Pekka Visuri löi Nato-kohkaajille....

EiOleMuuttunut

....eilen A-talkissa jäitä hattuun, jauhot suuhun.... ja on täysin oikeassa.
http://areena.yle.fi/1-3073441
Kyseisessä A-talkissa on kohkaamassa Jukka Tarkka, joku kokoomuksen kansanedustaja nainen, en muista kuka ja kepun Ahvenanmaan kansanedustaja sekä Pekka Visuri, Pekka Juhani Visuri on suomalainen upseeri, professori ja politiikan tutkija, keskustelemassa Ahvenanmaan puolustamisesta.
Kaikki muut paitsi Visuri olivat erittäin huolestuneita Itämeren muuttuneesta turvallisuustilanteesta ja hokivat kokoomuslaisen roskamedian (Iltasanaomat, Iltalehti) meille kaikille toitottamaa uhkaa Venäjän suunnalta.
Onneksi oli mukana myös Pekka Visuri, joka on todellinen asiantuntija tässä asiassa.
Hän totesi, että mikään ei ole muuttunut, jos ei oteta huomioon Ruotsin lisänneen joukko-osaston Gotlantiin ja se ei hänen mielestä ole yhtään mitään. Visuri naurahti vielä päälle tuon mainittuaan.
Jos Venäläiset ovat lisänneet lentoliikennettä Itämerellä, se johtuu vain siitä että Usa/Nato on tuonut joukkojaan Viroon ärsyttämään Venäjää sekä siitä, että Suomi tuo omalle maaperälleen Usa/Nato kalustoa harjoittelemaan.
Ihmekö tuo nyt sitten on, jos Venäläiset käyvät Itämerellä ilmoittautumassa että "mekin olemme täällä".
Kansalaiset Suomessa ei tätä Natojoukkojen ja kaluston kutsumista tänne hyväksy, mutta sitä ei ole kansalta kysytty.
Joten älkää lukeko näitä kokoomusmedian roskajulkaisuja kuin uskonoppikirjoja, niillä ei ole mitään tekemistä Suomen Virallisen Ulkopolitiikan Linjan kanssa.
Visurin lausunnot saivat kyseisen kokoomusmedian uutisoinnit näyttämään naurettavilta, tai jopa vaarallisilta valheilta.

34

193

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lutatöihin

      Oksettaa jo nää natokiima-apinat mitä yle raastaa ruutuun. Yksi järkevä puhui, että mitään uhkia ei ole!

    • fanaattisuutta

      Eiköhän naton mukana olo johdu viron omasta tahdosta, mitä tulee venäjän esillä oloon maailman merillä ja ilmassa lukekoon jokainen tämän päivän uutiset.

      • Lietelantaa

        tuohon lisäisin, että edellämainittuihin tarvittiin vielä ripaus virolaista harhaisuutta ja sekopäisyyttä, niin tämä keitos olikin valmis. tosin, eivät kyllä pärjää alkuunkaan kaheleille liettualaisille


      • omatoimintaratkaisee
        Lietelantaa kirjoitti:

        tuohon lisäisin, että edellämainittuihin tarvittiin vielä ripaus virolaista harhaisuutta ja sekopäisyyttä, niin tämä keitos olikin valmis. tosin, eivät kyllä pärjää alkuunkaan kaheleille liettualaisille

        kyllä, viro on vasallivaltio, jonka johdossa ovat samanlaiset natohaukat kuin suomessakin. näkevät uhkia kaikkialla, vaikka niitä ei olisikaan. uhkia voidaan järjestää itselle, jos kutsuu sotajärjestö naton venäjän rajalle pullistelemaan.
        toivottavasti uuden presidenttinsä myötä tajuavat puolueettomattomuuden merkityksen paremmin kuin jenkkien nuolija-ilveksen aikana.


      • ottaa-päähän

    • OnneksiYhdelläJärkeä

      Ei olisi uskonut, että ennen niin arvostettu Jukka Tarkka vaikutti joltain tarkkisluokkalaiselta harhoineen tuossa A-talkissa. Niin on maine ja kunnia katoavaa, kun pää alkaa prakaamaan. Robotin lailla sönkkäävä kokoomus pimu olikin jo sitten aivan asia erikseen.

      • truyirtyur

        Tarkan Jukasta tulee mieleen Professori Tuhatkauno Tintti sarjakuvassa.


    • HyväMuistaa

      Suomi ei ole Natossa ja Ruotsikaan ei ole mutta Norja on. Suomen ja Ruotsin ei tarvinnut osallistua yhtenä sotivana osapuolena sotaan yli 70 vuoteen mutta Norjan on, se osallistui vielä tuohon sotaan hyökkäävänä osapuolena.

      • mitä.kokoomus.vastaa

        usa on ollut n.200 sodassa mukana 1900-luvun alun jälkeen. natoon liityttäessä pääsee/joutuu mukaan kaikkiin tuleviin sotiin. sitäkö kokoomuksessa halutaan?


      • kokoomusUlos

        Kokoomus oli järjestämässä Suomea sotaan silloin kun viimeksi siihen jouduttiin. Risto Ryti tuomittiin sen jälkeen sotasyylliseksi.
        Nyt kokoomuksen touhu näyttää ihan samalta, pian olemme sodassa mukana. Vaikka kansa ei sitä haluakaan.
        Jos ei tunne kokoomuksen historiaa, sotaan voi joutua tietämättään.


      • vaaran.merkkejä
        kokoomusUlos kirjoitti:

        Kokoomus oli järjestämässä Suomea sotaan silloin kun viimeksi siihen jouduttiin. Risto Ryti tuomittiin sen jälkeen sotasyylliseksi.
        Nyt kokoomuksen touhu näyttää ihan samalta, pian olemme sodassa mukana. Vaikka kansa ei sitä haluakaan.
        Jos ei tunne kokoomuksen historiaa, sotaan voi joutua tietämättään.

        kokoomus on turvallisuusuhka meille suomalaisille


      • Suunnan-Muutos
        kokoomusUlos kirjoitti:

        Kokoomus oli järjestämässä Suomea sotaan silloin kun viimeksi siihen jouduttiin. Risto Ryti tuomittiin sen jälkeen sotasyylliseksi.
        Nyt kokoomuksen touhu näyttää ihan samalta, pian olemme sodassa mukana. Vaikka kansa ei sitä haluakaan.
        Jos ei tunne kokoomuksen historiaa, sotaan voi joutua tietämättään.

        Kokoomus oli väärässä tuolloin, se johti Suomen sotaan.
        Kokoomus on väärässä taas, Suomi on menossa kohti sotaa nato-haukkojen takia.
        Se on ehkäistävissä vielä.
        Kokoomusta ei pidä äänestää mihinkään luottamustehtäviin tässä rauhallisessa maassamme.


    • eiälyä

      Natohaukat on kusipäitä..

    • Riippumaton_asiantuntija

      Mistä yle näitä "riippumattomia" äärivasureita aina "sopivasti" löytääkin "asiantuntijoikseen?"

      .

      • kaikkeesitähuhhuh

        jaa että maanpuolustuskorkeakoulun eversti ja dosentti on riippumaton äärivasuri...haahahhahahhhhhhaaaaaa
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Pekka_Visuri
        taidat itse olla riippumatosta asioita pällistelevä nero?


    • suomenkiimatollot

      Nato on kuollutkirjain! Vapaehtoisuusharha!

    • StopJenkkipuudeleille

      Emme halua lähettää poikiamme ja tyttöjämme sotiin, emmekä halua sotia missäänpäin maailmaa Yhdysvaltojen puolesta. Meille suomalaisille riittää että sodan uhatessa puolustamme maatamme. Meidän ei tarvitse hyökätä vieraaseen valtioon Yhdysvaltojen käskystä niinkuin naapuriemme Norjan ja Viron piti tehdä vuonna 2011, he olivat pommittamassa sekä tappamassa Libyan virallisen hallituksen sotilaita ja maan siviilejä. Aivopestyt jenkkipuudelit koittavat saada maatamme liittymään Natoon mutta onneksi täällä on vielä niin täyspäisiä politiikkoja ja kansalaisia ettei tämä kusetus mene läpi.

      • oikeatie

        abloodit!!!!


    • JohnWLindKokoomus

      Ensinnäkin Libyassa taistelivat Natojoukot omasta yhteisestä päätöksestään, päätöksestään jonka kanssa Yhdysvalloilla ei ollut yhtään mitään tekemistä, sen on USA:n nykyhallitus ja CIA vahvistanut. Naton sotilaallinen operaatio Libyassa onnistui mielestäni erittäin hyvin koska maata hallinnut diktaattori Muhammad Gaddafi kumppaneineen saatiin kukistettua ja maahan luotiin uusi parempi sekä täysin demokraattisesti toimiva hallitus. Naton väliintulo loi Libyaan muutamassa kuukaudessa demokratian, rauhan ja vakauden joka on kestänyt jo vuosia. Ihmiset Libyassa ovat erittäin tyytyväisiä rauhantilaan joka maassa nykypäivänä vallitsee ja Nato on saanut siitä paljon maailmanlaajuista kiitosta. Jo pelkästään tämä Libyan rauhanoperaatio osoittaa että miksi meidän olisi tärkeää olla mukana viemässä maailmalle kestävää rauhaa ja demokratiaa, vain liittymällä Natoon pääsemme mukaan näihin operaatioihin. Jos sinulla on pieninkin epäilys taikka eriävä mielipide asiasta niin sen voi esittää tässä foorumissa minulle, olen pelkkänä silmänä ja korvana.

      • mistä.sä.ammennat

        luotiin parempi....? no miltäs siellä nyt näyttää?
        sitä paitsi, toisen maan asioihin puuttuminen EI OLE demokratiaa.
        hohhoijjaa, taidat olla näitä "iltapäivälehtien pitkän oppimäärän" sokaisemia hölömöjä?


    • UunoLapualta

      Hyvä John, tuo upea ja ytimekäs selontekosi pisti jauhot suuhun natokriittisille, he eivät voi faktojen edessä kuin nöyrtyä.

      • isot-onnittelut

        miten oletkin löytänyt itsellesi noin osuvan nimimerkin?


    • 515

      Jukka Tarkka postaa vähintään kerran viikossa Uuteen Suomeen kauhean ennustuksen Venäjän tulevasta hyökkäyksestä.
      Pekka Visurin puheita olen seurannut siitä lähtien kun Usa oli aikeissa hyökätä
      Irakiin ja todennut miehen todella tietävän mistä puhuu.
      Mutta hän ei haluakaan sitä,että Suomi vedettäisiin sotaan vaan haluaa pysytellä
      suurvaltojen konfliktien ulkopuolella.
      Natokiimaiset haluaisivat olla ehdottomasti mukana Usan maailmanvalloituksessa,
      jonka seurauksena ihmiset nyt vaeltavat ympäri Eurooppaa.

    • å998

      Vai on Libyassa rauha ja harmonia? En mielelläni ota kantaa kenenkään henkiseen terveyteen, mutta nyt on pakko sanoa, että vakavasti epäilen Libya kommentoijan mielenterveyttä maa oli Afrikan edistyneimpiä maita (ilmainen koulutus,terveydenhoitio,ylenen elintaso jne) mutta nyt sissiryhmien taistelutanner, infra täysin tuhottu niin sanotusta demokratiasta ei hajuakaan, että semmonen nato operaatio.Jota demokratian suur viejä Usa johti. Suomen media historia ei ole harrastanut tälläista sensuuria ja probagandaa sitten 30 luvun, nyt ilmeisesti on ensisijainen tavoite tällä propagandalla saada kansalaset peloteltua Venäjän uhalla ilman kansanäänestystä naton kannalle,tai ainakin saada näyttämään että kannatusta on. Lupasihan kokoomus jo amerikkalaisille pari vuotta sitten viedä Suomen viimeistään 2017 natoon,ja jälki näkyy, Ylen ja muun valtamedian avustaessa tääysin rinnoin.Ja vielä näillä on otsaa väittää Suomen valtamediaa puolueettomaksi, joidenkin mielestä on vain yhtä sananvapautta, Venäjästä saa maalata vaikka mitä kauhukuvia, muut milipiteet ovat trollausta.

    • JohnWLindKokoomus

      Minä eli JohnWLind lainasin muutaman lauseen tekstiini Natosta ja Libyasta suoraan Ulkopoliittisen Instituutin huippututkijoilta eli Mika Aaltoselta ja Charly Salonius-Pasternakilta. He ovat niin puolueettomia tutkijoita kuin vain suomalaiset tutkijat voivat olla, Kokoomus ja RKP arvostavat sekä kunnioittavat heitä suuresti. Myös Yhdysvaltain suurlähettiläs John Wesley Hardin on kiittänyt heitä monasti puolueettomasta työskentelystä maansa hyväksi .

      • KielenVäri

        Mika Aaltonen on näitä hallituksen linjan hokijoita, saa pian professorin vakanssin huolellisesta nuolennasta.
        Tämä on niin tuttua touhua, pyrkyridosentit ovat valinneet tämän linjan. Muistatteko Esko Antolan? Tämä hoki 90-luvulla hokemasta päästyään että EU on Suomalaisille ainoa ja loistava tie. Miten kävi? Ei aikaakaan kun poliitikot palkitsivat professorin viralla. Muitakin esimerkkejä löytyy: turvebimbo Atte Korhola jne jne...


      • oksettavaa

        oikeesti se hallituksen marakatti on nimeltään mika aaltola. dosentti nopeuttaa nimitystään professoriksi ohituskaistaa pitkin....


      • 515
        oksettavaa kirjoitti:

        oikeesti se hallituksen marakatti on nimeltään mika aaltola. dosentti nopeuttaa nimitystään professoriksi ohituskaistaa pitkin....

        Aaltola ei ole suinkaan hallituksen marakatti vaan ainoastaan kokoomuksen ja
        rkp:n.
        Onneksi koko hallitus ei ole hänen kannallaan mutta koska Yle on näiden kahden
        puolueen päätukija on saanut niin paljon esiintymisaikaa.


    • golla-gestää

      Ollos huoleton svedupetteri valveill on. Peräti Gotlannissa 150 svedupellee tikarit hampaissaan ja hiusverkot päässään. Kyllä nyt on turvallinen olo. Vielä kun siitä republikaanista tulis pressa ja toinen samanlainen naton pääsihteeriksi ja Suomi natoon, niin sitten vois turvallisesti jättää ikkunat ja ovet lukitsematta öiksi ihan Ilomantsin korpia myöten.
      Noista miesvahvuuksista sen verran, että 104 päivää kestäneessä talvisodassa menetettiin noin 25 000 suomalaista: se tekee noin 240 ukkoa jokaista talvisodan päivää kohti. Montakohan tuntia mahtava Gotlanti kestäisi 150 ukollaan?

    • ResVääp

      Nainen (en muista nimeä) kuulemma entinen kilparatsastaja, vei miehiä kuin litran mittaa. Tietotaito oli kohdallaan ja miehet jäivät ainakin minun mielestä vahvasti taka-alalle. Ilmeisti reserviläistoiminnassa mukanaoleva
      nuorehko nainen oli illan tähti.

      • ruotuun-siitä

        parempi olisi sinukin vain totella visuria joka on eversti, sinä alamainen vääpeli.


    • Ikuinenopiskelija
    • Tuntematonjoutilas
    • kiree-pipo-vähän-leluja

      No nyt, kaikki muutkin kukkahattutytöt ja ruotsin sotaväki, ettäs tiedätte!
      Yle pistää oikein kirjeenvaihtajan Baltiaan, kun on Itämerellä niin kauheen kireetä, kauheen kireetä.
      Kysymys kuuluu, kenen pipossa??

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1418
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1271
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1215
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1165
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1164
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1067
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1063
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      33
      1048
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1043
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1032
    Aihe