Mitä tehdä ongelma naisille? News

vihalintu

Kun nainen oikusta jää keskelle liikennettä tukkimaan kaiken ongelmallisella asenteellaan vain koska hän on keskellä kaikkea tahtoo ja on, niin mitä tehdä sellaiselle ? Ei ole naisella oikeutusta, kannatusta eikä mitään seistä ja vammauttaa liikennettä. Naisyhteiskunnassa kyseisiä idiootteja tulee olemaan miljoona kappaletta. Kytät kuten eräs naisasiatutkija korosti, ja miehet yleensä omaavat piirteen tapella mieluummin toisten miesten kanssa kuin naisten kanssa. Mutta kun syy on naisissa, niin ei ole järkeä tapella miesten kesken. Kuka mies ymmärsi tilanteen. Ja sitten jonossa ovat tietenkin nuoret miehet.

Kauan sitten opetettiin, että kaikkia naisia pitää kunnioittaa, mutta loogisesti ja praktisesti tunnustetaan, että ei ole järkeä antaa vastuuta naiselle, joka aiheuttaa pahuutta. Suomessa väkivallan teko siis lyöminen on aika tarkassa valvonnassa. Kun ämmä kutsuu kyttiä, niin miestä viedään. Tuskin mies todistaa toisille miehille, että ämmää pitää kuskata helvettiin, ellei ämmä rupea julkisesti väkivaltaiseksi. Mutta naisilla on pettäjäaivot ja he kiemurtelevat koskaan sortumatta totuuteen. Totuus pelastaa miestä. Ihmisillä on suhdelukua, suhteellisuuden tajua ellei vastassa ole taas kerran asennevammainen tai rasisti tai tietämätön tai erehdys.

Asennevammaisia naisia syntyy lisää. Pelottaa Eduskuntatyö, vastuullinen työ, jota annetaan naisille. Siksi sukupuolikiintiöissä emme anna naisille sen, mikä ei kuulu heille! Lyömme mieluummin ämmiä turpaan. Jostakin syystä teko jo nyt tuntuu mielihyvältä. Näin paljon, todettakoon, vihaisuutta on kertynyt avioerojen, syytösten, panettelujen, heitteillejättämisen jälkeen.

Jokainen nainen on pyrkyri ja tahtoo asemaa, vaikkei ole luonnollisesti tarvetta yhteiskunnassa sellaista antaa. Syntyy kitkaa, että kuka johtaa. Kun rikkaat istuvat palleilla pitkään syntyy monarkia. Jopa Suomessa. Kangistuneita pitää kaataa AINA, jotta demokratia toimisi.

Mutta ajatus on että EI VOI OLLA DEMOKRATIAA NIIN KAUAN KUN ON HALLITUSTA. Demokratia on peltomaata, se ei ole pyramidia. Pyramidi on diktatuuria. Pyramidi voi olla sisäistä mutta ei ulkoista. Ei kannata rakentaa Islamin kaltaista Mekkaa, jota kohti palvoa. Islam toki on nimero 6 ja tavallaan palvoo Maan sisälle, sen sijaan kun muut uskonnot palvovat ulospäin taivasta. Siksi Islam on vaikea uskonto, jossa ei ole järkeä. Käytäntöjä, dogmaa on paljon. Mielipiteni. Jotakin siis kertovat Länsimaille naisesta. Varsinkin ongelmallisista, koska Venäjälläkin on islamilaisia ihmisiä, joilla on erilainen lähestyminen maailmaan ihan kuin heille kerääntyisi jyrkkää elämän tuntoa, että mitä jyrkempi sitä mahtavampi, ties pois kaikista vaaroista. Perinteinen valkonaamalänkkäri luovuttaa alkuvaiheessa kun taas Lähi-Itäinen kaasuttaa.

Naisilla voi olla samaa, myös valkolaisilla, että asettuu ehdolle seisomaan keskelle tietä ja huutamaan paskaa kaikille ja sylkimään päälle. Minusta aito mies, siis mies, joka tuntee velvollisuutensa, niin hän tulee ja potkaisee ämmä suohon rehdisti ja tavallisesti.

Huomattaisin että asennevammaisia naisia on kasvamassa päin. Uskon. He ovat hyväksikäyttäjää, salaliittoteorialaisia, tappajakin. Ja koska mies oppii tästä? Väsyttää jo nyt aikakausi.

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vihalintu

      Johtaminen on despotismia. Nainen häviää naiseutensa. Siksi näen kanssa, että mies lyö naista sivussa aika monesta syystä. (ellei ole osa femoa)

      itse en näe tai näen erittäin heikosti, että nainen olisi yksi johtaja, koska johtajuus vaatii aivoja. Naisen johtajuus on ajan saatossa kerääntynyttä tarvetta. Pyhästä kolminaisuudesta vain yksi on Femoa. Kaksi muuta ovat Isä ja poika. Siksi Femolle 1/3. Niin Saksa teki byrokratiatyöhön sukupuolikiintiöinä. Naisen johtajuus on ajan tarvetta purkaa Femoa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5035
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3307
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1442
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1285
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      990
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      258
      800
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe