet, näkemykset, odotukset, kiinnostuksen kohteet, harrastukset ja ammattitoiveensa. Ei ole mitään syytä yrittää tukahduttaa näitä sukupuoleen perustuvia ominaisuuksia.

      Oppaassa on sekoitettu keskenään ihmisen sukupuoli ja hänen kokemuksensa omasta sukupuolestaan. Näin on voitu luoda sellainen keinotekoinen käsite kuin "sukupuolen moninaisuus" ja väitetään, että ihmisellä on sukupuolia enemmän kuin kaksi ja että sukupuoli voi vaihtua elämän aikana.

      Oppaan tekijät eivät näytä olevan tietoisia siitä, että ihmisen sukupuoli määräytyy jo hedelmöityksessä, eikä sitä voida sen jälkeen mitenkään vaihtaa, vaikka ihminen kokisikin myöhemmin olevan eri sukupuolta, kuin miksi hänet syntymähetkellä on todettu.

      Vielä oppaassa puhutaan "sukupuolivähemmistöjä" joiksi tekijät luokittelevat esim. homoseksualistit. Ei ole ymmärretty, että kaikki homoseksualistit ovat miehiä ja naisia eikä mitään "muita" sukupuolia. On siis olemassa vain kaksi sukupuolta: mies ja nainen ja heitä on suunnilleen yhtä paljon. Toisin kuin opas väittää, mitään sukupuolivähemmistöjä ei siten ole olemassakaan.

      "Ja Jumala loi ihmisen omaksi kuvaksensa, Jumalan kuvaksi Hän hänet loi, mieheksi ja naiseksi Hän loi heidät." (1.Moos.1:27)

    • minäkisanon

      Tasa-arvo on hyvä tavoite nimenomaan eri sukupuolten välillä. Tasa-arvosta ei tarvitse puhua, jos sukupuolia ei ole. Tavoitteena ei voi olla sukupuolierojen häivyttäminen vaan tasa-arvo eri sukupuolten, joita on tasan kaksi, välillä.

      Tytöt ja pojat kuten myös naiset ja miehet OVAT erilaisia. He ovat erilaisia jo syntyessään. Erilaisuus on otettava huomioon. Tasa-arvoa on se, että kukin saa sopivan kohtelun. Tytöltä ei voi vaatia pojan fyysisiä voimia eikä pojalta tytön ominaisuuksia.

    • tyttöjapoika

      Sukupuoli on viimeistään syntymähetkellä selvä asia. Koulun tai opettajan ei tarvitse sukupuolenmääritykseen ryhtyä. Parempi on antaa tyttöjen olla tyttöjä ja poikien poikia, joiksi he ovat syntyneet. Tytöllä on oikeus tulla kohdelluksi tyttönä ja pojalla poikana. Eri sukupuolilla voi olla erilaisia tarpeita.

      Älkää riistäkö sukupuolta!

    • homokouluissa

      - Janilla säkä, oppilaitokset avoimin ovin toivottavat janin tervettulleeksi ,jani opettaa meille suvatsevaisuutta uutena valistus filosofina - kyllä on mennyt kunnostautumisen himo ky laitoksissa - taivas varjele.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6629
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4283
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2700
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2060
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1588
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1417
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1121
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1117
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1084
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1041
    Aihe