Engelinranta seuraavana

rrty77676

Kaikki, siis kaikki hankkeet Hämeenlinnassa ovat tähän asti menneet poskelleen ja seuraava hanke on Engelinranta. Uskooko joku vielä että se voisi onnistua, minä ainakaan en. Hämeenlinna menee kohti tuhoaan hitaasti mutta varmasti.

49

137

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • poispäinjoruuhkaa

      Mensan alue on sitten seuraava ton Engelin jälkeen joka kyykkä jossain vaiheessa totaalisesti. Ei tänne kukaan järkevä viitsi muualta muuttaa ja maksaa nykyisen hallinnon mokia tulevaisuudessa.

      • Kaikilla.tavoilla

        Huonoa kaupunkia rakennettu.


    • Tätä.kyllä.seurataan

      Niin kauan kun tuo onneton Rautio huseeraa johdossa Hämptonissa alijäämä kasvaa. Nyt kenkää tälle juottoloiden kanta-asiakkaalle!

    • ddr3466

      Onko Sarilla jonkin asteinen ongelma

      • Deliriumkaksikko

        Ovathan nämä parin viime vaalikauden ideapäätökset valmisteluineen vaikuttaneet humalaisten päähänpistoilta, että ehkä ainakin arvostelukyvyissä olisi kehittämistä.


    • ajajjqnnsn

      Mengelenrannalle tulee käymään kuten Asterixissa "Jumaltenrannan nousu ja tuho" osassa. Jo se että Sari/Kiemu/Käki akselilta on pöhinää asiassa melkein takaa epäonnistumisen.

    • täydellinensuunnanmuutos

      Jotain olisi vielä ehkä pelastettavissa kauniissa sisämaankaupunki Hämeenlinnassa, mutta se vaatisi kyllä ihan totaalisen silmien avautumisen kaupunkilaisilta ja rehellisen toteamisen päättäjiltä, että aivan liian paljon on ollut viime vuosina täysin vääriä investointeja ja täysin väärät ihmiset johtamassa Hämeenlinnaa eli suunnan olisi muututtava jos tästä vielä Hämeenlinna haluaisi nousta joskus uskottavien kaupunkien joukkoon. Kaikenlaiset tapaus Jorma H ja Matti R yms. eivät kyllä kestä minkäänlaista tarkempaa tarkastelua eikä Fici-Copy ja SCC caset myöskään millään lailla nosta kaupungin vetovoimaisuutta. Jotainhan pitäisi tehdä, ettei samanlainen jo lähes säälittävä toiminta edelleen jatkuisi!

      • 287435

        Hyvin älyllisenrakentavaa. Parempaan suuntaan on meno sillä saatiin Ilkkala ja Ranne kärytettyä SCC autotalorötöksistä. Silmät aukeni kaupunkilaisilta.


      • Ojddsd

        Persut on säälittävän touhun pellejä.


      • 287435
        287435 kirjoitti:

        Hyvin älyllisenrakentavaa. Parempaan suuntaan on meno sillä saatiin Ilkkala ja Ranne kärytettyä SCC autotalorötöksistä. Silmät aukeni kaupunkilaisilta.

        Hyvin älyllisenrakentavaa. Parempaan suuntaan on meno sillä saatiin Kiemunki kärytettyä lapsihenkilötietokalastelusta ja toinen hyväkäs viinanmyynnistä sekä kolmas verohuijauksista, kaikki tietenkin Kok/Dem-huijareita, kuinkas muuten.......Silmät aukeni kaupunkilaisilta.


    • Kyytä

      Engelinranta on Jatke Oy:n huijausyritys, jossa kaupungin veronmaksajien rahoilla rakennetaan hyvätuloisille ranta-asuntoja. Sen jälkeen taas huomataan, että kaikki kaupungille veroja maksavat laittavat roponsa grynderin ja sen kavereitten pussiin. Hankkeeseen sisältyy vanhan kaavan mukaan kaupungin kokonaan rahoittamia hankkeita.

      • hullunPuheet

        Yksityisen rahan asuntoja ja vain vähän kaupungin. Ei mikään kaupunki rikkaille asuntoja rakenna. Oletko kenties hullu?


      • jarmollenobel

        Mengelenrantaan tulee kaupungin osalta vain jotain pientä ja kannattamatonta, pari parkkihallia Jarmon legioonaan?


      • TodellaKallistaTuhlausta
        hullunPuheet kirjoitti:

        Yksityisen rahan asuntoja ja vain vähän kaupungin. Ei mikään kaupunki rikkaille asuntoja rakenna. Oletko kenties hullu?

        Typerys, kaupunki osallistuu hankkeeseen tekemällä valtavat infrainvestoinnit, joista hyödyn saavat alueelle asuntoja rakentavat yritykset.
        Jopa Paasikivenkatu ollaan siirtämässä talojen alta.


      • TodellaKallistaTuhlausta

        Lisäys. Kaupungin ei pitäisi rakentaa infraa ollenkaan, ei tietenkään. Rakentajat aina maksamaan koko lasku ja korkokulut. En ole hullu.


      • kokdem-malli

        Olet karrikoiva hallintoloinen. Samalla lailla venkoillaan Rewellin piirtämään kouluun kuvitteellisia lisäremontteja omien virheiden peittämiseksi & tontin gryndaamiseksi.


      • Sarksm

        Ihanan sarkastista perzuikki puhetta.


      • Sarksm
        Sarksm kirjoitti:

        Ihanan sarkastista perzuikki puhetta.

        Tähän mennessä sarkastiset persujen puheet on säästäneet kuntalaisten kassavarantoja kun taas Kok/Dem-koaliition toimet on lisänneen kaupungin kassavirran konkurssisuuntaan hulluine hankkeineen!

        Tuossa on se oleellinen ero!


    • OlenVähänTyhmä

      Nyt niitä nuoria naisia ja äkkiä tänne. Niitä kun tulee lisää, niin kaupunki räjähtää pöhinästä.

      • PöhinääRiittää

        Tatuoituja siiderivalaita on jo vuokralöhiöt täys.


    • erfetrg

      Ei Hämeenlinnaa enää pelasta mitkään naiset. Ainut pelastus on vaihtaa kokdemin kärkipäättäjät ja ottaa järki käteen

      • Jgdggd

        Kari ja Lulu rötösteli itsensä pois. Hml pelastuu.


      • Jgdggd
        Jgdggd kirjoitti:

        Kari ja Lulu rötösteli itsensä pois. Hml pelastuu.

        Kiemunki onneksemme rötösteli itsensä pois. Hml pelastuu.


    • Rengon_mummo

      Kaupungin talous on nyt niin kuralla, että nyt pitää keskittyä oleelliseen ja jättää kaikki haihattelu unholaan. Ei nyt ole varaa korjata kouluja eikä muita kaupungin omistamia kiinteistöjä. Pitää rakentaa uusia rakennuksia ja toivoa kädet ristissä, että nyt kerrankin joku kaupungin rakennushanke onnistuisi kerralla.

      Hyviä rakennuskohteita ovat parkkitalot, kun poiketen muista vain rahaa jatkossa syövistä rakennuksista, parkkitaloista tienataan riihikuivaa rahaa. Eivät koululaiset ja kaupungin työntekijät maksa killinkiäkään, kun käyttävät kaupungin omistamia pytinkejä, mutta autoilijoilta on saatavissa hurjia pysäköintituloja.

      Jos tulokertymä ei nyt vielä niin mahdottoman suuri olekaan, niin vuonna 2040 rahhoo tulee jo niin paljon, että pankitkaan ei sitä enää ota vastaan. Silloin ruvetaan jo maanantaisin, ennen kaupunginhallituksen kokousta, jakamaan riihikuivaa valuuttaa torilla kaupunkilaisille.

      Koulut ja päiväkodit voitaisiin jo nyt heti muuttaa luontokouluiksi ja -päiväkodeiksi, ulkoilma on terveellistä ja SA-myymälästä saadaan edullisesti vanhoja soppatykkejä ja isoja telttoja, ettei nälkäkään yllätä ja sade kastele. Tällä tavalla kasvattaisimme tervettä ja elinvoimaista uutta veronmaksajajoukkoa kaupungillemme.

      Myös kaikki joutavaa paperinpyörittelyä päivät pitkät harrastavat kaupungin virkailijat voisivat siirtyä ulkohommiin, ja ne vähäiset välttämättömät paperihommat hoituisivat älylaitteilla siinä puistojen haravoinnin tupakkitauoilla. Tulisi kerrankin lumityöt kunnolla hoidettua ensi talvena.

      • kbklnlkboi

        Kiemuntolaisuuden eli tuhlauskehityksen aika alkaa olla ohi. Viisaammat ratkovat sotkuja vuosikymmeniä.


      • NäinDemulandiassa

        Oikeastaan tyhmemmät maksavat suurempia veroja vuosikymmeniä. Sillä ne sotkut selviää.


    • Hyviäveljiä

      Nämä Ritaluomat ja Pousit tuppaavat olemaan omaan pussiin pelaajia keinoista ja tavoista välittämättä. Hyväuskoiset ja kokemattomat luottamushenkilöt kuten Kiemunki menevät retkuun. Kun huijaus on tarpeeksi härski, sitä ei enää osaa epäillä. Engelinrannan osalta pitää olla varovainen, ettei tarvitse nostaa kaupungin veroprosenttia.

      • heehehehehehe

        Retkuun meni Kari joka varotti huijarista ja tuki tonttikauppaa huijarille ja joutui SCC-casessa poliisin asiakkaaksi. Retkuun retkuun.


      • heehehehehehe
        heehehehehehe kirjoitti:

        Retkuun meni Kari joka varotti huijarista ja tuki tonttikauppaa huijarille ja joutui SCC-casessa poliisin asiakkaaksi. Retkuun retkuun.

        Retkuun meni Kiemunki ja Sartsa, tukivat tonttikauppaa huijarille vaikka Kari varotti huijarista ja joutui SCC-casessa poliisin asiakkaaksi vaikka todellisuudessa pelasti koko kaupungin. iisakki ja Sartsa meni Retkuun retkuun, uskovat siihen edelleenkin lapsenuskossaan.


    • Rengon_mummo

      Jatkoa vielä tuohon edelliseen kirjoitukseeni; parkkitalot ovat yleensä kylmiä, eristämättömiä rakennuksia, joten niistä on vaikea tehdä hometaloja. Kyllähän se voi meillä sekin onnistua, mutta vaikea ja haastava tehtävä se tulee olemaan. Meidän päättäjämme ovat onnistuneet ryssimään kyllä selvempiäkin asioita, joten pieni pelko on olemassa.

      • ebnpu984

        Kari oli tässäkin unessa ja nyt Miekkalinnassa SCC-casen suhteen. Ehkä tulee harventamaan vielä metsiä rangaistuksen merkeissä Rengon metsissä.


      • DemarinFetissiPahenee
        ebnpu984 kirjoitti:

        Kari oli tässäkin unessa ja nyt Miekkalinnassa SCC-casen suhteen. Ehkä tulee harventamaan vielä metsiä rangaistuksen merkeissä Rengon metsissä.

        Hei vaan demariurpohörhelö! Kehottaisin sinua keskustelemaan psykiatrisi kanssa, mikä mieltäsi oikein vaivaa, kun sinulla on koko ajan mielessä sellit, vankilat ja "poset"?
        Oma johtopäätökseni on se, että sinulle vajakkidemarille on kehittynyt vankilafetissi, jolloin kiihotut kuulessasi sanan vankila tms. Rakennapa kotiisi ihan ikioma rooliselli ja kolisuttelu kahleitasi ja leiki "vartian" pamppuleikkejä rakkaan rouvasi kanssa, niin saattaa ruveta sinun pikkuinen demaripippelisi jöpöttämään!!
        Huom!! Vinkin saa jakaa työväentaloilla ja muissakin punapiireissä!


      • Mummoasunnoton
        ebnpu984 kirjoitti:

        Kari oli tässäkin unessa ja nyt Miekkalinnassa SCC-casen suhteen. Ehkä tulee harventamaan vielä metsiä rangaistuksen merkeissä Rengon metsissä.

        Missäs sitten asuttaisiin??


    • PerziikkiFetissiPahenee

      Hei vaan perziikkiurpohörhelö! Kehottaisin sinua keskustelemaan psykiatrisi kanssa, mikä mieltäsi oikein vaivaa, kun sinulla on koko ajan mielessä sellit, vankilat ja "poset"?
      Oma johtopäätökseni on se, että sinulle vajakkipezuikilla on kehittynyt vankilafetissi, jolloin kiihotut kuulessasi sanan vankila tms. Rakennapa kotiisi ihan ikioma rooliselli ja kolisuttelu kahleitasi ja leiki "vartian" pamppuleikkejä rakkaan rouvasi kanssa, niin saattaa ruveta sinun pikkuinen perziikkipippelisi jöpöttämään!!
      Huom!! Vinkin saa jakaa vankilassa ja muissakin rosvopiireissä!

      • Leikki kuuluu elämään. Vai liekkikö oli?


    • PiristäVellua

      Ongelmat eivät lopu Engelinrantaan.
      Talous- ja idealinko Tapsu Höösteeni ( plus mm. raunio ja pitkätukkainen tyhjäntoimittaja, oliskohan Iisu?) päätti Goodmannin rakentamisesta. tuli mukamas verotuloja pirusti. Nooh, kuinkas kävi; kaupat ja työntekijät muuttivat Goodmaniin.
      Verotulot, kuinkas ollakaan eivät nousseet. Kaupantekijäisinä kaupunki joutuu maksamaan joka helvetin vuosi tunnelin putsaamisesta n. 350000 €. No, Tapsu sai itselleen työpaikan, samalla kaupunkilaiset joutuvat maksamaan myös tuosta suojatyöpaikasta ( kiitos kysymästä, Issu hankki itselleen saman) entistä korkeampana veroprosenttina. Niinpä, veronmaksajat kiittää, kun ei rahat riitä turhaan kulutukseen.

      • derkku-unelmia

        Muistamme kaikki myös elävästi mairittelevat havainnekuvat viuhkamaisesti Myllymäen/auringon suuntaan avautuvista siroista asuinkerrostaloista, joiden välissä suihkulähteet solisivat ja kaupunkipuutarhat suorastaan kukoistivat. Eittämättä putsattiin kaupungin kassa sosialistisen edun nimissä tottakai, ja kaupunkisuunnittelu jatkuu valitulla tiellä so. huonon kaupungin tekemisellä.


      • RötösMuistelmat

        K.Arilla aikaa kirjotella katkeria sellissä. Koska scc suhmurointimuistelmien vuoro.


      • Rengon_mummo

        Jos se moottoritien tunneli nyt joku ongelma on, niin siitähän voisi tehdä parkkitalon Jarmon firmalle. Pakollinen 1 tunnin maksullinen paikoitus Tampereelle päin menijöille ja 2 tunnin Helsinkiin päin menijöille. Vasta sitten pääsisi jatkamaan matkaa moottoritietä pitkin.

        Kyllä olisi Goodmanin kuppiloilla ja muilla putiikeilla loistopäivät, kun saisivat kaksin käsin myydä kaikkea hyvää pakkopysähtyjille.

        Jos yrittäisivät mennä suoraan läpi, niin moottoritien yli menevältä sillalta pudotettaisiin kivenmurikoita katolle ja alkaisivat parkkihalut pinnareiltakin lisääntyä! Saisi Laivolakin vähän lisää myyntiä ja tulisi vahingonkorvaukset varmemmin maksettua.


      • vaalittulee

        enkeliin suunnitellaan kelluvaa jää hallia ja sille parkki taloa. ei mitään rajaa kun muiden rahoilla huseeraa. eiköhän tällä hankkeella jo pääsis euroopan tyhmimmän kirjoihin


      • HullunPuhe
        Rengon_mummo kirjoitti:

        Jos se moottoritien tunneli nyt joku ongelma on, niin siitähän voisi tehdä parkkitalon Jarmon firmalle. Pakollinen 1 tunnin maksullinen paikoitus Tampereelle päin menijöille ja 2 tunnin Helsinkiin päin menijöille. Vasta sitten pääsisi jatkamaan matkaa moottoritietä pitkin.

        Kyllä olisi Goodmanin kuppiloilla ja muilla putiikeilla loistopäivät, kun saisivat kaksin käsin myydä kaikkea hyvää pakkopysähtyjille.

        Jos yrittäisivät mennä suoraan läpi, niin moottoritien yli menevältä sillalta pudotettaisiin kivenmurikoita katolle ja alkaisivat parkkihalut pinnareiltakin lisääntyä! Saisi Laivolakin vähän lisää myyntiä ja tulisi vahingonkorvaukset varmemmin maksettua.

        Ei mummeli riitä kiviä pudotella. Kaikki Lailan kalliit kivet on kasattu Jarmon toimesta pysäköintipaikoille kertomallasi pulsaattori pesukoneella ja tilaa ei ole autoille. Oletko kenties hullu?


    • penaalinterävimmätkynät

      Hämeenlinnahan on jo Suomen mittapuullakin mitattuna ihan kärjessä ryssittyjen hankkeiden ansiosta ja sitä kärkipaikkaa ei nyt pidä vaan missään nimessä antaa valua muualle. Siispä samat henkilöt kuin nytkin eli ne jotka ovat saaneet Hämeenlinnan ihan Suomen kärkeen olisi suotavaa valita seuraavissa kunnallisvaaleissa keväällä 2017 Hämeenlinnan johtoon ja näin varmistaa seuraavaksi neljäksi vuodeksi kärkikaupungin asema. SCC:n torniin olisi kyllä kohtuullista ja jopa suotavaa laittaa keväällä 2017 vaalimainoksetkin ko. henkilöistä Hämeenlinnan kaupungin kustantamana ja luonnollisesti kohdevalaistus ko. kasvoihin! Siinä ohiajavat voivat vilkuilla niitä loistavia päättäjiä ja voipa joku heistä saada Hämeenlinnan ulkopuoleltakin yhteydenottopyynnön, koska tuon tasoisille moniosaajille olisi varmasti kysyntää ympäri Suomen.

      • Tähtiloisteessa

        K.Ari hoitaa vankityönä mielellään koska saa oman kuvansa perzuikki joulutähdeksi scc rötöksistään.


      • 553630

        Päivän naurut!


      • Kokovartaloseisokki
        Tähtiloisteessa kirjoitti:

        K.Ari hoitaa vankityönä mielellään koska saa oman kuvansa perzuikki joulutähdeksi scc rötöksistään.

        Mitä tuo Kok/Dem-trolli taas horisee....tuo paaluhan on jo paljon aiemmin nimetty ja omistettu K.Lierongin fallossymbooliksi kun hänellä seisoo järki yläpäässä ja joku muu alapäässä!


    • Kokovartaloseisokki

      Mitä tuo Perzuikkitrolli taas horisee....tuo paaluhan on jo paljon aiemmin nimetty ja omistettu K.Arin fallossymbooliksi kun hänellä seisoo järki yläpäässä ja joku muu alapäässä!

      • erovireille

        renkosta puretaan vanhusten talot ja tilalle suojatyöläinen leinikka suunnittelee 7 kerroksista parkki taloa. kunta ero vireille renko eroaa saa vielä korvaukset sopimus rikkomuksista


    • Slummia

      Engelin ranta on tulevaisuuden slummilähiö. Tiiviisti rakennuttu mahdollisimman paljon rakennusliikkeille tuottoa tuova projekti. Ja engelin rantaan yritetään haalia asukkaita pääkaupunkiseudulta, ei luulisi kiinnostavan. Kun jakomäestä ja muista pääkaupunkiseudun lähiöistä saa asunnon halvemmalla.
      Puistoalueena ranta alue tekee Hämeenlinnasta paljon vetovoimaisemman paikkakunnan.

      • buwrpnbo

        Ota hörhö edes vähän selvää asiasta mistä yrität suolikanavalla viisastella. Terveiset vaan Jakomäkeen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5500
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3517
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1642
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      205
      1604
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1058
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      907
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      809
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      798
    Aihe