local crew huijaa

jone7691

Varokaa hyvät ihmiset local crew firmaa. Kusettaa minkä kerkiää ja kun ongelmia tulee, väittävät että kyseinen ihminen on töissä fest crew illä! Näin pitävät maineensa puhtaana. Kyseinen firma ei suostu kirjoittamaan työ sopparia, kaikki tieto liikkuu puhelimitse puhumalla ei viestillä niin ei näy todistetta touhusta!

16

2993

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • UunoVonRetee

      Nauhoita puhelu ja lopeta valitus.

    • lskgnskbfbf

      Tämmöstä se on ollu alusta asti. Ei siis mitään uutta. Mikä tahansa firma on susipaska jos ei suostu edes työsopparia tekeen. Keikkaa tehny useamman vuoden noin parissa kymmenessä firmassa ja jokaisessa muussa on työsopparin saanut, on se työ sitten ollu yhen päivän keikkaa, parin päivän aidan vahtimista ja mitä tahansa muuta. Toi locali kusettaa oikeesti ja siellä puhtaasti ajatellaan vain firman omaa etua, paskat mistään työntekijöistä, koska nehän on orjia.

    • 1940302

      Tein pari keikkaa Localille viime vuonna ja työvuoroista sovittiin sähköpostilla.

      • thrgfdvbx

        Juu, entäpä palkasta, sovellettavasta työehtosopimuksesta, toimimisesta työvuorojen muutostarpeen ilmetessä...

        No, jos on kiinnostunut vain vastaanottamaan mitä työnantaja keksii kulloinkin tarjota, niin voihan sitä töitä tehdä niin, että sopii vain työvuorot sähköpostilla, ja jää toiveikkaana odottelemaan josko jotain palkkaakin joskus tulisi.

        Fiksumpi ihminen haluaa tietää etukäteen esimerkiksi paljonko sitä palkkaa on odotettavissa ja aika monta muuta asiaa. Näihin se oikea keino on kirjallinen työsoppari, jossa nämä asiat joko sovitaan tai sitten viitataan TES:iin tai johonkin muuhun vakioehtokokoelmaan. Vähän helpompi lähteä kinaamaankin, jos työnantaja ei olisikaan kaikesta sitten loppupeleissä samaa mieltä.


      • 88888888
        thrgfdvbx kirjoitti:

        Juu, entäpä palkasta, sovellettavasta työehtosopimuksesta, toimimisesta työvuorojen muutostarpeen ilmetessä...

        No, jos on kiinnostunut vain vastaanottamaan mitä työnantaja keksii kulloinkin tarjota, niin voihan sitä töitä tehdä niin, että sopii vain työvuorot sähköpostilla, ja jää toiveikkaana odottelemaan josko jotain palkkaakin joskus tulisi.

        Fiksumpi ihminen haluaa tietää etukäteen esimerkiksi paljonko sitä palkkaa on odotettavissa ja aika monta muuta asiaa. Näihin se oikea keino on kirjallinen työsoppari, jossa nämä asiat joko sovitaan tai sitten viitataan TES:iin tai johonkin muuhun vakioehtokokoelmaan. Vähän helpompi lähteä kinaamaankin, jos työnantaja ei olisikaan kaikesta sitten loppupeleissä samaa mieltä.

        Työvuorojen alustavat ajat on tosiaan vain pieni osa kaikesta mistä pitäisi olla mustaa valkoisella. Viime kesänä mulle kävi niin, että Local ilmoitti sähköpostilla keikkaa edeltävänä päivänä, että huominen työvuoro alkaakin muuten tuntia sovittua aiemmin. Ai kun kiva tilanne... No onneksi selvisin siitä pelkillä pienillä järjestelyillä, mutta tosi paska maku jäi suuhun.

        Enää en tee töitä mihinkään ilman kirjallista työsopimusta, josta oikeudet ja velvollisuudet tulee selvästi ilmi.


    • Huhmare

      Local nyt onkin Suomen paskin jv-firma. Sisäpiiri on erikseen, mutta rivijärkkäreitä kohdellaan kuin karjaa.

    • OlenRobotti

      Localia kannattaa välttää kuin ruttoa. Jos siihen ei jostain syystä pysty tai on jo tullut mokattua, vaatikaa ainakin jälkikäteen sunnuntaitunneilta tuplapalkkaa johon teillä on lain mukaan oikeus.

      On se kumma kun edes tätä palkkakusetusta ei ole vielä saatu loppumaan, vaikka sunnuntain pakollinen tuplapalkka on ollut viime aikoina niin paljon otsikoissa ettei siitä pitäisi olla pienintäkään epäselvyyttä.

      • kdbxkc

        Näinpä. Ja parastahan tässä kusetuksessa on se, että Locali tietenkin asiakkailta laskuttaa kaikki mahdolliset sunnuntailisät ja muut sellaiset, mutta ei tietenkään omille työntekijöille niitä halua maksaa. Tämä siksi, jotta kirstun päällä istuva juutalainen saisi kerättyä itselleensä entistä enemmän fyrkkaa, kun mikään ei riitä.


    • wtbileet

      Locali, työelämän twin peaks & temptation island. Ota, tai - jos olet normaali - jätä.

    • varokaaLocalia

      Local on tosiaan epäluotettava firma jota kannattaa varoa. Siihen ei voi ikinä luottaa että Local pitäisi kiinni mistään mitä on luvannut. Se on välillä päättänyt alentaa tuntipalkkaakin sovitusta, vaikka alkuperäisestä tuntipalkasta on ollut mustaa valkoisella (ei siis työsopimusta vaan tekstari tai maili). Eikä kyse ollut vahingosta vaan tahallisesta toiminnasta jota ei edes pahoiteltu!

      Localilla on töissä myös hyviä tyyppejä, mutta itse firma on surkea eikä välitä työntekijöistään yhtään. Monelle Local onkin se viimeinen vaihtoehto, jolle mennään töihin vain silloin kun mistään muualta ei saa keikkaa. Ja moni on saanut Localista niin tarpeekseen ettei suostu tekemään sille keikkaa lainkaan.

    • Risvglhösbf

      Viime kesänä lopetin siinä puljussa keikkailut eikä ole ikävä tullut. Yhtään ei välitetä työntekijöistä ja kirjallisia työsopimuksia ei ole käsittääkseni kenelläkään. Pyhälisiä ei makseta koskaan tuplana vaan siinäkin yritetään koijata. Tuntipalkka ilmoitetaan 11e/h sisältäen lomarahat ja su tunneilta 18e/h sisältäen lomarahat, joten oikea tuntipalkka on reilusti alle kymppi. Muista firmoista saa heti kysymällä 11-12e joihin tulee lomarahat päälle ja pyhätkin maksetaan oikein tuplana. Aito oikea orjatyöpaikka.

    • Worker

      Joo toi sunnutaikorvaus ei taida ihan lainkirjainta täyttää ja tauotus pitkillä keikoilla ontuu...

    • Anonyymi

      No tällainen työntekomuoto on aika joustava. Ei tarvitse sitoutua, mutta töitä on tarjolla. Tämö sopii joillekin, mutta ei kaikille.

    • Anonyymi

      Ite oon keikkaa tekevä, niin eipä sinällään se palkka oo prio itselle, vaan teen rakkaudesta lajiin.
      Onneks oon ammattiliitolla töissä, nii osaakin ilmotella. Nykyää on järjestelmä mistä näät sulle tarjotut vuorot sekä keston. Ja kaiken sopinut sähköposteilla / tekstareilla.

      • Anonyymi

        Aika köyhää pitää elämän olla, että tekee hattivattikeikkaa rakkaudesta lajiin...
        Noh, on kai sitä typerämpiäkin harrastuksia olemassa.


      • Anonyymi

        Ihmiset jotka on harrastuksen vuoksi töissä on yleensä sellaisia tyyppejä joista kannattaa työtehtävissä pysyä kaukana.

        Esimerkiksi järjestyshäiriöihin ei puututa koska "olen vain harrastamassa" ja oikeat ammatti-ihmiset sitten saavat korjailla näiddn taustakävelijöiden aiheuttamia tuhoja.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5025
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3297
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1432
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1275
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      977
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      888
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      229
      764
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe