Miksi pakit hautovat?

Synergia_A3-katsomo

Käyn säännöllisesti katsomassa JYPin kotiottelut ja satunnaisesti vierasottelut. Silmiin pistävää on ollut se, että JYPin pakit tai alas tulleet hyökkääjät ennättävät ensimmäisenä omaan päähän tulleeseen kiekkoon. Sen jälkeen odotetaan, että vastustaja tulee selkään kiinni ja sitten yritetään ottaa kiekko sieltä jaloista pois. Miksi pitää odottaa niin kauan, että vastustaja ennättää blokkaamaan tämän yrityksen ja sitten viemään kiekon ja se voi yrittää maalintekoa? Mielestäni kiekko pitäisi siirtää sivummalle ennen kuin vastustaja ennättää tulla selkään ja blokkaamaan kiekon. Tämä on aivan yleistä JYPin peliessä. Vastustajatkin jo tietävät, että kiekkoa ei siirretä, joten mennäämpä blokkaaman kiekko ja ottamaan se omalle joukkueelle. Toivon mukaan käytte näitä läpi videon kanssa. Eihän tässä ole mitään järkeä menetellä näin.
KooKoota vastaan oli yksi kaunis maali poikittaissyötöstä. Sillehän maalivahti ei mahda mitään. Miksi näitä ei tehdä näin enemmän? Voisitte saada joskus kolmen pisteen ottelun, kun ette hölmöilisi niin paljon. Kaikein hölmöimmät pitäsi laittaa Akatemian puolelle oppia hakemaan muutaman pelin ajaksi.

5

62

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JääkiekkoaYritetänPelata

      Oliskos valmentaja käskenyt että pysytään kiekossa ja turhia purkuja ja rännikiekkoja pitää välttää? Jonkinlainen pelisysteemi oman pään lähtöihin puuttuu.

    • Synergia_A3-katsomo

      Täytyy vain ihmetellä, miten JYPin pakit ja osa hyökkääjistäkin antavat niin pelsuja syöttöjä, että vastustaja saa mailan väliin ja otettua kiekon itselleen. Näin peli kääntyy nopeasti toiseen suuntaan. Silloin hitaat pakit, eli siis JYPin pakit ovat jo auttamattomasti myöhässä. Eilen TPSää vastaan taas JYPin pakit hautoivat omassa päässä kiekkoa aivan liian kauan ja vastustaja vei sen kuin karkin lapselta. En ymmärrä, miksi esimerkiksi Nikun pitää pyöriä omalla alueella kiekon kanssa niin kauan, että joku kerkiää se ottaa pois. Ei kannattaisi, koska Nimu ei kuitenkaan ole mikään Vatanen eikä selaiseksi tällä menolla kasva. No ei Niku ainoa heikko lenkki ole, on niitä paljon muitakin.
      Olen sitä mieltä, että Tuokkolan hölmöily maalin sivulla ja syöttä maalin sivuraudan kautta vastustajalle, josta oli helppo työ iskeä maali aivan tyhjään pömpeliin, ei ratkaisut yksin peliä. En ymmärrä, miksi puolustajat niin niin usein laukovat kiekon joko vastustajan luistimiin tai mailaan yrittäessään tehdä maalia. Napakka poikittaissyöttö olisi ainakin turvallisempi, siitä ei ehkä pääse niin hyvin vastustaja läpi tekemään maalia toiseen päähän.
      Maalivahdit ovat hyviä, mutta eivät yksin voi pelastaa joukkuetta!

    • Bullshark

      On tietenkin turvallisempaa pitää kiekko hallussa ja hautoa sitä päädyssä kuin heittää epävarma avaussyöttö tai purku laidan kautta. Katkot näistä aiheuttavat usein vaaratilanteen kun puolustus ei ole ehtinyt ryhmittyä. Samoin hyökkäyksiin lähdöissä tulee usein viivettä koska aika moni joukkue harrastaa nykyään keskialueen träppiä - siihen ei kannata suinpäin puskea tai omissa soi nopeasti.

      • tyhjätpenkit

        Valmentajat vaihtoon koko organisaatiossa.Yleisö ei jaksa katsoa tota paskaa.Ja Akatemian peleissähän ei edes käy ketään.


      • exkausikorttilainen

        Samaa mieltä


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5035
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3307
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1452
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1295
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      990
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe