Hotelli El Paso Terenossa...

El-Paso

Onkos kellään kuvia tai edes muistikuvia..ko.hotellista

53

4280

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Molempia on.

    • tarreno

      Sehän oli aikanaan niin täynnä suomalaisia ettei muita oikein mahtunutkaan,respassakin osattiin suomea jotenkin,hyvää iltaviihdettä,hyvää ruokaa,iso sisäuimaallas

      • El-Paso

        Sisäuima-allasta en muista? Ethän tarkoita niitä Cuba Librejä mihin moni Suomipoika/tyttö meinasi hukkua?


    • Elpasossa

      Oli siellä oltua muutamana kesänä, myös silloin kun vanhalla puolella oli se tulipalo.
      Suomalaisia siellä oli paljon. Ihan kivat muistot jäi. Menopaikkoja oli ihan riittävästi.

    • DonLuisille

      Don luis, sinulta pitikin kysäistä, olitko Portofino hotellissa koskaan?
      Mulle tuli totaalinen black out että missä se sijaitsi, terrenossa se ei ollut, oliko cala mayor vai missä.
      Itse olin monena kesänä portofinossa, el pasossa, aparsuitissa ja pinarissa. Ekan reissun olin palma novassa mutta se ei ollut oikein semmonen mesta mikä olisi ollut niin nuorten mieleen, magaluff oli ihan uusi mesta silloin.
      Portofinossa oli samat porukat useana kesänä vaikka ei tiedetty toisistamme mitään eikä loma ajankohdista. Sevtaisi jäädä spiessin ohjelmasta pois kun siirryttiin el pasoon.
      Muistatko sen poikaporukan?

      • Porttikielto

        UR Portofino
        Trafalgar 24, 07007 Palma de Mallorca, Espanja


      • Eisamahotla

        Tämä ei ole se sama portofino, nimittäin sen aikaisessa ei ollut rantaa lähellä.


      • Anonyymi
        Eisamahotla kirjoitti:

        Tämä ei ole se sama portofino, nimittäin sen aikaisessa ei ollut rantaa lähellä.

        Oli Porto Pissä..olin itsekin siellä v.1975 syksyllä...


    • En ollut milloinkaan Portofinossa.Ensimmäinen (pitkä)ulkomaanmatkani suuntautui Mallorcalle,hotelli Mediodiaan v.-75 (Francon aikaa)Hotelli on (yhä)Arenalissa Playa de Palman loppupäässä.Seraava reissu vuotta myöhemmin ,niin hotelli oli nimeltään Julia.Samana vuonna olin uudemman kerran ja silloin hotelli Aparsuit.Seuraavana vuonna Palman ulkopuolella RaquetClub hotellissa.Sittemmin uudelleen Aparsuitissa , Isla Mallorcassa, Rex:issä, el Pasossa, jonka jälkeen Useita kertoja Alcudiassa.Mallorcan käyntejä yhteensä 25 kpl.Neljä viimeisintä matkaa olen asunut Playa de Palman suunnalla Hotellit Brasilia(nykyisin eri nimellä) ja Isla del Sol.Nykyisin olen käynyt kesäisin Aurinkorannikolla ja talvisin Playa del Inglesissä (muutamaa poikkeusta kukuunottamatta).Viikon päästä taas Inglesiin !!

    • Hotelli.on.tuttu

      El Pason iso uima-allasalue on jäänyt mieleeni hyvin. Koska en koskaan viettänyt iltoja hotellin tiloissa, en osaa sanoa iltaohjelmasta mitään. Vielä nykyisinkin kuitenkin Palmanovassa on karaokebaari Monroe's, jonka karaokevetäjä Andy (Andreas) sanoo soittaneensa kosketinsoittimilla viihdemusiikkia El Pasossa iltaisin. Hän menetti soittimensa tulipalossa. Muistaako kukaan häntä? Hän oli tuohon aikaan nuori mies, ehkä noin 30-vuotias, jos sitäkään.

      Itse majoituin ensimmäisellä Mallorcan matkallani vuonna 75 hotelli El Valleen, joka sijaitsi Plaza Gomillasta Palmanovaan päin noin 200-300 metriä pääkadun varrella.

    • Jo ennen kuin asuin el Pasossa ,kävin tansseissa (katsojana)ne olivat varsin suosittija silloin.

    • El-Paso

      EDELLEEN EL Pason sisäuima-allas ??? oliko vai ei ollut.. ?? Olin ko.hodlassa 1970-75 en muista sisäallasta ( toki on niitä kemiallisia muistikatkoksia muutenkin ) Tony Mari oli se baarikundi jossain lähi bubissa ..

      • El-Paso

        Terrenossa Discoja olivat ainakin Barbarella sekä Crazy Daisy. Bar Marquesissa vaikutti 70-luvulla Toni Mari (Antonio?)


    • Tuossa piharakennuksessa oli kuin olikin sisäallas,nyt kun katsoin kuvia.Tunsin myös Marquesin henkilökunnan , Keihänen istui siellä usein (omistajan elkein?).

      • El-Paso

        Olisiko tehty myöhemmin ?? joskus -80 luvulla ??siis se mahdollinen sisäuima-allas


      • Ahihanuus

        Oli sisäallas jo -70 luvulla. Ketään en ikinä kyllä uimassa siellä nähnyt. Kyllä tuli koluttua ne nurkat moneen kertaan. Ihania muistoja kaikki. Voisi oikeastaan sanoa että elämäni hauskimpia ja huolettomimpia aikoja. Loma, lämpöä, menomestoja, hyvää ruokaa ja kivat porukat.


    • El-Paso

      Olin viimeisen kerran El Pasossa Toukokuussa 1983 ..En muista sisäuima-allasta olis varmaankin ollut käytössä ???

      • Olimme el Pasossa v.-85 jolloin totesimme, että sisäallaskin on , mutta se ei ollut käytössä.Se lienee enemmän talvimatkailuun tarkoitettu.


    • El-Paso

      https://www.google.fi/maps/@39.5670148,2.6268024,3a,75y,251.49h,93.2t/data=!3m6!1e1!3m4!1sPDu8SAycocS_vA0dOsmuOQ!2e0!7i13312!8i6656!6m1!1e1 Google maps Vastapäätä Pian ja Pepen raflaa oli katu El Pasoon noin 200 m ja portinkohdalta sisään oikealla ?( ehkä )

    • Tekijänoikeus

      Miksi kuvat on poistettu?

    • memorials

      El Paso oli aikanaan varsinainen Hassen lempilapsi jonne yritettiin saada mahdollisimman paljon suomalaisturisteja

    • Hhhz

      Oliko teistä kukaan ei pasossa kun siellä vanhassa osassa oli se tulipalo?
      Jos sinne kerroksiin ois jäänyt, ei sieltä hengissä olisi selvinnyt. Ja osa ikkunoista oli ns.takapihan betonikuiluun.
      Kyllä oli mustat ja palaneet huoneet.

    • TiaMariaX

      Voi kun olisikin muutama kuva el pasosta ja niistä kulmista muistona mutta yhtään kelvollista kuvaa ei ole. Monet kesän vietot siellä olin, kävin ja nautin seiskytluvulla.....tämän ajan kuvat ei tuo niin muistoja niin esiin kuin vanhat. Olisiko kellään vinkkejä keltä ja mitä kautta voisin saada muutaman kuvan? Muistoksi.
      Francon aikakausi oli jotenkin aistittavissa maan hallitsijan tiukat määräykset ym. Francon aikana katu joka vei pasosta Plaza gomilalle oli calvo sotelo, kun tämä diktaattori heitti henkensä niin jonkin ajan kuluttua Juan miroksi, muutosten ja kansalaisten vapaus koitti, pelko hävisi pikkuhiljaa.
      El Paso, Bosque, Aparsuit, pikkuinen Pinar, hotla Cala Mayor nämä ja olihan noita hotelleja.
      Plaza.. gomilan tienoilla oli katu baareja vieri vieressä ja yhdestä sain jätti- ison skol kaljalasin sellaisen jalallisen, oli vähän yli kolmen litran . Kotimatkalla hesan kentällä onnistui sen pahvilaatikon hävittämään, yllätys oli kun finnairilta tuli soitto että lasi oli lentoaseman infotiskiltä noudettavissa. On edelleen tallessa.
      Kaikki diskot koluttiin ja tietty titoksessa käytiin. Pakkohan se oli käydä katsomassa. Autolla kierreltiin saaren kaikki kolkat, kauniita paikkoja siellä oli.
      Hurahdin täysin saareen, Hesaan kun tulin, marssiin suoraan spiesin toimistolleTuula Helannon juttusille ja kysyin töitä, niin sitten napsahti kaikki kohdalleen ja saarella vietin -70 luvun alusta asti lomaillen ja seiskytluvun loppupuolella siellä sitten duunissa.

    • Kun "löysimme" Spiesin Mallorcan kohteet kävimme lasten kanssa Alcudiassa .Silloin oppaiden toiminta täydensi loistavasti muutenkin hienoa lomailua. Ei aika mennyt koskaan palaa....

      • TiaMariaX

        Totta turiset ja aika kultaa muistot. Ja kun ikää on tullut arvostaa eri asioita. Nuorena ei ollut niin väliä, punkka, suihku ja hyvä että kerettiin käydä paitaa vaihtamassa. Se taisi olla sitä elämän nälkää. Seiskytluvulla alcudiassa jossain vaiheessa oli brittejä ja saksalaisia, finskit puuttui sieltä, muutes ihan mukava paikka.
        Auts, nyt kyllä puraisi reissukärpänen!


    • Suosikkihotellimme Alcudiassa oli Eden Alcudia.Olimme kyllä muutamissa muissakin.

    • Pasopaso

      Googlettamalla löytyy muutama "postikortti"kuva El Pasosta.

    • huonokokkaaja

      Nykyään huoneistohotellit ovat liikaakin turistien suosiossa,ei pysty tutustumaan toisiin,El Pasossa oli hyvä ilmapiiri,aamiaisella ja muilla ruokailuilla rupateltiin ja sitten se iltaohjelma vielä

    • El-Paso

      Joo aika kultaa muistot..paha tässä on enää muistella kuin yksin .. Neljästä Mallorcan -60 ja -70 luvun reissukaverista Kolme on siirtynyt yläkerran matkaosastolle... R.I.P

    • El-Paso

      Hiljaista on....

    • kjtvfgn

      El pasossa oli sisäuima allas myös. Kävin hotellissa lukuisia kertoja

      • El-Paso

        Sisäuima-allas vuodesta?


    • El-Paso

      Hiljaista on...

    • Kesämummo

      Muistaako kukaan Terrenon Bermudan kolmion? Montako kerrosta oli Tito's paikassa?

      • El-Paso

        GOMILA PARK,JARDINES & PARQUES
        GOMILA PARK 70S Plaza Gomilla sitäkö tarkoitit ?


    • Tito´s han oli ,sanottaisiinko, rinteessä, jonka meren puoli oli varmaankin 3 kerrosta ylös maan tasosta ja Plaza Gomilan puoli sijaitsi ylimmän tason korkeudella.Paikastahan poistuttiin rantakadulle(alas). Sisälläkin oli parin kerroksen tasoerot ja suuri avattava ikkuna Palmanlahdelle.

    • Terrenotar

      Kävikö kukaan Alexandra´s discossa Plaza Gomilan nurkilla? Me vietimme muutaman loman Terrenossa 80-luvun puolivälin jälkeen, ja tuo Alexandra´s oli suosikkipaikkamme. DJ myi kasetteja, joissa nauhoitettuna sen aikaisia hittejä, joita sitten kaihoten kuunneltiin kotona talvipakkasilla.

      Joan Miro oli eläväinen katu baareineen, discoinen ja kuppiloineen. Nykyisen kiinalaisten kaupan kohdalla oli ravintola, jossa söimme hampurilaisia ja, jonka tupakka-automaatista ostimme savukkeet. Kulman bussipysäkin kohdalla oli levykauppa, josta lähti kotiin uusimmat hittisinglet.

      Tuli asuttua El Pasossa, Aparsuitissa ja sen viereisessä Royalsuitissa sekä Bosquessa. Nykyisin asumme Terrenossa Gomilassa, joka on alkanut pikkuhiljaa siistiytyä. Huoneita rempattu, eikä allasalue ole enää niin likainen kuin yleensä.

    • Alexandra taisi olla Plaza Mediterraneolla ,jonne mentiin Plaza Gomilan nurkalta.Kävin kerran. Pääkatu oli silloin nimeltään Calvo Sotelo.Royal Suit "keksittiin" hieman myöhemmin Aparsuitin kylkeen,linee samaa firmaa ?Aivan alkuaikoina kantabaarimme oli Henryn baari ,loivassa mäessä Plaza Gomilalle päin.Sittemmin kävimme Bar Liparissa ,jota piti Vincent,vaimonsa ja myöhemmin myös poika oli siellä hommissa.

      • Jubert61

        Alexandraan sisälle mentäessä oli kiva yksityiskohta, siinä kuljettiin lasisen lattian yli ja alla oli akvaario jossa uiskenteli erivärisiä kaloja. Alexandrassa oli hyvä meno, muistan kerran kun oli pizzansyöntikilpailu ja sen voitti kisan pienin kundi, joka oli suomalainen. Kysyin kisan jälkeen pojalta, että kuinka noin pieni sälli voi syödä noin paljon pizzaa ja noin nopeasti, siihen poika vastasi että äiti on sanonut että lautanen pitää aina syödä tyhjäksi ;)


    • El-Paso
      • Myös Vincentin pitämä baari Lipari oli vastapäätä,Barbarellan viressä.


    • Pari kertaa asuin Aparsuitissa .Aika tekee tehtävänsä.

    • El-Paso

      Hiljaista on.

    • El-Paso

      Hiljaista on.

      • Anonyymi

        Hiljaista edelleen..


    • EPPU44

      Heips. El pasossa v.1985-1988... ja kuvia löytyy. Laitapas viestiä, jos vielä ajankohtaista😉

    • Anonyymi

      olin lomalla kyseisessä hotlassa 2vk vuonna 72 tai 73 perushotelli silloin en ole käynyt sen jälkeen tarkoitus on mennä katsomaan verestää nuoruus muistoja.

    • Anonyymi

      Muistaako kukaan yökerho titos oli ainakin 1973 kun kävin

    Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6283
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4016
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2436
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1960
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1423
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1316
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1087
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1060
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1006
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      981
    Aihe