Ev-Luterilainen kirkko kääntyi valtiota vastaan

LopunAjatTäällä

Piispojen johdolla ruvetaan kätkemään avustusten toivossa laittomia maahantulijoita. Eli palautuskeskuksista karanneita elintasoturisteja, rikollisia ja islamisti-rikoksiinsyyllistyneitä. Ilmankos taas alkoi uskovien joukkopako kirkosta - nyt nähdään taas leipäpappien lankeemuksen syvyys.

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kristitynvelvollisuus

      Rakasta Herraa sinun Jumalaasi kaikesta voimastasi, sielustasi ja mielestäsi ja rakasta lähimmäistä niinkuin itseäsi. Lähimmäisenrakkauteen kuuluu myös empatiakyky ja ihmisten auttaminen riippumatta heidän uskonnostaan.

      Jos kristitty ei tätä tajua, niin Gandhi oli aivan oikeassaan sanoessaan: Kristus ja hänen opetuksensa tekevät minuun syvän vaikutuksen, mutta samaa ei voi sanoa hänen seuraajistaan.

      On hienoa, jos kirkko pyrkii joissakin yksittäistapauksissa noudattamaan Jeesuksen opetusta lähimmäisenrakkaudesta. Kysehän ei voi olla muusta kuin harkinnanvaraisesta tilapäisestä avusta.

      Kaikki kirkot maailmassa toimivat näin kodittomien ja paperittomien suhteen. Laki ei kiellä hyväntekeväisyyden osoittamista paperittomalle. Etsintäkuulutetun piilottelu on tietenkin eri asia. Mutta eihän näitä ihmisiä ole etsintäkuulutettu, jos he eivät ole syyllistyneet vakavaan rikokseen.

      Valtion vastuulla on järjestää inhimilliset olosuhteet niille, joiden kotiuttaminen ei jostain syystä heti onnistu. Syyt siihen voivat olla moninaisia, eivätkä aina riipu kotiutettavasta itsestään. Useimmissa maissa on vastaanottokeskusten lisäksi myös maasta poistettavien keskukset.

      • KirkonRappioSyvä

        Valtio on järjestänyt hyvät olosuhteet myös karkoitettaville laittomille maahantulijoille. Veronmaksajat kustantavat joka tapauksessa kiskurivuokria näille varatuista majoitustiloista. Kirkon puuhamiehille taas kätevää on kerätä ilman tilitysvastuuta laittomille meneviä kolehteja. Laittomien tekoset siunataan salassa ja seurakuntalaiset maksavat myös sekä valtion että kirkollisveroissa.

        Sen sijaan perheet, naiset ja lapset,pakolaisleireillä voidaan unohtaa ilman tunnontuskia kun on kotimaassa tärkeämpää, jännittävää puhasteltavaa.


    • capiche

      On se vaan kauheaa, että kristityt osoittavat kristillistä mieltä. Sellaisesta seurakunnasta on ihan pakko erota. Mutta mieti mihin itsesi sitten Jumalan silmissä sijoitat, jos et katso kuuluvasi kristittyihin.
      Rasismi ja heikompien polkeminen on syntiä. Jeesus oli aina heikompien puolella.

      • Capichetrolli

        "Rasismi ja heikompien polkeminen on syntiä. Jeesus oli aina heikompien puolella." Capiche olet ymmärtänyt väärin. Suomeen tulevat "pakolaiset" ovat täällä elintason perässä. He eivät ole heikkoja eivätkä tarvitse apua. He haluavat rahaa ja ilmaista ylläpitoa. Heidän Suomessa olonsa perustuu valheelle. Miksi meidän tulisi auttaa valehtelijoita lainarahalla, joka pitää joskus maksaa korkojen kanssa takaisin??


    • capiche

      Jeesuksen mukaan laupeus on joskus tärkeämpää kuin sääntöjen noudattaminen. Ihan vaan tiedoksi, että hädänalaisen avustaminen ei muuten ole Suomessa ole koskaan ollut rikos. Sellaisesta natisevat vain kovasydämiset. Kirkko on antanut hätäapua, ei piilotellut systemaattisesti ketään. Lukekaa ymmärryksellä.

      Mark. 2:23-28; Luuk. 6:1-5)
      1. Niihin aikoihin Jeesus kulki sapattina viljapeltojen halki. Hänen opetuslapsilleen tuli nälkä, ja he rupesivat katkomaan tähkäpäitä ja syömään.
      2. Mutta kun fariseukset näkivät sen, he sanoivat Jeesukselle: "Katso, sinun opetuslapsesi tekevät sellaista, mitä ei ole lupa tehdä sapattina."
      3. Hän vastasi heille: "Ettekö ole lukeneet, mitä Daavid teki, kun hänelle ja hänen seuralaisilleen tuli nälkä?
      4. Hän meni Jumalan huoneeseen, ja he söivät Herran eteen asetetut leivät, joita ei hänellä eikä hänen seuralaisillaan ollut lupa syödä vaan ainoastaan papeilla.
      5. Tai ettekö ole laista lukeneet, että papit joka sapatti rikkovat sapattikäskyn temppelissä mutta ovat silti syyttömiä?
      6. Minä sanon teille: tässä on enemmän kuin temppeli.
      7. Jos te ymmärtäisitte, mitä tarkoittaa: 'Laupeutta minä tahdon enkä uhria', niin ette tuomitsisi syyttömiä.
      8. Sillä Ihmisen Poika on sapatin herra."

      • Hei-Fariseus--

        Entä miten kun unohdetaan hätää kärsivät ja kannetaan kolehdit niille jotka katkovat: ei tähkä- vaan kristittyjen päitä????


      • Capichetrolli

        "Ihan vaan tiedoksi, että hädänalaisen avustaminen ei muuten ole Suomessa ole koskaan ollut rikos." Jälleen pitää capichea muistuttaa, että Suomeen tulevat pakolaiset eivät ole hädänalaisia vaan he ovat täällä korkeamman elintason perässä. Miksi capiche ummistaa silmänsä jatkuvasti tosiasioilta??


    • Jo.vain

      Tähän on tultu: Kristilliset kirkot ovat kääntyneet alkuperäisestä ideastaan pois. Lähimmäisenrakkaus loistaa poissaolollaan. Missä suvaitsevaisuus?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5450
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3497
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1622
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      198
      1564
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1038
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      799
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      798
    Aihe