Niin siinä sitten kävi SDP kärjessä

tätä_on_odotettu

SDP on sitten kannatusmittauksissa ajanut ohi Kepun. Ihmiset eivät sittenkään ole niin sinisilmäisiä kuin luultiin.
Kepun kupla on puhkeamassa ja Sipilä buumin lakatessa se sammuu.

http://www.hs.fi/kotimaa/a1477191189316

71

207

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei.sosdem

      Turpa tukkoon huudoillako kannatus nousee. Kansa tukkii turvan. Vaalipaneeli muistetaan ja sitten ei enää kutsuttukaan syntyperäisiä. Demarin käytös paneelissa 4 miinus! Kemijärvellä ei demareita äänestetä, heillä on yhdistys ihan riidoissa. Tappelua ja eripuraa keskenään. Antaa huonon kuvan toiminnasta julkinen riitely! Tekisi mieli sanoa se rollodemarin huuto vaan jääköön.

      • unohtaisitJO

        Olet sainnut saada henkisen vamman moisesta asiasta. Olisi itsesi pahaaksi jo päästä asian yli.


      • turpa.auki

        Onko oikein, että paneeliin kutsutaan MIELIVALTAISESTI eikä huomioida oikeita syntyperäisiä. Olemmeko syrjittyjä omala maalla? Meillä on voimaa, puolustetaan oikeutta. Sovussa ja ystävyydelle. Ole iloinen ystävyyden ihminen.

        Suomulle on esitetty se mainosruno, siinä on myös demarit :) :)

        ... niin monta kertaa me siellä oltiin hiljaa,
        vaikkei tukkineetkaan turpaa demarit
        Suomun keskus vie meidät onnelaan
        luokse rahan lähteiden!!!

        Kello Topi on hyvä ehdokas kyllä, vaikka on demari. Tsemppi hänelle!


    • paasiot.haasiot

      Ei kannata nuolasta ennen kuin...Sosiaalidemokratia on auringonlaskun aate jo koko euoroopassa.

      • mailmanlaajuinen

        Sosiaalidemokratia on monikansallinen puolue Ruotsissa nyt valtapuolueena. Tämä meidän Keskusta on aivan kotitekoinen entinen Maalaisliitto.


      • luojam.lykky
        mailmanlaajuinen kirjoitti:

        Sosiaalidemokratia on monikansallinen puolue Ruotsissa nyt valtapuolueena. Tämä meidän Keskusta on aivan kotitekoinen entinen Maalaisliitto.

        Euroopassa sostemit tippuu joka maassa. Tauti leviää myös tänne pohjolaan ko ootellaan. Liettuassa eilen parlamenttivaaleissa sostemit tipahti maan rakoon.


    • näinseainamenee

      Asia nt oli aivan selvä jo hallitukseen lähdettäessä. Politiikan tuntijat sanoivat, että sossut kiittää luojaansa, että ei ole tuossa hallituksessa, koska asiat oli siinä mallissa, josta ei kannatusta haeta.
      Politiikassa on normaalia hakea oppositiossa kannatusta, lupailemalla parempaa, ja sitten hallituksessa ollaan vaikeina aikoina yksi kausi, josta päästään taas oppositioon huokaamaan helpotuksesta ja haetaan uuden nousun avaimet.
      Täällä kirjoittavilta, näkyy osalla olevan tästä realiteetista täysi tietämättömyys, kirjoituksista päätellen.
      Tuon yhden kipeän kannattaisi hakea lääkkeet traumaansa jostain psykiatrilta.

      • juuri_näin

        Juuri tämä oppositiossa olo nosti Kepun pohjalukemista suurimmaksi puolueeksi. Pekkarinen räksytti kuin koira neljävuotta mikä toi pääministeripaikan. Ihmiset ovat vain niin typeriä että uskovat mitä politiikot valehtelee, ja lupailevat turhanpäiväisiä.

        Aina kun hallitusvastuu tulee totuus paljastuu silloin ei olla enään köyhän asialla.

        Reiluin puolue on Kokoomus se ei lupailekkaan köyhille turhia,eikä se myöskään puolustele niitä. Suuri raha on Kokoomuksen suojeluksessa.


      • meidänsuosikki
        juuri_näin kirjoitti:

        Juuri tämä oppositiossa olo nosti Kepun pohjalukemista suurimmaksi puolueeksi. Pekkarinen räksytti kuin koira neljävuotta mikä toi pääministeripaikan. Ihmiset ovat vain niin typeriä että uskovat mitä politiikot valehtelee, ja lupailevat turhanpäiväisiä.

        Aina kun hallitusvastuu tulee totuus paljastuu silloin ei olla enään köyhän asialla.

        Reiluin puolue on Kokoomus se ei lupailekkaan köyhille turhia,eikä se myöskään puolustele niitä. Suuri raha on Kokoomuksen suojeluksessa.

        Joo, kokoomus on paras puolue kaikista.


      • kysynvain

        Onko luokkataistelu ohi?

        Teemme luokkasovun.


      • eiooluokkiaenää
        kysynvain kirjoitti:

        Onko luokkataistelu ohi?

        Teemme luokkasovun.

        Mikä luokkataistelu ? Eikö sellaiset ole vanhan ajan hapatusta, ne luokat hävisivät jo kommunismin myötä historian lehdille.


      • Populisti

        SDP yhdistää stalinistit jihadistit ja insestit.


      • vaiettuON

        Kyllä kepulaisten etenkin lestien insestisotkut pitäisi selvitellä omassa pesässänsä ennenkuin alkaa osoitella muita. Lesteillä on toiminta jatkunut kymmeniä vuosia toivotaan että Oulun tumman tytön paljastukset innostaa muitakin tulemaan esiin.

        On luultu suomalaisten ja lestien moraalin olevan korkealla pinnan alla kuitenkin kytee. Joilla on aihetta rohkeasti esiin ja ukot kiipeliin.


      • EiköTotta
        Populisti kirjoitti:

        SDP yhdistää stalinistit jihadistit ja insestit.

        Lyhesti sanottuna uuri näin.


    • Perässäkävelijöitä
      • Heti.palautettava

        Tarkoittaa.....EI.....ole....naisia....on....vain...paskahousuja!!! jotka jättivät naiset pärjäilemään omillaan.


    • ainakinLoppuu

      Euroopan ainoa maa joka makuuttaa nuoria naisia kotona vuosia. Varsinkin eteläsuomessa vääristää työmarkkinoita Naiset itkee mitenkä heidän euro on vain 80senttiä. Juuri näiden etuusuuksien vuoksi jolla naiset pidetään kotona.

      Kodinhoitotuki on Kepuille pyhä asia koska maatalon emännät ovat kotona jokatapauksessa. Samoin lestadiolaiset saavat sikiämisikään asti vain kuittailla.

      Näin se Suomi vaan ei nouse, Akat hus,,hus töihin.

    • Perässäkävelijät

      Suomen suurimmalla yritystukien saajalla ei ole ketään töissä
      Lukijalta 00:00

      Lehdessänne (MT 17.10.) julkaistussa vihreiden ilmasto- ja energiatyöryhmän kannanotossa kaivataan perusteluja tuulivoimakritiikkiin. Tässä joitakin:

      Suomi on jo saavuttanut etuajassa uusiutuvan energian kulutuksen tavoitteet ja meillä on maailman puhtain ilmasto.

      Tuulivoimalla tuotetulla sähköllä ei ole kansantalouden, energiahuollon eikä ilmaston muutoksen kannalta Suomessa juuri merkitystä. Sen osuus sähkön tuotannosta on marginaalinen kaksi prosenttia.

      Mitä enemmän tuulivoimaa rakennetaan, sitä riippuvaisemmaksi tulemme varavoimasta ja sitä kautta tuontienergiasta, kun varavoimaksi sopivimmasta puhtaasta vesivoimasta tulee pulaa.

      Mikään muu energian­tuotanto ei vaadi sellaisia maapinta-aloja ja ilmatilaa kuin ailahteleva tuulivoima. Jo nyt rakennetut tuuli­voimalat ovat muuttaneet maamme maisemia ja voima­loiden ympäristöt ennen kokemattomalla tavalla.

      Suomeen rakennetaan ja suunnitellaan maailman korkeimpia ja suurimpia maatuulivoimaloita. Niitä ei sallita missään muussa maassa. Saksan ja Tanskan tuulivoimaloiden keskimääräinen teho on vain neljäsosa näistä.

      Yksi esimerkki tuulialan erikoisuuksista on helsinki­läinen Tuuliwatti Oy -niminen tuulivoimayritys. Yhtiö sai viime vuonna eniten yritys­tukea Suomessa, 57 miljoonaa. Yrityksen yksi pääomistaja on S-ryhmä.

      Tilinpäätöstietojen mukaan Tuuliwatti on liikevaihdoltaan 70 miljoonan euron yhtiö, jolla ei ole lainkaan henkilöstöä ja osakepääoma on 3 000 euroa. Yhtiö ei myöskään maksanut vuonna 2015 lainkaan veroja.

      Tämä on varoittava kritiikki siitä, millaiseen yrittäjyyteen ammattitaidottomien poliitikkojen toimet voivat johtaa ilmastonmuutoksen nimissä. Tuulisähköyrityksille on jo sovittu Suomessa noin neljän miljardin yritystuet syöttö­tariffimaksuina. Tämän lisäksi ne vaativat vielä lisää tukia verovaroistamme, mihin ei pidä suostua.

      Ei juuri tullut pysyviä työpaikkoja, ei luvattuja verotuloja eikä vientiteollisuutta. Tuli epävarmaa sähkön tuotantoa, ympäristötuhoja, miljardilasku veronmaksajille sekä meluhaitat terveys­riskeineen.
      Hannu Heinonen
      metsänhoitaja

    • Ryhmäkuva

      SDP-insesti-isän oikeudenkäynnistä tulee julkinen
      Oulun käräjäoikeus päätti, että oikeuskäsittely käydään avoimin ovin.

      SDP:n insesti-isä halusi salaisen oikeudenkäynnin. Hänen tyttärensä, eli uhri sen sijaan halusi julkisen oikeudenkäynnin:
      http://static.mvlehti.net/uploads/2016/10/Seydou-Kouanda-Aboul-Draman-pääministeri-Lipponen-Perter-Owusu-Heikki-Keränen.jpg

    • tasapuolisuutta

      http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/548462/Tutkija Lestadiolaisten johto syyllistyi seksuaaliseen hyvaksikayttoon

      Jotta totuus ei unohtuisi kannattaa asioita katsella laajemmin.

    • Bööbööböö

      Hamunen: Poppamiehen väärä resepti
      Oikeudenkäynti vietiin läpi poikkeuksellisen nopeasti – ikään kuin se haluttaisiin häpeällisenä lakaista maton alle, huomauttaa Mikko Hamunen.

      Väärin ymmärretty resepti, huono kotouttaminen, katteettomat lupaukset ja utopiat multikulttuurin ihanasta maailmasta jäivät käsittelemättä tapahtuneeseen vaikuttavina tekijöinä Oulun insestioikeudenkäynnissä.

      Samoin epäselväksi jäi kuinka suuressa vaarassa oli Seydou Kouandan kanssa kaveerannut SDP:n ex- pääministerin Paavo Lipposen henki, sillä poppamiehen Kouandalle antamassa rikastumisreseptissä lehtiliemi aktivisoituisi vasta insestiin tai tappamiseen yhdistettynä!

      http://static.mvlehti.net/uploads/2016/10/Seydou-Kouanda-Aboul-Draman-pääministeri-Lipponen-Perter-Owusu-Heikki-Keränen.jpg

    • mari.de

      Maailmassa on kaikki ihanasti, jos demareita ei enää tarvita.
      Silloin täytyy olla tilanne, että kenelläkään ei mene huonosti.
      Niinpä, jos teillä ei ole valittamista, olkaa persuja, taikka kepuja.

      • tilastoja

        Siellä missä tehdään oikeaa työtä. telakoilla, raknnuksilla yleensäkin missä on teollisuutta, siellä on myös demareita.
        Kunnat joissa ön köyhyyttä ja eletään erilaisten tukijaisten varassa se on kepujen valtakuntaa.

        Elikkä lyhyesti. Kyllä pääsemme sdp:stä kun saamme valtakunnan jossa kenenkään ei tarvi tehdä työtä kaädään vain kuittaamassa tukijaiset ja päivärahat eläkkeet.

        Googlaamalla saatte tilastoja. Kymmenen kurjinta kuntaa kaikissa on kepun hallinnassa.


      • luokka-tila

        Oletteko Kautskyn vai Bernsteinin kannattajia?
        Miksi sosialidemokraatit ovat Marxin oppeja vastaan?
        Lukekaa Nurmikummun kirjoituksia! Hänen mielestään olette demarit luopuneet Marxin ja Leninin opeista!


    • persun.vihollinen

      Demarit on poikaa. "Turpa tukkoon" kehoitus tehoaa! Kannatus kasvais, kun tukittais läävä muutamalta muultakin. Hiio hoi!

    • onnittelut

      Uusin kannatusmittaus julkaistiin siinä SDP oli jo ylivoimaisesti suurin, joten ne turvat näyttäytyvät tukkeutuvan ihan itsestäänkin.

      Kuten olen jo täällä aikaisemmin ihmetellyt miksi ihmiset yleensä äänestää kepulaisia leviä perseisiä akkoja. Elikkä on viisainta suoraan äänestää Kokoomusta koska Kepu ja Kokoomus on nykyisin sama puolue.
      Ihmiset ovat sen huomanneet siksi jo ensi mittauksessa Kokoomus on mennyt Kepun ohi.
      Jos ihmisellä on oikeistolaiset ajatusperiaatteet silloin ääni suoraan Kokoomukselle.
      Kokoomuksella on koulutetut, kauniit edustajat Kepua taas hallitsee ylensyöneet maatiaismuorit.

      • ääliömäistä.analyysiä

        Kylläpä on ala-arvoista analyysiä ..leviäperseisiä akkoja son muuta..Ei tuo ainainakaan lisää demareiden suosiota. demareiden pitää näköjään mennä näin alas ko eivät itte kykene hallituksessa ollessaan mihinkään uudistuksiin.


      • de.mukka
        ääliömäistä.analyysiä kirjoitti:

        Kylläpä on ala-arvoista analyysiä ..leviäperseisiä akkoja son muuta..Ei tuo ainainakaan lisää demareiden suosiota. demareiden pitää näköjään mennä näin alas ko eivät itte kykene hallituksessa ollessaan mihinkään uudistuksiin.

        Demarit ei alennu moiseen analyysiin." Lyytikko" lieneekin kokoomuksen poikia. Me otamme mielellään vastaan kepun muodokkaat naisetkin.


      • otinMalliaSuuremmista
        de.mukka kirjoitti:

        Demarit ei alennu moiseen analyysiin." Lyytikko" lieneekin kokoomuksen poikia. Me otamme mielellään vastaan kepun muodokkaat naisetkin.

        Nyt eletään aikaa jolloin kuolaamme Usan edessä, niin miksipä en voi ottaa mallia Trumplsta eikös linja olekkaan hyvä?
        Siinä on mies joka ei kuvia kumastela siihennähden maininta maatiaismuoreista oli kaunuusti sanottu.


      • de.mukka
        otinMalliaSuuremmista kirjoitti:

        Nyt eletään aikaa jolloin kuolaamme Usan edessä, niin miksipä en voi ottaa mallia Trumplsta eikös linja olekkaan hyvä?
        Siinä on mies joka ei kuvia kumastela siihennähden maininta maatiaismuoreista oli kaunuusti sanottu.

        Tuosta saa käsityksen, että sinä sympatiseeraat Trumppia, et kai sentään?


      • tavatkunniaan
        de.mukka kirjoitti:

        Demarit ei alennu moiseen analyysiin." Lyytikko" lieneekin kokoomuksen poikia. Me otamme mielellään vastaan kepun muodokkaat naisetkin.

        Demarien eduskuntavaalien ehdokas huusi 2007 vaalipaneelissa vasemmistolaisen ehdokkaan puheenvuoron (kommunisti) päälle vihaa pursuten nuo kuuluisat sanat - "PANKAA SILTÄ TURPA TUKKOON!"

        Tapahtuma oli epäasiallinen. Myöhemmin ei ole kutsuttukaan paikallisia kaikkia ehdokkaita, vaan on harjoitettu syrjintää mm. Harjulaa ja Nurmikumpua kohtaan.

        Silti haluan kysyä Kemijärven ihmiset: Onko tämä asia todella niin iso, että sitä pitää vuodesta toiseen jauhaa? Jos eräs järjestö syrjii paneeleissaan, niin se on sen häpeä. Vuoden 2007 panelin demariehdokkaan huutelu oli ala-arvoista ja häpäisi itsensä ehkä puolueensakin, mutta miksi jatkuvasti eri keskusteluihin hoetaan kyllästymiseen asti tätä samaa asiaa? Antaa oudon kuvan keskustelijoista. Olen samaa mieltä, että väärin on toimittu, se järjestö joka syrjii ja se demari kun huusi, mutta ei se ole niin iso asia, että pitää jatkuvasti siitä jauhaa, vuodesta toiseen. Voin ymmärtää, että ihmiset sanovat, pankaa jo turpa tukkoon tuolta keskustelulta.

        Huom, en arvostele Harjulaa ja Nurmikumpua. He ovat sivistyneitä keskustelijoita, mutta jotkut pelleilijät eivät ole, kun hokevat samaa.


      • en-syrji

        Kutsuuko Kemijärven yrittäjien paneeli ensi kerralla kaikkien puolueiden edustaja vai jatkuuko valikointi? Kutsutaanko junan tuomia ehdokkaita syntyperäisten sijaan? Oikeudenmukaisuus, tasapuolisuus!


    • vassari.sari

      Olin kyseisessä vaalipaneelissa läsnä, johon ei Nurmikumpua kutsuttu. Siellä oli n. 10 henkilöä yleisönä. Kaarlon äänikato ei varmasti johtunut siitä, eikä Harjulankaan, että eivät olleet mukana.
      Kun seurasi sitä keskustelua täällä, mihin Nurmikumpu osallistui, turvantukkimiskehoitus ei ihmetytä, vaikka ei täysyn tyrmäiskään niitä ajatuksia, mitä hän jankutti.

      • kokeneillakin_sattuu

        Vaalipaneelit ovat outotilanne varsinkin kokenattomille osanottajille. Ammattipolitikoillakin se menee joskus pipariksi ja päällepuhumiseksi. Suomessa on totuttu rauhallisiin keskusteluihin, eteläsemmässä on räväkämpää. Näytetäänhän TV:ssä tappeluitakin jos asiat ei mene jakeluun.

        Tällä Kemijärven jankuttajalla joka palaa viikottain turvantukkimiseen, ei taida ihan kaikki kynttilät palaa, levy on jäänyt päälle.


      • Suomun-lähetti

        Toivottavasti ensi vaaleissa kutsutaan kaikki paikalliset ehdokkaat tasapuolisesti paneeliin. Pienehdokkaillakin on usein paljon hyviä ideoita. Esim. tämä Suomun asia.


    • on.vai.onko

      Kenet Kemijärven sos. dem. työväenyhdistys asettaa ensi kerralla ehdokkaaksi eduskuntaan? Onks tietoo? Edellinen ehdokas erosi valtuustostakin. Miten onnistui vaalikampanja työväenyhdistyksellä? Mitä mieltä ovat Harju ja Haarahiltunen, konkari poliitikot, demarien riitelystä?

      • tsemppiä.yrittäjälle

        Son aivan yks lysti kenet asetetaan demareista eholle. Korkeintaan 400 ääntä saa jos senkään vertaa. Pettivät viimeksi J.Jussilan kampanjan, etenki kait noi konkarit? Jussila on aina parempi ko yksikään näistä luutuneista konkareista.


      • sivusta_seuranneena
        tsemppiä.yrittäjälle kirjoitti:

        Son aivan yks lysti kenet asetetaan demareista eholle. Korkeintaan 400 ääntä saa jos senkään vertaa. Pettivät viimeksi J.Jussilan kampanjan, etenki kait noi konkarit? Jussila on aina parempi ko yksikään näistä luutuneista konkareista.

        Olipa puolue mikä tahansa vaikea on toimia ja tehdä yhteistyötä Kemijärvellä, senverran kepumafia siellä hallitsee. Tämä on valitettavaa. Kemijärvi ei tule kehittymään eikä pääse ulos ahdingostaan jos sinne ei asukkaita vaihdeta kokonaisuudessaan.
        Kepulaisuudella on pitkät perinteet joka on iskostettu jo äidinmaidossa. Siksipä moni kemijärviläinen ei osaa muuallakaan äänestää muuta kuin Kepua, vaikka olisi työssä eteläsuomen teollisissa työpaikoissa.

        Pahemmaksi Kemijärvellä vielä tekee tilanteen, koska ehdokkaat ovat vanhoja isojen sukujen voimalla hallintopaikoille nousseita ja tilanne edelleen jatkunee. Edistyksellisiä voimia sieltä ei taida löytyä. Muuttoliike on pitänyt siitä huolen.


      • Mites-meni

        Miten meni Kemijärvellä demarien vaalityö eduskuntavaaleissa noin niinkuin omasta mielestä? Vastaako sos. dem. työväenyhdistyksen osaajat?


    • Urpilainenpanistingitnau

      Tuomas Enbuske kolumnissaan: Tiedän kyllä, miten kertoa lapselle Trumpista, mutta miten helvetissä kerron sille demareista?
      Euroopassa kaikki demarijohtoiset valtiot ovat "kusessa" ja toiset EU-valtiot joutuvat niitä avustamaan!
      Muuten,missä ovat Urpilaisen Kreikan takuut?
      Menivätkö Kataisen paossa EU-hun ?

    • Läskiäsyövä

      Milloin ne Rinteen käräjät on?Joko on päätös,onko valitettu edellisestä tuomiosta?
      Taitaa siinä vielä "nokka" punottaa, näin nenäpäivän jälkeenkin!
      Banaania poskeen!

    • näenusvanyli

      Haukkukaa Sipilää yliolan. vielä te kiitättekin. demarit ovat pelkkää räksytystä, räk-
      sytystä ja taas räksytystä. Eivät osanneet yksinkertaista laskutoimitusta varjobudje-
      tissa. Luoja varjelkoon meitä demarien vallalta. ei ainakaan tule hallituskumppaneita.
      Mikä on tuo lapin edustaja johanna, pelkkä läski, mitään saamaton ohjelmoitu robotti?

    • ainaonkurjaa

      Seuraavien eduskuntavaalien jälkeen demarit on ikävä kyllä hallituspuolue, ehkä pääministeripuolue, luoja varjelkoon, että T.Harakka ei ainakaan olisi silloin puh.johtaja siellä. Nykyisin on kaksi pahaa, persut ja demarit, niissä äänestäjät vaihtaa puolueesta toiseen, kannattaen välillä persuja ja sitten taas demareja.

      • ei.kai.sentään

        Suomi parka pysähtyy paikoilleen jos demarit voittaa vaalit. Palaamme impivaaran aikaan.


    • EI.TUR.TUK

      Amerikassa Trump tukki demarien turvan!
      Ei auttanut, vaikka Clinton huusi: "Pankaa siltä turpa tukkoon!"
      Demareiden kansainvälinen iskuhuuto on se että toiselta turpa tukkoon.

      Enää ette tuki turpaa demarit, se on loppu nyt.
      Haha hah haa, buahhahahha!!

      • eisiellävassujaole

        Ei Amerikassa ole demareita, sikäläiset ovat paljon enempi oikealla, kuin meidän kokkareet.


      • sana-vapaa

        On siellä demareita ja Trump tukki demarien turvan. Terveisiä vain Rovaniemelle, sosdemojen yhdistykselle, vieläkö lähetätte Kemijärvellä paneeliin "törkyturpia!"?

        Ei huudeta enää ikinä toisen ihmisoikeuksia vastaan. Demarit, mitä sanotte, sallitteko puheoikeuden toisille? Onko sananvapaus demarien ohjelmassa vai jos eri mieltä, niin "turpa tukkoon"? Mikä on vastaus?


    • Ummetusvaivaa
      • SDPkärjessä

    • Valkoistaporkkanaa
    • Paskarattaassa

      Hän hoitaa yhä näitä luottamustoimia.

      Espoon sosiaalidemokraatit asetti Abdin kuntavaaliehdokkaaksi vuonna 2012 ja uudelleen syyskuun puolivälissä 2016.

      Espoon käräjäoikeus tuomitsi Abdifitah Abdin vuoden 2015 lokakuussa sakkoihin huumausainerikoksesta. Rangaistusta hänelle tuli 30 päiväsakkoa, mikä hänen tuloillaan tuotti maksettavaksi 180 euroa.
      abdifitah-ali-abdi

      Abdifitah Ali Abdi.http://static.mvlehti.net/uploads/2016/11/Abdifitah-Ali-Abdi.jpeg
      http://static.mvlehti.net/uploads/2016/11/Abdifitah-Ali-Abdi.jpg

      Abdi oli elokuussa 2014 saapunut lentämällä Etiopiasta Tukholman lentokentälle, jossa tullitarkastaja oli ottanut hänet kiinni.

      Abdlilla oli mukanaan kolme matkalaukkua, joista kahdessa oli kuivattua khatia 18 kiloa ja tuoretta khatia neljä kiloa eli yhteensä noin 22 kiloa. Poliisikuulustelussa ja oikeudessa Abdi myönsi tapahtumat oikeiksi.
      kirsi-nyqvist

      Kirsi Nyqvist.http://static.mvlehti.net/uploads/2016/11/kirsi-nyqvist.jpg

      Espoon Sosialidemokraattisen Kunnallisjärjestön toimitsija Kirsi Nyqvist vahvisti tänään, että Abdi on ehdolla kevään kuntavaaleissa.

    • Samaamieltäolen
    • Mutiaistenpuolue

      Abdifitah Ali Abdi salakuljetti 22 kiloa huumeita – selvisi pikkusakolla – suojeliko suojaväri ja SDP-jäsenyys?
      SDP:n kiintiösomali selvisi 180 euron sakolla jäätyään kiinni 22 kilon khat-huume-erän salakuljettamisesta. Itä-Suomen yliopiston professori Matti Tolvanen sanoo, että sakon suuruus tuntuu hämmästyttävän pieneltä.

    • Anderssonjaitula
    • Sairastaporukkaa
    • Järkivoittaa
      • normihommaa

        Mitä ihmeen katumisen merkkejä ?
        Samalla periaatteella niitä palautetaan kuin meilläkin. jokaisen turvapaikka anomus tutkitaan, ja ne palautetaan jotka ei täytä turvapaikan kriteerejä.
        Ei luulisi tuollaista olevan mitenkään vaikea tajuta.


    • vauhtisekoomus

      Aika nopeasti tuo sekoomushallitus ja muut ss-veijarit saivat asiansa sekaisin kuin seinäkellon. Oikein mistään ei tunnu tulevan yhtään mitään ja palkansaajan kiky-kusetuskin on jo tehty. Ja eniten kitisee J. Häkämies - silti vai siitä huolimatta.

    • Ovatkokaikkirikollisia

      Pelastakaa Lapset ry:n ex-johtaja Kirsti Manninen kavalsi yhdistyksen varoja vuosikausia – valokuvia
      Tampereen Pelastakaa Lapset ry:n ex-johtaja Manninen tuomittiin ehdolliseen puolentoista vuoden vankeuteen kavalluksesta.
      Demari!

      • mitensTämä

        Miten tämä liittyy demareihin?


    • ketä.te.tuette

      Mitä mieltä olette demareiden toiminnasta? Kuka on demareiden ehdokas tulevissa Suomen eduskuntavaaleissa?

      • ent.demukka

        Son aivan sam kuka on eholla.Äänisaalis on surkea.


    • eikäyeikäy

      EIEIEIEIEIEIEIEIEIEIEIEIEIEIEIEIEIEIEIEIEIEIE KÄY MIKÄÄN
      Vastustetaan kaikki uudistuksia.
      Olemme EI puolue.

    • uudistustaKemijärvelle

      Minusta kannattaisi pohtia ketä Krskustapuolueesta siirtyy Väyrysen joukkoihin.

      • Anonyymi

        Sehän on Keskustaan palannut. Paavo on palannut.


    • Anonyymi

      Kemijärven demareille me voitaisiin kertoa juttuja, mutta olkoon.

      Se koirapuistoaloitekin, mistä demari teki esityksen.

      No antaa olla.

      Kysytään kuitenkin, että onko jo SDP ehdokaslista kasassa? Haarahiltunen, Harju, Helisten, ketä muita tulee?

      SDP on sama asia kuin Suomen sosialidemokraattinen puolue.

      • Anonyymi

        Minusta kannattaisi keskittyä johtavaan puolueeseen joka on päätökset on sanellut elikkä Keskustapuolue. Juttuja jä päätöksiä löytyy, pitäisikö meidän kaikkien alkaa kertomaan näitä juttuja puolueiden sisäpiiristä niitähän löytyy. Kuka aloittaa.


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      156
      2722
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2006
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2001
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1806
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1550
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1212
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe