Se on alkanut taas

hullut.laitokseen

Kyse on tietysti ihanasta ropinasta. No, onhan kohta jo marrasku, ja talvi tulee pääkaupunkiseudulle. Ja talvi täällä kestää sen puoli vuotta. Ainakin hullun päässä siis.

25

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • RengasPeeloOnPalannut

      Jaaha palstan suurin talvirengasvouhottaja on palannut foorumille. No tällä kertaa kokonaan uudella nimimerkillä. Vajakit...hoitoon-nimimerkäillä viime talven aina kesään saakka kirjoitteli. No sama on kaverin ahdinko vaikka nimimerkki vaihtunutkin on. Jotkut jaksavat samaa levyä pyörittää vaikka lopputulos ei koskaan muutu. Nastarenkaat on ja pysyy useampien autoissa.

      • PuupääSeOnEdelleen

        Sen ressukan rohkeus ei riitä nimimerkin rekisteröintiin ja koku varmaan ottanut sen entisen nicin käyttöön. Rohkeus puuttuu eikä oo muutenkaan mikään järjen jättiläinen.


      • Kyllä nastarenkaat on aikamme pahin ongelma. Lääkäri määräi rauhoittavia koska minulla kuulemma on nastarengasfobia. Se mikään fobia ole. Ahistaa kun naapurin tallissa jo uudet nastarenkaat odottaa allelaittoa. Hermo ei kestä sitä. Ja kahdessa autossa jo nastat on olleet alla. Se vasta hermojen päälle käykin.


      • Kylmät__kädet____

        Tilasin juuri Hankookin talvirenkaat eli NASTArenkaat


      • vajakit....pakkohoitoon_
        vajakit....pakkohoitoon kirjoitti:

        Kyllä nastarenkaat on aikamme pahin ongelma. Lääkäri määräi rauhoittavia koska minulla kuulemma on nastarengasfobia. Se mikään fobia ole. Ahistaa kun naapurin tallissa jo uudet nastarenkaat odottaa allelaittoa. Hermo ei kestä sitä. Ja kahdessa autossa jo nastat on olleet alla. Se vasta hermojen päälle käykin.

        Nastarenkaat on PAKKO vaihtaa. Eli jos paniikki pääkopassa huutaa kitkarenkaita, niin ota ihan rauhallisesti ja vedä henkeä. Voit käydä ostamassa rengasliikkeestä nastarenkaat ja vaihtaa välittömästi autoosi. Selvennykseksi vielä se, että lämpömittarin näyttäessä 10 astetta, renkaanvaihto on suoritettava välittömästi.


      • ÄmPlusÄs
        vajakit....pakkohoitoon_ kirjoitti:

        Nastarenkaat on PAKKO vaihtaa. Eli jos paniikki pääkopassa huutaa kitkarenkaita, niin ota ihan rauhallisesti ja vedä henkeä. Voit käydä ostamassa rengasliikkeestä nastarenkaat ja vaihtaa välittömästi autoosi. Selvennykseksi vielä se, että lämpömittarin näyttäessä 10 astetta, renkaanvaihto on suoritettava välittömästi.

        Kukaan ei pakota käyttämään autossa nasta-tai kitkarenkaita. Nastarenkaista voi nyppiä nastat pois jos nastat ahdistaa ja silti on autossa lailiset talvirenkaat. M S - merkintä riittää.


      • hulluille.lääkkeitä

        Tällä palstalla kirjoitti tosiaan joku mielisairas ihminen, joka rekisteröi itselleen kymmeniä "vajakit hoitoon ym" nimimerkkejä. Toivottavasti kaveri on saanut apua. Niin ihmeellistä kuin se onkin, niin vaimoni ajeli tänäkin aamuna töihin kesärenkailla varustetulla autolla.


    • rops.raps

      Hyvin menee vielä 07 vuosimallin kovettuneet nastarenkaat.

      • TurhatNysät

        On varmaan tosi hyvät jyrsimet. Ainoa joka toteutuu on siis lain kirjain.


      • rops.raps
        TurhatNysät kirjoitti:

        On varmaan tosi hyvät jyrsimet. Ainoa joka toteutuu on siis lain kirjain.

        "On varmaan tosi hyvät jyrsimet. Ainoa joka toteutuu on siis lain kirjain."
        Ei kun talvirenkaat, joissa toteutuu lainkirjain ja hyvä pito talviolosuhteissa.


    • oiuyiokhk

      Ja sumarit on taas laitettu kanssa päälle.

      • Sum-Ari

        Minä olen ajanut sumarit päällä koko kesän. Ne on sillee siististi cool! Ja valaisee niin pirusti.


      • Oilers
        Sum-Ari kirjoitti:

        Minä olen ajanut sumarit päällä koko kesän. Ne on sillee siististi cool! Ja valaisee niin pirusti.

        Noita voi kätevästi käyttää muuhunkin. Saan selkeää arvostusta kun laitan mitsun pörisemään tiukalla pintakaasulla heti kun pääsen parkkikselle, sumarit päälle niin huomaavat minun olevan automiehiä. Siinä sitten poltellaan Marborot kovasta askista tyttöystävän kanssa auton vieressä hytisten. Kaikki ajattelee siinä kateissaan että tuo on varmasti kova jätkä kun on saanut viime yönä tuolta parturi-kampaajalta...


    • nastahampaat

      Porvoossa vastustettiin nastarenkaita, polttamalla paskaksi koko varasto!

      • Buahahahah

        No siinä teki joku vaan palveluksen suomen jo muutenkin rapautuvalle asfalttitiestölle....


      • valitettava.tapaus

        Nyt pelle erehdyit, oli siellä kitkarenkaitakin ja muuta ihmisten omaisuutta.
        Jos sulla on pääkopassa muutakin kuin keltaista nestettä, josta syntyy vahva epäilys, niin voisit vähän harkita miten idioottimaisen kuvan kirjoituksillasi itsestäsi haluat antaa.
        Sama terveiset sinua kompanneelle nimim. Buahahahah.


      • Buahahahah

        Kas, kas.....Osui ja upposi oikein kunnolla teidentuhoaja pelleen.


    • kolmeKuukauttaNastatMax

      Aloittaja on oikeassa. Nastarenkaat saa vaihtaa vasta jouluna ja ensin pitää ajaa kaksi keskiraskasta kolaria tai yksi auton romuksi tuhoava kolari, henkilö vahingoista saa helpotusta ja luvan aikaistaa renkaan vaihtoa. Nyt kun on luvattu lunta ja räntää eteläsuomea myöten, niin se ei ole lupa nastarenkaisiin, vaikka jokaisessa lehdessä poliisit suosittelevat talvirenkaita, haluavat vaan päästä sakottamaan tyhmiä.

    • nastoilla_kiipeää_puuhun

      Onko nastarenkaissa parempi pito kuin kesärenkaissa? Logiisesti ajatellen pitäisi olla koska nastojen voi olettaa pureutuvan tehokkaasti kaikkiin tien epätasaisuuksiin. Nastarenkaiden nopeusennätys on 336 km/h, joten Audi A6 kiitää todella kovaa silloin kun on nastat alla. Kitkarenkaiden nopeusennätys on vain 296,34 km/h, joten eipä voi kitkarenkaita nopeiksi kehua.

      Minä en tiedä vastausta, harvemmin kun tulee edes jarruteltua kovaa. Viimeiset vuodet ajanut lokakuun lopusta huhtikuulle kitkarenkailla, joten ei oikein pääse testaamaankaan. Lehdestä tosin luin että nastarengaskin on lopulta vain talvirengas, joten ehkä siksi formuloita ei ajetakaan nastarenkailla?

      • siirry_julkisiin

        Olet elävä esimerkki siitä, miten huonoja kuskeja jyrsijät ovat. Jos on edes välttävä ajotaito, ml. kyky "lukea keliä" ja/tai ns. persdyno eli kyky arvioida oman auton käytöstä, niin sitten ei ole MITÄÄN tarvetta kysyä, onko pito heikompi.

        Vaihtoehtoisesti asian voisi selvittää myös autolehtien testituloksista, mutta jyrsijät taitaa keskittyä lähinnä akuankkaan...


    • Nastoillamennään

      Omat autonvaihdot on menneet sillee pieleen että mukana on tulleet aina hyväkuntoset nastarenkaat. Mieluusti ajaisin kitkoilla mutta ei ole taloudellisesti järkevää (eikä nahdollistakaan) vaihtaa pelkän mielihalun takia.

      • renkaat.kuin.renkaat

        Minulla on vaihdellut, eli välillä nastat ja välillä kitkat tulleet mukana. Molemmilla on pärjätty. En edes muista, milloin viimeksi olen ostanut johonkin autooni uudet talvirenkaat.


      • PelottaaIlmanNastoja

        Mutta kun minä olen arka pelkuri, vaipat valmiiksi housuissa kävelevä juntti, niin uuden veroiset kitkarenkaat lähtee heti vaihtoon siitä vaihtoautosta, ja hankin nastarenkaat tilalle. Ajan niillä läpi vuoden, koska muuten on turvatonta tuolla liikenteessä.


      • köyhän_henki_halpa

        Uravalinta on mennyt pieleen, kun pitää aina tyytyä käytettyyn autoon ja ikäloppuihin renkaisiin, jotka sen takakontista sattuvat löytymään.

        Kun tosiasioiden myöntäminen on liian tuskallista, yritetään tilanne selittää parhain päin; nää on varmaan ihan hyvä/testivoittajat vuodelta 2008, emmää parempia olisi halunnutkaan...


      • PelottaaIlmanNastoja

        Voiko olla muka parempia renkaita, kuin nastarenkaat kesällä? Tuskin. Kaikki autolehdet kehuvat kilvan nastarenkaita paremmiksi, kuin kitkoja, joten ajan nastarenkailla kesälläkin, koska ne ovat kaikkein turvallisimmat. SAFETY FIRST!!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1368
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1240
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1165
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1125
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      13
      1078
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1057
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      31
      1027
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1023
    9. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1022
    10. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1011
    Aihe