"Löytäneekkö uskoa", Raamatun UT mukaista..

Herätyys

ja mukaiseen, siihen Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävällä tavalla eläviä ja toimivia / vaikuttavia apostolisia seurakuntiaan / sitä Jumalan VALTAKUNTA yhteyden / yhtenäisyyden jokaista jäsentään myöden Raamatun UT mukaisuudessa / Hänessä, Kristiksessa Jeesuksessa mahdollistavaa, pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön?

Jeesuksen nimessä... etsivä.

vähäinen, Totuudessa pysyvä ja siihen pitäytyvästi elävä ja toimiva, Hänen apsotolisia seurakuntiaan rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsutttu, siihen em. Raamatun UT mukaiseen Kristillisyyteen näyllä armoitettu, palvelijansa ja seuraajansa.

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jauhaa.samaa.nauhaa

      Turhaan täällä vingut, ei täällä ole älyllistä elämää.

      • Herätyys

        Siksi juuri tännne kirjoittelen että sitä oikeaa, sitä kaikille hyväksi taivaallista älyä / viisautta tänne tulisi / saataisiin. Joka on kiinni vain siitä, mikä vasta sitä on, mikä sen siksi osoittaa / todistaa, asiallisesti ja rakentavasti keskutelusta.

        Jeesuksen nimessä... valkeudeksi valistaen.

        vähäinen, Totuudessa pysyvä ja siihen pitäytyvästi elävä ja toimiva, kutsuttu / aarmoitettu palvelijansa ja seuraajansa


    • Herätyys

      Ei näytä ainakaan vielä löytäneen.

      Ei minkäänlaista merkkiä / jälkeäkään, siitä löytymisestä!!

      Mihin lie ne kaikki muut eksyneet ja mistä SYYSTÄÄN?!

      Jeesuksen nimessä... etsivä. vähäinen, Totuudessa pysyvä ja siihen pitäytyvästi / valkeudessa elävä ja toimiva, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävällä tavalla eläviä ja toimivia / vaikuttavia, Hänen apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu, näyllä armoietttu palvelijanasa ja seuraajansa.

      Mihin te kaikkki muut tällä viestittelevät, olette kututtuja, kun ette näytä olevan Kristuksen Jeesuksen seuraajiksi, Hänen apostolisia seurakuntiaan / sitä, pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttuja?

      Tiedustellen.

    • Herätyys

      Kaikkiko niin syvällä pimeydessä eläviä ettei kykene "valkeudesta" asiallisesti, Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, Hänen apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavista asioista ja kysymyksistä Raamatun UT mukaisesti, = Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekäään pahaksi, mukaisesti edes keskustelemaan.

      Missä ne KAIKKI muut, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävällä tavalla, yhtä olevasti ja kaikessa yhtäpitävästi, Totuudessa YKSI mielisesti eläviksi ja toimiviksi / vaikuttaviksi kutsutut, ns. "luuhaa".

      Jeesuksen nimessä... niitä muita, Hänen apostolisia seurakuntiaan rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttuja peräänkuulutteleva / etsivä. Siihen näyllä armoitettu. vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva palvelijansa ja seuraajansa.

    • Herätyys

      Ei vain alkaa löytymään niitä kaikille hyväksi, Oikeasta, siitä Raamatun UT mukaisesta, Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekkään pahaksi, Lain / Laillisuuden täyttymyksen, kaikkia kohtaan ja kaikille Oikeuden mukaisesta Kristillisyydestä, millään tavalla edes kiinnosuneita!!

      Kaikkiko niin tähän pahan vallassa olevaan, vääryyden mukaisesti ja pahuuden puolesta toimivaan, saata naa tuomiokseen palvelevan, = "pirun" hyväksi ja puolesta toimivan maailman MENOON mielistyneitä, ettei edes sata kertaa parempi, se kullekin turvallisen ja turvatun, kaikinpuolisen kestävän hyvinvointi elämän ja tulevaisuuden mahdollistava ja takaava, pelastukseksi Krist. vaihtoehto mahdollisuus, se kaikille hyväksi Raamatun UT mukainen ja perustuva Kristillisyys, yhtään kiinnosta?!!

      Jeesuksen nimessä... niitä muita, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi, apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Kirst. vaihtoehtoa rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttuja ja muita tästä em. Raamatun UT mukaisesta, valtavasta, pelastukseksi Krist. vaihtoehto mahdollisuudesta kiinnostuneita etsivä / peräänkuulutteleva.

      vähäinen, Totuudessa pysyvä ja siihen pitäytyvästi elävä ja toimiva, tähän em. Raamatun UT mukaiseen Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu, siihen näyllä armoitettu, palvelijansa ja seuraajansa.

    • Kyllä löytyy!

    • 1Tim.2.5

      Mitä on Raamatun mukainen usko?
      Pitääkö uskoa sitä mitä Jeesus sanoo?

      • 1Tim.2.5

        Haluat aloittaja keskustelua mutta edes noin yksinkertaiseen kysymykseen et osaa tai halua vastata?!


      • Herätyys

        Tuostahan se edellisestä, yllä olvesta viestistäni ihan selkeästi ilmeni. Jäikö lukematta? Kannattaa lukea aina ne muutkin viestit, kuin vain se keskustelun aloitus viesti.

        Jeesuksen nimessä... valistaen. vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva palvelijansa ja seuraajansa.


      • 1Tim.2.5

        Uskotko Jeesusta kun Jeesus sanoo että hän itse ei ole Jumala vaan että vain
        JUMALA YKSIN ON TOTINEN JUMALA?

        Johannes 17
        3 Mutta tämä on iankaikkinen elämä, että he tuntevat sinut, joka yksin olet totinen Jumala, ja hänet, jonka sinä olet lähettänyt, Jeesuksen Kristuksen.

        Uskotko että JUMALA pelasti Jeesuksen sielun kadotukselta/kuolemalta?

        Heprealaiskirje 5
        7 Ja lihansa päivinä hän väkevällä huudolla ja kyynelillä uhrasi rukouksia ja anomuksia sille, joka voi hänet kuolemasta pelastaa; ja hänen rukouksensa kuultiin hänen jumalanpelkonsa tähden.

        Uskotko Jeesuksen tavoin / Jeesuksen kanssa , yhteen ainoaan JUMALAAN?

        Uskotko mitä Jeesus sanoo tässäkin:

        Luukas 18
        19 Jeesus sanoi hänelle: "Miksi sanot minua hyväksi? Ei kukaan ole hyvä, paitsi Jumala yksin.

        Rakastatko Jeesuksen tavoin JUMALAA?

        Markus 12
        29 Jeesus vastasi: "Ensimmäinen on tämä: 'Kuule, Israel: Herra, meidän Jumalamme, Herra on yksi ainoa;
        30 ja rakasta Herraa, sinun Jumalaasi, kaikesta sydämestäsi ja kaikesta sielustasi ja kaikesta mielestäsi ja kaikesta voimastasi'.

        Ainakin minulla ja Jeesuksella on sama JUMALA, jonka eteen me yhdessä polvistumme! Polvistutko sinäkin?

        Onko Jeesus sinunkin tunnustuksesi apostoli ja ylimmäinen pappi vai palvotko sinäkin raamatunvastaisesti, vastoin Jeesuksen opetuksia, Jeesusta Kristusta (JUMALAN Voideltua/JUMALAN voitelemaa ihmistä) epäjumalanasi??

        Hepr. 3:1
        Sentähden, pyhät veljet, jotka olette taivaallisesta kutsumuksesta osalliset, kiinnittäkää mielenne meidän tunnustuksemme apostoliin ja ylimmäiseen pappiin, Jeesukseen,


      • Herätyys

        Tuossa aloitusaiheessa oli kyllä kysymys siitä Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan, käskynsä kaikilta osin pitävään ja täyttävään / ne Raamatun UT mukaisen kristillisyyden tunnusmerkit ilmentävään ja täyttävään Kristillisyyteen, että löytyneekö siihen riittävää, Raamatun UT mukaista ja perustuvaa uskoa.

        Tuo sinun laittamasi ei nyt liity tuohon asiaan. Siitä voit laittaa ihan oman aloituksesi.

        Jeesuksen nimessä... huomauttaen.

        vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva, Hänen apostolsia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan, Raamatun UT mukaiseen Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsutu, siihen näyllä armoitettu, palvelijansa ja seuraajansa.


      • 1Tim.2.5

        "Jeesuksen nimessä... huomauttaen." ???

        Jeesuksen nimessä vaadin minä sinua nimimerkki "Herätyys" kertomaan suoraan ja rehellisesti, ilman mitään enempiä kiemurteluja enään, että
        uskotko sinä siihen, mitä Jeesus tuossa alla olevassa jakeessa sanoo?

        Johannes 17
        3 Mutta tämä on iankaikkinen elämä, että he tuntevat sinut, joka yksin olet totinen Jumala, ja hänet, jonka sinä olet lähettänyt, Jeesuksen Kristuksen.

        Jeesus sanoo JUMALALLE:

        "Mutta tämä on iankaikkinen elämä,
        että he tuntevat SINUT,
        joka YKSIN OLET TOTINEN JUMALA"

        Jeesuksen nimessä vaadin sinua "Herätyys" vastaamaan tuohon kysymykseen!

        Jeesuksen nimessä kerron Jeesuksen odottavan vastaustasi!


      • Herätyys

        Minä nyt kuitenkin aion pitäytyä tähän, kaikille hyväksi Raamatun UT mukaisen aloitusen asiaan, ja siihen liittyviin kysymyksiin.

        Jeesuksen nimessä... Hänen ja / apostoliensa opetutsen ja ohjeiden mukaisiin uskova, niiden mukaisesti elävä ja toimiva, Hänen apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu / siihen Raamatun UT mukaiseen Kristillisyyteen näyllä armoitettu, palvelijansa ja seuraajansa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1665
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      19
      1525
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      69
      1434
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      45
      1401
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      50
      1323
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1268
    7. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      9
      1147
    8. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1130
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1114
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1105
    Aihe