Valtio saa huijata kansalaisia luvan kanssa?

adasdasdsa

Saako valion omistama uhkapeliyhtiö ihan luvan kanssa huijata kansalaisiaan - eduskunnan luvalla - kansalaisten ''hyväksi''...

Kun seuraa esim kenon tuloksia, jotka ovat vähenevinen päävoittoineen olleet seurannassa jo vuosia ja siirryttyään digitaaliseen aikaan - even more so - tulee tosiaan vaikutelma - että koko pelisysteemi on täysin bluffia koko valtiovallan luvalla valtion kassaan massia antamalla vastineeksi pelkkää sirkushuvitusta - unelmat on puolivoittoa diipadaapa mainoksia - sillä samoin jossain ebingossa voi havaita suorastaan nerokkaan väistelytaktiikan jo vuosien kokemuksella - kun jp potti häämöttää - alkaa tanssiminen toisissa ruuduissa - kunnes joku vakionimi - todennäköisesti veikkauksen omien pelaajabottien nimi kilahtaa ruutuun - taas ja taas - niitä tuntuu olevan noin 100 eri nikkiä, jotka vuorottelevat säännöllisesti voittolistoilla - aika moista tuuria - täytyy toki sanoa - kun todarit ovat mitä ovat - tai niin kertoo veikka - ja jos asiasta huomautat - huomanneena - toki saat chatteihin aina bannit - meitä on jo monia, jotka natsikoulutuksen saaneet pikkumimmit heivaa samantien ulos epäilemästä pelin rigged astetta.

Jos seuraa esim joka pelin alussa - peliin tulee aina noin neljäsosa uusia nikkejä - ja lappuja pohjalle. Siis joka ainoassa pelissä. Skeptikkohan ajattelisi, näiden olevan niitä ns voittajanikkien lappuja - jotka ajetaan sisään aina ennen ed kierroksen päättymistä - ja näin vain näiden kesken isot voitot arvotaan. Voi jokainen käydä todentamassa. Sitten se sama neljäsosa tipahtaa pelistä, kun uusi kierros alkaa - ja täyttyy uudestaan.

Mielenkiintoinen kuvio kaikenkaikkiaan - ja vaatisi jonkun MOT tyyppisn utelun, ellei koko Suomen toimittajakunta ole voideltu hunajalla ja mansikoilla - olla ottamatta valtion rahasampoa lähemmän tarkastelun alle ja vaatia ulkopuolista tutkintaa.

Rahvashan pelkäää oikeudenkäyntien nostoa, tietäen valtion varmasti vetävän pelaajilta viemillään miljoonilla löytämällä vesitiiviin puolustuksen - oli asiat sitten niin tai näin. Julkisuus kuitenkin ja ulkopuolinenn tarkastelu voisi jo sinänsä vaikuttaa yleiseeen mielipiteeseen ja harkintaan- ovatko veikkauksen pelit luottamuksen arvoisia - at all!

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dfdsfdss

      Ihmetyttää myös se, että kaikki vähänkin suuremmat jackpotvoittajat ovat aina hipi hiljaisia kielen niellaiseita. Ei mitään reaktioita.

      Toisin on ns oikeilla voittajilla, jotka ehkä max voittaa sen muutaman satasen tai jopa yhden tontun - mutta kaikki yli 3 tonnin ja siitä yli menee kovin mykille voittajille. Ei mitään reaktioita. Kukin voi vetää miettiä miksi näin on.

      • ody

        Näissä arvonnoissa voittaa vain veikkausyhtiön rotat


    • huh_huh-

      Voi sitä kaateellisten ruinaajien määrää jos miljoonavoittaja tulis julkisuuteen!

    • wrwerw

      Kyllä Suomessa jokainen tuntisi jonkun kautta miljoonärivoittajat, jos tuhansia näitä onnenhanhuja oikeasti olisi olemassa. Totuus on, että pelkkää mainoskampanjaa on menossa ja rahat palautuu valtion kassaan - muutamia oikeita voittajia lukuunottamatta - jtta joku legenda eläisi. Näin on syväkurkutkin laulaneet, jotka enemmän aiheesta väittävät tietävän.

      • "Kyllä Suomessa jokainen tuntisi jonkun kautta miljoonärivoittajat, jos tuhansia näitä onnenhanhuja oikeasti olisi olemassa. "

        Höpöhöpö. Suomessa ihmiset ei normaalisti tiedä edes toistensa palkkatietoja, miten sitten jonkin tuommoisen, että on voittanut lotossa tms.? Ei kukaan täyspäinen sellaista tietoa levittele.

        Ja toisaalta: niitä miljoonavoittajia on vain muutama tuhat (jotain 2000-3000 kpl). Siis yksi yli 2000 kansalaista kohden. HIV-positiivisia on enemmän; montako sellaista tunnet (kun jätetään laskuista ne muutamat, jotka ovat julkisuudessa eli lehtien palstoilla)?

        Jos minulle osuisi miljoonaluokan voitto, niin puoliso saisi tietää. Ehkä sitten ajan myötä broidi ja systeri, jos haluaisin heitä vähän rahalla jeesata. Pankissa väistämättä, mutta siellä pidetään kyllä suu kiinni eivätkä he muutenkaan tunne oikeastaan tunne minua. Työkavereiden kanssa en ole tekemisissä työpaikan ulkopuolella, joten kellään heistä ei olisi mahdollisuutta huomata, että jatkan suunnilleen entisenlaista elämää vaikka olen firmasta häipynyt. Ei kerta kaikkiaan ole mitään syytä, miksi kukaan muu tietäisi, että minulla on miljoonia pankissa (tai osakkeissa tms.) enkä tarvitse töissäkäyntiä elannoksi. Ja vastaavasti: on ihan mahdollista, että minun tuttavapiirissäni esim. pursiseuralla on joku, joka on ison potin voittanut ja elää sillä. Mistä hitosta minä sen voisin tietää?

        Jossain maaseudun pikkukylillä voi olla toisin. Satuin kerran kuulemaan autokauppiaasta, joka sanoi, että huhu kylälle osuneesta lottovoitosta hyydyttää häneltä aina bisneksen, koska kukaan ei uskalla tulla ostamaan uutta autoa, ettei luultaisi voittajaksi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2251
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1918
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1720
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1498
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1178
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1173
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe