Esco/heater

Halavalla

Isopropanoli maksaa kyseisessä liikkeessä 12.40 litra ja sama tuote honkkarissa 3.99 litra
Kyllää pyytää saa !

93

5606

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei-kiitos

      joo sain kanssa roskapostiini saman mainoksen...

      • Ai sinäkin osallistut siihen arvontaan, jossa lahjoitimme pääpalkinnoksi Lämmitinpaketin? Tosiaan tänään lähetimme uutiskirjeen kaikille arvontaan osallistuneille. Tosiaankin siinä arvontaan osallistuessa tuli antaneeksi suoramarkkinointiluvan. Uutiskirjeen viimeisellä rivillä oli mainitttuna Wallaksen lisäaineistettu isopropanoli, ja kun sitä klikkasi, pääsi näkemään sen toisenkin isopropanolin. Olen erittäin otettu siitä, että olette lukeneet noinkin tarkkaan nuo uutiskirjeet, vaikkakin ne roskapostiin menivätkin.


    • brändituote

      Jos oikein haluat pröystäillä, niin voit ostaa heiltä isopropanolia Wallaksen merkillä varustettuna. Sen hinta on 12,40 euroa puolesta litrasta eli 25 euroa litra!

    • Halavalla

      Oli se litran pullo joka maksoi heillä 12.40, mutta samanlainen crystal bensiinin jäänesto pullo oli honkkarin mainoksessa ja hinta oli 3.99€

    • joofan

      Tämä pulju ilmoittaa hinnat verottomina,kun jotain tilaa
      siihen lätkäistään alvi päälle

      • Olen huolehtinut niin, että järjestelmän tuottamat verkkokaupan hinnat, sekä sähköposteilla lähetettävissä tarjouksissa olevat hinnat on aina kuluttajille näkyvissä arvonlisäverollisia. Älä puhu siis paskaa, jos et asiasta tiedä.


    • Fiskarinies

      Minä ostan isopropanolia 1;40€/l. Tosin silloin sitä ostetaan 1000 litraa kefralla

    • Mitä sitten? Onko rahasta tiukkaa?

      • Aika usein on, niin asiakkailla, kuin yrittäjälläkin. Onneksi isopropanolipullon hinnan merkitys ei ole kovin suuri suurimmalle osalle asiakkaista, kuin yrittäjällekään.


    • Tempustarvan

      Hieno homma, ja ketjun tarkoitus oli?
      Asiahan ei ole yllätys, siksi asiakkaan/käyttäjän on kaikessa tarkistettava tuotteiden hinnat eri paikoista, varsinkin jos haluaa halvimmalla.
      Tuskinpa tuokaan mainosti myyvänsä halvimmalla isopropanolia

    • Kyllä, meillä on varmaan ja takuulla suomen kallein isopropanoli. Ketjun aloittaja jo varmaan laittoikin meille palautetta meilillä asiasta, että samaa kamaa olisi sanut halvemmalla muualta.

      Verkkokaupan kuvassa on täsmälleen tuotteen kuva ja tiedot.

      Mainitsematta taisi kumminkin jäädä, että sen pullon mukana, tai yhdeksän kymmenestä pullon mukana kerrotaan vartista puoleen tuntiin Wallaksen ja muiden lämmittimien huolto-ohjeita keväälle ja syksylle. Kerrotaan samalla ne taaksepäin vuotavien paskahuusien jokeriventtiilien vaihto-ohjeet ja kuunnellaan mitä sille vuonna -76 valmistuneelle veneelle noin ylipäätänsä kuuluu.

      Aina ei voi olla halvin.

      Pistetään kokeeksi isopropanoli tarjoukseen 2,99 tästä eteenpäin viikko. Pitäisi olla suomen halvin.

      http://www.heater.fi/fi/puhdas-isopropanoli-1l.html

      Onko nyt parempi?

      • Niinpä, "tsykiatrin" hommat ovat niit mukavia extroja kauppiaille ;D.


      • Bravo Vanhami! Vaikka ei tuo mitään auta. Näille nilviäisille kuuluu ilmaiseksi kaikki sinä riistokapitalisti! Ja palkaksi riittää ilo kun sait neuvoa tärkeää ihmistä....
        Missä vaikutat siirryn asiakkaaksesi?


      • Kallistaon

        Kuka pystyy ostamaan honkkarista enää Bensiinin jäänestoa, kun nehän suorastaan riistää kuluttajia 25% kalliimmilla hinnoilla, kuin muualla! :()


      • Gertrudsetä kirjoitti:

        Bravo Vanhami! Vaikka ei tuo mitään auta. Näille nilviäisille kuuluu ilmaiseksi kaikki sinä riistokapitalisti! Ja palkaksi riittää ilo kun sait neuvoa tärkeää ihmistä....
        Missä vaikutat siirryn asiakkaaksesi?

        Espoossa vaikutan ja alalla tullut oltua jo tovi ja tiedän, että Mielensäpahoittajien määrä on vakio, riippumatta siitä, vaikka palvelutaso olisi 100%. Olen jo tottunut siihen, mutta aihe aina välillä yllättää.

        Hinnoittelun kanssa saa olla tarkkana. Netissä on niin helppo vertailla hintoja. Kokoajan saa olla säätämässä, osin toki automatiikka hoitaa perushinnoittelun.

        Tässä nyt on selkeästi joku muu loan heitto tarkoitusperä, kuin se sekundäärinen isopropanolin hinta, joka on siis tällä hetkellä suomen halvinta ;). - ja saa ollakkin tovin aikaa. Painelen tässä toistuvasti "päivitä" painiketta ja odotan valtaisaa ostoryntäystä.


      • mamivanha
        vanhami kirjoitti:

        Espoossa vaikutan ja alalla tullut oltua jo tovi ja tiedän, että Mielensäpahoittajien määrä on vakio, riippumatta siitä, vaikka palvelutaso olisi 100%. Olen jo tottunut siihen, mutta aihe aina välillä yllättää.

        Hinnoittelun kanssa saa olla tarkkana. Netissä on niin helppo vertailla hintoja. Kokoajan saa olla säätämässä, osin toki automatiikka hoitaa perushinnoittelun.

        Tässä nyt on selkeästi joku muu loan heitto tarkoitusperä, kuin se sekundäärinen isopropanolin hinta, joka on siis tällä hetkellä suomen halvinta ;). - ja saa ollakkin tovin aikaa. Painelen tässä toistuvasti "päivitä" painiketta ja odotan valtaisaa ostoryntäystä.

        Eikös täällä palstalla ole tuo mainostaminen kielletty?


      • MitäMiksi
        mamivanha kirjoitti:

        Eikös täällä palstalla ole tuo mainostaminen kielletty?

        Ei !


      • tarkoitatko
        mamivanha kirjoitti:

        Eikös täällä palstalla ole tuo mainostaminen kielletty?

        Tarkoitat, että yritystä saa haukkua vapaasti, mutta haukkuihin ei saisi vastata?


    • nettipurjehtija

      Nyt sitten korkki kiinni jokaisella tänne kirjoittavalla! ;) Tai ainakin nettiselain, jos korkki on päässyt hukkumaan.

      • Fiskarimies

        Näinhän se on. Jos ostat kunnon määrän kerralla, niin saat halvalla. Joku kuitenkin varastoi tavaran ja kirjoittelee kuitteja, josta tulee kuluja. Selvähän on , että hinta on silloin kalliimpi kuin kuution kerralla ostamalla.


    • Höpöhöpöh

      Nyt on jollakin taas mennyt herne pahasti nenään. Voi voi voi, kun on ylihintaa pyydetty tuotteesta, jota saattaa jopa litra kesässä mennä. Tuolla kahdeksalla eurollahan saa jo vaikka mitä. Keittolounaan, kaksi uimahallillippua ja melkein sikspäkin kaljaa.

      Esco on erikoisliike, jossa kaveri oikeasti tietää, mistä puhuu. Palvelu on ollut aina asiallista ja asiantuntevaa, eikä hinnat ole mitään ryöstöhintoja olleet.

      Jos se lisäaine maksaa siellä jonkun euron enemmän, kuin Honkkarissa, entä sitten? Asioimalla noissa liikkeissä huolehditaan siitä, että niitä varaosia huoltoa ja palvelua saa vastaisuudessakin.

    • kaveritmoikkailee

      Kun se venevero lätkähtää, niin onneksi nämä muutaman euron ryöstöhinnoista kitisevät viiden tonnin pommipaatilla seilaavat halpahalleissa venetarvikkeita saalistavat sosiaalipummit lopettavan harrastuksensa ja keskittyvät ryyppäämiseen.

    • EiMustavalkoista

      Jäitä hattuun.
      Ei tämäkään asia ole mustavalkoinen. On hyvä, että hintoja vertaillaan ja niistä kirjoitetaan. Se ylläpitää kilpailua ja rajoittaa jonkun verran älyttömiä hintoja - molempiin suuntiin.
      Toisaalta hinta ei ole kaikkein tärkein ominaisuus. Paljon tärkeämpää on tuoteen sopivuus käyttötarkoitukseen ja saatavuus.
      Joskus halvimman hinnan metsästyksestä tulee harrastus. Rahallisesti ei ole järkevää jonottaa ämpäreitä tai ajaa kilometritolkulla halvemman poltoaineen perässä. Se kuitenkinsuotakoon niille, jotka siitä pitävät.

    • 180

      Kyllä meidän jokaisen tulisi ymmärtää, että liike-elämään kuuluu hintahaitari.
      Jos hinnat olisivat kuten bensiinissä 40 vuotta sitten, kun jokaisella asemalla oli pennilleen sama hinta, niin silloin viimeistään tulisi nostaa haloo ja vaatia selitystä - mitä tuolloin kukaan ei edes osannut ajatella.

      Nyt ollaan sitten menty toiseen äärrimmäisyyteen tämän globalisaation myötä kun kauppa keskittyy muutamien harvojen toimijoiden käsiin ja kasvottomat hehtaarihallit tarjoavat "kiinankrääsää" entistäkin halvemmalla.
      Tuota roinaa kun on erehtynyt ostamaan ja parin päivän päästä sitä takaisin kiikuttamaan, niin siinä alkaa vähitellen tajuamaan kuinka tärkeitä nämä erikoisliikkeet ovat.
      Näiltä pro-miehiltä ja naisilta saa onneksi vielä laatutavaraa ja ohjeita kuinka asennus tai huolto tehdään.
      Nyt olisi korkea aika saada aikaan ryhtiliike meidän veneilijöiden keskuudessa, että käyttäisimme näiden yrittäjien palveluita, sillä hehtaarihallin myyjältä ei saa kaunista hymyä parempaa apua laitteen asennukseen.

      Järkyttävältä kuullostaa ne uutiset, joissa kerrotaan ihmisten käyvän kivijalkaliikkeessä sovittamassa vaatteita ja sitten kotiin päästyää tekevät tilauksen nettikaupasta - vieläpä ulkomaisesta sellaisesta.
      Ihmeissäni olen lukeut näiltä sivuilta jutun, jossa kaveri tilasi jotakin ulkomailta ja lopulta kun kaikki oli ynnätty, niin se oli tullut kalliimaksi kuin mitä siitä olisi tarvinnut täällä maksaa.
      No mitä tämä kaveri sitten siihen sanoi. " Periaatteessa tilaan aina netistä, ettei tarvitse näiden kotimaisten kusettajien kanssa asioida". Hiljaiseksi vetää, että myös tällä tavalla voidaan maailma nähdä.
      Asianhan voisi nähdä vaikka siten, että kun maksamme erikoisliikkeessä jostakin muutaman euron enemmän kuin jättihallissa, niin meillä on sen lisäksi käytössämme ammattilaisen ylläpitämä tietopankki- joka on varmasti sen arvoinen.

      • MitaanTietamaton

        Tässä ketjussa oleva yritys/vanhami on toki pro. Siitä on omia kokemuksiakin.

        Yksiselitteistä ei ole, että erikoisliikkeissä aina olisi alan ammattilainen, ellei sitten myyntialan. Ellei itse ole edes jonkin verran tietoinen tarpeista vs. tarjonta, niin äkkiseltään ostaa Buickin, kun skootteri olisi käyttökelpoisempi. No, onhan Buickilla mukavampi ajella näillä keleillä.


      • emmätajuanäitä

        Höpö höp, osaava kaveri ja hyvä firma. Meinaan asioida jatkossakin lämmitinasioissa, vaikka ei halvin olisikaan.


    • Omakohtaisia kokemuksia on, positiivisia sellaisia.
      Ei kyllä mikään jees-mies, mutta jos itsellä kestää "miehisyys" ottaa ohjeita hankintatilanteessa vastaan - se on yleensä oma etu.
      Se onko hänellä jokin halvinta tai kalleinta myynnissä, ei ole varsinaisesti kiinnostanut, ja varsinkin jonkin litkun suhteen, sillä ei tosiaan taida merkitystä olla kummalekaan osapuolelle. Asiointi jaltkuu "Escon" kanssa joka tapauksessa hyvillä mielin.
      Syksy jatkuu ankintalistaa laatiessa :D

      Mikalle hyvää jatkoa toivottaen.

    • litrahinta

      Stokkalla on vielä kalliimpaa

    • Sailor__

      Muuta en tiedä, mutta lämppärini korjattiin tämän firman toimesta viime keväänä asiantuntemuksella ja luvatussa aikataulussa.

      Varmasti vaikea kilpailla hinnalla halpamyyntiketjujen kanssa niiden tuotteiden osalta joita ne myyvät.

    • Anonyymi

      Kyseinen yritys kannattaa kiertää kaukaa.
      Mitään ei kannata heiltä tilata.
      Rahat menee ja tuotetta eivät lähetä.
      Puhelin maksullinen ja monenlaiset selitykset siitä, että tuote ei ole heiltä lähtenyt.

      • Anonyymi

        Samaa mieltä, myynnin ammattitaito melko hukassa


      • Anonyymi

        Varmaan riippuu tuotteesta.
        Minä olen saanut tarvitsemani tuotteet silloin, kun on pitänytkin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Varmaan riippuu tuotteesta.
        Minä olen saanut tarvitsemani tuotteet silloin, kun on pitänytkin.

        Itse olen myös saanut aina hyvää palvelua. Ainakin pääkaupunkiseudulla yksi parhaimmista liikkeistä, valikoimaltaan ja osaamiseltaan mitä tulee veneen tekniikkaan ja erityisesti sähköön, ja hyvin tavaraa hyllyssä. Mihinkähän tuo yllä olevan valitus perustuu? Kai sielläkin on kesätyöntekijöitä ja kaikki ei tiedä kaikkea.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itse olen myös saanut aina hyvää palvelua. Ainakin pääkaupunkiseudulla yksi parhaimmista liikkeistä, valikoimaltaan ja osaamiseltaan mitä tulee veneen tekniikkaan ja erityisesti sähköön, ja hyvin tavaraa hyllyssä. Mihinkähän tuo yllä olevan valitus perustuu? Kai sielläkin on kesätyöntekijöitä ja kaikki ei tiedä kaikkea.

        Kauppaa itsekin käyvänä joudun toteamaan, että tyytymättömyyden taustalla on lähes aina joku todellinen syy.
        Samalla voin kuitenkin todeta, että valtavan tyytymättömyyden takana on aina ylireagointi.

        Kyse on siitä, että odotukset eivät ole täyttyneet. Myyjä tekee virheen, jos luo vääriä odotuksia, mutta joskus odotukset ovat asiakaan itse luomia eikä myyjä edes tiedä niistä.

        Aina silloin tällöin tulee tilanne, jolloin toimitusaika ei pidä eikä sille kukaan voi mitään. Hyvänä esimerkkinä on Suezin kanavaan viikoiksi juuttunut konttilaiva. Kerran meillä oli asiakkaalle menevä rekka syttynyt palamaankin kesken ajon.

        Yleensä tällaiset syyt ymmärretään, mutta silti pettymys voi olla suuri. Ihmiset käsittelevät niitä eri tavalla.


    • Anonyymi

      Olen seurannut miehen touhuja ihan alusta asti. Se pyöritti hommaa autotallista päivätyön lisäksi joskus 10 vuotta sitten. Tänä päivänä sillä on komea liike Suomenojalla joka vetää vertoja mille tahansa kilpailijalle. Venemessuillakkn osasto oli isompi kuin Maritimilla. Jos ne pelkkiä kusettajia olisi, ei ne tänne saakka olisi päässeet.

      Keväällä olen asioinut useampaan otteeseen uudessa liikkeessä ja aina porukkaa asioimassa siellä ja aina saanut ystävällistä palvelua. Jos jotain ei ole ollut ovat tilanneet sen noutoon. Itselle helppoa, ettei tarvi seikkailla ympäri kylää ja hinnat on aina katsottu markkinatasolle.

      Koirat haukkuu ja karavaani kulkee.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Keskustelu alkoi makka-aikaan. Olisikoaika laoittaa uusi ketju?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Keskustelu alkoi makka-aikaan. Olisikoaika laoittaa uusi ketju?

        "Makka-aikaan"

        "Olisikoaika"

        "Laoittaa"

        Ei ymmärrä, noin puolet väärin?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Makka-aikaan"

        "Olisikoaika"

        "Laoittaa"

        Ei ymmärrä, noin puolet väärin?

        Et ymmärrä, et.
        Haluatko, että selitän, ei mennyt minulta ohi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Et ymmärrä, et.
        Haluatko, että selitän, ei mennyt minulta ohi.

        Laita siihen perään kysymysmerkki, se ei muuten tajua sitä kysymykseksi 😂


      • Anonyymi

        Olisikohan sitä tutkimusnäyttöä jo?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Laita siihen perään kysymysmerkki, se ei muuten tajua sitä kysymykseksi 😂

        Väittelette asian vierestä ihan eri asiaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Väittelette asian vierestä ihan eri asiaa.

        Kauppias haluaisi sivuuttaa koko aiheen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Keskustelu alkoi makka-aikaan. Olisikoaika laoittaa uusi ketju?

        Lannoittamisesta ja makkasta oma ketjusi, mut jossain muualla


    • Anonyymi

      Kotg

    • Anonyymi

      Jotenkin tuntuu että nuo Aurnko sähkö setit on kalliita, samat saa irtona halvemmalla. Ja jos viitsii katsella niin vieläkin halvemmalla saa isompia. Sama lämmittimien kanssa.

      • Anonyymi

        Jos tekee itse komponenteista ja mineraaleista lähtien eikä laske työlle hintaa, saa vieläkin halvemmalla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos tekee itse komponenteista ja mineraaleista lähtien eikä laske työlle hintaa, saa vieläkin halvemmalla.

        Mitä enemmän tekee itse, sitä lähempänä liikutaan raaka-aineiden kilohintaa.

        Jotkut maksaa puhelimestakin tonneja, vaikka raaka-aineet ei maksa kuin pari euroa. Se on typerää. Itse tekemällä mikropiiristäkin saa juuri sellaisen, minkälaisen haluaa.


    • Anonyymi

      Minulla on veneessä Webasto st2000, tuo Kiinan pöhisin on toiminut ihan yhtä hyvin.

      • Anonyymi

        Toivotan onnea sen ”pöhistimen” kanssa D.


    • Anonyymi

      Esco on kallis

      • Anonyymi

        En itse ainakaan pidä kalliina, vaan mihin tuo perustuu. Kotimaisten kauppojen joukossa edullisimpia ja jos jotain isompaa on tarvinut olen pyytänyt tarjouksen. Aina on löytynyt hinta kohdalleen. Perinteinen osaava kivijalkaliike ja ainakin tällä kulmalla kaupunkia ylivoimaisesti paras ja osaavin palvelu ja hyvin tekniikkakamaa hyllyssä, mitä muilla ei ole. Juuri hain pätkän veneen pakoputkea - heti hyllyssä ja sai sen verran kuin tarvi.


    • Anonyymi

      Kaverini pyysi asentamaan kiinanlämmittimen, en asentanut.
      On omakin vene samassa laiturissa.

      • Anonyymi

        justiin tuolla luin facebookin puolella kiinalaiset lämmittimet ryhmästä, kun joku oli polttaa autotallinsa sellaisella. Oli jo kotelo sulanutkin ja työntänyt tuvan savua täyteen.


    • Anonyymi

      Ei ollut akkua lämmittimessä.

    • Anonyymi

      Ja tuli sähkökatko.

    • Anonyymi

      Ei siis lämppärin Vika.

    • Anonyymi

      Osta ihmeessä sitten sitä honkkarin isopropanolia, kyllä se sun wallas silläkin toimii kun puhdistat tarpeeksi usein. Melkein kymmenen euroa on veneilyharrastuksessa iso raha ja lämppärin puhdistus syksyisellä saarireissulla on pikku juttu saavutettuun säästöön nähden. Isopropanoli on isopropanolia, muovi on muovia ja oliiviöljy on oliiviöljyä, sama se mistä sen ostaa, samaa tavaraa eri paketissa.

    • Anonyymi

      Zibro RS 30 Esko 300 ja taloon .Com 239. Kärkkäisellä oli tarjouksessa vieläkin halvemmalla. Hyvää joulua.

      • Anonyymi

        Miten tuo mökeillä käytetty lämmitin ja sen hinta liittyy. Veneilypalstaan?

        Simrad Cruise 9 Esco 499€. Marinea 739€?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten tuo mökeillä käytetty lämmitin ja sen hinta liittyy. Veneilypalstaan?

        Simrad Cruise 9 Esco 499€. Marinea 739€?

        Ei taida saada 499 simradia Eskolta.


      • Anonyymi

        Nyt oli kärkkäisellä.179 zibro.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten tuo mökeillä käytetty lämmitin ja sen hinta liittyy. Veneilypalstaan?

        Simrad Cruise 9 Esco 499€. Marinea 739€?

        Oli silloin kun katsoin. Verkkokaupoissa nyt hinnat vaihtuu vähän väliä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oli silloin kun katsoin. Verkkokaupoissa nyt hinnat vaihtuu vähän väliä.

        Eipä ollut silloin kun katsoin. Tämä vaan ei anna kirjoittaa välillä kun luulee botiksi.


      • Anonyymi

      • Anonyymi

      • Anonyymi

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo äsken oli 499 nyt illalla 799. Hinnat vatkaa edes taas.

        Taas reilu 700e, pitkään oli 694. Laittakaa nyt se 499e niin tilataan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taas reilu 700e, pitkään oli 694. Laittakaa nyt se 499e niin tilataan.

        Pystyykö joku täällä foorumilla laittaa hinnat tosiaan tuonne verkkokauppaan. Tosi siistiä!!!

        Ihmetyttää kyllä mitä sä täällä vongyt jonkun plotterin perään. Oletko kysynyt sieltä myyjäliinkeestä ja miksi et tilannut kun näit että oli halpa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pystyykö joku täällä foorumilla laittaa hinnat tosiaan tuonne verkkokauppaan. Tosi siistiä!!!

        Ihmetyttää kyllä mitä sä täällä vongyt jonkun plotterin perään. Oletko kysynyt sieltä myyjäliinkeestä ja miksi et tilannut kun näit että oli halpa?

        En minä sitä esimerkkiä tänne tuonut. Sitten kun hinta on 499 tai alle niin tilaan.


    • Anonyymi

      Tässä ketjussa näköjään haukutaan myös kiina-lämmittimiä. Ihmettelen miksi tuo yrittäjä on ottanut asiakseen yrittää kieltää niitä tai saada tuksesia niiden kimppuun. Antaa niiden ostaa ketkä haluavat kokeilla ja leikkiä niillä. Osa on ollut ihan tyytyväisiäkin. Riippuu paljon käyttäjästä ja käyttötarpeesta. Itse hommasin aidon webaston mutta kuitenkin ulkomailta tilaamalla.

      • Anonyymi

        Kai siinä on se, että kun tuollaisten laitteiden leikkimisellä voi aikaansaada myös vahinkoa. Kun katselee noita kiinanlämmittimet ryhmiä, niin en voi kuin ihmetellä, että niinkin vähän on kuolemantapauksia vielä tullut. Siellä otetaan todellakin kaikki ilo irti siitä lämmittimien kanssa leikkimisestä. Tarpeeksi kun tulee vahinkoa, alkaa tulemaan ongelmia myös niiden asiallisten laitteiden kanssa työskentelyyn.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kai siinä on se, että kun tuollaisten laitteiden leikkimisellä voi aikaansaada myös vahinkoa. Kun katselee noita kiinanlämmittimet ryhmiä, niin en voi kuin ihmetellä, että niinkin vähän on kuolemantapauksia vielä tullut. Siellä otetaan todellakin kaikki ilo irti siitä lämmittimien kanssa leikkimisestä. Tarpeeksi kun tulee vahinkoa, alkaa tulemaan ongelmia myös niiden asiallisten laitteiden kanssa työskentelyyn.

        ”...en voi kuin ihmetellä, että niinkin vähän on kuolemantapauksia vielä tullut”

        Niin. Mistä se kertoo? Laitteissa ei ole mitään vikaa tai vaaraa aiheuttavaa, muuten kuin kymmenkertais-hintaisten härveleiden kauppiaiden pään sisällä.

        Ja jokaisella koneella tai laitteella voi saada väärin käytettynä vahinkoa aikaiseksi. Myös siis väärin asennetulla Wallaksella tai Webastolla.


    • Anonyymi

      Tämäkin ketju on aloitettu jo 8 vuotta sitten ja suurin osa haukkuu firmaa kalliiksi, kusettajaksi ja ottaa nokkiinsa kun mies haukkuu kiinalaisia lämmittimiä.

      Taisi vielä ketjun aloittamisen aikaan tehdä autotallissa hommia. Itsekin olen siellä silloin asioinut. Nyt esconetillä on suomenojalla iso myymälä, kokoluokassaan ei häviä millekään pääkaupunkiseudun kaupalle, maakunnissa ei varmaan ole ainuttakaan samanlaista. Hyvin asiallista tavaraa ja verkkokaupan valikoima lyö vertoja ihan mille vaan alan kaupalle. Kivijalasta aina saa ystävällistä palvelua ja paljon tietoa jos yrittäjä on paikalla.

      On siellä jotain osattu kumminkin tehdä oikein. Taidatte olla vaan kateellisia.

      • Anonyymi

        Kaikki pystyssä pysyvät yritykset täyttävät jonkun aukon markkinasta. Hinnalla on merkitystä, mutta se ei läheskään aina ole tärkein asia. Kaasupullo veneen vieressä saa olla kalliimpi kuin 100 km päässä, josta sen saa maanantaina...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikki pystyssä pysyvät yritykset täyttävät jonkun aukon markkinasta. Hinnalla on merkitystä, mutta se ei läheskään aina ole tärkein asia. Kaasupullo veneen vieressä saa olla kalliimpi kuin 100 km päässä, josta sen saa maanantaina...

        Kohtuullisen hyvällä paikalla niillä nyt kauppa onkin. Vanha oli aika sivussa mutta nyt on kätevä asioida ja Länsiväylältä helppo poiketa, eikä tarvi mennä Lauttasaareen saakka. Ja hyvin on nykyään tavaraa


      • Anonyymi

        Jep, ihan hyvä kauppa on. Ainoastaan kauppiaan ylimielinen esiintyminen on vähän luotaan työntävää. Tiedän monen kuitenkin siitäkin pitävän, eli mielipidekysymys.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jep, ihan hyvä kauppa on. Ainoastaan kauppiaan ylimielinen esiintyminen on vähän luotaan työntävää. Tiedän monen kuitenkin siitäkin pitävän, eli mielipidekysymys.

        Sen huumori joko uppoaa tai ei uppoa, minulle ainakin uppoaa välillä. Harvoja ylrttäjiä jotka laittaa itsensä likoon. Osaava kaveri lajissaan mutta selkeästi välillä pinna tiukalla ja saattaa keittää yli. Somevideoissa kertoo aika avoimesti aina päivän kuulumiset. Ei minulla ole koskaan ollut ongelmaa heillä asioinnissa, koska aina olen saanut kaikesta huolematta parasta teknistä tietämystä, mitä noista tarvikeliikkeistä yleensä saa. Jos ylimielistä sekopäätä hakee, niin Sörnäisistä löytyy kyllä mestari, joskaan en ole enää aikoihin siellä asioinut, kun länsipuolella alkaa oleen jo niin hyvät valikoimat ja palvelut. Ei ole syytä


    • Anonyymi

      Venetarvikekauppiaat nokittelevat ja pajunkissojakin näin tänään.
      Se on kulkaas kevät nyt.

    • Anonyymi

      Minä ostan vain ulkomailta ja säästän sievoisia summia vs riistäjä kauppias suomessa...

      Niih!

      • Anonyymi

        Voisitko kertoa lähemmin kuinka sinua on riistetty?


    • Anonyymi

      Paljon oli porukkaa Eskon pavoljongissa.

    • Anonyymi

      Kävin eilen, tupa täys ja kauppa kävi kuin siimaa. Nautical venemaalipurkkikin maksoi vaan vitosen. En pitänyt kalliina ja ostin pari purkkia.

      • Anonyymi

        Liikkeen bloki kirjoitukset ovat luokattoman ohuelle tietämyksellä kirjoitettuja, luulee olevansa "guru", kun lässyttää joutavia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Liikkeen bloki kirjoitukset ovat luokattoman ohuelle tietämyksellä kirjoitettuja, luulee olevansa "guru", kun lässyttää joutavia.

        Kirjoita noista joku paremmaksi ja lähetä tänne.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Liikkeen bloki kirjoitukset ovat luokattoman ohuelle tietämyksellä kirjoitettuja, luulee olevansa "guru", kun lässyttää joutavia.

        Kyllä se taitaa olla niin, että sieltä löytyy moniin meihin täällä kirjoitteleviin verrattuna melkoinen Guru.

        Olen pannut merkille, että se saattaa joitakuita hieman ärsyttää.
        Minä olen aina suuresti iloinnut kun joku tietää enemmän kuin itse ja siksi otan siitä aina kaiken irti kun sellainen tilaisuus tulee.
        Enoni tapasi sanoa, kun minulle elämän ohjeita antoi, että kannattaa aina hakeutua itseään viisaampien seuraan, sillä silloin saattaa sieltä tarttua jotkin itsellekin mukaan.

        T. Opetuslapsi


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Liikkeen bloki kirjoitukset ovat luokattoman ohuelle tietämyksellä kirjoitettuja, luulee olevansa "guru", kun lässyttää joutavia.

        Pesee kuus nolla kaikki perus some ja suoli24 hötön. Hyvin kansantajuisesti kerrottuja juttuja joista pääsee jyvälle. Paljon ihan simppeleitä lämmittimien vikakoodeja ja Litiumakkujutut on ollut tosi hyviä. Kukaan muu yritys ei vastaavia tee, tai en ole ainakaan nähnyt.

        Vai oliko jotain esimerkkiä siitä ohuesta tietämyksestä. Laita tänne?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Liikkeen bloki kirjoitukset ovat luokattoman ohuelle tietämyksellä kirjoitettuja, luulee olevansa "guru", kun lässyttää joutavia.

        Kyllä ne ihan hyviä tiivistelmiä ovat sellaiselle, jolla ei omaa ymmärrystä paljon ole ja haluaa vähän tietää. Syvällisempää tietämystä haluava voi sitten itse hakea paremman tiedon.


    • Anonyymi

      Mistä löytyy tällä hetkellä halvin isopropanoli. Tarvisi litran enkä viitsisi maksaa liikaa. Voisin ajaa kyllä pidempääkin hakemaan jos saa vaan halvalla. Tarvisi myös vinkkejä petrooliwallaksen syttymisongelmiin. Luulen että pumppu jumittaa kun se ei naksu mutta puhaltaa kyllä. Onko kukaan avannut tuota pumppua? Löytyykö siihen räjåytyskuvaa.?

      • Anonyymi

        Jos pumppu ei naksu, niin siinähän se vika on. Koita ensin napauttaa tiukasti vasaralla. Jossei ei lähde, niin sitten vaan rohkeasti auki ja osat puhtaaksi. Ehkäpä ennen avausta vielä katsot, että saa sähköä.


      • Anonyymi

        Motonetista saa isopropanolia. Ei tainnut juurikaan maksaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Motonetista saa isopropanolia. Ei tainnut juurikaan maksaa.

        Ei meidän kylällä mitään motonettia ole. Mikä ratkaisu tuo on, että "aja motonettiin" jos lähimpään motonettiin on 150km.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      967
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe