Suomen HALLITUKSEN pyydettävä anteeksi Israelilta!

18

165

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Suomi rahoittaa edelleen palestiinalaisten joelta merelle - kasvatusprojektia:
      https://www.youtube.com/watch?v=zAClE3IcOtg
      https://www.youtube.com/watch?v=kIKyV7V-3ys

      ISRAELIN VASTAINEN BOIKOTTIKAMPANJA:
      Vasemmistonuorten koordinoiman kampanjan yhteistyötahoina ovat
      Demarinuoret,
      RKP-nuoret,
      Sosialidemokraattiset opiskelijat (SONK),
      Vasemmisto-opiskelijat (Vasop)
      sekä Vihreät nuoret ja
      opiskelijat (ViNO).


      Eli enimmäkseen sossuja

      HUONOA HUONOA HUONOA

      • BerlinJerusalem

        Minäkin rupesin rahoittamaan jo ajat sitten kun Israel hyökkäsi Gazaan. Se on törkeä teko ja osoittaa piittaamattomuutta muista ihmisistä. En pidä siitäkään tavoitteesta, joka Israelilla on, että Jerusalemista tulisi maailman keskus ja sieltä hallittaisiin kaikkia kansoja. Tuossa on Hitlerin perintö mielestäni ja tavoitteena se mitä Hitler tavoitteli. Historia yrittää toistaa itseään.


      • Kyllä erkki pojan pitäisi pyytää anteeksi ennen kuolemaansa, kun on sanonut tökerösti Israelista


    • Tällä hetkellä saattaa kaupoissa olla israelilaisia persikoita ja sen sukuisia sekä viinirypäleitä. Joulukuulta eteenpäin pitäisi alkaa ilmaantua israelilaisia Jaffa-appelsiineja. Jos eivät satu olemaan näkyvillä, kannattaa kysellä. Kauppiaille on rohkaisevaa, jos asiakkaat kyselevät puuttuvien tuotteitten perään.
      Isralilaisia tuotteita: Ahava- kuolleenmeren voideita, Jaffa-mehut ja hedelmät, joskus on kaupoissa kirsikka tomattia ja avokadoa israelista, Alkosta löytyy Isralilaista viiniä, Sodastream- juoma. Ostamalla näitä tuotteita voi tukea Israelia!
      Tässä linkki, jonka takaa voi hakea, jos löytyisi sellaisia tuotteita, joita Suomessakin myydään. http://www.israeliproducts.com/c/fischer.html
      Israelilaisia tuotteita http://www.suomi-israel.fi/uusi/tuotteet.php?all=0

      • BoikottiinVaan

        Me laitamme lappuja "BOIKOTOI ISRAELIN TUOTTEITA"
        Se on oikea suunta! Apartheidia ja toisten sortamista on boikotoitava.


      • BoikottiinVaan kirjoitti:

        Me laitamme lappuja "BOIKOTOI ISRAELIN TUOTTEITA"
        Se on oikea suunta! Apartheidia ja toisten sortamista on boikotoitava.

        Israeliin Yehuda, Shomron ja Gaza tunkeutuneet ja pesiytyneet fanaattiset jihadisti yhteisöt tarvitsevat kaiken teidän tukenne, yrityksessänne toteuttaa das Endlösung der Judenfrage loppuun.

        Mutta, ei se onnistu, "palestiinalaiset" eivät tule koskaan tekemään rauhaa näiden alueitten omistajan, Israelin, kanssa:

        no peace with Israel,
        no recognition of Israel,
        no negotiations with it..

        Vaadit boikottia Israelille, luuletko "palestiinalaisten" solmivan rauhan Israelin kanssa sitten?

        Israel ei ole periny vuokraa näiltä murhaajilta kun asuvat Israelin maalla. Toivottavasti tämä epäkohta korjautuu mahdollisemman pian.

        Rauhan alueelle teko olisi hyvin yksinkertainen tehdä, UNRWA lakkautettava, Israelista Gazaan ajamien rekka-autojen pysäyttäminen ja 100% saarrot Yehudan sekä Shomronin alueille.

        Tällä olisi merkittävästi myönteinen vaikutus islamistien halukkuus ja motivaatio rauhaan. Melko varmasti he alkaisivat neuvottelemaan Israelin kanssa rauhasta, maan vuokrasta, toimeentulosta, työllisyydestä, vedestä, sähköstä ja polttoaineista etc.

        Näin menetellen on jokseenkin varma jihadistien kolmen kohdan hylkääminen:

        no peace with Israel,
        no recognition of Israel,
        no negotiations with it..

        sekä komentaminen Israelin tuhoamiseksi ja israelilaisten massamurhaan heidän peruskirjoistaan.

        Näin tehden Israeliin tulisi rauha, kun muslimit alkaisivat tekeen työtä elatuksensa eteen Israelissa loisimisen sijasta.

        Vasenoikeitten sosialistien keinot eivät ole tuottaneet mitään hyvää eikä rauhaa Lähi-itään, päinvastoin tilanne on vain pahentunut. Israelin boikotointi ei ole millään tavoin auttanut rauhan prosessia etenemään.

        Israelille on vain lueteltu toinen toistaan kummallisempia ukaaseja ja tiekarttoja ja boikotteja. Tuloksetta, islamistit eivät ole tulleet neuvottelemaan rauhasta vaan Israelin tuhomisesta ja israelilaisten massamurhasta, jonka he varmasti tekisivät jos Israel siihen suostuisi.

        Kun sitten Israelilaiset kieltäytyvät kansallisesta itsemurhasta, muslimit sekä vasenoikeasosialistit radikalisoituvat ja rauhan neuvottelut päättyvät YKn Israelin tuomioon.


    • PasiToivonen

      Pyydän anteeksi homo-Israelilta sitä että olen Trumpin kannattaja.

      Täällä muuten mainostetaan israelilaisia viinejä:

      http://winesisrael.com/en/

      http://www.israeliwinedirect.com/

      http://www.israeliwinedirect.com/?method=pages.showPage&PageID=538d3ef1-0a50-806d-a449-2e0c131e6a0f&originalMarketingURL=Buy-Wine

      http://www.israelwineshop.com/

      http://www.israel-catalog.com/giftbaskets-wine/wines

      Alkosta löytyy yksi israelilainen valkoviini:

      http://www.alko.fi/haku/tuotteet/?tags=(2850)(2997)

      Saa juoda päänsä täyteen raamatullisesti.

      • ulaanival

        Moikka pasi olen lukenut sun suomentamia kirjoja ja ovat oleet mielenkiintoisia, kiitos niistä 🙂 mitä israaeeelin lippuun tulee niin siinä on pedonmerkki, daavitin tähti on kyllä valetta tämä saman merkin JUMALA laittoi kain otsaan kun oli tappanut veljensä 👂


    • Masama

      Suomi on herännyt ja hyvä, että heräsivät, sillä sellaista alistamista kuin israelilaiset harrastavat onkin boikotoitava. Muurien sisällä aseistettuna hampaisiin asti! Ei liene kyseenalaista miksi!? Jos sortaa ja vie maat, niin vihahan on kasvanut vain sukupolvien myötä kuten Raamattukin sanoo. Pitää kunnioittaa toisten omaisuutta ja maita eikä varastaa sitä ja alistaa sen alkuperäisasukkaita. Sairastahan se on, ikävä, että turistit eivät tajua myös mennä muihin maihin vaan kannattavat huomaamattaan aparheidia. Gazaan hyökkäys ja murhat tuomittiin ja niitä ei saa unohtaa.

      • Ei tarvi mennä Lähi-itään asti, Suomi ei ole vielä herännyt näkemään sellaista alistamista, kuin suomalaiset harrastavat Lapin maassa, sitä on boikotoitava. Jos sortaa ja vie porojen laidunmaat ja kaivokset, niin viha ja katkeruus siinä kasvaa. Pitää kunnioittaa toisten omaisuutta ja maita eikä varastaa sitä ja alistaa sen alkuperäisasukkaita, saamelaisia. Sairastahan se on, ikävä, että turistit eivät tajua mennä Ruotsiin, Norjaan tai Itävaltaan, vaan kannattavat huomaamattaan aparheidia. Saamemaan anastaminen ja saamelaisten murhat pitää viedä käräjille ja tuomita ja niitä ei saa unohtaa. Suomalaisten on vetäydyttävä viipymättä miehittämältään Saamemaalta.

        Terroristi "valtio" apartheid suomi on lakkautettava viipymättä ja tilalle perustettava Sharialakiin perustuva oikeudenmukainen islamilainen valtio.


    • SorretutSortajina

      EI MISSÄÄN NIMESSÄ MITÄÄN ANTEEKSIPYYNTÖADRESSEJA!
      Miksi pitäisi pyytää anteeksi Israelilaisten toimintaa: Tappamista, alistamista, sortamista, maitten varastamista? (Katsokaa karttaa, mitä Israel sai 1946 ja mitä se on laittomilla sodillaan vienyt!!!)
      Julmaa on ollut tappaminen ja suurin osa julmista teoista on jäänyt vain israelilaisten hyökkääjien verkkokalvoille....toivottavasti saavat siitä joskus Jumalan tuomion.
      Palestiinalaiset ovat olleet omilla maillaan, mutta hyökkääjät ovat vieneet maat ja elinkeinot, se on raaka totuus, sitä ei voi kukaan kieltää. LAITTOMASTI!
      Ikävä, että holokaust-korttia on aina heilutettu, kun näistä asioista on puhuttu ja arvosteltu näistä pirullisista puuhista.
      Historia toistaa itseään, nyt ovat sorretut sortajina, näin se on moneen kertaan näillä palstoilla todettukin jo.

      • SorretutSortajina, sinulla tuo historia tekee kuperkeikkoja. 1922 britit saivat Palestiinaksi nimetyn alueen Lähi-idästä, ranskalaiset saivat Syyrian.

        Palestiinan jako tapahtui seuraavasti, arabit saivat 77% Palestiinasta, se on Jordanjoen itäpuoli ja nimeksi se sai Transjordania.

        Juutalaiset saivat 23% Palestiinasta, siis Jordanjoen länsipuolen, nimeksi se sai Eretz Israel.

        Ensimmäinen toimi briteillä oli lahjoittaa Golanin ylänkö Syyrialle.
        Britit suluttivat juutalaisilta pääsyn isiensä maahan, vain 7000 juutalaista per vuosi, kymmenen vuoden aikana. Alkoi kansainvaellus kun arabit tunkeutuivat Eretz Israelin alueelle ilman minkäänlaista kontrollia ja brittien suojeluksessa.

        Sitten oli Peelin ja Woodheadin komissiot, valkoiset paperit etc. Jos arabit olisivat hyväksyneet Eretz Israelin uudelleen jaot, heille britit olisi luovuttaneet 80% Eretz Israelista ja juutalaiset olisivat saaneet palasen Välimeren rantaa. Arabit himosivat kaikki, koko alueen ja käynnistivät intifadan.

        Edelleenkin arabeja tulvi Eretz Israeliin, heiltä britit eivät papereita ja passeja kyselleet, peremmälle vaan. Juutalaiset sitä vastoin olivat brittien kovan komennon kohteena ja maahan tulijoitten paperit ja passit olivat kaiket päivää brittien suurennuslasin alla ja paljolti brittien mielivallan kohteena, pääsikö omalle maalle oli pärstä kertoimesta kiinni.

        Brittien Eretz Israelin jako puuhat karahti karille, kunnes 1947 britit saivat lohkaistua YKn avulla Eretz Israelin alueesta arabeille Yehudan, Shomronin alueet. Tämä jäi voimaan brittien mandaattiajan päättymiseen asti ja Israelin itsenäistymiseen joka tapahtui 14.05.1948. Tästä seurasi Israelin itsenäisyys sota, mutta muslimiarmeijat, brittien kouluttamat ja paljolti aseistamat, eivät onnistuneet kansanmurhassaan, aselepo seurasi 1950 ja sen seurauksena islamilaisista valtioista pakeni n. 900 000 juutalaista, osa pakeni Israeliin, osa jenkkeihin, osa Eurooppaan, osa mikä minnekkin, Israelista muslimeja pakeni lähinnä Yehudan sekä Shomronin Jordanian miehittämille israelilais alueille, osa Jordaniaan, Saudeihin, Egyptiin, Syyriaan, Libanoniin.

        Uusi kansainvaellus tapahtui Yehudan sekä Shomronin alueelle YKn perustettua UNRWA organisaation em. alueille, kaikki alueella olevat ja sinne tulevat arabit saivat automaattisesti pakolaispassin ja täys ylläpidon. Palestiinalaispakolaisia oli n.500000, mutta se nousi nopeasti 700000 maahan muuton seurauksena.

        Jordan tuhosi systemaattisesti kaikki juutalaisuuteen liittyvät kohteet 53 synagogaa, hautuumaat 45000 ja muita sekä kaikki hebrealaset nimet poistamalla ja arabiaksi uudelleen nimittämällä ne.

        Se Kuudenpäivän sota muutti paljon Lähi-idän karttoja, Israel vapautti Yehudan ja Shomronin jordanialaismiehityksestä, mutta ei jostain syystä ajanu arabisiirtolaisia pois ja hävittänyt heidän siirtokuntiaan, vaan jätti arabimiehittäjät edelleen miehittämään Israelilaisten maita.

        Vuonna 1964 Yehudaa ja Shomronia miehittävät arabit perustivat Kairossa Palestinian Liberty Organisation, PLO, järjestäytyneeseen terrorismiin sitoutunut fanaattinen islamistiyhteisö, 1968 Jasser Arafat otti ohjakset ja jihadistiyhteisö avasi uuden lehden sen historiassa. Meriittiä se keräsi mm. lentokonekaappauksilla ja räjäytyksillä ja huumebisneksillä ympäri maailmaa. Yhteistyö tovereita PLOlla oli Baader–Meinhof sekä Japanin punainen armeijakunta yhteisöillä sekä maailman vasemmistopuolueitten kanssa.

        Arafat keksi "sorretun ja vainotun palestiinan kansan" jonka vasemmisto lanseerasi mm.Suomeen. Sen jälkeen palestiinahuivi tuli pakolliseksi muodiksi tiedostaville ja edistyksellisille ja yleensä vasemmistolle.

        Vasemmistolle totuus on aina se mikä edistää sotia, terroria, rasismia, sortoa, anarkismia, antisemitismiä, juutalaisvihaa.

        Vasemmistolla ja kansallissosialismilla ei ole paljon muuta eroa, kuin se miten toteutetaan das Endlösung der Judenfrage tehokkaimmin, sekä miten hoidetaan Jordanian Lebensraum ja sudeettijordania, Israel, pois maailmankartalta.


    • Sellaista alistamista kun Euroopassa oli, ei ole missään muualla ollut.

    • Aamu TV-ssä oli juttua, kuinka myös suomalaisia on ollut natsijoukoissa murhaamassa juutalaisia. Jopa pappeja.
      Sen hyvin uskookin jos on lukenut tätä palstaa pidemmän aikaa.

    • ulaanival

      Adolfhitlerin tytär amerkel on mun suosikki ja saadaa varmasti inflaaatio merkittäviin lukuihin 😌

    • ANTEEKSI ISRAEL

      kaikkien tahvojen puolesta esim. erkki poika ym.

    • PasiToivonen
    • KukaPyytääAnteeksi

      MITÄ? Päinvastoin tulisi kertoa totuus tuosta nimellä "holokaust". Sitä on tutkittu perinpohjin ja näyttöä on todistein varsin perusteellisesti USA:sta julkaistu.
      TV esitti noita tarinoitten sepittelijöitä, jotka eivät koskaan edes ole olleet näillä työleireillä, Suomen TV ei ole tainnut uskaltaa esittää näitä varsin vakuuttavia asiaohjelmia.
      Miksi ei israel pyydä anteeksi Gazaan hyökkäystäänkään?
      Hollannissa ei Netanyahulle annettu kättä ja se oli oikea ele, pitää ensin suostua kansainvälisiin sopimuksiin ja kunnioittaa 1948 annettuja rajoja eikä vallata toisten asumuksia ja maita ja jättää heitteille miljoonia ihmisiä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      352
      3972
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1739
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1520
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      61
      1487
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      28
      1328
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      58
      1305
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      51
      1302
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      196
      1259
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1190
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1177
    Aihe