Kemin energia taas Levillä

nähtyon

Kemin energian porukka Levillä monta päivää, en tiedä kuka maksaa reissun? Monta päivää huvi elämää kapakoissa.

39

353

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • So_oli

      Kemimaan energian porukkaa jotka siellä ruskapuskajuhlaa vietti.

    • Kannattaapi

      Ruskaretket piristää ja auttaa osaltaan jaksamaan taas talvea kohti.matkailkaa hyvät ihmiset.elämä piristyy kummasti.

    • Elmeri2

      Jos sua noin vaivaa kuka maksaa kenenkin reissun niin oisit käyny kysymässä....ei tarvis täällä kysellä....

    • Ruskapuska

      Ehdolle vaaleihin ja tavoittelemaan energian hallituspaikkaa niin pääsee kemuihin mukaan.

    • xzxzx

      Varmaan soitankin ja kysäsen.

    • Kusinoussutpäähän

      Suomen suurimmalla yritystukien saajalla ei ole ketään töissä
      Lukijalta 00:00

      Lehdessänne (MT 17.10.) julkaistussa vihreiden ilmasto- ja energiatyöryhmän kannanotossa kaivataan perusteluja tuulivoimakritiikkiin. Tässä joitakin:

      Suomi on jo saavuttanut etuajassa uusiutuvan energian kulutuksen tavoitteet ja meillä on maailman puhtain ilmasto.

      Tuulivoimalla tuotetulla sähköllä ei ole kansantalouden, energiahuollon eikä ilmaston muutoksen kannalta Suomessa juuri merkitystä. Sen osuus sähkön tuotannosta on marginaalinen kaksi prosenttia.

      Mitä enemmän tuulivoimaa rakennetaan, sitä riippuvaisemmaksi tulemme varavoimasta ja sitä kautta tuontienergiasta, kun varavoimaksi sopivimmasta puhtaasta vesivoimasta tulee pulaa.

      Mikään muu energian­tuotanto ei vaadi sellaisia maapinta-aloja ja ilmatilaa kuin ailahteleva tuulivoima. Jo nyt rakennetut tuuli­voimalat ovat muuttaneet maamme maisemia ja voima­loiden ympäristöt ennen kokemattomalla tavalla.

      Suomeen rakennetaan ja suunnitellaan maailman korkeimpia ja suurimpia maatuulivoimaloita. Niitä ei sallita missään muussa maassa. Saksan ja Tanskan tuulivoimaloiden keskimääräinen teho on vain neljäsosa näistä.

      Yksi esimerkki tuulialan erikoisuuksista on helsinki­läinen Tuuliwatti Oy -niminen tuulivoimayritys. Yhtiö sai viime vuonna eniten yritys­tukea Suomessa, 57 miljoonaa. Yrityksen yksi pääomistaja on S-ryhmä.

      Tilinpäätöstietojen mukaan Tuuliwatti on liikevaihdoltaan 70 miljoonan euron yhtiö, jolla ei ole lainkaan henkilöstöä ja osakepääoma on 3 000 euroa. Yhtiö ei myöskään maksanut vuonna 2015 lainkaan veroja.

      Tämä on varoittava kritiikki siitä, millaiseen yrittäjyyteen ammattitaidottomien poliitikkojen toimet voivat johtaa ilmastonmuutoksen nimissä. Tuulisähköyrityksille on jo sovittu Suomessa noin neljän miljardin yritystuet syöttö­tariffimaksuina. Tämän lisäksi ne vaativat vielä lisää tukia verovaroistamme, mihin ei pidä suostua.

      Ei juuri tullut pysyviä työpaikkoja, ei luvattuja verotuloja eikä vientiteollisuutta. Tuli epävarmaa sähkön tuotantoa, ympäristötuhoja, miljardilasku veronmaksajille sekä meluhaitat terveys­riskeineen.
      Hannu Heinonen
      metsänhoitaja

      • Ydinvoimaparas

        Tämä tuulivoimajuttu on kyllä vuosisadan puhallus. Laitteet tehdään ulkomailla. Asentajat tulevat ulkomailta.Suomalaiset veronmaksajat repivät selkänahastaan nuo jättimäiset eurokasat joilla sähkön tuotantotuki maksetaan.
        Luontoa tuhotaan,ihmisten terveys vaarantuu meluntakia. Ja kaikki tämä jonkin omituisen ilmastonmuutos/ekologisuuden varjolla.
        Tuon vihervasemmistovouhotuksen hinta on karmea.
        Mahtanee erään keskustavaikuttajan sukua naurattaa matkalla pankkiin.


    • Majoittaja

      Onko majoituspaikkana yksityisen sijoittajan omistama lomamökki?

    • OIKEA_VASTAUS__

      VERONMAKSAJAT ELÄTTÄVÄT TUON PASKASAKIN, PAKOTETTUNA PERKELE.

      • Ei-ne

        energia yhtiöiden reissut veromarkoista mene, vaan jokainen sähkönkuluttaja maksaa ne reissut omassa sähkölaskussaan!

        Siksihän Kemin- ja Keminmaan sähkö on aika lailla ylihinnoiteltua, riittää paremmin varanto lomareissujen maksuun.


      • energianmies

        97 sähköyhtiön joukossa kumpikin on ~25 halvimman joukossa riippuen sulakekoosta.
        Mutta älä huoli, sillä molemmat yhtiöt nostavat hintoja. Olemme myös suunnitelleet uusia ryyppyreissuja mm. Tampereelle, Ouluun ja Tallinnaan.


    • energialainen

      Satun olemaan tällä kyseisellä HYVÄLLÄ työnantajalla työssä ja olin myös Levillä kolme päivää syksyn aikana, tosin omin kustannuksin. Kulutin siellä kuitenkin Kemin energialta saamaani työpalkkaa. Käsittääkseni Levillä oli samaan aikaan myös muilta työpaikoilta lomalaisia, jos kirjoittaja katsoo lomailun Levilä pahoiteltavaksi, hänen täytyy varmaan vain itse siitä kärsiä. Ehkä jonkun myötäeläjän löydät täältä tueksesi.
      Ratttoisaa talven odotusta.

    • kylläsylettää

      Kyllä on sikamaista toimintaa,Ei kuulu yhteiskunnan eikä muidenkaan yhteiskunnallisten firmojen maksaa joitain huvittelureissuja jotka maksatetaan jossain muodossa kuluttajilta tai veronmaksajilla.Eikö suomi ole korruptoitunut maa. Mitä suurimmassa määrin.Odotan päättäjiltä jotain selkärankaa näissä asioissa.Vielä kehtaatte leikata kaikkein heikoimmassa olevilta,mutta itse huvittelette nämäkin rahat hävetkää jos osaatte.

      • energianmies

        Lopeta sitten se sähkön käyttäminen. Pari puhelinsoittoa, niin käymme purkamassa sähköt pois ja voit alkaa elämään kynttilän valossa.
        ps: suunniteltiin hiihtolomaksi viikon reissua leville, tehän sen maksatte. Eikö niin?


      • jokapäivätyötäteen

        Joka vuosihan te siellä käytte,hoitakaahan työnne kunnolla,kun olette työssä.


    • Rahaa...On

      Mentäskö ens vuonna vaikka Ylläkselle, kun tuntuu Levi aiheuttavan niin suurta kateutta?

      • energianmies

        Mennään vaan. Voidaan selvitä vähän halvemmalla, niin voidaan vaikkapa kesällä tehdä uusi reissu.


    • Kylläsaa

      Toimittajat maksaa huvin.
      Myyntihenkilöstö hyvässä käytössä. Seksiä riittää kun on vapaana kotioloista.
      Levi ja Ruka kiimaisia paikkoja

      • kokosakki

        Olen kuullutkin, uskon näin olevan, siksi olette joka vuosi Levillä.Ollaan kursseilla, millä kursseila.Ei sieltä ainakaan mitään materiaalia ole tullut mukaan.Kriisi iässä olevia paskiaisia,petollisia sellaisia.


    • Kotimaista.Valoa

      Energiayhtiöillä on kova kilpailu keskenään. Kemin Energiankin on panostettava energian markkinointiin. On nimittäin jopa ruottalaisia energiayhtiöitä työntämässä suomalaisia energiayhtiöitä sivuun energiamarkkinoilta vaikka ollaan sentään Suomessa. On pidettävä silmät avoinna, että ei maksa energiasta kaiken maailman Carunoille. On tuettava kotimaista energiaa. Olen minäkin Leevillä käynyt, vaikka en olekaan Kemin Energialla töissä. Aivan olen paperitehtaalla mutta ei siitä jälkipuheita tullut.

      • energianmies_

        Taitaa Kemin Energian, kuten Keminmaanki energiat olla Oulun sähkönmyynnin energiaa. Kemi, Keminmaa, Simo, Tervola ja Tornion Energia myyvät vain siirtoa. Siirtoahan te kuluttajat ette sitte voi kilpailuttaa, mutta energian voitte.


    • työniloa

      Tekisitte työnne kunnolla,että ei tulisi sähkökatkoksia.Jättäisitte ne turhat kurssit pois huvittelureissuiltanne, ei mitään hyötyä ole kuitenkaan.

      • energianmies-

        Eli pelkkiä huvittelureissuja ilman kursseja, ok. Muutenkin katkokset ovat lähinnä luonnonvoimien syytä, joiden tekemien vikojen ennustaminen vaatii ainakin 4 viikon kurssin levillä. Sekä kertauskurssi joka vuosi.


      • Kuntokurssilla

        Olikohan Kemin yöelämä mukana Levillä. Häntä ei silloin näkynyt Kemissä.


    • eiei

      Eikös ole tärkeämpiä asioita mietittävänä kuin jonkun reissulassien tekemiset ja tekemättä jättämiset ????????????

      • työtärkeä

        Kunhan nyt hoitaisivat työnsä kunnolla sitten työssä!


    • Tiedossa

      Koulutukset maksaa Energia, muut reissut (useimmat Levin matkat mm.) ihmiset maksavat itse. Hyvä työporukka ja reissukin jo perinne, miksipä ei?

      • kivaksitavaksi

        juontireissu perinne


      • korjaukset

        Ilmapiiriä tulisi korjata, jotta kaikilla olisi hyvä olla!!!!!!


      • epätarkkoja

        työnjohtajia liian paljon, ei tarvi olla.


      • onaikakin

        onneks osa jää eläkkeelle!


    • Rahaaonjovain

      Kemin energialla rutosti irtoeuroja. Olisi Rusatomillekkin ollut 3 miljoonaa tuosta vain annettavaksi, eikä johtajansa mukaan olisi ollut keneltäkään pois. Kiva kun jollakin on kivaa.

      • kaikillahyväolla

        oikeudenmukaisuutta johtoon.


      • JaakkoSoriEikunLate

        On se hienoa kun kansan syvistä väreistä nousee barikaadeille "tietäjiä". Kemin työttömät ja työllistetyt avaavat tuntojaan, tuosta paholaisen tekeleestä. saatanan energialaitokset ja niiden tyhjäntoimittajat. Voitte tulla itse kokeilemaan? kipin-kopin TE-toimistoon ja ilmaiselle 4- kuukauden työllistämisjaksolle, MARS! Katsotaan ken teistä siihen kykenee? ja vastaus kysymykseen "Miksi työnjohtoa on liikaa tai vaihtoehtoisesti niin paljon?" Toimihenkilöt ovat yleensä vastuullisessa asemassa ja vastaavat mahdollisista syntyneistä vaaratilanteista yms. ja täten he myös pitävät toiminnallaan huolen ennakkoon ettei edm. tilanteita synny. Harvoin kuulee tapaturmista joita lähiseudun jakeluyhtiöille olisi sattunut, mutta sitäkin enmmän törmää puheisiin ja artikkeleihin joissa tietyt tuotantolaitokset vaarantavat ihmishenkiä, kuten vaikka KAASURÄJÄHDYKSELLÄ?... Niin oikeasti mitä vittua?? Jos joku työporukka saakin palkinnon hyvin hoidetusta työstään? ... Vai onko Kemin kaupungin verkossa pitkittyneitä jakelunkeskeytyksiä? vai johtaako työnjohdon pätetyyv tai sen puute turhiin keskeytyksiin kun käyttötehtäviä ei hallita?? Minusta ei.. oma näkemykseni on että, palvelu pelaa.. ja Sähkömerkkinoilla on nousupainetta, se johtuu investoinneista. Mutta tärkeämpää on muistaa mainita siirtomaksuista silloin kun investoinnit ovat päättyneet. Vai mitä?


    • Yes23

      Nämä kaiken itkijät, itse koskaan mihinkään päässeet jaksaa taas. Jos joskus on edes pyydetty ei ole lähdetty. Mikä siinä on niin ihmeellistä jos joku työnantaja viekin porukkaansa ryyppäämään Leville tai vaikka Timbuktuun? Pitäskö ne rahat palauttaa näille marisijoille vain sen takia että jaksavat marista? On kallista... sähköä menee... nyyh. Vedä töpselit seinästä ja pieksä talos piuhat vaikka kirveellä poikki. Ja eiku Aulapubiin tai sohvalle halvinta Lidlin punasta koneeseen. Ja tänne itkemään

      • mslsö

        Ei olla kateellisia ollenkaan teille, Kunhan teette työnne kunnolla myös oikeessa työssänne, sitten voitte juhlia.


    • Kffkkffkkd

      Siirtohinnoittelu on aivan käsittämätöntä. Ilman perusteita hinta nousee kymmeniä prosentteja muutamassa vuodessa. Investoinneilla perustellaan mutta linjoja ei uusita. Kylläpä siinä sitten riittää muutama euro laiskojen kaupungin työntekijöiden viihdyttämiseen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      148
      2612
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1988
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1986
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1786
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1540
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1306
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1198
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe