Lapset/lapsi Mummolla 'iskävuorolla' Aina

Tyär65

Leikki-ikäset lapset aina vaan korkeaikäisen Mummon hoidossa, vaikka isän luona haluaisivat olla...iskälä aina parempaa tekemistä. Voiko tälläisesta ilmoittaa kenelle, kertokaa ihmeessä?

20

184

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Onkokemusta

      Lastenvalvojalle!!!

      • lyttu

        Mitäs päästit tämän ns. iskän pukille?Pääsithän tok itse näitten sikiöittes kera sosiaalitoimen elätettäväks.i Vaan niin pääsi isäksi valitsemasi rääpälekkin.


      • Tyär65

        Lyttu, menikö vähän yli juttus? Kyse ihan sivusta seuraava ja huolestunut.


    • lkjsflkjfsljfslk

      No ensimmäisenä tuli mieleen, etteikö mummu osaa kieltäytyä vai onko hän sellainen äiti hoitaa aina -tyyppi. Mummun pitäisi kieltäytyä, eikä esittää korvaamatonta, koska hän ei sitä ole. Mummu tekee tässä mielestäni väärin, vaikka olisi kuinka kiva. Mummu tahattomasti, ehkä, vie lapsilta isän ajan ja samalla tulee hoitaneeksi aikuisen poikansa asioita. Isä on sellainen tyyppi, että helpolla pääsee, kun laittaa lapsensa toisen, oman äitinsä hoidettavaksi...mutta ei kukaan yleensä normaalisti vie väkisin. Miksi mummu ottaa ne lapset aina, tekeekö mielestään hyvän työn, ehkä pojalleen...mutta se ei ole oikein, eikä tarpeellista. Ei tuostas kenellekään voi muulle ilmoittaa, kun sille mummulle..näitä korvaamattomia mummuja riittää, mutta he tekevät niinsanotun karhunpalveluksen isälle...

    • älkää-iniskö

      Miettikääpä naiset kenen kanssa niitä pentuja väkerrätte maailmaan. Kunnon miehen kanssa ei olisi tuollaisia ongelmia vai oletteko sitten itse aiheuttaneet eron?

      • Vaimitä

        Pysyttäisiinö aiheessa??


      • vastuullisuus

        älkää-iniskö puhuu asiaa, sillä jos nämä sikiöitä ulossuoltavat josvaikka minkälaiset kouluuttomat sosiaalitoimen kuormana iänkaiken olleet itseään aikuisena vastuunsa kantavana yksilönä pitävät, pitäisivät rakonsa ummessa niin näitä iskää syytteleviä tapauksia ei tarvitsisi sietää.


    • Ehkäisyvälineitäon

      Miksi tehdä lapsia, jos ei jaksa hoitaa, että pitää niitä kaupitella paikasta toiseen? Lapsella ei ole pysyvää asuinsijaa, kun repuutetaan milloin mihinkinsuuntaan. Jokaisen vastuullisen ihmisen pitäisi tietää kun lapsia aikoo hankkia, että ne sitovat monilta yöjuoksuilta. Mieti ensin ennenkuin alat tekemään lapsia onko sinusta lapsen huoltajaksi?..

      • Tottamaar61

        Toi on niin totta...


    • seri-65

      jopas täällä on TODELLA fiksua sakkia.Lapsella on OIKEUS isään erosta huolimatta.JA kyllä isällä pitäis myös olla vastuu lapsista eronkin jälkeen.

    • totuus-rinteeltä

      Yksinhuoltaja-huorat kuskaavat penikkojaan naapuriin hoitoon joka toinen viikonloppu perjantaista-sunnuntaihin. Toisen viikonlopun mummo ja pappa hoitaa. Mätisäkillä pitää olla ryyppyaikaa perjantaista sunnuntai-iltaan muuten mätisäkki menettää hermonsa. Lapsen isää ei tietenkään ole tiedossa mutta paikallinen narkki paskahousu lienee kyseessä, tai ainakin joku siitä narkkiremmistä.

      • Ranee

        Lääkkeet!!!


      • Referenssi

        Kyllä minua niin surettaa mihin helvetinolohin lapset joutuvat syntymään. Jos et osaa edes itsestäsi huolehtia niin älä hyvä ihminen ainakaan lisäänny. Perheiden rikkonaisuus ja vanhempien vastuuttomuus ajaa yhteiskuntamme vielä raunioon.


    • se-sekosi

      Hommatkaa nyt joku äkkiä niitä lääkkeitä tuolle "Ranee" nimimerkille.

    • vastuuta

      Tulee mieleen ensimmäisenä että isä on täysin vastuuntunnoton. Kertokaa Mummolle
      ettei näin voi jatkaa.
      Jotku isät on niin pikkupoikia että voi mahoton, kasvakaa ja ottakaa vastuu!!

    • Fur_Immer_NSBM

      Kyrpä se on kelvottomallakin. Satiaiset satanistilla. Persettä kun tarjotaan panojorma oman saa. Vastuu ei paljon paina, saa tavata sunnuntaina. Elo lasten viattomien, painuu synkkyyteen takia sikojen. Kiroan teidät panofasistit. Olisi parempi jos lapset siitettäisiin Valtion tarkastamien Siitomiesten toimesta ja heidät jo lähtökohtaisesti kastettaisiin valtion leipiin. Kastraatio roskaväelle!

      • EliteBreed

        Yhdyn edelliseen puhujaan. Kastraatio työttömille etuuksien saanti ehdoksi!


    • momsheri

      No tässsä asiassahan ei ole kyse rahasta ja etuuksista vaan lasten edusta. Lapset ruikutetaan olemaan molemmilla ja sitten haetaan lapsenhoitajaa ympäri kylää, kun ei sitä vuoroviikkoa jakseta hoitaa heitä kuitenkaan, vaikka ei työhön menoa olekkaa, se tietenkin onkin sitten eri juttu. Pitäisi aikuisilla ihmisillä olla järkeä, et jos ei jaksa ja / tai välitä, niin ei silloin ole vaillakaa ja antaa hoitaa ja huolehtii se joka jaksaa ja rakastaa heitä niin paljon, että jopa haluaa hoitaa ja olla heidän kanssaan. On vain joku h....n imagoasia, et minulla on lapset vuorollani, vaikka en paskaakaa välitä niistä.

    • Mummoni

      Mistä nuita vastuuttomia nuijapäitä tulee. käytetään vanhaa äitiä hyväksi surutta....mites sit kun mummon pää notkahtaa??

    • neuvotviisaat

      Oma eksä teki just näin. omapahan on suhde lapsiin. se kärsii ja oon vaan harventanu vierailuja. nykyisin ei näe lasta ollenkaan :-)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      19
      1831
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1358
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1240
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      10
      1164
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1115
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      13
      1068
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1057
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1023
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1019
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1012
    Aihe