Kansanedustaja myy taloaan

Talokaupalla_rikastuu

19

209

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ok--Loordikansleri

      Mistä tiedät että kyseessä on Kaikkosen talo, onko tästä ollut juttua lehdissä? Eihän tuo uusi ole, mutta remontoitu ja OK-talot ovat arvokkaita. Voittoa taitaa kuitenkin saada tuosta, mutta onhan OK-talojen hinnat nousseet tietysti eli voittoa kuuluukin omistajan saada, ei siinä mitään. Minkäköhänlaisen talon meinaa ostaa tilalle, varmaan upean OK-kartanon kun tulotkin ovat melko hyvät. Mistäköhän päin ostaa, ei varmaan Luumäeltä kun sieltä matkaa työpaikalle on sen verran mutta varmaan samaa tasoa kuin Luumäen rantatonttikohteet ovat?

    • OK-Kessu

      Tuusulanjärven rannat on hienoa aluetta, siellä on kalliita taloja. Kalliimpia kuin Luumäellä. Myös monia kartanoita.

      • Ok--Loordikansleri

    • jjhhghjgvhbhkhk

      Ottiko pikavipin nuoriasuntosäätiöltä valokuvaajan palkkaamista varten ?

    • nolla.pois

      Yks NOLLA pois hinnan perästä niin noita on tarjolla vaikka kuinka monta....

      • Ylipainoinenhetero

        Ostan heti käteisellä yhden talon Tuusulasta. Tontti vähintään kaksi hehtaaria ja hinta maksimissaan 40 000.


      • 22233377
        Ylipainoinenhetero kirjoitti:

        Ostan heti käteisellä yhden talon Tuusulasta. Tontti vähintään kaksi hehtaaria ja hinta maksimissaan 40 000.

        Maksavat muuten nykyään tavallisesta maatalousmaasta eteläsuomen alueella kymppitonnia hehtaari. Minusta se on kyllä kovan lainen hinta pelkästä maatalousmaasta, kun ei siihen vielä mitään järvenranta y.m.s. tonttiarvoakaan liity ja kaukana pk-seudulta. Näitä kovia hintoja maatalousmaasta makselevat lähinnä päätoimisesti muista lähteistä tulonsa hankkivat kuin mitä itse maanviljelyksestä pelkästään.


      • Ok--Loordikansleri

        Kyllähän maatalousmaasta saa varman ja tasaisen tuoton maataloustukien myötä, viljelee sitä mistä saa parhaat tuet ja silläkään ei ole niin väliä meneekö se mitä viljelee sitten kaupaksi. Whalroosillakin on maatalousmaata ja hyvät tuet saa siitä. Loordi on vielä toistaiseksi päätynyt hankkimaan tuet vuokralaisten kautta kierrätettynä, vuokralaiset saavat asumistukea ja maksavat ne Loordille kuukausittain, hyvä diili sekin


      • 22233377
        Ok--Loordikansleri kirjoitti:

        Kyllähän maatalousmaasta saa varman ja tasaisen tuoton maataloustukien myötä, viljelee sitä mistä saa parhaat tuet ja silläkään ei ole niin väliä meneekö se mitä viljelee sitten kaupaksi. Whalroosillakin on maatalousmaata ja hyvät tuet saa siitä. Loordi on vielä toistaiseksi päätynyt hankkimaan tuet vuokralaisten kautta kierrätettynä, vuokralaiset saavat asumistukea ja maksavat ne Loordille kuukausittain, hyvä diili sekin

        No nämä maataloustuet siinä tietty tärkeässä roolissa on, ja taustavaikuttajana ne joka tapauksessa. Mutta uskon varsinkin näillä muualta kuin mitä itse tilalta pääasiallisen tulonsa saavilla asiaan liittyvän myös ihan vaan investointi jonka katsovat säilyttävän hyvin arvonsa. Onhan maatila myös perintönäkin jättäen sellainen, että ei pahasti perintöverot siitä pure niinkuin mitä monista muista omaisuuden lajeista puree. Nämä tällaiset jutut tietty myös pitävät yllä ja nostavatkin maatalousmaan ja maatilojen hintoja, ja myös siksi niiden katsotaan olevan hyvä sijoitus.


    • 22233377

      Tuossa talossa on varmasti paljon töitä ja laittelemista ja siihen rahaa palaa.
      Jos se olisi remontteja kaipaamaton juuri saneerattu tuollainen vanha talo tuolla todella isolla 0,8ha tontilla Rusutjärven rannalla niin sitä ei saisi 422 tonnin hintaan. Ei siis ainakaan ilman korruptiota saisi, mutta toki politikoista ei nyt tiedä mitä suhteita heillä on.

    • Katse.as.hinnoissa

      Ked Kaikkosen Tuusulan peräkylällä sijaitseva talo ollut myynnissä alkuvuodesta alkaen. Ilmoitus vedettiin välillä pois kun kiinnostusta 428 000€ hintapyynnöllä ei ollut. Vain yksi hevosmies kävi esittelyssä.

      Nyt talo on tuotu uudelleen myyntiin alennettuun hintaan mutta hintapyyntö edelleen liian korkea. Kiinnostus lisääntyisi jos hintapyyntö olisi realistinen eli 199 000€ tai tarjouskaupalla alkaen 150 000€.

      Vanhassa talossa ja ulkorakennuksissa paljon remonttivelkaa. Pelto 2ha on kyllä salaojitettu mutta talosta puuttuu traktori työkoneineen jotka pitäisi kuulua hintaan.

      Kohde sopii nuorelle perheelle jonka isäntä on työnarkomaani ja emäntä sekä tyttäret harrastaa ratsastusta.

      http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-2000000998649.html

      • Katse.as.hinnoissa

        Ked Kaikkosen ostama vanha suojeltu huvilatalo on varsinainen remonttipommi. Talosta maksettu ylihintaa ja myyjä on varmasti tyytyväinen kauppaan. Kaikkonen on nyt kahden asunnon loukussa.

        Talo sijaitsee Rusutjärven rannalla, järven tila on luokiteltu välttäväksi. Rusutjärveä ympäröi viljapellot joiden ravinteet rehevöittävät matalaa savipojaista järveä. Sinilevä on kesällä epämielyttävä vieras Rusutjärvellä.

        Järvi on matala, syvin kohta on vain 3m ja kaislan niittoa on suoritettava joka kesä. Kalakanta on suppea, järvessä viihtyy vain särkikalat.

        https://www.jarviwiki.fi/wiki/Rusutjärvi_(21.083.1.001)


    • Katse.as.hinnoissa

      Ked Kaikkosen ok-talo on edelleen myynnissä, hintapyyntöä laskettu lisää, nyt koko tilan saa nyt 379 000€ hintaan. Hintapyyntö on vieläkin liian korkea ja karkottaa ostajat.

      Ok-talojen myynti haja-asutusalueelta kaukana palveluista on haastavaa, tästä esimerkkinä Timo ja Niina Mikkosen Pilvilinnan monivuotinen myyntiurakka jonka Kaisa Liski ammattitaitoisena välittäjänä osasi hinnoitella oikein ja sai lopulta myydyksi.

      http://asunnot.oikotie.fi/myytavat-asunnot/tuusula/13361586

      • ei-tiedetä

        Eipä taaskaan tiedetä millä hinnalla talo on ostettu. Hintapyyntö on ihan eri asia kuin talon ostohinta tai myyntihinta.


      • Tavis_vastaan_julkkis

        Vaatii aikalailla rohkeutta ostaa julkkiksen talo. Jos siitä löytyy jotain vikaa ja ostaja esittää vaatimuksia, lehdessä on pian juttu viattomasta myyjästä, jota ahne ostaja uhkailee. Kaikkonen on varmasti iltalehdille tärkeämpi kuin joku Jani Virtanen, joka löysi talon seinistä hometta.

        Varmaan Mikkosten tapauksessakin on moni jättänyt tarjouksen tekemättä, kun ei halua näin epätasapainoiseen tilanteeseen, ryöstämään sairaan miehen elämäntyötä.


    • murjunmyynti

      Kauhee murju. Max hinta 190000€

    • eikö.niin.vai.miten

      Eikö ne ok-talojen hinnat ole nyt kovassa nousussa, kerrottiin täällä juuri...

      • tollolen.tollo

        Pöljä, mistäs tiedät millä hinalla tämä rotisko on ostettu. Hintapyynnön voi asettaa mihin vaan. Ei tunnu olevan ymmärrystä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1585
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      15
      1414
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1331
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      31
      1315
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      33
      1258
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1198
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1094
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1082
    Aihe