Kuntien viranhaltijoiden touhut

Se_kielipolitiikka

Onko kuntien virkamiehiä mahdollista saada vastuuseen jo vuosia jatkuneesta kyykyttämisestä ja käskyttämisestä sellaisissa asioissa jotka eivät pidä paikkaansa.

Syytetään esim. luvatoman rakenteen rakentamisesta ja uhkaillaan sakoilla ja poliisilla vaikka mitään sellaista rakentamista ei ole tapahtunut ja on lupa-asiat kunnossa, mutta ne olikin myönnetty hieman korkeamman asteen viraston taholta kuin paikakunnan lautakunnassa mutta kyllä asiat heilläkin oli tiedossa eikä tämä asia ole kuin yksi niistä monista jonka ryöpytyksen kohteeksi olemme joutuneet.

Ovat työlistäneet itseään aika hyvin kun ovat rustailleet vaatimuksiaan.

Mutta ovat saaneet vastuksen meistä, olemme teilanneet valitukset ja tehneet jatkovalitukset korkeampiin asteisiin, on siinä jo vuosia vierähtänyt

Alkaa olla mittakuppi täynnä ja ehkä saisimme sen kuppikunnan leivättömän pöydän äärelle funtsaamaan että onko vuosikausia jatkunut kiusaaminen kannattanut !?

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kunnanvirkamiehet

      Ei mitään toivoa. Me teemme sinun kanssasi mitä haluamme. Muahahaa

      • lapsilleoikeutta

        Kunnan virkamiehet voisivat puuttua sijaisperheissä tapahtuviin kaltoinkohtelurikoksiin. Jopa lakimies -koulutuksen omaava saattaa osallistua kiusaamiseen.

        Rakennusasiat ovat toisarvoisia ja ihan sama. Lapsille oikeutta; heidän on oikeus päästä nopeasti pois hirviötonteilta ja hirviötaloista hirviöiden armoilta. lakihirviökin saattaa pyöriä hirviötontilla osallistuen kiusaamiseen.


      • aurinkorannikon.tähtönen
        lapsilleoikeutta kirjoitti:

        Kunnan virkamiehet voisivat puuttua sijaisperheissä tapahtuviin kaltoinkohtelurikoksiin. Jopa lakimies -koulutuksen omaava saattaa osallistua kiusaamiseen.

        Rakennusasiat ovat toisarvoisia ja ihan sama. Lapsille oikeutta; heidän on oikeus päästä nopeasti pois hirviötonteilta ja hirviötaloista hirviöiden armoilta. lakihirviökin saattaa pyöriä hirviötontilla osallistuen kiusaamiseen.

        Lentävät spagettihirviöt...


    • Se_viimeeksi_nauraa

      Seuraava aste on Hallinto-oikeus ja sinne olemme toimittaneet kaiken materiaalin kaikista asioista.
      Perästä kuuluu sanoi torvensoittaja!

      • Kunnanvirkamiehet

        Juu, me toimitimme sinne jo oman vastineemme. Siihen se sitten tyssääkin koko homma. Perästä ei kuulu yhtään mitään.


      • 167-176
        Kunnanvirkamiehet kirjoitti:

        Juu, me toimitimme sinne jo oman vastineemme. Siihen se sitten tyssääkin koko homma. Perästä ei kuulu yhtään mitään.

        Nykyisin valheista jää kiinni. Meidän kunnan virkanilkit ovat valehdelleet minun lisäksi ainakin lautakunnalle, hallinto-oikeudelle, aluehallintovirastolle, eduskunnan oikeusasiamiehelle ja todennäköisesti myös joulupukille ja jääneet kaikista valheista kiinni.

        Virkanilkin määritelmä

        Virkanilkki (lat. virkusnilkus), tuo ihmistä päällisin puolin muistuttava olio lymyilee usein virastossa virkapöydän takana. Ihmisestä sen erottaa vain siinä että järki puuttuu täysin. Virkanilkin pää ei sovellu muuhun käyttöön kun hattutelineeksi, joidenkin osalta ei siihenkään.
        Kun virkanilkki jää itse teossa kiinni lakien rikkomisesta niin sen naama menee norsunvitulle ja muuttuu ensin vihreäksi, sitten keltaiseksi ja lopulta punaiseksi (aivan kuten liikennevalot), vettä tulee silmistä ja vaahtoa suusta. Sen lisäksi kuuluu epämääräisiä kurkkuääniä ja/tai mölinää jotka kelpaisivat kauhuleffan äänitehosteiksi.
        Virkahaitake (lat. virkushaitakus), on muuten samanlainen kun virkanilkki mutta aiheuttaa laittomilla virkatoimillaan enemmän haittaa yksilöille ja yhteiskunnalle murentaen yhteiskunnan selkäränkaa ja moraalia sekä on häpeäksi koko virkakunnalle sekä yleiselle lain kunnioitukselle.


    • itui

      Tarkoittaako kysyjä nyt sitä, että jos valitusaste on kumonnut kunnan rakennuslautakunnan päätöksen, niin voidaanko kunnan virkamiehet saattaa jollakinkeinoin vastuuseen tästä samaisesta asiasta?

      • 54rgefd

        Ei kysyjä tiedä itsekään. Kertoo muun muassa "teilanneensa valitukset, ja tehneensä jatkovalitukset korkeampiin asteisiin", ja kuvittelee, että riitaisista hallintopäätöksistä joku joutuu "leivättömän pöydän ääreen".

        Ota nyt tuosta sitten selvää.


    • Etelä-pohjanmaalla

      Saahan sita jaskaa jauhaa jos ilmeistä tarvetta pätemiselle olisi ja kuka sitä ajankulukseen muutakaan keksii kuin vaikka perustaa lakitoimiston ja olla ajavinaan ihmisten asioita halinto sun muissa oikeuksissa ja rahastaa sillä hmm.. niin..pä..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      967
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      724
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe