Jos ei Ukkohallaa

kylläsehyvejää

Laittakaapa arvon kuntalaiset varteenotettavia järkeviä vaihtoehtoja!? Ei puhuta menneistä vaan tulevista, vanhojen muistelijat älkää vaivautuko.

66

678

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vitunsorvari

      Sepä siinä on että isoääniset menneiden muistelijat ei muuta lyömäasetta löydä vaalikamppanjaansa kuin kepu/ukkohalla/hyväveli jankutusta. Asiat on niin muuttuneet mutta levy on sama joka pyörii tällä koneistajan porukalla. Joka on itse asiassa aika pieni porukka. Ja hämärimmät diilit kuntalaisten kannalta löytyy sieltä. Räkytetään muttei kehitetä. Hyvä taktiikka todellakin. Ilman ukkohallaa täällä ei ole mitään.

      • räkytystäräkytystävaan

        No siinhän sitä tuli järkeviä vaihtoehtoja... Tietysti jos järki puuttuu, niin eihän sitä voi muuta vaatia...


      • eikannatusta

        Antakaahan sorvata rauhassa, jos ette sitten halua tehdä vaalityötä puolesta. Asioita ylläpitämällä saadaan vain kaikki vastarannan kiisket liikkeelle.


      • paskajatkuu

        Meinaatko että aikoinaan päätöksiä tehneet olisivat muuttaneet ajatusmaailmaansa
        vai mitä?Eiköhän äidinmaidosta imetty kepulaisuus ja sitä kautta saatu suppea maailman katsomus seuraa hautaan saakka,ei muuta kuin muutosta päättäjiin!


      • lysti33

        Ota kantaa sitten vaalien jälkeen, kun näet miten pieni tai minkä kokoinen se porukka oli. On vielä mahdotonta sanoa kuinka monelle kuntalaiselle riittää rahan vyöryttäminen Ukkohallaan. Saahan se Ukkohalla olla, mutta onko se kunnan kannalta pohjaton kaivo. Vuosittaiset kunnan menot esitettävä kuntalaisille, niin näkevät suurusluokan mitä lysti maksaa vuodesta toiseen.


      • luettava
        eikannatusta kirjoitti:

        Antakaahan sorvata rauhassa, jos ette sitten halua tehdä vaalityötä puolesta. Asioita ylläpitämällä saadaan vain kaikki vastarannan kiisket liikkeelle.

        En tiedä ketä sorvaria tarkoitat, ilmeisesti yrität osoitella Heinosta. Kyllä se hallitsee lastuavat työstökoneet laidasta laitaan ja sorvatakkin osaa. Tämä valtuustokausi osoittaa kyllä jo sen ,ettei ole mikään keskustan perässä hiitäjä.On ottanut täysin oikeutetusti oikeisin asioihin kantaa perään antamattomasti .Mitään asiaa ei ole ajanut omaksi edukseen tai yrityksen eduksi missä työskentelee.
        Syyssateiden alkaessa toiminta tiloissa keskeytyy siihen saakka kun vesiketto jäätyy noin 2 kuukaudeksi,koska siellä ei voi toimia kuin sadekamppeet päällä katon vuotaessa kuin seula. Viimmeisin näyttö kyvyistä Hallan saunan kaupan kaatuminen Pohjois-Suomen hallinto-oikeudessa. Kunta valitti edelleen KHO:n
        missä päätös ei muutu. Lopullinen päätös tulee olemaan valtakunnallisestikin merkittävä, sillä sitä tullaan lukemaan kaikissa kunnissa missä päätetään
        kunnan omaisuuden myynnistä. Hyrynsalmella ja sen historiassa kautta aikojen ei ole lähtenyt semmoista asiaa hallinto-oikeuksiin mikä muuttaa käytäntöjä koko suomessa. Ei sille enää mahda kukaan mitään, etteikö Heinonen olisi jo vaalityönsä tehnyt ajatellen seuraavaa kautta mikäli nyt ryhtyy edes ehdokkaaksi.


      • Sorvariporvari

        Heinonen on hyrynsalmen paise. Pakko poistaa ja puhkaista ennen kuin paraneminen alkaa. Se on jarru kaikelle!!


      • Kierr
        Sorvariporvari kirjoitti:

        Heinonen on hyrynsalmen paise. Pakko poistaa ja puhkaista ennen kuin paraneminen alkaa. Se on jarru kaikelle!!

        Ei pidä paikkaansa . Lue edellinen ja voit todeta saman kuin kuntalaiset, jotka seuraavat päätöksen tekoa. Mies paikallaan kerrankin ei kumartele ketään.Lisää samanlaisia estämään keskustan suhmurointia joka asiassa.


    • Nantekoseolikin

      Ukkohallaan pitäisi rakentaa sinne huipulle järeä tunturihotelli!

      • tasamaatane

        Eikös ensin pitäisi olla tunturi?


      • tunturi_sport

        Tunturihotelli...joopjjoo :D


    • Arvokasalue

      Minä se aattelen että aika hyvä kehityskohta olisi tuo 5-tien risteys. Ihmisiä pitäs saada pysähtymään hyryllä. Ei ne kävijät puolangantien suunnasta paljolti tule. Kunnan pitäisi alkaa kehittelemään jotain iston /lukion entisen urheilukentän alueelle. Toinen hyvä alue on kollikissan puoleinen alue. Luulenpa että isompia huoltoasemaketjuja tai yrityksiä alue voisi kiinnostaakin

      • olisihyväpaikkayrittää

        Olen samaa mieltä.


      • hyyry

        Just, tästä pitäs aloittaa!!!!!


    • JunaUkko

      Hyrylle pitäisi saada matkailijoita. Sitä kautta tulisi rahaa pitäjään. Elementtejä on; on komea luonto ja virkistysmahdollisuudet, kalastus, retkeily yms. Kauneinta Suomea vesistöineen kaikkineen. Elämysmatkailua ja luontokokemuksia myymään kiinalaisille ja japanilaisille ja muille ryhmille joille nämä elementit ovat todellista luksusta ja haaveilun kohteita kuin etelän maiden eksotiikka meille. Elämyksiin keskittyvä matkailukekus olisi hyvä. Missä voisi majoittua ja syödä hyvin ja levätä ja harrastaa eri luonnon muotoja, retkeillä, hiihtää, rentoutua, laskea mäkeä vaikka jne. Sellainen olisi hyvä. Ja lentokenttä.

      • Faktaukko

        Silloin tulisi valtavat hiilidioksidi päästöt ja ilmasto lämpeneisi. Kyllä turha matkailu pitäisi kieltää sakon uhalla.


      • mais66

        Kyllä niitä matkailioita vielä tulee Kiinasta ja Japanista asti. Viimmeisin projekti Ukkohallaan kunnan osuus yli 30.000 euroa. Todella turistit katsomaan kainuun luontoa ja kuuntelemaan tuulimyllyjen suloista ääntä. Revontulillakaan ei niin väliä, kun niiden valot välkkyy silmää hivelevän kauniisti. Onneksi Heinonen valtuustossa muutos esityksellään perustellusti sai estettyä voimaloiden tulon Isoon tuomivaaraan ja kauas katsoisena Hyrynsalmellekkin jää yksi vaaramaisema turistien ihmeteltäväksi.


    • nunnii

      5-tien risteykseen kotakylä uudelleen pystyyn. Entinen kun purettiin n.15 vuotta sitten pois. Oli muuten hyvä turistirysä aikoinaan.

      • yrittäjähenkinen

        Viitostien kotakylän tontti on kunnan poikotissa,sitä ei myyä kellekkään eikä siihen haluta yrittäjiä,se vaan on niin Hyrynsalmelaista päättäjä meininkiä,kaikki liikenevä raha (jota on paljon)laitetaan Ukkohallaan ja sitä paikkaa ei paikallisille eikä lähi kunnille mainosteta,omassa piirissä siellä pyöritään ja vejetään valtion ja kunnan rahat ommaan liiviin,niin se vaan on!


      • Maikvonkheino

        Voi vit tu näitä tietäjiä ja luulotautisia. Kunnan rahaa (jota on paljon tirsk tirsk) liiviin siellä vetäät...... vedä sinä kätees. Jos menee nyppylä kiinni niin ihmeissään olet. Onneksi siellä joku tosissaan panostaa ja yrittää kehittää vaikkakin teitä jarruja löytyy ja teidät tunnetaan. Hahahaaaa menehän käy laskettele tartteeko tuota sulle mainostaa kun tiedät sen siellä olevan.


    • 12736453728-8

      En tiedä miten kunnan johto saataisin ymmärtää et s-marketin ympäristöön pitäis jotain muutakin saada. Olis kahvilan tai muun tarvetta. Matkailijat haluis kahvia yms mut seokin on arvalla auki. Paraimpana matkailuaikana tai liikennehetkenä kiinni. Tämä meidän kunnan kehityspäällikkö vois herätä ja alkaa kehittää eikä vain istua ukkohallan miesten kanssa.

      • Kahviukko

        Meinaatko että kunnan pitäisi perustaa kahvila sinne?


    • 80luvunpäättäjä

      Kunta omistaa maata risteys alueella ja kaava nahdollistaa hyvinkin mittavat rakentamiset,ei puutu muuta kuin yrittäjät!

      • E.Konomi

        ...ja asiakkaat


      • toinenmuor

    • KonomiE

      Laittakaa sinne risteykseen se homekoira! HA HA HA HA HA HAAA HAA HAA HAH AHA HA HAA! Tai sammakko! Homesammakko!! HA HA HA HA HA HA HA HA HAA!

      • HAHAHHAHHAHHAHHAHAA

        Vittu että oon idiootti! HA HA HA HA HA HAA HAA HAH AHA HA HAA! Kirjoitan kaikkiin viestiketjuihin saman paskakommentin! HA HA HA HA HA HA HA HA HAA! Laitetaan tämä vitun idiootti vitostien risteykseen turistien nähtäväksi ja koirien kusitolpaksi! HA HA HA HA HA HA HA HAA!!


    • intonööri

      Kuntakeskus ja 5-tien reunoilta löytyy kyllä tontteja turistirysiä varten. Lapio käteen ja investoimaan. Taitaa yrittäjät olla aika vähissä täällä päin.

    • mopedimies

      Onneksi on Ukkohalla- jotain mitä näyttää vieraille. Kylänraitti on hieman kulahtanut nähtävyys.

      • Oikeasuunta

        Ja nykyinen yrittäjä siellä sentään panostaa ja uskoo ukkohallaan. Hienoa!! Nämä Heinoset voisi jo vaihtaa rikkinäisen levynsä ja alkaa näkemään isompaa kuvaa. Kehitys kehittyy ja kehittää, karavaani kulkee vaikka rakkikoira räkyttää.


      • annetaa
        Oikeasuunta kirjoitti:

        Ja nykyinen yrittäjä siellä sentään panostaa ja uskoo ukkohallaan. Hienoa!! Nämä Heinoset voisi jo vaihtaa rikkinäisen levynsä ja alkaa näkemään isompaa kuvaa. Kehitys kehittyy ja kehittää, karavaani kulkee vaikka rakkikoira räkyttää.

        Antaa karavaanin kulkea, mutta Hyrynsalmelaisten veronmaksajien eurojen kaataminen sinne on lopetettava. Vuosi kymmeniä kestänyt, pitäisi yrittäjien jo pärjätä omillaan eikä olla aina käsiojossa kuntaan. Keskustan myötävaikutuksella
        hyväksytään kaikki mitä yrittäjät sattuvat esittämään vaikka eihän se ole pyytäjän vika vaan antajan vika jos antaa kaikkihan sen ymmärtää.


    • tarkistuskäynti

      5-tien risteykseen mainos .Nähtävyys autioitunut kylä jossa myös vanhanajan harvinainen pahvi-TB .Joskus saattaisi vahingossa poiketa joku kenellä olisi liikeideat valmiina ja osaa laittaa rahavirrat liikkumaan hyrynsalmen kautta ja sitten se autiokyläkin vilkastuu

      • Ihmettelenii

        Mikä on pahvi-TB?


      • tarkistuskäynti

        Näitä pahvilaatikon näköisiä kovapahvilla pinnoitettuja TB-huoltoasemia oli 30v takaperin eripuolilla suomen paljonkin ,Ne on jo purettu ja/tai korvattu modernimmilla huoltamoilla . Kannattaisi sinunkin käydä eri paikkakunnilla ja nähdä kuinka maailma kehittyy muualla. Sen oli ketjun alottaja huomanut mutta ei ymmärrä miten näin on päässyt tapahtumaan. Ja toivoi viisaammilta vinkkejä että miten päästään kehitykseen mukaan.


      • Ihmettelenii
        tarkistuskäynti kirjoitti:

        Näitä pahvilaatikon näköisiä kovapahvilla pinnoitettuja TB-huoltoasemia oli 30v takaperin eripuolilla suomen paljonkin ,Ne on jo purettu ja/tai korvattu modernimmilla huoltamoilla . Kannattaisi sinunkin käydä eri paikkakunnilla ja nähdä kuinka maailma kehittyy muualla. Sen oli ketjun alottaja huomanut mutta ei ymmärrä miten näin on päässyt tapahtumaan. Ja toivoi viisaammilta vinkkejä että miten päästään kehitykseen mukaan.

        Hyrynsalmella on Autoasi-korjaamo ollut jo monta vuotta siinä missä ennen oli TB. Ei se kyllä pahvista ole tehty heh! Tankkauspiste on kyllä edelleenkin Tb:n tankki..


    • katsastelija

      Ajatelkaapa ,miltä risteysalue näyttäisi ,jos Osuuskauppa Maakunta ei aikanaan olisi tehnyt investointia alueelle,siitäkin muistaakseni valitettiin.

      • P.Akokaasu

        Jos tykkää betonista, asfaltista ja autoista, niin kauniinpi kuin luonnon valtaamana rantatonttina.


    • TexasistaHalloo

      Entäpä jos purettaisiin entiset Kajaani Oyn talot ja istuttettaisiin tilalle esim. mersuja perä pystyssä. Ainakin täällä amarillossa (Texas, USA) cadillac-ranchille on jatkuva jono

      • tarkistuskäynti

        Niin tosiaan tännehän ne kaikki mädät mersut on tuotu ja eikös niissä se taka-akselin ripustus petä ihan automaattisesti kun on se kierrätys viety niin pitkälle jo suunnittelussa


    • varmatietonyt

      Nim. katselija. Niin valitettiin maakunnan rakentamisesta. Valittajana Heinonen maksusta.

      • kiinnostu

        Kuulehan varma tieto tuo on jo liian paksua loanheittämistä. Voi olla, että joudut tietoinesi käymään Kajaanissa asioimassa. Väite on sen laatuinen, että kehen se kohdistuu luulisi reagoivan. Eräs Hyrynsalmelainen aikansa tänne kirjoitteli ja nyt on omaisuutta pakkomyynnissä korvausasioiden vuoksi. Odottele vain rauhassa yhteyden ottoa viranomaisilta ja niputa kaikki varmat tietosi samaan nippuun ja tuo ne täällä julki.


    • tarkistuskäynti

      Lähes ilmaiset tontit myytävä yritystoiminnan tarpeisiin netti-ilmoituksilla ja onhan täälä valmis rautatie yhteys satamiinkin sekä lentokenttä alle 100km etäisyydellä .Tuotantotilojen rakentamisessa ja alkurahoituksessa voisi auttaa ensin vuokraamalla tilat ja myöhemmin lunastus-oikeus .Tietysti yritys tarvitsee myös työntekijöitä joita saattaa löytä myös lähiseudulta

    • rantaraitis

      Yläkainuussa ei ole paljon vetovoimaa. Ukkohallassa on palveluja. Hyryn rantoja pitäisi kaavoittaa halukkaille. Niistä voi joku maksaa ja tönön pystyttää.

      • Tietäjäijänikuinen

        Esim. Bonvesta myy hyryllä 52:ta rantatonttia ja muut myyjät lisää.


    • kylläsehyvejää

      Ukkohalla ja mahdolliset turistirysät eivät anna toimeentuloa kuin kouralliselle ihmisiä.
      Tarvitaan kunnan luomia edellytyksiä uudelle yritystoiminnalle, unohtamatta hoitaa myös jo olemassa olevia yrityksiä. Kannattava yritystoiminta on kaiken hyvinvoinnin alku. Se ja sen työntekijät tuovat verotuloja. Joten eipä panna heti kapuloita rattaisiin jos tänne aikoisi vaikka joku uusi, isompikin yrittäjä tulla.

      • yhdistyksentalkoot

        Täällä on tapana panna yrittäjille kapuloita rattaisiin. Yrittäjät ne tuntuvat hyryläisten mielestä olevan kaikkein suurimpia pahantekijöitä.


    • eityötön

      Pankaa työttömät kaivamaan ojaa 5-tien ja Hyryntien risteykseen...turistit tulisivat ihimettelemään.

      • Mahoton_monttu

        Silloin he eivät olisi enää työttömiä, vaan lapiotyömiehiä (anteeksi, lapiotyöhenkilöitä). Oja pitäisi kaivaa 5-tien poikki, jolloin turistit pysähtyisivät varmasti ja paikkakunnan autokorjaamot saisivat töitä.


    • helleeni

      Hei nim.eityötön ja Mahoton_monttu. Siellähän on jo ihmettelyn aihe 5-tien risteyksessä nimittäin Joulupukin helikopteri SEON pihassa .Helikopteria pitäisi vain hyödyntää enemmän mainonnassa tavalla tai toisella. Unohdetaan keskenäinen kähinä toistemme kanssa ja tehdään bisnestä yhteisen tulevaisuutemme eteen. Moikka!

    • pizzzaa

      pizzeria viitostien risteykseen

    • Kadekepu

      Hyrykunta perusti kahvilan muutaman kilometrin päähän Ukkohallasta korpeen. Se on vanha , kylmä hirsitönö. Ei siellä käy matkailija, eikä paikkakuntalaiset. Siellä kutoi kunnanrahoilla muori sukkia itelleen.

    • hankihiihtäjä

      Kyllä siellä korpikahvilassa oli nuori muori myymässä.Olisi sinne suonut lisää asiakkaita. Puoleentoista tuntiin ei tullut muita asiakkaita,olisikkohan pitänyt mainostaa jotenkin sitä paikkaa tai se oli väärässä paikassa. Kuka senkin paika lienee suunnitellut?

    • 929992929

      Sehän on vorlokin latukahvila! Hieno paikka vaan sen verran sivuss aladusta, että moni pyyhältää ohi.

    • ohihiitäjä

      Latukahvila on varsinainen yritystoiminnan kukkanen! Ei mitään järkeä, kustannuksia vaan,kepunkukkanen.

    • oleesevarmaa

      Taitaa latukahvila olla Metsähallituksen tekele!

    • hyvähyvä

      Kyllähän on hyvä ja edullinen kahvila Hyryntiellä = R-kioski!!
      Joka 6. kahvi ILMAINEN.

    • Rkiskarules

      Hyvin kirjoitettu!!

    • konkkaanmenee

      Jukka Pajala johtamaan Ukkohalla!!

      • Eilerppu

        Kopsukoneenkorjaaja johtamaan gaymansaaria.


    • konkkajukka

      Jukka Pajala Suomen pressaksi !! Näin jätetään velat maksamatta ja Suomi nousuun!!

    • hiphophop

      Erinomainen ehdotus!! Pajala pressaksi ja Suomi ja H-salami noussuun !!

    • Aimo_Pers-Paukku

      Helevetin iso lumilinna Ukkohallan huipulle!

    • hyvähyvä

      Juu, tuodaan lumi etelä-Suomesta rekoilla.

    • Xcym

      Minäkin perustan firman. Alan tuoda hyrynsalmelle vaginavoidetta. Kunta maksaa kulut.

      • qösltubmakfnrn

        Pakoputken avarrusrasav on enemmän tarpeen!


    • los_tiktators

      Iso hirrestä tehty näköalaravintolahotelli Iston pitkälle.
      Kunnon loiva ajoramppi ylös ja alas.
      Olis viitostiellä ottavalla paikalla.
      Kunnollisen tanssilavan kanssa.
      Taksimiehille uudet tilat niin saisi kyydin tarvittaessa.
      Matkailuinfo samaan.
      Ideoita olis varmasti monella,
      kuten tämäkin että...
      - Ei ei, eihän Iston pitkä oo ukkohallassa mitänä pöljä sänkötät joutavie?!!!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1515
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1212
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1102
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1035
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1026
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      991
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      990
    Aihe