Muslimien todellinen hinta Lieksalle?

LieksaEnsin

Onko mitään kunnollista kirjoitelmaa tai pohdintaa koskaan tehty siitä, kuinka pahasti on muslimien paapominen Lieksassa kaikenkaikkiaan tullut Lieksalle ja eritoten Lieksalaisten paikallisten elämiselle maksamaan?

Nyt en kysy kunnan laskelmista vaan aidoista kustannuksista joihin pitää huomioida mukaan rahan lisäksi myös rakenteiden ja järjestelmien käytön uudelleenohjaus, esim opetusresurssien ohjaaminen suomalaisiin kohdistuvista toimista tulkkauksiin ja monikulttuurisuus opetuksiin ja kädestä pitäen olemisen mukavuuttamiseen ja muslimisaatioon kaikissa muodoissaan, erityisruokavalioista erityistarpeisiin miesten ja naisten erottelussa ja terveyspalveluissa ja ympärileikkausten, pedofilian ja alistamisen kanssa painiskelun kustannuksista valvontakustannuksina ja sormien läpi katsomisen yhteiskuntamoraalin rapauttavana voimana.

28

77

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • koneinsinöörit

      Voisimme tilata insinööritason laskelma. Lieksassa on satoja insinöörejä.

      • SINÄ.maksat

        Tai voisimme palkata "projektipäälliköitä". Varmaan hekin toteaisivat, että helvetin kalliiksi käy.


      • PötköttelyStop

        Nimim. "Sinä maksat": te perikset ette maksa mitään kun olette itsekin elättejä.


      • ykxmax

        Samalla voitaisiin pyytee laskelmat paljonko juoppojen ja huumeiden käyttäjien tehohoito maksaa. Mitä maksaa lukuisten lieksalaisten kakaroiden huostaanotto. Veikkaan että meleko monta miljoonaa ihan vuositasolla.


      • Islamophobi
        ykxmax kirjoitti:

        Samalla voitaisiin pyytee laskelmat paljonko juoppojen ja huumeiden käyttäjien tehohoito maksaa. Mitä maksaa lukuisten lieksalaisten kakaroiden huostaanotto. Veikkaan että meleko monta miljoonaa ihan vuositasolla.

        Puhut siis juurikin nyt rahasta, etkä sosiaalisista kustannuksista, kuten pyrin kysymyksessäni valaisemaan.

        Koulutuksen järjestäminen esimerkiksi maksaa toki rahaa, mutta sitä enemmän se maksaa resurssien suuntautumisen kautta. Se maksaa koko Suomelle, että suomalaisten yhteiskunnalliset rakenteet ohjataan kultamunien ikuisuusprojektien käyttöön ja romutetaan oma pitkä perinne jolla esimerkiksi mainitsemasi narkomaanit jäävät syntymättä, kun heistä kasvaa osa johdonmukaisesti ja reilusti organisoitua yhteiskuntaa jossa myös suomalaisella on merkitystä.

        Ja mitä luulet mamujen hyötyvän siitä, että palveluita tyrkytetään ilmaiseksi kurkusta alas samalla kun mitään vastuullisuuttaa edes rikoksista ei pyritä heihin iskostamaan? Hehän oppivat vain halveksimaan meitä! Jos haluasivatkin yrittää olla kunnioitettava osa meidän yhteiskuntaamme, miten he voisivat edes siinä onnistua kun heidän ei anneta mitään ansaita?

        He eivät voi kunnioitusta ansaita kun heitä kohdellaan kuin suosikkilellikkejä jotka saa kaiken ilmaiseksi, ei sellainen voi löytää ylpeyttä osana meidän yhteisöä, vaan etsii sen viholliskuvasta, mielikuvasta muslimista joka ansaitseekin paskojen vääräuskoisten rahat!


      • ukki60v
        PötköttelyStop kirjoitti:

        Nimim. "Sinä maksat": te perikset ette maksa mitään kun olette itsekin elättejä.

        Hei, olen ollut yli 40v työssä, ja nyt eläkkeellä, ja hyvin menis muuten, mutta vötkyilijät vituttaa.


    • jatkuvaakierrettä

      Maksaa ne juopot viinassa veroa siinä missä matutkin pirkkaolut laatikossa, eli veronmaksajia molemmat! Ja molemmat ryhmät kierrättää valtiolta saamansa rahat lisää juomalla ja maksmalla veroa juomistaan!

    • Lgzdoofooz

      Viina- ja tupakkavero eivät riitä yhtään mihinkään. Uutisissa oli vasta että jos tupakoijat maksaisivat sauhuttelunsa yhteiskunnalle aiheuttamat kustannukset niin tupakka-askin pitäisi silloin oikeasti maksaa 12 euroa.

      Juopot rasset ovat tuplamenoerä: ensin heidät pitää elättää ja sitten itse aiheutetut sairaudet pitää vielä hoitaa.

    • LieksaEnsin-Islamophobi

      Eli Tarkemmin kysyttynä: Tietääkö kukaan, onko aiheesta jossakin hyvää kirjoitelmaa/analyysiä.

      Eli pohdintaa tai havainnointia siitä, jonkinlaista listaa, kuinka monella taholla kaiken kaikkiaan, ja kuinka pitkälle on muslimien asettuminen Lieksaan tuonut mukanaan kouluissa, terveyskeskuskissa, toimistoissa jne. palvelujen tason ja yhteisöllisen toimivuuden heikkenemistä resurssien ja toiminnan ja ajankäytön ohjautuessa keskiaikaisen kultin aiheuttamien ongelmien kanssa painiskeluun.

      Uimahalli on ainakin osalta Lieksalaisist jäänyt pois käytöstä sekä heidän tuomiensa sairauksien riskin takia, että barbaarimaisen käytöksen johon ei kunnolla aiotakkaan puuttua.
      Esimerkkejä osa-alueista joihin länsimaiselle sivistykselle aiemmin hyvin vieras ja monelta ehkä siksi yhä huomaamatta jäänyt kultin rantautuminen on vaikuttanut on varmasti lähes loputtomiin.

      Suvakit ovat unohtaneet, että tasa-arvo on syntynyt länsimaissa sivistyksen kautta, ihmisten oppiessa käyttäytymään ihmisiksi ja ymmärtämään omien eläimellisten taipumustensa aiheuttamat hankaluudet ja sitä kautta kehittämään käyttäytymistään.

      Ei barbaari ole automaattisesti tasa-arvoinen.

    • heippaverorahat
    • jalkarättipäässä

      Lenkkilärvihuulet ne vasta kalliiksi tulee yhteiskunnalle? Yksi lenkkihuuli maksaa saman kuin kymmenen peristä, eli yhden lenkkihuulen huoltosuhde on 9,7 eli noin monen veronmaksajan verotulot menee yhden lenkkihuulen elättämiseen! Irakilaislla huoltosuhde on noin 9.5,,että kallista on!
      Mutta hyysärin mielestä halpaa ja tuottavaa yhteiskunnalle!

    • mukavaaporukkaa

      Lieka olisi mennyt ajat sitten konkkaan ilman mamuja. Elyn ja EU:n tuet pitäneet sitä pystyssä jo vuosia. Ei teillä peltojunteilla olisi kauppoja, kouluja, lääkäripalveluja yms. pystyssä ilman mamuja. Olkaa heistä kiitollisia ja tutustukaa!

      • LieksaEnsin-Islamophobi

        Mitä logiikkaa tuo on. Eli että jos meidän rahoja ei olisi lähetetty ensin EU:hun ja valtion kassaan josta ollaan saatu joku pieni osa sitten takaisin päin, niin se suurempi rahamäärä joka meillä olisi, ei oltaisi osattu käyttää Suomalaisten eduksi silloinkaan vaikkei olisi tarvinnut houkutella sitä pientä rahamäärää mamuilla tulemaan takaisinpäin?

        Suomi on yhä EU:n suurin nettomaksaja...


      • LieksaEnsin-Islamophobi

        Lisäksi mamutukiraha on vain osan kustannuksista täyttävä ja suurimmilta osin vain kolmeksi vuodeksi meidän verorahoista ELY:n kautta kierrätetty (EU rahat muutamat tonnit ovat pieru avaruudessa EU:hun lähetettyyn yli miljardin jäsenmaksuun nähden puhumattakaan miljarditappioista joita EU:n finanssipolitiikka tekee Suomen keskupankin toimintaa rajoittamalla meidän finanssituote manipulaation rajoituksina), jonka jälkeen uskonnon takia työstä ja yhteiselosta kieltäytyvät jäävät elämään segrekoitunutta elämäänsä omissa muslimislummeissaan kunnan ja valtion tuilla.

        Ja terveyskeskuksen ja koulujen resurssit eivät todellakaan lisäänny ja tule kannattavammiksi siitä, että niihin täytyy panostaa vielä erityisosaamisessa keskiaikaisen kultin kanssa toimimiseen ja vieraisiin kieliin.


    • åostdxghdsocxlxns

      Ottaisitte sinne sinun paikkakunnallesi tuon rahasammon, kun lieksa on jo matuilla tehnyt miljoonia! Saisitte tekin rikastua välillä, ja nauttia heidä kulttuurin tuomista rikkauksista!
      Saisitte tekin uusia kauppoja, kouluja ja lääkäripalveluja, sekä tutustua heihin niinpaljon kuin huvittaa!
      En kyllä tiedä mitä uusia kauppoja lieksaan on tullut matujen myötä, ja koulut on päinvastoin lakkautettu, ja lääkärit ovat kandeja jotka käy lieksassa keikalla, ja matujen vuoksi ei tilanne ole korjaantunut lääkäripuolellakaan, joten vedäppä vittu päähäsi neropatti!

    • Stop_Islamisation

      EU kierrättää Suomen maksamia jäsenmaksuja käytännössä merkityksettömän pienen summan kertakorvuksena per "maahanmuuttaja".

      Suomen sisällä suomalaisten taloudellisia resursseja suunnataan suoraan väestöön, joka ei arvosta suomalaista elämäntapaa. On outoa, että tässä arvovalinnassa voidaan nähdä jotain myönteistä.
      Raha ei ole ykkösasia, vaan arvopohja: Mitä järkeä tässä hallitsemattomassa maahanmuutossa Lieksalaisille ihmisille on?

      On oikeastaan merkityksetöntä kuinka kauan valtio rahoittaa Lieksalaisten maahanmuuttopalveluita.

    • Stop_Islamisation

      Lieksalaisten kannattaisi kysyä itseltään ja vähän naapureiltakin, ketä varten Lieksan kaupungin virkamiehet ja poliittiset päättäjät ovat olemassa.

    • LieksaEnsin-Islamophobi

      Tähän ketjuun ei siis todellakaan kaivata lukutaidottomia suvakkeja jankuttamaan tukirahoista ja bisneksestä jota mamut tuo tullessaan.

      1. Ne kaikki rahat on veronmaksajilta peräisin.

      2. Aloituksessa jo määritellään: todellisin ja tärkein kustannus ei mitata rahassa vaan yhteiskunnan rakenteissa.

      Ymmärtäkää tämä: raha on vain numeroita. Rakenteet ovat totta!

      Kun terveydenhuollon ja infrastruktuurin ylipäätään, toininta ohjataan muslimikulttuurin elättämiseen, se on rakenteita joiden paikallinen hallinta heikkenee!

      Islam on valloitususkonto ja Imaamit itse opettavat uskonnon monien sääntöjen olevan olemassa (kuten Halaal) osittain myös valloitustarkoituksessa, eli jotta vääräuskoisten maissa olisi syy järjestää omavaraisuutta muslimeita varten. Omaa karjaa, omia teurastamoita jne.

      Kun koulujen opettajat, terveyskeskusten ja sairaaloiden henkilökunta ja monet muut sopeuttavat toimiaan muslimien tuomiin lisähaasteisiin, myös se ohjaa rakenteita pois suomalaisten ulottuvilta. Suomalaisiin suunnattu aika ja energia vähenee ja rakenteet kiinnittyvät koko ajan enemmän Islamiin.

    • iloinenvippari

      Selvyyden vuoksi: kaikki raha ei ole peräisin veronmaksajilta. 120 miljardia on peräisin lainanantajilta. Lähinnä ulkomailta. Mikäli näitä elättejä ei olisi rantautunut tänne, niin tuo velka olisi puolta pienempi.

      • LieksaEnsin-Islamophobi

        "Selvyyden vuoksi: kaikki raha ei ole peräisin veronmaksajilta. 120 miljardia on peräisin lainanantajilta."
        Joo, lainaa on ihan fiksuakin ottaa, kun korot on hyviä, mutta kohteen pitäisi olla myös tuottava tietenkin. Ihan hyvä tuo pointtisi, että lainatilannetta heikennetään, mutta väite kuitenkin on väärä, ettei raha olisi veronmaksajilta.

        Suomen lainojen lainan ottajahan on nimenomaan joko valtio tai Suomen Pankki. Rahataloudessa ei mene nykyaikana niin, että rahaa on jossain jota joku toiselle lainaa. Tämä on yleinen harhakäsitys lainoista. Eivätkä valtionlainat ole jostakin lainattua rahaa joka joskus maksettaisiin takaisin, vaan valtion luomaa rahaa jonka valtion lainaaminen luo olemassaolevaksi. Pankki on vain finanssimarkkinavälitysliike joka luo keinottelutuotteita otettujen lainojen varaan.

        Itse rahan luomisen mahdollisuuden luo lainaaja eikä lainan antaja. Pankeilla ei ole rahaa mitä lainata, vaan rahan luo lainan ottaja ottamalla lainaa.

        Muinoin oli toisin, mutta ihmiset eivät ymmärrä nykyaikaista taloutta jos eivät herää nykyaikaisen lainatalouden realiteetteihin ja antavat hallitusten kusettaa ihmisiä lainamörkö tarinoillaan.

        Suomella on alle 1/5 osaa siitä lainamäärästä, eli olemassaolevaksi taiotusta rahamäärästä, joka muilla mailla taloustilanteeseensa suhteutettuna keskinmäärin on. Suomi siis antaa muulle maailmalle koko ajan ilmaisia tuottoja ja luopuu noin 400 miljadrin pääomasta vain saadakseen kurjista kansaansa, pakottaakseen kansallisomaisuuksia mafiosojen taskuihin yksityistämällä ja pelotellakseen velkapeikolla.


    • mieti.suvaitsevainen

      Monta tulevaa sukupolvea kärsii näistä ratkaisuista.

    • TummaNukkeAfrikasta

      Kysykää tummalta barbilta...

    • hyväksyjo

      Hyvä, että muutkin uskonnot leviävät. Lutherilaisuus on vain onnetonta itkuvirttä ja on muokannut esim. suomalaisista jurottajia ja kaikesta valittavia omaan napaansa tuijottajia. Maailman kansat sekoittuvat, se on väistämätöntä ja siihen on liekan juntinkin vain totuttava. Muuten katkeruuksissaan surkea elämä menee vieläkin surkeammin hukkaan...

    • iloinenvippari

      "Selvyyden vuoksi: kaikki raha ei ole peräisin veronmaksajilta. 120 miljardia on peräisin lainanantajilta."
      Joo, lainaa on ihan fiksuakin ottaa, kun korot on hyviä, mutta kohteen pitäisi olla myös tuottava tietenkin. Ihan hyvä tuo pointtisi, että lainatilannetta heikennetään, mutta väite kuitenkin on väärä, ettei raha olisi veronmaksajilta.

      Tuottavathan nuo eläteiksi otetutkin jotain. Ainakin paskaa. Ja rikoksia lehtitietojen mukaan.
      120 miljardia ei ole otettu veronmaksajilta vaan lainanantajilta!!! Veronmaksajilta se otetaan vasta kun sen korkoja ja lyhennyksiä maksetaan.

      • LieksaEnsin-Islamophobi

        "120 miljardia ei ole otettu veronmaksajilta vaan lainanantajilta!!! Veronmaksajilta se otetaan vasta kun sen korkoja ja lyhennyksiä maksetaan."
        Lue please huolella se mun vastaus. Ei niillä lainanantajilla mitään oikeaa rahaa ole mitä lainata, vaan se on se lainan ottaja joka sen rahan luo.
        Näin on finanssiteollisuus toiminut jo yli 30 vuotta ja vime aikoina korotkin maksetaan lainan ottajalle eikä antajalle.

        Usko nyt jo Pankki ei lainaa mitään rahaa jota sillä jossain ensin olisi.

        Kun Pankki lainaa rahaa, se raha muuttuu olemassaolevaksi vasta kun se on ensin lainattu.

        Jos tämä on sinulle uutta et tiedä mitään siitä mitä raha nykyaikana on.

        Jos Suomi (Suomen Pankin kautta) ottaisi esim vain 350 miljardia riskitöntä 10 vuoden kiinteää velkaa se saisi 5 miljardia ilmaista rahaa kiinteänä kymmenen vuoden miinusmerkkisenä korkona. Tuo olisi siis ilmaista riskitöntä tuottoa koska korko olisi kiinteää, ja 350 Miljardin pääomaa voisi halutessa vain pitää turvassa, tai sijoittaa turvallisesti tuottamaan.


    • usko.tai.ole.uskomatta

      Mitä väliä uskonnolla on? Vaikka uskoisi ämmien jalkoväliin, tai toteemipaaluun, niin sillä ei ole väliä, pääasia että eläisi rauhassa muiden kanssa, eikä sotisi kuin höpelö!
      Myös tuottava työnteko olisi yhteiskunnalle tarpeen, vaikka uskoisi oravaan puussa! Eikä uskontoon pitäisi vedota, etten voi tehdä sitä enkä tätä, kun uskoto ei salli!
      Kaikenlainen uskoto kun saataisiin tuhotuksi maanpäältä, niin hommat luistaisi paljon paremmin!

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      276
      2974
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      76
      1538
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1470
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      36
      1270
    5. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1190
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1187
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1109
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1077
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1013
    Aihe