Vieraisiin pöytiin vilkuilu..

hanneleee

Olen ollut parisuhteessa reilun vuoden. Olen täysin kyllästynyt kumppanini tapaan jos olemme ulkona syömässä tai kahvilla. Jos vaan samassa paikassa sattuu olemaaan blondattu elämän kolhiman näköinen naisihminen, kumppanini aloittaa välittömästi naisen tuijottamisen. Yrittää tehdä sen minulta salaa, joka tekee vielä enemmän asian raivostuttamaksi. Aivan kuin onnistuisi tekemään sen salaa. Kauniit ja tyylikkäät ja tavalliset naiset eivät tuijotteluun kelpaa, vaan täytyy nimenomaan olla tämä tietty naistyyppi. Kaikki exät juuri tuota kastia.
Taannoin järjestin kumppanilleni syntymäpäiväyllätykseksi yöpymisen ja ruokailun 5 tähden hotellissa. Ravintolassa oli tietysti kuvausta vastaava "elämänkoululainen", joka vielä omalla tökeröllä käytöksellä keräsi huomiota. Arvaatte mikä oli lopputulos ja mikä fiilis jäi tästä illasta. Vilkuilu on siis niin kokoaikasta, että minulle ei edes muisteta puhua.
Kysymys kuuluukin naiset, miten te reagoisitte ja mitä tekisitte asian kanssa?
Kiitos jos joku viitsii vastata :)

22

182

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kokemustaontästä

      Anna kuule miehen vilkuilla. Turhaa mustasukkaisuutta. Minä aina kysyn puolisoltasi kun huomaan jotain naista tuijottavan "antaisitko tuon näköiselle" sitä naurun määrää ja niitä juttuja! Nauramme molemmat. Olet kyllä ihan liian tiukkapipoinen äläkä ainakaan kerro tuota kumppanille ääneen. Huumorilla siitä pääsee eroon.

    • Mikä mahtaisikaan olla itkun määrä, jos mies katselisi paremman näköisiä naisia...

      • ppallonx

        Ei se ole asian pointti, vaan se että mies flirttaa ja osoittaa kiinnostuksensa muita naisia kohtaan. Lopulta osuu kohdalle se, joka vastaa kutsuun. Loppu voikin olla sitä vanhaa samaa historiaa: ihastuttiin ja rakastuttiin ja ero edessä.


      • ppallonx kirjoitti:

        Ei se ole asian pointti, vaan se että mies flirttaa ja osoittaa kiinnostuksensa muita naisia kohtaan. Lopulta osuu kohdalle se, joka vastaa kutsuun. Loppu voikin olla sitä vanhaa samaa historiaa: ihastuttiin ja rakastuttiin ja ero edessä.

        Tuotahan minä juuri tarkoitin.


    • hiukkasenhauskarolli

      Oooh. Aloittaja oikein viidentähden ravintolassa havaitsee sen elämänkolhiman naisen. No, miltä se elämänkolhima näyttää?
      Millainen on elämänkolhima? Onko se sellainen alkoholista pöhöttynyt, yksinäinen varakkaan tai tunnetun puolison edustusvaimo, jonka ainoa sisältö elämässä on rahojen tuhlaus?
      Vai onko se sellainen nälkäkuoleman partaalla, leipäjonossa jonottava ihminen?
      Tutkimusten mukaan hyvässä parisuhteessa elävät naiset ovat lihavia ja laihuus on yhteydessä huonoln parisuhteeseen. Kaikille läskejä inhoaville miehille vinkki: älkää olko niin hyvinkäyttäytyviä vaimoinlenne vaan kohdelkaa huonommin niin ei läskiinny.
      Niin pitäis tietää mikä on elämänkolhima? Ja miltä se näyttää?

    • sheena.-67

      Hmmmmmmmmmmmmmmmmm. Mites tämä:

      Kun menette seuraavaksi ulos, blondaat yllättäen hiuksesi; tai hommaat hieman hampsuisen blondin peruukin. Meikkaat ja pukeudut huolimattomasti, yrität kaikin tavoin näyttää elämän kolhimalta. Teet kaikkesi, ettet näytä kauniilta ja tyylikkäältä. Vilkuilisiko mies edelleen toisiin pöytiin?

    • Brjrjrkttjh

      Itseäni ärsytti suunnattomasti moinen käytös, on siis kokemusta samanlaisesta tuijottelusta ja myöskin siitä että kehoitti jopa minuakin katsomaan näitä naisia kuinka on hyvännäköinen tuolla ja tuolla. Oli kyllä hyvännäköisiä naisia, ei siinä mitään. Itse ratkaisin ongelman niin että jätin miehen katselemaan niitä naisia ihan rauhassa, ja jatkoin omaa elämääni ilman sitä miestä.

      • Brjrjrkttjh

        Mutta joo, huumori olisi parempi vaihtoehto, jos siihen vain pystyy niin ettei puolestaan se tuijottelija hermostu siitä huumorista. Jotkut miehet on niin kovin herkkänahkaisia itsekin.


      • hanneleee

        Niimpä! Nimenomaan ärsyttävän huonoa käytöstä. Kyllä sitä on liikkeellä aina välillä komeita kinkku miehiä..Mutta en lähtisi tuijottelemaan jos on oma kumppani samassa pöydässä.
        Toiseksi ihmettelen miehen makua. Mikä ihme noissa nimenomaan hieman epäonnistuneita ladyissä viehättää?? Ymmärrärtäisin kyllä jos kaunis ja fiksu nainen saisi huomion, mutta että...Millainen mies haluaa suhteeseen elämässä vähän rassukan kanssa?? Joku pelastaja 'syndrooma??


      • Brjrjrkttjh

        Ei miehetkään halua että oma nainen alkaa komeita miehiä katselemaan ja kommentoimaan, kokeilin sitä, mies ei tykännyt yhtään (tämän voisi jopa ottaa huumorilla, mutta eipä ottanut). Pari kertaa lähdin pois paikalta kun mies tuijotteli toista naista, mies oli sen jälkeen mennyt vihaisesti kysymään siltä toiselta naiselta että mitä HÄN oikein tuijottaa MEITÄ. Käsittämätöntä. Kerran valitsin istuinpaikan tarkoituksella niin että mies pääsi katselemaan kaunista naista ja sanoin katsele nyt rauhassa, saat vähän silmänruokaa, eipä ollut hyvä sekään. Joskus kotiin päästyäni sanoin että ei se mitään vaikka katselet niitä muita, MINÄ olen tässä ja ne muut naiset on menneet menojaan. Kaikki mahdolliset keinot kokeilin, sitten totesin että kiitti nyt riitti, tämä tilanne ei tule koskaan muuttumaan, enkä aio pelkästään neljän seinän sisällä parisuhdetta hoitamaan.

        Mielestäni ei ole olennaista millaisia ne miehen mielenkiinnon kohteet on, jos ne on erilaisia kuin mitä minä olen niin teen sen johtopäätöksen että parempi päästää mies menemään.


      • Brjrjrkttjh

        Paras olisi kun ei huomioisi koko seikkaa, mutta eipä se mieskään voi silmilleen mitään niin en minäkään voi tunteilleni mitään.


      • entodellakaanymmärrä

        Niin, että Brjrkkttjh sinun mielestäsi on ihan normaalia ihan vaan varata pöytäkin sillä tavalla, että siinä olisi jotain silmänruokaa miehelle ja sitten ihmetellä kun se sattuu katselemaan sitä silmänruokaa. Kuulostaa muuten fiksulta, aikuismaiselta ja ihan terveeltä. Vaude, eipä täältä paljon muutakaan juttua voi odottaa. Mutta niin aika loukkaavaa miestäsikin kohtaan.


    • Jij7

      Taitaa olla niin että miehen mieleen on juuri tuontyyppinen nainen. Siksi ne exät ovat sennäköisiä.
      Pointti ei ole se, että onko naistyyppi miellyttävän näköinen tai jotenkin erityinen, kaunis, vaan se että ulkonäössä on jotain vetoavaa jota ei osaa itsekään eritellä. Kyllä meillä kaikilla, niin miehillä kuin naisilla, on jokin sellainen jota me kutsumme ''mun tyyppiä'' nimityksellä.
      Toinen juttu voi olla se, että ne tuonnäköiset naiset tuovat miehen mieleen ne miellyttävät muistot existä vaikka pieneen menikin.

    • ykityk

      "Vilkuilu on siis niin kokoaikasta, että minulle ei edes muisteta puhua."

      On syytä ottaa ja lähteä. Mitä tuollaisella miehellä tekee, jolla ei ole käytöstapoja?

    • ösokpow

      Minä en olisi tuollaisessa parisuhteessa. Todella epäkunnioittavaa mieheltä sinua kohtaan. Toki nyt tässä yhteydessä on varmistettava, että eihän mielukuvituksesi tee sinulle temppuja? Jos miehen kaikki exät ovat sen tyylisiä, niin mitä jos sinä epävarmana kuvittelet, että mies katsoo kaikkai sen tyylisiä? En epäile etteikö näin voisi olla, mutta tämä asia kannattaa miettiä läpi, ennen kuin jättää miehen.

    • teeainakinjotain

      Sano suoraan miehellesi, "miksi et kunnioita puolisoasi!" Jos vilkuilu jatkuu, toivotat hyvää iltaa ja lähdet lätkimään - ei se sen kummempaa ole.... Tai yksi vaihtoehto on tosiaan ottaa se huumorilla ja kysyä miehelä vaikka "käynkö kysymässä tytsyn nimen ja yhteystiedot?!"

    • ppallonx

      Minun ex piti pienistä ja lintumaisen laihoista blondeista. Naamat iho heillä oli jotenkin vanhaa nahkaa kaikilla ja simämeikeissä vahva kajal. Sellasen viimesimmän heistä matkaan lähti. Minua on moni sanonut kauniiksi, mutta ex löysi minusta kaikkea mihin oli tyytymätön. Blondi syrjäytti minut vagina-kuulineen,( joista miehelleni kirjoitti joutuneensä käyttämään mieheni ikävässä). Jäin vain mieheni toivomine rooliasuineni rannalle ruikuttamaan..

    • fgjutr

      Mitenkö reagoisin? Ei tarvitse miettiä yhtään; katkaisisin suhteen. Ei ole tuollainen mies minua varten.

      "minulle ei edes muisteta puhua."
      Tuli mieleen jopa haluaako mies oikein päästä sinusta eroon? En usko, että kukaan ihan huomaamattaan vilkuilee muita niin paljon, että unohtaa puhua kumppanilleen. Todella ääliömäistä.

    • Puhukaapuhukaa

      No joo. Kyllähän sitä itsekin bongaa joskus sivusilmällä jonkun oman "fyysisesti kiinnostavan miehen". Siis jonkun joka on seksikkään näköinen. Sitä tyyppiä, josta olin ennen kiinnostunut. En kuitenkaan tahdo olla epähieno miestäni kohtaan. Hän on aivan eri tyyppiä, enkä vaihtaisi häntä rekalliseen noita silmäniloja, koska olen jo kokenut sen kuvion. Olen hullun rakastunut mieheeni, joka on täydellinen timantti miesten joukossa. Olen onnellinen, etten enää ihastu pinnallisesti, pelkän ulkomuodon perusteella, vaan olen löytänyt rakkaimman, jota rakastan lukemattomilla eri tasoilla.

      POINTTI:
      En anna pääni kääntyä kiinnostavaan suuntaan, vaan keskityn rakastettuuni. Se on päätös. Omaa käyttäytymistään voi ja pitää säädellä ja hallita tilanteen mukaan.

      Myös tämä rakastettuni harrasti kuvailemaasi vilkuilua. Se ärsytti minua. Sanoin hänelle, että hänen tuijottelunsa ja flirttinsä häiritsee minua ja kysyin kokeeko hän todella olevansa valmis vakavaan parisuhteeseen kanssani. Sanoin, että ymmärrän kyllä, jos hän tahtoo vielä kokeilla muita ja katsella ympärillee. Jos vaikka parempi löytyisi. Kerroin, että itseäni eivät muut enää kiinnosta, mutta voin kyllä odottaa, jos hän tahtoo vielä olla villi ja vapaa menemään.

      LOPPUTULOS:
      Ei enää vieraiden vilkuilua minun seurassani.
      Se, ketä vilkuilemme erillämme on tietysti oma asiamme. Kunhan jää vilkuiluksi.

      PUHUKAA.

    • Rehti-mies35

      Naisille aina kelpaa mies joka pettää ja vilkuilee muita naisia. ei kelpaa uskollinne yhden naisen mies.

    • Oppeliini1

      Varsinaisen juntin sinä olet VALINNUT ystäväksesi! Oletko sanonut tai tajuaako juntti että se tekee itsestään naurun alaisen tuijotellessaan muita kun on oma daami mukana?! Sen käytös on kun otsaan tatuoitu viesti" huomatkaa , minä olen junteista suurin"

      Miksi VALITSET tuon tason seuraa? Miksi?

    • Kyllästynytkö

      Ihan niinku kiinnostais tietää että miksi joku vie toiselta puolison ja kuvittelee että tämä olisi hänelle uskollinen kun ei ollut edellisellekkään ku lähti matkaan...heh, stanan apinat! Työnnä ne vaginakuulat tulikeppiin ja pukkaa kitalakeen niin ei tarvi itkeä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      71
      3319
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      562
      3150
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      39
      2634
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      2042
    5. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      311
      1853
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1835
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      12
      1745
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      127
      1407
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1251
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1238
    Aihe