Kuka kiusaa Chasia?

Merkkihlö

Emmahan hänet telkes kellariin se on selvä, mutta ne kaikki muut sotkut ja hanojen avasut?

Mietiskelin, että touhuaako Chas unissaan? Eikä sitten muista, että riehuttu on. Joku stressireaktio.

30

158

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Chastity_joka_paikassa

      Unissaan riehuu, oli sitten uskottavaa tai ei, ja todella rasittavaksi on hahmo käynyt. Joka jakso seisomassa tiskin takana ja virnistelemässä tai määkimässä lammasmaisella äänellään. Taitaa olla vuodesta toiseen eniten esillä. Riehuisi itsensä seuraavaksi unissaan vaikka auton alle.

      • muttei_auton_alla

        Älä enää ikinä puhu Chastitystä tuolla tavalla, tai tökkään sormella silmään!!


    • Nythän Chas pääsee hoitoon, miettimään sitä, kukahan se siellä pubissa lopulta Bartonskan lisäksi riehuikaan.Tämän jälkeen taitaa loppua hänen määkimisensä, ainakin siellä pubin tiskin palvelupuolella.

    • Merkkihlö

      Ratkesi sarjassakin jo tämä, että itsehän se siellä temmeltää. Tuttu juonen kuvio jostain toisesta sarjasta, sillä aloin epäillä, kun oli oman huoneensa sotkenut ekana. :D

    • Spfiuf

      Malttakaa nyt vähän Cain ja Aaron vahtii ja saavat selville että Chas itse. Tämäkin asia johtaa johonkin seuraavaan tapahtumaan ja tarinaan taas.
      Eikä Chas tiskin takaa katoa lopullisesti.

      • gdcdcdcddcd

        Iskee puukolla erästä naista.


      • Merkkihlö

        IIk! yritän malttaa. :)


    • Sekoamisia

      Chas pelkää ja kammoaa hysteerisesti Emmaa.Emmaa taas puolestaan raivostuttaa Chasin hysteerinen pelko ja se, että Chas syyttää häntä sellaisesta mitä hän ei ole tehnyt.Molemmilla on miehiä puolustamassa.Chas ahdistuu entistä enemmän, kun huomaa, ettei häntä puolustaneet Cain ja Aaron enää usko
      hänen juttuihinsa, että Emma muka vainoaa häntä edelleen.
      Molemmat naiset sekoaa pahemman kerran päästään, näiden mieltään riivaavien juttujen vuoksi.Chas saa aikanaan päänsä joten kuten kuntoon.
      Mutta Emman mielenterveys jatkossa on kysymysmerkki.Hän taitaakin olla parantumattomasti mielenvikainen.

      • pwetiuhg

        No ei nyt Emma sekoa vaan auttaa Chasin jutun paljastumisessa.


    • ex-pistemies

      Huonisti tämä Chasin näyttelijä näytellyt viime aikoina, sekin ahistuskohtaus kun ilotulitteet poksahteli ulkoa, ihan selkeestä näki naamasta että näytteli, ei ollut aidon tuntuinen reaktio. Vois tämä harakan äänellä puhuva lähteä jo pois sarjasta jos näyttely ei enää inspiroi!! >:(

      • ioripsni

        Niinpä, näyttelijät näyttelevät...
        Näyttää siltä, että sulla on jotain hahmoa vastaan ja siksi noita purkauksia


      • Viivepienee

        Chasilla on nyt huonompi vaihe elämässä mutta aikanaan menee ohi kun jaksaa odottaa. Eniten ärsyttänyt Chasin asenne ja epäily Robertia kohtaan kun se sanoo että Aaron ansaitsee parempaa ym.
        n.4 viikon kuluttua on tammikuun 7pv jakso jossa Vanessa selvittää lapsensa isyyden. Adam ei ole Johnnyn isä vaan Kirin minkä me katsojat jo tiedämme.


      • ex-pistemies
        ioripsni kirjoitti:

        Niinpä, näyttelijät näyttelevät...
        Näyttää siltä, että sulla on jotain hahmoa vastaan ja siksi noita purkauksia

        Chas on kyllä yksi niistä hahmoista jonka toivoisin lähtevän jo pois, eikös tällä ole ihan eniten näyteltyjä päiviäkin näistä kaikista hahmoista, jotka on näytelleet koskaan Emmerdalessa jopa Eric Pollard jää taakse. Hus hus, lennä pois harakka!


      • sex-pistemies
        ex-pistemies kirjoitti:

        Chas on kyllä yksi niistä hahmoista jonka toivoisin lähtevän jo pois, eikös tällä ole ihan eniten näyteltyjä päiviäkin näistä kaikista hahmoista, jotka on näytelleet koskaan Emmerdalessa jopa Eric Pollard jää taakse. Hus hus, lennä pois harakka!

        Täh, Pollardhan ilmestyi kylään -86. Onkos hän ollut pitkiäkin aikoja poissa sarjasta jossain vaiheessa?

        Omasta mielestäni Chastity on nykyään perushahmoja sarjassa, eikä minulla ole mitään häntä vastaan.


      • ex-pistemies

        Netissä on se listaus missä Chas on listan kärjessä, eniten ollut esillä. Minua vain ärsyttää tuo Chasin näyttelijä, ei se osaa näytellä yhtään, etenkin nyt tämä viimeiaikainen, ihan kuin ei jaksaisi näytellä enää ollenkaan. Enpä tajua miksi Emmaa ärsyttää, vituttais minuakin jos tuommoinen harakka syyttelisi olemattomilla, rääkyy siellä nurkassaan aina.


      • tunChastity

        Aina se on siellä tiskin takana määkimässä, typerä virne naamallaan lässyttämässä turhuuksia. Todellakin saisi lähteä koko sarjasta. 2015 oli muistaakseni eniten esillä, 2014 kärkipäässä ja taas 2016 eniten esillä. Turhake.


      • Vähänvinkkiätulevasta

        Tulevatkin dramaattiset tapahtumat,juonet liittyvät Chasiin alkukesän 2016 jaksoihin asti. Paljon Aaroniin,hänen isäänsä ja Chasiin liittyvää menneisyyttä tulossa talven jaksoissa. Loppukesällä 2016 ja nykyisin Chas ihan ok.


      • VähänChastityy
        Vähänvinkkiätulevasta kirjoitti:

        Tulevatkin dramaattiset tapahtumat,juonet liittyvät Chasiin alkukesän 2016 jaksoihin asti. Paljon Aaroniin,hänen isäänsä ja Chasiin liittyvää menneisyyttä tulossa talven jaksoissa. Loppukesällä 2016 ja nykyisin Chas ihan ok.

        Chastity ei todellakaan saa lähteä sarjasta, vaan hänelle pitää vetää stringit jalkaan, tuoda paljon mutaa ympärille ja pistää hänet vaihteeksi vinkumaan. Näin hänen ei tarvitse määkiä tiskin takana ja suosiokin pysyy kohdillaan.

        Itse asiassa Villikseen voisi sijoittaa johonkin nurkkaan mutapaini-altaan, jossa Chas ottaa haasteita vastaan stringeissään. Näin saataisiin paikkaan säpinää ja viinikin virtaisi, kun Mallaskauhan (vai pelkkä Mallasko se nykyään on?) porukatkin tulisivat Villapakkaan tuopille, ehkä parillekin. Meno luultavasti tulisi olemaan sen verran railakasta, että ovelle pitäisi palkata Zak entisenä tappelijana portsaamaan ja heittämään ruokottomimmat yksilöt ulos.

        Jos haastaja voittaa, tulee hänelle antaa palkkinnoksi tuoppi perinteistä englantilaista, ja meikäläiselle iso pullo Dr. Pepperiä.


    • Chasilla on paljon tälläisiä ärsyttäviä piirteitä.Puhetapa ja määkivä ääni.
      Ehkä myös tuo Dinglemäinen kovistyyli.Oikeastaan jokaisessa Dingleissä on näitä ärsyttäviä puolia.Ehkä heidän on tarkoituskin, provosoida erikoisilla tyyleillään katsojia.Vaikka tälläisiä ärsyttäviä rooleja on sarjassa Dinglen suvun lisäksi muitakin.Mutta Dingleissä tämä ärsyttävyys vaan jostain syystä korostuu.

      Esim.Debbiessä ärsyttävyyttä riittää.Debs on aina iloton tosikko ja kireähkö ja hyökkäävä ja itsekäs.Hänen ulkomuotonsakin huokuu kaikkea tätä.
      Omenathan ei kauas puusta putoa, koska hänen äitinsä Charity.
      Tämä ihmis-suhteillaan pelaileva ja kaikesta hyötyä hakeva, rahanahne nainen osaa kyllä myös ärsyttää.Etenkin avatessaan, sen kapeahuulinen suunsa siihen, pirulliseen ilkeään hymyyn, joka paljastaa ne etuhampaat, joiden välissä on huomattava rako.

      Zak Dingle, aina lätsäpäisenä, virttyneessä maiharitakissaan esiintyvän papparaisen lespaava puhetapakin ärsyttää.Samantyyppinen, kuin poikansa, naamansa vääntelevä, yksinkertainen Sam.
      Hemmotellun Bellen, muka niin söpöt pikkuneitimäiset leveät hymyt ja ne kaikki oikut ja sekoamiset, nekin alkaa jo ärsyttää.Lisakin, vain avioliiton kautta sukuun tullut, mutta tämä mamma vasta osaakin olla hermostuttava tapaus kaikkinensa.

      Kuten myös Cain Dingle.Tämän aikuisen kypsymättömän miehen, kovistyyli ja agressiivinen, tyly ja röyhkeä käytös kaikkia kohtaan, ärsyttää ja kyllästyttää ja ihmetyttää.Marlonin klownnimaista ilmeilyä ja tyttärensä lellimistä, niitäkään ei kai kukaan loputtomasti jaksa ärsyyntymättä katsella.
      Dinglen suvussa siis on ja on aina ollut eniten ärsyttäjiä.

      • Dinlejäliikaa

        Hyvin osuvasti kuvattu. Zak likainen vanha mies vehtaa Joanien kanssa. Lisan puhetapa kuulostaa kuulemma kamalalta.Ja Belle huh ja niiden sekasotku keittiö olohuone. Chas kun selviää vaikeuksistaan on siedettävin kuten Aaronkin vaikka sekin on joskus niin itsepäinen ja vaativa.Charityllä ei ole oikein paikkaa enää sarjassa ja Debbiekin jo niin kerrottu.


      • batmani

        Minua ei ärsytä kenenkään määkivä, piipittävä, kirkuva, huutava tai lespaava puhetapa, koska minun telkasta saa äänen pois!


    • Cainonhölmö

      Cain käyttäytyi eilen todella taas tyhmästi ja vei sairasta ja pelokasta Chasia piiloon poliiseilta. Ihan järjetöntä käytöstä. Diananhan tietää kuka hyökkäsi. Lieventävä asia on juuri Chasin mielenhäiriö kun oikeuteen menevät. Aaronkin huomannut äitinsä oudon käytöksen.Ja Emma ja se lääkäri jolle Aaron vei Chasin.

    • Sukulaistensa mahdolliset vankilatuomiot on Cainille täysin vastenmielinen ajatus.Hänen mielestä Dinglejen, etenkin hänen itsensä, pitää saada tehdä mitä vaan ja aina ilman rangaistusta.Vaikka Chas mielenhäiriössään ei nyt tässä varsinaista rikosta tehnytkään.Chasia piilotellessaan Cainista näkyi silti se paniikki, että jos poliisit löytää heidät.Nyt joutuu Chas vankilaan.Kun Aaron on sieltä juuri äskettäin päässyt vapaaksi.Samanlainen paniikki ja hätä oli myöskin Aaronilla.Hyväksyykö ja ymmärtääkö Cain edes siskonsa psykiatrisen hoidon tarpeen?Vai onko sekin hänelle mahdoton ajatus, että hänen sukulaisensa on seonnut?Eikä se seonnein ollutkaan Emma Barton, jota oli niin mukavaa syytellä ja uhkailla.Yllättävä kohtaus, oli se kun James koppasi Cainia kuonoon ja uhkasi tehdä pahempaakin, jos Cain ei lopeta Emman syyttelyä siskonsa ahdistelusta.Mahtoiko olla ihan ensimmäinen kerta, kun kukaan mies uskalsi tehdä näin?

      • 1d100tt1

        Cain on täysi vitsi, tekopyhän Dingle-klaanin huipentuma.
        Jos joku olisi tehnyt hänelle tai muulle Dinglen suvun jäsenelle jotain, niin oltaisi jo varmaan taas louhoksen reunalla.

        Jamesin tirvaisu oli erittäin hieno hetki, mieleen tulee vain Carl ja Cameron, jotka aikaisemmin ovat tätä kylähullua turpaan vetäneet.


      • ben_king

        Onhan cainia nyt lyönyt ainakin sean reynolds,marc reynolds,jimmykin on samaten john barton ja mark wylde on myös ja eikös andy,terry ja ashleykin ole häntä joskus pamauttanut niin ja tietty zak.


    • Väkivaltaisuus

      Zak löi Cainia oikein kunnolla.Mutta Cain on sellainen, johon ei tehoa väkivalta.Vaikka Cain muka jotenkin muuttui, tuon Zakin putkella antamien pääiskujen jälkeen.Väkivaltaa ei pitäisi koskaan käyttää, kurinpalutukseen, tai opetuksen antamiseen.

    • 19vuotta

      Olisko Chas-näyttlijä raskaana ja lähti äitiyslomalle??

      • Eioleajankohtaista

        Chas ei ole raskaana,eikä näyttelijäkään vielä. Nyt esitetään joulukuun jaksoja v.2015. Vuosi vaihtuu 22.11 esitettävässä jaksossa. Chas palaa pian työhönsä kuten Dianekin.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1575
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      15
      1414
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1331
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      31
      1305
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      33
      1258
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1186
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1094
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1082
    Aihe