unettomuus

onneton41

Oletteko te muut unettomat harkinneet itsemurhaa? En saa enää nukuttua ja olen aivan poikki ja olen ajatellut tappaa itseni. Lääkäri antoi Triptyleä, mutta ne ei auta. Oon jo miettinyt lähtisikö henki jos otan ne kaikki kerralla. Luin jostain et ne on vaarallisia isoilla annostuksilla.

Luin unettomat ry:n sivuja ja ymmärsin et tästä vitsauksesta ei parane koskaan. En muista enää mitään ja olen elävä zombi. Kärsin kovasti ja joka päivä kidutusta, kun tuntihäiriöitä. En pysty enää mihinkään kun valvon kaiket yöt. Tämä on pahin tauti mitä on. Lääkärit ei pysty auttaa.

44

4006

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • NEUVOtonna

      Ei varsinaisesti, koska omani on ajoittaista. Rasittavaa silti sekin ja sotkee mahtavasti lähes kaiken... Oikein vaikeina hetkinä kun vaikeat kokemukset juoksee päässä syy ja seuraus -rataansa tekisi mieli hukuttautua jääkylmään järveen. Taidanpa tehdä muuten juori tuon päälleni suihkun alla. Tiedän lähipiiristä tosin yhden hankalasti unettoman, joka saattaa olla samoissa tunnelmissa. Uskon myös omien kokemusten perusteella attä väsyttää. En tiedä mitä tehdä tai sanoa. On tätä asiantuntijavoiminkin pohdittu.

    • hyvä_vinkki__

      Vähennä lääkemyrkkyjä ja siirry astettain, pikkuhiljaa luontaistuotteisiin, ja samalla laita elämäsi arki kuntoon;
      LUONTAISTUOTEUNILÄÄKKEITÄ;
      - paras ja pakollinen luontaistuote on kunnon lempiminen
      (ilman tuota mistään ei tule mitään oikeassa elämässä, siis on ehdoton unilääke, niin luonto on asian tarkoittanut)
      - sitten seuraavat tukevat unta;
      -- kauranversouute
      -- l-teaniini
      -- l-tryptofaani
      -- melatoniini
      -- kamomilla
      (-- valeriaana)
      -- b 12 vitamiini imeskelytablettina tai suihkeena suuhun

      Noilla nukkuu luonnon unta ihan varmasti. Mitä pitempään on syönyt unilääkemyrkkyjä, sitä pitempään vieroitus kestää. Vierotusaika on myös yksilöllinen.
      Mutta nukkumattomuuteen ei ole vielä kukaan kuollut, joten lopussa kiitos seisoo.

    • kdfjg

      Just joo. On kokeiltu kaikki luontaistuotteet, myös yllämainitut, ei auta. Ja kyllä, unettomuuteen voi kuolla. Se vaan usein naamioituu muuksi, esim sydänkohtaukseksi.

      • Oletko-kokeillut

        luomulempimistä ? Jo sekään ei auta, unilääkemyrkyt ovat tuhonneet kehokemiasi....


    • BatmanForever

      Älkää lukeko iltapäivälehtiä, niin elämänlaatu paranee.

    • snoukkari1

      Kuten joku asiantuntijakin vähän aikaa sitten sanoi, unettomuus on lähes aina itse aiheutettu tila. Oletko miettinyt mikä aikaisempi tapahtuma on voinut aiheuttaa solmukohdan mieleesi? Mieti tarkkaan ja työstä asiaa pois mielestäsi.

    • toivoa_toivottomalle

      Tuttua myös minulle. Pitkäaikainen unettomuus on minulla johtanut masennukseen ja sitämyöden mielialan totaaliseen laskuun. Itsemurha on käynyt mielessä lähes päivittäin... Niin uuvuttavaa ja elämänhalun vievää krooninen unettomuus pahimmillaan on ja puhun omasta hlö.koht kokemuksestani. Jostain kumman syystä saan kuitenkin aina voimaa jaksaa elää seuraavan päivän yön valvomisen jälkeen. Joka päivä etsin etsimästä päästyäni apua ongelmaan. Olen kokeillut suurinta osaa vaihtoehtoishoidoista, luontaistuotteista ja terapioista maksanut suuria summia. Ne ovat tuoneet toivoa ja kohentaneet mielialaani vaikkeivat varsinaista unettomuutta ole poistaneet. Mutta en luovuta, tiedän että tämä ei ole ikuista. Vastaus ja apu unettomuuteen ovat aivan varmasti ennen pitkää käsilläni, siihen saakka rukoilen voimia ja johdatusta jaksaakseni ongelman kanssa. Koeta jaksaa sinäkin! Olen hengessä mukana. Lähetän sinulle ajatuksen voimalla yön pimeinä tunteina valvoessani toivoa, sillä itse koen että toivoa on jäljellä niin kauan kuin on elämää. Yhdessä olemme vahvoja, kyllä me jaksetaan tsemillä. Enkeleitä elämääsi!

      • kaikellaOnSyynsä

        Etsi erittäin ammattitaitoinen rosen terapeutti! Pitkä aikainen unettomuus johtuu lapsuudessa tapahtuneista asioista. Ne voivat olla niin syvällä alitajunnassa, ettet tiedosta niitä.. mutta ne kyllä nousevat terapian myötä.


      • KyöstiPöystiRane

        Kannattaa runkata paljon. Se auttaa.


    • 4tablYössä

      Nukahtamislääkkeet auttavat useimpia. Stilnoct, Imovane. Pyydä niitä lääkäriltäsi.

      • vittu-noilla-ei-ole

        mitään tekemistä "nukahtamisen" kanssa, ne ovat samaa paskaa ja myrkkyjä kuin oikeatkin unilääkkeet. ja oikeat uniklääkkeet tuhoavat kehosi unikemian ja sillä tavalla lääketeollisuus koukuttaa ihmisiä syömään koko ikänsä paskaa...


      • Mulle auttoi, mutta lekuri ei enää suostunut määräämään lisää, joten tässä taas valvotaan...


    • Kokeile kuunnella nukahtaessasi tätä! http://oneway.tv/fi/video/HwdoMlCQLQA

      Se on HYVÄÄ hengellistä opetusta, ja ehkä juuri siksi niin rauhoittavaa että sitä kuunnellessa vaipuu rauhaisaan uneen kuin äidin syliin. :) Mulla nämä ovat auttaneet lähes 100%:sen varmasti ja sen harvan kerran kun ei nopeasti nukahda, niin saa kaikessa rauhassa kuunnella hyvää ja kiintoisaa opetusta maailman tärkeimmästä asiasta, uskosta Jumalaan!

      • Kyllä nämä herran sanan julistajat ole kokeneetkaan hankalaa unettomuutta kuten ei myöskään nämä jotka luomukosteilla hyvät unet saavat. Se on vaan inhottava tila kun ei nukuta niin ei nukuta. Tai siis nukuttaa mutta ei saa unta. Itselläni ollut sillontällöin hetkittäistä ongelmaa mutta nyt jo viikkoja jatkuneena. Ratkaisua etsin itsekin.


      • Kokeilitko edes? Noilla on oikeasti IHMEELLINEN vaikutus, niiden avulla nukahtavat lapseni ja kaverinsakin )ehkä kerran ei yksi lasten kaveri heti nukahtanut).


    • Pyydä lääkäriltä Levozin. Kyllä nukut ja varmaan liikaakin. Olo kuulemma on karmiva seuraavana päivänä mutta noilla ne vaikeat tapaukset pistetään sängynpohjalle.

      • joooo_

        yks parhaimpia tapoja saada itsensä maanpäälliseen helvettiin ja työkyvyttömäksi.


      • joooo_ kirjoitti:

        yks parhaimpia tapoja saada itsensä maanpäälliseen helvettiin ja työkyvyttömäksi.

        Kyllä mutta jos vaihtoehdot ovat loppu ja unta ei vain saa.....


      • pena68

        Levozin on pahimpia lääkkeitä jota olen unettomuuteen saanut.Uni ei tullut ollenkaan mutta pää ihan sekaisin,seiniä pitkin käveltiin jos vaan pystyi olemaan ylhäällä.Ihan kuin helvetin kännissä,jalat ei kanna eikä pää pelaa.Ja en ottanut yliannosta.Paska lääke.


    • Lipposkainen

      Kärsinyt 21 vuotta unihäiriöitä. Itse asiassa ekst kokonaan valvottu yöt varmastikin jo kymmenen vuotiaana, eli liki 30 vuotta sitten. Usko vaan, että kaikki mahdolliset ja mahdottoman lääkkeet ja terapiat on tultu kokeiltua. 15 vuotta sitten Olin koukussa unilääkkeiden ja ryhdyin pelkäämään bentsojen ottamista. Viime kesänä minulle määrättiin kovasti kutisevaan ihottumaan Ataraxia. Vanhanaikainen antihistsmiini ja yhtäkkiä huomasin nukkuvan, todella hyvin ja vaikka heräsinkin yöllä sain nukuttua uudelleen ITSE. Ei riippuvuutta, pikkuruinen aamupöhnä, joka lähtee kahdella kahvikupillisella. Elämänlaatu parani 500 %. Lupaa kokeilla ennen kuin teet mitään tyhmää

    • toimisko

      Luontaistuotekirjassa mainostettiin sinappijauhe-jalkakylpyä ennen nukkumaanmenoa. Tai toimisiko joku rauhallinen taustamusiikki? Itselläni oli aikoinaan joku nukahtamiseen tarkoitettu cd-levy, jota kuuntelin. En ole koskaan kuullut miten se päättyy...

    • zitsikof

      Se on pahatauti, niin paha, että itsemurha tuntui siihen ainoalta hyvältä hoidolta. Ikäni olen siitä unetomuudesta kärsinyt, muisti menee ja ihminen on zombi tosiaanki, eli elävä kuollut. Jos ei sulle anneta toivoa paranemisesta, niin parempi on tappaa itsesi, sillä en suosittele muille sitä samaa helvettiä minkä itse olen tyhmyyttäni läpikäynyt.

    • Yks-parhaimpia-

      toimivia unilääkesatseja on;
      - b12 vitamiinia 10000mcg 2-4mg pitkävaikutteiosta melatroniinia.

      JA TOIMII VARMASTI !

    • Yxmonist

      Oxamin,stilnoct kierteessä toden näköisesti hautaan saakka. Kuolema kuittaa unovelat.

    • Sipuli3

      Univaje kait aiheuttaa itsemurhahalukkuutta.
      Mutta kyllä se joskus kai helpottaa. Muistamattomuus kai tulee myöskin siitä, että uni ei pistä asioita muistiin. Itselläni oli aikoja, jolloin valvoin tavattoman pitkiä aikoja naapurien öisten pyromaaniharrastusten tähden, nykyään nukun ihan hyvin. Kyllä sinullakin varmaan vielä ajat vaihtelee ja saat unenpäästä kiinni.

    • jjjös

      käykää koittaa neurosonic hoitoa..

      • Sanniq

        Suosittelen käymään


      • Anonyymi

        Minulla on Neurosonic mobiilipatja, ei ole auttanut unettomuuteen ollenkaan.


    • LUOMU-NUSSIMINEN

      AUTTAA AINA, JA NUKKUU VARMASTI.

      Jos ei nussi, unet kaikkoaa. Siitä saa syyttää vain itseään.

    • omakokemus

      80% täällä jauhaa skeidaa eikä itse ole kokenut kroonista unettomuutta tai ovat trolleja/sadisteja/älyllisesti heikkolahjaisia. näillä paransin oman kroonisen unettomuuden:

      vegaani ruokavalio
      menen päivittäin ulos ennen 14.00 tunniksi auringon valoon
      ilmanpuhdistin makuuhuoneessa (poistaa pm2.5 pienhiukkaset yms)
      selvitin ravintoainelaskurilla että saan riittävästi kaikkia ravintoaineita: (cronometer.com)
      b-12 suihke
      d-vitamiini ravintolisä (ennen nukkumaan menoa)
      jodi (kelp capsule)
      seleeni (3 parapähkinää)
      omega-3 rasvat
      tunti ennen nukkumaan menoa: 1 desilitra chlorellaa, 50g tummaa suklaata, 20g kookosrasvaa (varmistaa että energiaa riittää yön yli ja veren sokeri ei tipu yön aikana, suklaasta theobromiinia)

      lääkkeitä en ole käyttänyt kun ovat vaarallisia.

      • huohhhhhhhhhh

        Tummasta suklaasta muodostuu kofeiinia, 50g:sta saat n. puolikkaan kahvikupin verran kofeiinia, ei hyvä tunti ennen nukkumaan menoa. Sokerista puhumattakaan. Jos tarvitsee noita kaikkia ennen nukkumaanmenoa "energian/verensokerin tasaisena (koholla) pysymiseen", kannattaisi tutustua ns. paleo-ruokavalioon, tai ottaa ennemmin vaikka tonnikalaa/proteiinia iltasärpimeksi ennen nukkumaanmenoa. Verensokerin tuleekin laskea välillä, etenkin yöllä. Elimistön rasva-aineenvaihdunta ei toimi jos herää yöllä alhaisen verensokerin takia näläntunteeseen. Ei ihme jos ei rasvojen metabolia toimi tuolla metodilla.


      • uneton.ak

        Minä olen havainnut tehokkaaksi unettomuuden auttajaksi ruoan. Lasi luomumaitoa ennen nukkumaanmenoa. Se rauhoittaa. Ei mitään raskasta ruokaa ennen nukkumaanmenoa. Pitää syödä hyvissä ajoin iltapala joka pitää kumminkin nälän pois. Ei kofeiinia uniongelmaisena. Tumma suklaa levyllinen sisältää saman verran kofeiinia kuin pari espressoa.

        Jos herään yöllä, käyn juomassa lasin maitoa ja syön puolikkaan banaanin. Siinä on tryptofaania joka voi edesauttaa unta. Takaisin petiin yöllä ja jos ei muuta niin makaan vaikka hereillä. Kyllä uni aina tulee uudestaan kun rentoutuu. Tärkeää on ajatella että uni tulee ja keskittyä rentoutumaan. Minun ongelma on nukahtaminen ja yöheräily.

        Tehokkaimmin unensa saa pitkällä tähtäimellä sössittyä alkamalla ottamaan pillereitä uneen, bentsoja, nukahtamislääkettä jne. Sille tielle kun lähtee niin saattaa tarvita aina vaan vahvempia droppeja. Alun helpotus voi olla pitkällä tähtäimellä vaan pahempi unettomuushelvetti. Lyhytkin lääkkeetön uni voi olla parempi kuin bentsouni.

        Ja ymmärrän täysin miksi itsemurhakin voi käydä mielessä jos kärsii unettomuudesta.


      • omakokemus

        päivitystä: uni on nyt vielä parempaa mulla kun aloin syömään päivittäin tomaattia (lykopeeni), porkkanaa (alfa-karoteeni) ja pinaattia (auttaa erityisesti kovan urheilutreenin jälkeen) aikasemmin mainitsemani asiat. edelleen oon sitä mieltä että täällä on paljon paskanjauhajia ja turhia "viisastelijoita". suklaata riittää itseasiassa vähempikin määrä, syön vaan kaksi suklaa palaa. ajankohdalla ei mulla ole väliä , kofeiini ei vaikuta muhun, mutta voi olla että toisilla vaikuttaa ajankohta.


    • Ketipinorion

      Eikös sitä sanota, että huilataan vasta haudassa. Itse olen ollut uneton koko ikäni, nyt 66-vuotiaana eläkeläisenä olen kelaillut näitä unettomuuden syitä, niin lapsuuden kokemukset ovat vahvasti nousseet pintaan. Isäni oli sotaveteraani, palasi sodasta täysin invalisoituneena mieleltään. Ei avannut kokemuksiaan kenellekään, mutta teki perheelleen elämän todella vaikeaksi. Silloin sain tuntea pelon ja turvattomuuden omassa kodissa, ja se pelko on seurannut minua läpi elämän. Kukaan ei tullut illalla peittelemään ja lukenut iltasatua toivottanut hyvää yötä. Päinvastoin sai olla varuillaan alkaako yöllä taas meno, että joutuu pakenemaan ja etsimään piilopaikkaan että selviäisi yön yli. Katkeruus nousee mieleen hyvin voimakkaana, näitä asioita muistellessa, eikä eletty elämä ole sitä yhtään vähentänyt. Kaikki meidän perheessä sairastuivat psyykkisesti, äiti ehkä vähiten? Äitiä muistellessa, niin en saanut tuntea äidinrakkautta koskaan, mutta hän yritti kumminkin viedä perhettä eteenpäin,kävi kahdessa työssä, että selviäisimme. Me lapset olemme kaikki joutuneet turvaatumaan aikuisena mielenterveys palveluihin, minä eniten. Vuosituhannen alussa olin niin solmussa, että sairaalahoito oli ainoa ratkaisu. Siitä alkoikin kierre, joka kesti yli viisivuotta. Solmuja ei kylläkään pystytty aukomaan sairaalajaksojen aikana, eikä yritettykään. Siellä olo oli oleskelua lääketokkurassa. Siispä luulen tietäväni unettomuuteni syyn, mutta en tiedä pystynkö siitä koskaan elämäniaikana paranemaan?

      • Mulla unottomuus ja masennus, ahdistus ym. johtuu lapsuuden traumoista ja unettomuus aiheuttaa kokoa ajan vain lisää ongelmia. Nukuin aikaisemmin suht hyvin ja kaikki olikin paljon paremmin kun nukuin 7-8h yöunia, mutta enää ei mulle anneta uni/nukahtamislääkkeitä, etten vain jöisi koukkuun. Ja se toinen vaihtoehto on sitten psykiatrin mielestä parempi. Siis juuri tämä aloittajan mainitsema. Ketipinoria kyllä määrättiin, mutta siitä tulee niin paha olo. Ja aivan varmasti aiheuttaa riippuvuutta enemmän ku ne aikaisemmat lääkket.


    • kaikellaOnSyynsä

      66-vuotias eläkeläinen puhuu asiaa! Minä sanoi tossa aiemmin ap:lle, että etsi itsellesi ammattitaitoinen rosen terapeutti. Minä luulen, että iso osa näistä uniongelmista johtuu todellakin lapsuuden aikaisista asioista.

      Eläkeläinen kertoi omasta lapsuuden taustastaan ja on todellakin enemmän kuin todennäköistä, että hänen unettomuutensa johtuu turvattomasta lapsuudesta, jossa ei ollut vanhempien rakkautta, läsnäoloa ja turvaa.

      Itse etsin apua unettomuuteen 13 vuotta. Kävin läpi kymmenet luontaistuotteet ja jopa erilaisia ruokavalioita. Mistään näistä ei ollut mitään apua. Kävin läpi 20 erilaista hoitomuotoa.. loiskuurit, akupunktiot, vyöhyketerapiat, kiropraktikko, jäsenkorjaaja, erilaiset hieronnat ja jne. Mikään ei auttanut kuin ehkä seuraavaksi yöksi. Kävin unitutkimuksissa. Sain mömmöjä, joita käytin hetken ja pahensivat ongelmani. Lopetin lyhyeen.

      Lopulta tajusin, että nämä ongelmat johtuu lapsuudestani.. siellähän niitä syitä alkoikin sieltä nousta. Loistavan terapeutin kanssa olen näitä asioita käsitellyt reilu kaksi vuotta. Vihdoinkin unettomuudelle ja muille ongelmilleni alkoi löytyä sanat. Siellä kehossahan ne ovat olleet kaikki se pelko ja turvattomuus. Sitä ollaan keho tasolta purettu pois ja se on ainoa keino päästä lopullisesti vapaaksi menneestä.

      Uni on alkanut askel askeleelta parantua. Vaikka välillä on huonompia öitä, niin en niistä stressaannu, koska näen että tässä mennään välillä kaksi askelta eteenpäin ja yksi taaksepäin.

      Uniongelmia ei pitäisi missään tapauksessa hoitaa koskaan lääkkeillä!! Luontaistuotteet kokeiluun! Uniongelma pitäisi selvittää perusteellisesti, ei pelkästään fyysisesti, vaan myös psyykkisesti. Ihmisen psyykkinen tausta pitäisi selvittää, koska ne ongelmat ovat yllättävän usein juuri siellä. Se on vaan niin helppoa ottaa nappi naamaan, kun taas oman menneisyyden läpi käyminen on kivuliasta ja työlästä. Mutta totuus vaan on se, että ihminen voi vapautua vain käymällä läpi se menneisyys.

    • Mhmhjuu

      Kyllä sitä vaikeimpina aikoina saatto moista asiaa ajatella kun unettomana olo käy melko raskaaksi masentavaksi ja tuskalliseksi että pelkäs jo kuolevansa ja kun ei kuole moiseen niin alko pelkää järkesä menettämistä ennen kuolemista siin vaihein vaihto ehtä itsensä tappamisesta tuntui hyvinki sokeriselta mutta enpä siihen sitten lähtenyt kun ois ollut moraalisesti väärin muita kohtaa. En osaa sanoa muuta lääkettä ja helpotusta lääkärien antamien mukaan muutakun pientä fyysistä rasitusta lisää elämälle lenkkeilyä tai vastaavaa ja pieniä muutoksia hakea elämälle joitten parissa viihtyy ja ajatus työtä vaativat asiat vähemmälle koska ne aiheuttaa entistä enemmän väsyneisyyttä ja uniongelmia jos pää koppa on ressaantunut eikä tuo ole yks kaks tehty vaan vaatii viikkoja totutella ja muutella asioita vähemmän rasittavammaksi. Alkaa sit näkyä kuukauden parin päästä kun pää rauhottuu ja ajatukset selkeytyy en minä muuta taikaa keksiny unettomuudesta silti kärsin aika ajoin mutta helpompi se on olla ittensä kanssa kun pää saa kuiten turhasta rasituksesta rauhan ja tulee jatkossa enemmän noita virkeitä kausia

    • un88

      Kyllä.

      Kun on painostava väsynyt olo, valvonut koko yön, edellisinä öinä nukkunut silmänräpäyksiä, silmiä kirvelee väsymyksestä, mieliala on alhainen, pelkää että sekoaa tai pumppu pettää unettomuudesta, ja miettii miksi en nuku vaikka on kuolemanväsynyt, se on käynyt mielessä.

    • puutetta

      Tiedän erään, joka ei nukkunut öisin kuin 1-2 tuntia. Kun hän alkoi käyttämään magnesiumia, niin nukkuu nyt ihan normaalisti. Magnesiumia pitää ottaa reippaasti. Myös B-vitamiinejä pitää ottaa. D-vitamiinia myös reilusti.

    • vkll

      onko kukaan koittanut sedafortea?

      • tranquilidad

        Jep. Ei auta. Mutta olen unilääkekoukussa ja lääkeannos on melko suuri. Ostin Espanjasta monia erilaisia luontaistuotteita ja havaitsin rauhoittavan teen (joka oli myös halvin) kaikkein tehokkaimmaksi. En sillä silti saa unta, mutta se tuntuu "valmistavan" uneen niin tehokkaasti, että saattaa toimiakin muilla kuin lääkkeisiin tottuneilla.


      • Anonyymi

        Olen kokeillut useamman kuukauden. Ei ollut apua minulle, mutta kokeile ihmeessä. Uniongelmat johtuvat erilaisista asioista ja ihmiset ovat myös yksilöitä. Toisella toimii, toisella ei.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olen kokeillut useamman kuukauden. Ei ollut apua minulle, mutta kokeile ihmeessä. Uniongelmat johtuvat erilaisista asioista ja ihmiset ovat myös yksilöitä. Toisella toimii, toisella ei.

        Ihminen tulee sokeaksi ongelmilleen, pidetään normaalina esim huonoa unta, totutaan kaikkeen.
        Itse kärsin huonosta yöunesta 10 v . Piti käydä töissä. Huonoa aikaa. Käytin unilääkkeitäkin, liikaa alkoholia.
        Nyt en ole työelämässä, ei työstressiä. Yöuni n 7 h, enemmänkin. Päiväunet ihanat, virkistävät. Hermot paremmalla tolalla. Elämästä osaa nauttia, ihan tavallisista asioista.
        Ei lääkkeitä, tai harvakseltaan


    • Anonyymi

      Digital Sleeping Pill (Brainwave Entrainment and Machine Learning): https://www.youtube.com/watch?v=Hnfubnjgrlc

      I used my machine learning software to generate sounds which should maximize delta EEG and minimize EEG spectral entropy (sleep). You can try to listen the track before going to sleep although effects to EEG are rather small, 0.5% of EEG values.

      The software seems to work a bit because it generates silence and low frequency sounds and not very many aggressive sounds which cause wakefulness. It is also based on measurements of my brain and not on less-scientific binaural beats tones which does not use measurements or mathematical optimization of stimulation sequence to maximize target EEG values.

      Only problem is that the software optimizes stimulation for 250ms stimulation interval periods ( parameters from previous period and HMM states meaning about max 1 sec historical values). Software does not understand anything about long-term effects (10 minutes or so) of stable binaural beats stimulation (or music) which has been shown to cause effects to brain in research papers.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2834
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      527
      2676
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1855
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1797
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      117
      1733
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1679
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1292
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      88
      1126
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      58
      1099
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1092
    Aihe