En taaskaan kelvannut

sattuuniinpaljon

Tulin torjutuksi ja nyt tuntuu niin pahalle. Tunnen fyysistä kipua, ahdistusta ja arvottomuutta. Kukaan ei välitä minusta. Koen epäonnistuneeni ihmisenä, koen että olen luojalle sattunut vahinko. Koen ettei minua kuuluisi olla olemassa. Kaikki kaverit kääntyivät pois luotani, kun kerroin lyöneeni käteni jälleen paskaan. Olen päättänyt että teen itsemurhan hirttäytymällä. En ansaitse elää.

14

338

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Temuhimoaa

      Näytä tissit

    • Ystävä hyvä! Elämässä tulee vastaan useita pettymyksiä, mutta siitä huolimatta JUURI SINÄ olet arvokas ihminen. Uskon, että sinusta tuntuu pahalta ja tunnet itsesi loukatuksi, mutta kukaan ihminen ei ole sen arvoinen, että sen vuoksi kannattaisi edes harkita itsemurhaa. Ja mitä Luojaan tulee, hänellä kukaan ei ole vahinko vaan jokainen on oma, ainutkertainen ja tärkeä ihminen, jolla on oma paikkansa maailmassa. Ehkä sinun kannattaisi hakea keskusteluapua oman seurakuntasi diakonia- tai nuorisotyöntekijöiltä.

      • Saapassa

        Arvon nettisaapas kuinka vanhoja työntekiäsi ovat en ihmettele vaikka olisivatkin liaan vanhoja tälle palstalle suomi24 nuoret


      • Hei Saapassa,

        Saappaan vapaaehtoiset ovat koulutettuja ja täysi-ikäisiä eli kyllä täällä monenikäisiä aikuisia on päivystämässä, kuten kadulla ja festareillakin. Täällä lisää meistä ja toiminnastamme http://www.nuortenkeskus.fi/fi/toimintaa/saapas/.

        T. NettiSaapas, Katja Kajaanista


    • Esups

      Hirttäytyminen on liian mainstreamia. "Go out with a bang," niin sanotusti. Hyppää vaikka lasiovesta läpi ja kuole verenhukkaan, se on vähän omaperäisempää.

    • Olet päättänyt tehdä itsemurhan, mutta silti vaivauduit rekisteröimään tänne nimimerkin asiasta kertoaksesi... Just just.

      Jos oikeasti haluaisit tappaa itsesi, niin roikkuisit jo narun jatkona. Sinä haluat vähintäänkin huomiota ja ehkäpä myös jonkinlaista apua. Ota sitä siis vastaan, kun sitä sinulle tarjotaan!

      Elämä on kallisarvoinen asia. Jos haluat tuhlata sen muiden ihmisten mielipiteiden takia, niin minun vakaumukseni asiassa on, että se on sinun oikeutesi.

      • Mun tuttu nainen sanoi kerran että ITSEMURHA ON ÄÄRIMMÄISTÄ VÄKIVALTAA. Itseä ja läheisiä kohtaan.


      • juha2pro kirjoitti:

        Mun tuttu nainen sanoi kerran että ITSEMURHA ON ÄÄRIMMÄISTÄ VÄKIVALTAA. Itseä ja läheisiä kohtaan.

        Kyllä, tuo on yksi sinällään aivan ymmärrettävä näkökanta asiaan. Se on kuitenkin itsemurhaan päätyviä syyllistävä näkökanta ja sinällään aivan yhtä itsekäs, kuin mitä se itsemurhakin on.

        Yksi syy tuolle näkökannalle on varmaan se, että läheisen itsemurha koetaan jotenkin häpeällisenä ja näinhän asian ei tulisi olla. Joskus itsemurha on pelastus.

        Joillekin elämä on pohjatonta henkistä ja/tai fyysistä kärsimystä vuosikaudet, eikä henkilö itse koe elämäänsä elämisen arvoiseksi. Jos ko. tilanteessa joku läheinen sitten sanoo, että tämä henkilö ei saakaan tappaa itseään, niin periaatteessa tilanne on sama, kuin orjuuden hyväksymisessä. Tällöin jonkun ihmisen olemassaolon AINOA tarkoitus olisi tällöin jonkun toisen ihmisen, eli tämän läheisen hyvinvoinnin parantaminen.


    • Jos joskus itse teen itsemurhan teen samalla jonkun ennätyksen, kuten ensiminen ihminen joka on kuollut kannabiksen yliannostukseen.

    • Kauha-Guru_

      Noniin hirtäs itses etkä tee mitään noloja mokia kuten ambulanssin soittaminen etukäteen.

    • cbkcf

      Kerro toki aluksi mitä tapahtui.

    • JaninaPyhältö99

      pane mua

    • Foanae

      Olet arvokas ihminen, upea ja ainutlaatuinen. Jeesus rakastaa Sinua niiiin paljon! Jumalalla on suunnitelma elämällesi. 💙💚💛

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      104
      1666
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      80
      1305
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1210
    4. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      3
      1166
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      142
      1158
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1055
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      21
      1051
    8. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      967
    9. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      962
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      11
      844
    Aihe