"MV-lehti on UUT:n yhteistyökumppani"

MV-lehtijuttuvinkki

Jehovan todistaja, lukion kemian ja matematiikan opettaja Rauli Toivonen nostaa MV-lehden esiin eilisessä kirjoituksessaan kotimaa24-lehdessä aiheesta veri ja Raamattu:

"Ja nyt UUT:n viralliselle edustajalle pieni vihje. Ensiksi hiukan taustaa.

Nyt kun virastoissa ja ministelreillä ei ole paljonkaan muuta tekemistä(?), voisitte kenties työllistää heitä pikku valituksilla. Kun sille konventtielokuvan väkivaltaiseksi leimaamisellekin kävi niinkuin kävi, ja taitavat olla ne rekisterinkeräämissyytökset yhtä hyvin kuin lapsiasiamiehellekin osoitetut kiukuttelut olla pahasti vaiheessa. Iltalehdet ovat olleet jonkn aikaa hiljaa ja MV-yhteistyökumppani suurissa vaikeuksissa."

Lue kohokohdat täältä, aihe on otsikon mukaan veri ja Raamattu, ole hyvä:

https://www.kotimaa24.fi/blogit/veri-raamatussa/comment-page-2/#comments

MV-lehti kuulolla?

37

96

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • noloa

      Raulilla vähän kiehahti yli, pitäisi paremmin osata hillitä itseään.

      Vaikka "luopiot" ja UUT olisivatkin Raulin mielestä moraalitonta pohjasakkaa, kannattaisi hieman varmistella ennen kuin heittelee syytöksiä.

      Ihan jo omankin uskottavuutensa takia.

      • Hoitoon

        Totta on. Kotimaa24 sai nyt klikkauksen, kun käväisin tutustumassa Raulin totuuksiin. Ensin Raamattu Raulin juonen mukaan kieltää kokonaan veren käytön. Hän kertoo itse kuitenkin omantunnon ohjaamana käyttää vapaasti mitä tahansa veren komponenttia, "kyytipokaa" - huhhuh - kemistin opinnot eivät valuneet hukkaan - ja luovuttaa saa verta vapaasti, kunhan ei ole Jehovan todistaja. Jehovat vain ottavat valmiista pöydästä vapaasti sen mitä milloinkin tarvitsevat.

        Kymmeniä tuhansia luovuttajia tarvitaankin yhden Jehovapotilaan yhteen hoitokertaan - roskat kun saa poistaa verestä, opettaa Rauli.

        Mitähän Rauli opettaa nuorille koulussaan? Rauli palaa taas täyskieltoon tarinoinnissaan - Raamattu kieltää tarinan pian taas kaiken veren käytön ja Apt. 15:21-29. päätyy vielä varmasti huuhaata maustamaan.

        Rauli kuitenkin auttaa meitä onnekkaita ymmärtämään, miten kieroa Jehovien eksytys on.

        Lähtekää pois Vartiotorniseuran piireistä. Siellä asuu pimeys ja sairaus. Umpikuja jo eläessä. Lapset sulkekaa korvanne kaikelta Jehovalaisuudelta.


    • JT-väen verensiirtokanta on vain yksi osa absurdeista ja mielettömistä säännöistä ja kuvitelmista, joille heidän järjestönsä perustuu.

      Kyse on siitä, että Raamatusta otetaan tiettyjä kohtia, jotka tulkitaan kirjaimellisesti. Toisia ei.

    • Kun lukee tuota avauksen linkkiä ja varsinkin sieltä löytyvää keskustelua, huomaa Toivosen jutuissa tutrun JT-logiikan. Hän väistelee viimeiseen saakka vaikeita kysymyksiä ja vastaa sittenkin kierrellen ja kaarrellen. Mieluusti hän myös koettaa syyllistää kysymysten tekijöitä.

      • Käänny

        Kieroilu kukoistaa ja viimeinen sana on pian Raulinkin jutussa raamatunjakeesta kaivettu. Tarina meni näin ollen kokonaisuudessaan siis juurikin niin kuin Raamatussa sanotaan.

        WT-soopa on ihmisten kiusaamiseen kehitetty, myös jäsentensä. Jt harhailee syvimmän tyhmyyden ja "korkeimman totuuden" hekumoissa.

        Verisekoilut, sukupolviopit, rokotuskiellot, elinsiirtokiellot, verensiirtokiellot ovat heittäneet häränpyllyä vähintään 10-20 vuoden välein. Ja sukupolvioppi 1914 ei katoa ja miljoonat eivät kuole ym paljon taajemminkin.

