320d sedan vai GT hienompi?

Hankintaavailla

Menossa huomenna ostamaan xdrive mallia ja tietysti automaattina. Nyt saa nelivedon 499e niin täytyy käyttää hyväksi. Mietin että kumpi noista on parempi? Sedan kait kevyempi ja menee 7,3sekuntia jo sataseen..aika kova aika ja riittävä normidieselistä 190hv. Konehan on nyt ihan uusi eikä vain ohjelmoitu tuota vanhaa 184hv mallia. Kukutus on noissa pieni eli rahaa jää kaikkeen kivaan auton hankinnan jälkeenkin. Rahaa olis sinänsä vaikka kalliimpaankin mutta eiköhän sinkkumies pärjää tuollasella ihan hyvin. M-sport paketti pitää laittaa ainakin muuten ei bemari näytä miltään. Harkitsen myös punasia nahkapenkkejä sekä harman/kardon hifejä. Siinä vois olla hyvä paketti:)

20

179

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pnw

      Bemari on pienimunaisten kyrvänjatke, aika noloa istua bemarinratissa kun kaikki tietää ja nauraa kun sinulla on pieni muna.

    • lölköiu

      Sitten minä heräsin ja lähdin töihin saarioisille maksalaatikoita pakkaamaan.

      • Valintojaaaaa

        Eikö koulu maistunut ja äly riittänyt? Niin siksi et voi edes haaveilla bemarista. Luottotiedot menny etkä saa edes osamaksulla. Mäpäs meen huomenna autokaupoille kun valitsin toisin enkä ryypänny rahojani.


    • Piimeripullottaa

      Otan koeajolle ja aja näyteikkunan ohi, kummassa olet komempi. Se on siinä.

    • sedanaina

      Mielummin manuaali mut oma valinta. Ja ehdottomasti sedan! Gt versiot on rumia, ettei kujaan viitsi ajaa nolostumatta niillä. Ja mainittuasi kiihtyvyyden, se ei arkiajossa ole oleellinen asia vaan se että auto on täytää arkiajon kriteerit (mukavuus, turvallisuus ja (ohituskiihtyvyys maantieajossa) helpottaa asiaa.

      • santtu-1975

        Itse taas olen päinvastaista mieltä tuosta sedan/GT ulkonäkö ulkonäkö vertailusta, GT on mielestäni paremman näköinen, ja siksi sellaisella ajankin (320iA GT xDrive). Mutta pitää myös muistaa se, että GT on selvästi normaalia 3-sarjaa isompi auto (esim. 20cm enemmän pituutta, 12cm enemmän akseliväliä ja yli 10cm enemmän korkeutta), jossa etenkin takapenkin jalkatilat ovat lähes edustusauto tasoa.
        Vaihteistoksi sitten ehdottomasti tuo ZF:n kahdeksanvaihteinen automaattilaatikko, joka on yksi parhaita automaatteja (ellei jopa paras laatikko) mitä normaaleista autoista tänä päivänä löytyy (eri variaatioina löytyy usean munkin merkin autoista). Ja neliveto myös ehdottomasti.

        Mutta jos isot sisätilat eivät merkitse vaan pääpaino on ulkonäöllä, niin sitten 4-sarjan Gran Coupe (F36), alustaltaan ja tekniikaltaan aika yhtenäväinen F30 sedanin kanssa, mutta selkeästi paremmannäköiseksi ulkoisesti muotoiltuna.


      • Onhannehienoja

        Mun mielestä kanssa GT on parhaimman näköinen. Kävin koittaa GT, farmarin ja 4gran coupen. Gran coupe on jotenkin tyylitön ja ei näytä edes coupelta. Se on vähän kuin sedan joka litistetty epämukavaksi, ja epämukavaa siellä oli ollakkin kun on niin ahdas kaikinpuolin. Sedan on varsinkin faceliftinä hyvän näköinen mutta silti GT parempi ehkä. Ajoltaan GT on mielestäni paras ylivoimaisesti ja kalliimman näköinen. Toi facelift on kyllä todella hyvin onnistunut kaikinpuolin. Tarkoitus olisi ostaa pian sedan 330e tai 320i xdrive GT. M-sport ehdottomasti koska se istuu noihin parhaiten ja on kuin eri auto. On bemari silti aika paljon jäljessä esim uutta S90 volvoa joka tuossa 50-60 hintaluokassa on jo todella tlivoimaisen makea ja tilava. Volvo on tosin etuveto halvimmissa malleissa. Bemarissa tökkii eniten tuo vanhanaikainen mittaristo joka on kuin 90 luvulta. Muuten onkin ihan jees ja sellanen nuorekas fiilis noissa sisällä.


    • enostais

      Geeteestä puuttuu akkunan karmit ne on paskat suomen talvessa ja huterat!

      • santtu-1975

        GT:stä tosiaan puuttii karmit ikkunasta. Se onkin etenkin talvikäytössä yksi niitä (ja oikeastaan ainoita) isoimpia harmeja mitä autosta olen löytänyt reilun vuoden omistamisen aikana. Talvella ku kelit vaihtelevat, niin useampaan kertaan on ikkuna jäätynyt kiinni tiivisteeseen ja ovea on joutunut availemaan varovasti, ettei isompaa vahinkoa aiheudu.
        Muuten auto on toiminut esimerkillisesti ja etenkin talvella osaa arvostaa tuota BMW:n neliveto toteutusta, kertaakaan se ei ole jättänyt pulaan, vaan toimii juurikin niin kuin nelivedon tuleekin nykyaikaisessa autossa toimia.


    • Bmw5vai3

      Miksi et harkitse 520d xDrive? Hinta on nyt halvempi ja varastomallit heti toimitukseen. Tulee vakiona dakota-nahat, lämmitetty ratti, parkkitutkat eteen-taakse ja exclusive prossa, joka sekin 320d:tä halvempi, myös professional navi isolla ruudulla, connecteddrive-paketti ja remote services.

      Vaikka uusi 5 G30 julkaistiinkin, ei tuo F10 LCI silti näytä vielä kovin vanhalta. Lisäksi myös 3-sarja uudistuu ensi vuonna, nyt vain joudut maksamaan siitä täyden hinnan.

      • Uusiparenpi

        Ei kukaan enää osta vanhaa mallia kun uusi on jo esitelty. Siinä ei paljoa nahat paina kun vastaavia vanhoja bemareita mitä loppuvarastosta myydään on jo tiet täynnä eikä tekniikka enää ole tätä päivää. Arvo laskee vanhassa mallissa nyt todella nopeesti kun uusi taas pitää 2 ekaa vuotta hintansa todella hyvin. 5-sarjaa on tiet täynnä eikä se ole enää kenenkään silmissä yhtikäs mitään muuta kun vanha 5-satanen. 3 sarja paljon kiinostavampi. Mulla oli 5-sarja vuonna 2013 eikä se mikään kovin kummonen ollu lopulta.


    • BmwdasAuto

      Mä meen kans ens viikolla tilaa G30 valkean ratsun, tuon moottorilla varustetun mallin, 3.0DA XDriven.

      • sähkövikoja

        Mahtaako nois kestää laatikot, dieselin vääntöä joka on rajua jatkuvasti?


    • antisosialisti

      GT on ruma joten sedan. Trust me. Jos on fyrkkendaalia poltettavan niin miksei 4-sarjalainen gran coupe mikä sentään on nätti?

      Oon ajanut ikkunakarmittomalla autolla, se ei haittaa Suomen talvessa paljoakaan, melko vähäiset haitat. Mut ota sedan, please tee itsellesi palvelus. GT on yksi niitä biimereitä joita ei olis kuulunu edes tehdä. X6 on toinen mokoma rumilus.

      Täällä on jengiä joilla ei vaan ole makua tai sit ne vaan suoli24-tyyliin trollaa ostamaan karseen auton...

    • ztwimcam

      " 7,3sekuntia jo sataseen"

      Ännn...äääään...nänäään...plrrrrrrrrrrrrrr...än ääään !

    • 23423423

      Molemmat on aika tylsiä ja epämukavia. Farkku olisi fiksumpi mutta bemarin farkut on susirumia.

      Kaikissa bemareissa on samanlainentylsä kojelauta joten ei oikein ole mitään mielenkiintoa hankkiaa kalliimpaa mallia. Miksi maksaa tuhnasia euroja lisää jostain pellinpokkauksesta perässä?

      • Ei_enää_bemaria

        Itellä oli tuommoinen 320d GT. Kuukauden peräti meni ilman remonttia,sitten kone posahti ja ei kun hinausautolla pajalle... Korjaamolasku sitä luokkaa että hyvä kun sai omansa pois sen jälkeen kun ton rotiskon myin pois ja vaihdoin parempaan ja kestävämpään merkkiin.


      • Haaahahahah55
        Ei_enää_bemaria kirjoitti:

        Itellä oli tuommoinen 320d GT. Kuukauden peräti meni ilman remonttia,sitten kone posahti ja ei kun hinausautolla pajalle... Korjaamolasku sitä luokkaa että hyvä kun sai omansa pois sen jälkeen kun ton rotiskon myin pois ja vaihdoin parempaan ja kestävämpään merkkiin.

        Ai fiattiin? Hahahaha. Joo joo herää todellisuuteen.


    • Karu60

      Täällä pikkupojat haaveilee autoista joita eivät koskaan pysty ostamaan.Säälittävää mutta toisaalta unelmointihan on ilmaista .

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      104
      1666
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      80
      1305
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1210
    4. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      3
      1166
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      142
      1158
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1055
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      21
      1051
    8. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      967
    9. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      962
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      11
      844
    Aihe