        Sekaannuksella hajoitetaan ja hallitaan jehovalaisen ajattelua. Lapset torpedoidaan manipuloinnilla.

        Ulos ja äkkiä jokainen Jehovan todistaja tästä porukasta.


      • hallintoelimet

        Ettei alkuteksti jäisi huomaamatta keskustelijoilta:

        Kotimaa24-lehti on askarellut viime päivät veren kimpussa – Jehovan todistaja Rauli Toivosen johdolla opetus laittoi taas uuden valon päälle JW-veridoktriiniin:

        https://www.kotimaa24.fi/blogit/veri-raamatussa/comment-page-2/#comments

        Oppia ei ole vielä julkaistu englanninkielisenä uuden maailman käännöksenä jw.orgissa, koska kyytipoika-sanaa ei tunneta Brooklynissä.

        Hallintoelimet ovat hyvin kiitoliset Raulin rohkeasta ulostulosta.


      • kussakuljen

        MV-lehti on kuulolla.


      • rauliparka

        Raulille kipakkaa palautetta hänen blogissaan juuri nyt:
        Marjaana:
        Voitte siis käyttää hyväksenne menetelmiä jotka ovat raamatuinvastaisia, kunhan vain muut tekevät likaisen työn. Ei tämä totta puhuen kovin kaukana ole varastettuun tavaraan ryhtymisestä. Vertaus poliisilta ostettuun varastettuun polkupyörään ontuu, koska poliisi myy polkupyörät vasta kun niille ei löydy oikeaa omistajaa. Poliisin huutotavarakauppa on siis välttämätön paha, ei itsetarkoitus. Verivalmisteet ja niiden käyttö taas on itsetarkoitus. Jehovan todistajien näkökulmasta katsottuna Raamattua vastaan rikkovien rikoksen hyväksikäyttöä.


    • Eiköhän tämä Raulikin ole vain tyypillinen fundamentalisti. Uskon perustelut ovat lopulta kuin korttitalo. Kun yhtä nurkaa kokeilee, koko talo romahtaa.

    • saarajemima

      On kummallista, että lähes kaikki JT:t päättelevät, että heitä vainotaan, kun heidän käytännöilleen kysytään perusteluja. Todellisuudessa suurin osa ihmisistä vain säälii heitä, ei vainoa. Ja miksi 10 käskyä ei riitä, miksi Raamatusta pitää etsiä jotain monitulkintaisia toimintaohjeita. Kehottihan Jeesuskin olemaan lasten kaltaisia, ja 10 käskyä ymmärtää lapsikin, ainakin itse ymmärsin jo varhain. Kai tavoitteena on sitten tehdä selkeä pesäero muihin uskontoihin...

      • vapaalle

        Älä välitä, Saara. WT-seura on ainoa, joka vainoaa. Ei Jumala, ei muut ihmiset. WT-indoktrinaatio (mielivaltaisen opin väkisinlyöminen) on tarkoitettu saamaa ihminen kiikkiin ja maksamaan rahaa seuran kassaan. On toki ihmeellistä ja säälittävää, ettei porukasta ole vielä enempää lähtenyt lähtkimään.

        Sinä olet oikeilla jäljillä. JW-seura täysin hakoteillä. Kaikissa kysymyksissä. Se on harhautusseura ja kultti, jonka hedelmät haisevat. Ihmiset eivät ole pahoja - heidät on vedetty vain mukaan pirulliseen juoneen.

        Jos olet, Saara, vielä WT:n vaikutuspiirissä, lähde pois. Jätä koko porukka. Luovuutesi vapautuu ja voimasi palaavat.


      • Pasimpi

        "Ja miksi 10 käskyä ei riitä ;..."-
        Ei tartte riittääkkään , sillä lain käskyjä oli kaikkiaan -803- tai -4 , koska pari lakia meni vähän limittäin ,
        Eikä Lakia voinut pilkkoa , koska jos joku vaati lain yhtä pykälää täytettäväksi ,_ -hänen oli itse ensin täytettävä koko Laki -
        Siksi lakia tuntevat papit läksivät pois kun Jeshua pyysi synnittömän heittämään ensi kiven , ,
        j a siksi Apt Paulus järkyttyi , kun hän totesi olleensa Lain väärä tuomari , Stefanuksen tapauksessa
        Mooseksen lain 10 käskyä kokosi juutalainen filosofi Filon Aleksandrialainen , joka eli alkuseurakunnan aikana , ja kävi Roomassakin kertomassa juutalaisten näkemyksistä , keisari Galigulan aikana ,
        hän halusi ikäänkuin valottaa lain tarkoitusta , tyyliin
        " Mitä , -Häh , -Ei oo totta ,- Älä Yritä , - voihan räkä , - ...itte vaan ..-älä viitti kutittaa ,hihihi, jne , -
        Eikös Melleri tai pasikaan ole tuota kertoneet , Kun helluntaioppi ja Vt- oppihan kuin serkkupoikia , samasta Metodismista nousseita ,
        Ja ennenkuin Lakia voi alkaa soveltaa , tuli vastaan pykälä, jonka mukaan siittä puhuvalla piti olla parta , ja sitten piti tulkita , mikä parta , - Liuhuparta , niink, Jukolan simeonilla , vaiko Reuhuparta , pukinparta ,, Lapioparta , vaiko pujoparta , - haarapartakin menetteli ,
        ei voinut puhua ilman partaa , ja paras oli Reuhuparta , sillä sen takaa puhe oli pelkkää mutinaa , ja kaikki pitivät sellaista valittuna rohveettana ,
        mutta oli siittä poikkeus ; Egyptin vitsauksena olleet Faraot olivat parrakkaita ,ja naisfarao Hats.. ant, Hatsepsut käytti tekopartaa , ja kaikki meni täydestä ,


    • sukupuolinen

      Keskustelu kovenee - MV-lehti ja UUT ovat Raulin johdolla nyt niputettu yhteen rintamaan - ja vielä johanneksenpoika ja YLE sekä ministerit saman tien.

      Sanaa lauantaina kymmenen aikoihin;

      Rauli; Mutta eikös vain Sami MV-lehti ja UUT näytä olevan sulassa sovussa nykyisiä Jehovan todistajia pommittamassa? Ja viranomaiset ja ministerit juoksevat samassa tahdissa, ikäänkuin ei tärkeämpää tekemistä heillä olisi. Lulisi UUT:llä entisten todistajien tukemisessa olevan työsarkaa riirrämiin asti. Ja sitten vielä kun suurin osa heistä palaa takaisin meidän riveihimme.

      Eli rintamat ovat Raulin fantasioissa järjestäytyneet vihollisuuksien vainoiksi ja omiksi riveiksi. Niinpä niin. Rakkaus suorastaan huokuaa Raulista WT:n opettamalla tavalla.

      Kärsisi jokainen WT nyt hieman ajatella asiaa. Olemmeko hyysäämässä tätä WT-porukkaa loputtomiin vai annammeko kultin juonittelun kuihtua ja näiveyttyä omassa korkeimman totuutensa viisaudessa. WT-sedät eivät jää rahallista hätää kärsimään. Ihmisten vainoaminen loppuu.

      Iltasaduksi ei kannata lukea Raulin mainitsemia MV-lehden juttuja. Niissä puhutaan jehovista.

    • kerää.koko.sarja

      Juudas-kortti vedetty esiin...

      Rauli Toivonen 22.10.2016 21:26
      Mutta eikös vain Sami MV-lehti ja UUT näytä olevan sulassa sovussa nykyisiä Jehovan todistajia pommittamassa? Ja viranomaiset ja ministerit juoksevat samassa tahdissa, ikäänkuin ei tärkeämpää tekemistä heillä olisi. Lulisi UUT:llä entisten todistajien tukemisessa olevan työsarkaa riirrämiin asti. Ja sitten vielä kun suurin osa heistä palaa takaisin meidän riveihimme.

      Raamattu osoittaa, että Juudas Iskariotin aikana UUT:llä olisi ollut tilaus, mutta olisiko se auttanut tuota Jeesuksesta irronnutta luopiota riittävästi, on tietysti tuhannen hopearahan kysymys.

    • anteeksiko

      Sananvaihto kiihtyy MV-yhteistyöstä Raulin palstalla:

      Marjaana Järvinen sivaltaa:

      "Jos aloitamme MV-lehdestä. Kyseinen aviisihan toimii siis siltä pohjalta, että mikä tahansa uutinen tai tieto tukee sen omaa agendaa, on sille julkaisemisen arvoinen. MV-lehti ei kysy koskaan lupaa juttujensa julkaisuun. Se lainaa kaikkia maailmasta löytyviä tiedotuskanavia sosiaalisesta mediasta virallisiin tiedotuslähteisiin ja yksittäisten henkilöiden lausuntoihin. Kun MV-lehti linkittää YLE:n tekemän jutun sivuilleen, tarkoittaako se automaattisesti että YLE ja MV-lehti tekevät yhteistyötä? Ei tietenkään. Kun MV-lehti julkaisee jonkun yksittäisen henkilön lausunnon sivuillaan, tarkoittaako se automaattisesti että MV-lehti ja ko. yksittäinen henkilö tekevät yhteistyötä? Ei tietenkään. Ja nyt tarkkana. Kun MV-lehti linkittää UUT:n jutun sivuilleen, tarkoittaako se automaattisesti että MV-lehti ja UUT tekevät yhteistyötä?

      Jos MV-lehti jostain syystä julkaisisi jutun jossa lainaa Vartiotornia, voisimmeko me Jehovan todistajilta kysymättä esittää että Jehovan todistajat ja MV-lehti tekevät yhteistyötä? Pitäisitkö tällaista esitystä asiallisena tai väitteen esittäjää kovin arvostelukykyisenä? Aivan niin.

      UUT:lta tarkistamatta olen sata prosenttisen varma, että UUT ei halua olla MV-lehden kanssa minkäänlaisessa yhteistyössä. Väite yhteistyöstä on sanalla sanoen absurdi ja kertoo karua kieltään väitteen esittäjän asenteellisuudesta UUT:ta kohtaan.
      Olet mielestäni anteeksipyynnön velkaa UUT:lle."

      Pyytääkö Jehovan todistaja Rauli Toivonen anteeksi ehkä jopa vielä sunnuntain aikana, jää nähtäväksi.

      • luekaikki

      • raulirönsyilee

        Anteeksipyyntöä tuskin tulee, vaan Rauli kiertää asian vedoten siihen ettei UUT kuulu aiheeseen veri Raamatussa. Vaikka on itse rönsyillyt miten haluaa.


      • jehovanoma

        Vartiotornia vainoaa vissiin ainakin - YLE - tasavallan ministeriöt - MV-lehti - UUT - Iltapäivälehdistö - mitä muuta? - Punainen Risti - Kaikki kristilliset kirkot sekä seurakunnat - kaikki muut uskonnot - Yhdistyneet kansakunnat - koko (saatanan) maailman ihmiskunta ja JW.orgia lisäksi kasvavassa määrässä vuodesta 1931 kaikki muut.

        Vartiotorni itse ei tietenkään vainoa mitään - ei mitään paitsi koko ajan kaikkia omiaan.


    • totuuteen

      Rauli Toivosen blogissa kotimaa24 keskustelu kuplii kevyesti.

      https://www.kotimaa24.fi/blogit/veri-raamatussa/

      Onko Rauli maailman uhri, pääseekö Juudas taivaaseen (luopio), vainoajaia luetellaan. Ole hyvä ja tutustu tarkemmin - taustatukea saat tästäkin ketjusta.
      KommentoiIlmiannaJaa
      LISÄÄ KOMMENTTI
      Vastaa alkuperäiseen viestiin

    • Kaikkiaan

      jehovanoma 23.10.2016 21:26

      "Vartiotornia vainoaa vissiin ainakin"
      "- Yhdistyneet kansakunnat -"

      -Joo, tuokin yhteenveto vainosta löytyi Suomi24:lta:

      Vartiotorniseura siis julkaisee:
      ”Yhdistyneet kansakunnat on todellisuudessa Jehova Jumalaa ja hänen maan päällä olevia vihkiytyneitä todistajiaan vastaan tähdätty maailmallinen liitto. Todellisuudessa se on salaliitto, jossa maailmalliset kansat panevat viisaat päänsä yhteen ja punovat juonia siitä, mitä ne voisivat tehdä Jehova Jumalan maan päällä olevaa näkyvää järjestöä vastaan. (Vartiotorni 1. syyskuuta 1987)

      YK on oikeasti yhteistyöjärjestö, joka toimii jäsentensä aloitteista, muiden hyväksyttyä aloitteet äänestyksessä. YK:n perustamiskirjassa ei mainita jehovantodistajia, eikä myöskään missään aloitteessakaan.

      Siten ei vartiotorniseuran kirjoitukselle ole mitään oikeita perusteita, kuten se ei ole pyrkinyt esittämäänkään.
      Raamattu: Älä sano väärää todistusta lähimmäisestäsi. 2 Moos. 20:16
      Seura siis rikkoo Raamatun lakia (kuten ihmisenkin, esim. kunnianloukkaus)

      Edelleen Raamattu: Autuaita ovat rauhantekijät, sillä heidät pitää Jumalan lapsiksi kutsuttaman. Matt. 5:9
      Todistajien tulisi itse tehdä rauhantyötä, ollen aiheettomasti syyttämättä YK:ta. Mikä heitä estää ? Ainoa estäjä työhön ryhtymiselle ja organisoimiselle olisi vartiotorniseura.

      Rauhantyö olisi vastoin lahkon toimintaa, jossa olennaista on hekumoida sodalla, sodasta oli aikoinaan vartiotornissa paljon piirroksiakin, tankkeja, atomipommiräjähdyksiä.

      YK perustettiin Kansainliiton seuraajaksi.
      Kansainliitosta on suomalaisilla, ainakin paitsi jehovantodistajat, hyvät muistot sikäli että kun Suomen ja Ruotsin välille nousi kiista Ahvenanmaasta, ne antoivat kiistan Kansainliiton ratkaistavaksi, sotaa ei käytetty, ja Kansainliitto ratkaisi asian Suomelle.
      Niin on tarkoitettu myös YK toimimaan.

      Onhan mahdollista, koska vartiotorniseura ei pidä yleensä oppejaan muuttumattomina, että Kansainliittoa olisi jossain vartiotornissa kehuttu. Tietääkö kukaan ?

    • sekaannusta

      WT on vaikeuksissa. Omat rivit eivät pidä, kun tietoa on netissä saatavana. Painomuste on turhaa. Kukaan ei lue vanhoja, tunkkaisia WT-setien horinoita. Koko homma sammuu ja rahat takaa maalliset paratiisiolot WT-herroille ja niiden perheille kolmanteen ja neljönteen polveeen.

      Jivijehovan ei kannata kärsiä enää yhtään ekä menettää sentti'kään. WT-oppi on tullut tiebsä päähän. Myös Raulin verioppi on sekavan tuntusta!

    • Hehheesano

      Ja esim. 1 Korintt. 9:7: Ei kai kukaan palvele sotilaana omalla kustannuksellaan ?

      Ilmankos vartiotorniuskontolaiset kieltäytyvät asevelvollisuudesta. Palkkaa, eikä omalla kustannuksella, sano.

    • salatutkuolemat

      Jehovan todistaja, lukion kemian ja matematiikan opettaja valaisee verenluovutusta ja verivalimisteiden käyttöä jehovalaisittain - lue ja älä ihmettele!

      https://www.kotimaa24.fi/blogit/veri-raamatussa/

      Älä katso, jos olet luopioajatuksissa, kiinnostunut tai jehova, vanhapiika tai perheenäiti - sairaanhoitajilta koko kirjoitus on kielletty, vain miespuoliset sairaalayhteyskomitean tietopalvelun lääkärit saavat salaa lukea Raulin jutun.

      Mutta siitä ei saa kertoa kenellekään!

    • paratiisiolosuhteet

      Tässä on jehovatragedian syvin olemus - isä, joka raiskaa perheen pienimpiä - alle kouluikäinen tyttö joutui pelkäämään aikuisuuteen asti isän "raamattutunteja" kellarissa. Hän kertoo oman, järkyttävän tarinansa jehovan todistajain uhreista: hyväksikäytetyistä lapsista.

      Dokumentissa on suomenkielinen teksti ja video on puolalaista alkuperää.

      https://www.youtube.com/watch?v=i5JLBfXeudo

    • Jeesatkaa

      Ilja on nyt ajojahdin uhri.

    • ostalippubarcelonaan

      Tule apuun Joni!

    • omallavastuulla
    • onnellinentulevaisuus

      Haluan viettää joulua ja käyttää aikani ja rahani itse! Eikö se ole oikein? Mitä tekemistä jollain amerikkalaisella sijoitusrahastolla on minun elämäni kanssa?

      Onneksi luoja antoi minullekin vapaan ajattelun lahjan. Edes WT-huijarit eivä sitä minulta saa. Eivätkä enää edes rahaa.

      Tulevaisuus alkoi.

    • huonoelämäntapa

      Ajattelun täydellinen vapaus on suurin rikkaus, mitä ihmisella voi olla. Esim. meillä täällä pohjolassa se on kielletty WT-ajatusrikoksin tunntumerkistöin. "Veli" kyttää toistaan ja lukee toiten ajatusrikokset. Tätä jehovantodistajuus on. Ja pakkotyötä. Kaikki aina ja rahat menee. Omat sukulaiset ja todelliset ystävät tulevat vihamiehiksi WT-porukoissa hengatessa.

      Pois WT:Stä. Se on amerikkalainen, vaikutusvaltainen ja varakas kultti.

    • kirjallisuusroskiin

      Ja kaikki WT-saasta jätepaperinkeräykseen, ettei kukaan näkisi sitä enää koskaan.

    • teepäätösjotänään

      Jehovan todistajat julistavat pian tuomion sanomaa kaikille niille, jotka eivät ole hyvää sanomaa vielä vastaanottaneet. Nooankaan arkkiin ei Jumalan suljettua oven mennyt enää yksikään sen ulkopuolelle jäänyt. Tänään voit vielä kääntyä Jehovan todistajaksi, huomenna voi jo olla myöhäistä!

    • olikoameriikkalaista

      Mistä WT muuten on hankkinut painopaperinsa, silloin, kun 32-sivuisia lehtiä vielä neljä kertaa kuussa painettiin? Oliko suomalaisia hovihankkijoita? WT on ollut iso painopaperin ostaja maailmalla - Hei entiset Beeteliläiset -mitä paperirullien käärepaperiessa luki?

    • vaihtakaammealaa

      Niissä luki ainakin vielä muutama vuosi sitten "Voikkaa" Eli suomalaisia paperirullia vieriteltiin Beetelin varastoissa. Varastosta on muuten joku videokin Yleisradion areenassa tai historia-arkistossa. Käyhän vilkaisemassa, sillä on myös vanhempia pätkiä mm. Kankäänpään Erkistä ja konventeista, jolloin oli vielä elävää musiikkia sekä kunnon ruokatarjoilut.

      http://yle.fi/aihe/artikkeli/2008/02/05/jehovan-todistajat

      Myös YouTubessa on Mun Heimo -tv-sarjan kaksi Jehovan todistajain liikkeestä kertovaa videota.

      Ei tuu kuitenkaan ikävä näitä aikoja. Suosittelen alanvaihtoa kaikille.

      • eimainoksiakiitos

        Älä levitä täällä enää noita jehovia nuolevia mainosvideoitasi. Tiedän, että yrität vain kieroin keinoin värvätä lisää syyttömiä ihmisiä tuohon näivettyvään jehovaporukkaan!


    • kuinkaksimätäämarjaa

      Herätkää!-lehti, Golden Age ja Consolation sekä Vartiotorni ovat puolestaan aiheenkäsittelyltään hyvin samantapaisia kuin MV-lehti.

      Totuudeta viis, kunhan juttu myy. MV:n lukijoissa on paljon jehovia, koska tarinat ovat niin tutunoloisia.

      On teloitusvideoita, mielivaltaista harhautusta sekä tietenkin totuus ekä tieto, mitä kaikki muut salailevat tai vääristelevät.

      Oikeudenkäyntejä Iljaa vastaan (vainoa) sekä poliisia pakoillaan, kuten WT pedofiilirekisteritietoja piilotellessaan.

      MV iskee WT-seuran tavoin johonkin ihmistä puhuttelevaan ja koukuttavaan. Se ei kuitenkaan paljon mainosta WT-seuraa - samoilla apajoilla kun saalistetaan.

    • valtaonvaihtunut

      MV-lehti tai jw.org kertoo, ettei hallintoelin olekaan enää kaikkivaltias - onkohan Vartiotorni-lehden päätoimittajuuskin jo otettu jumalalta pois?

      Lähdekritiikkiä ei saa antaa, koska MV-lehti ei ole uutisoinut tästä vielä.

    • synergiaedut

      Internetin aikana halvalle viihteelle on tilaa ja sitä kuluttamalla on joutilaana helppo tappaa aikaa. Ei maksa mitään ja ajatukset pyörivät vähemmän korkealentoisissa aiheissa, kuten pornon ja väkivallan parissa.

      Meitä pornon suurkuluttajia on niin paljon, että sivustoilla voisi pärjätä myös jonkun sortin kultin porno-osasto, josta saisi lohdutusta ja anteeksiantoa aina sessioiden välillä. Tietenkin hyvää maksua vastaan. Siinä yhtyisivät käytännössä kiusaukset, synninteko ja anteeksianto samalla kertaa. Ne ruokkisivat tehkkaasti toisiaan ja loisivat uutta tarpeellista liiketoimintaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1888
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      128
      1874
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1620
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1442
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe