Vastaisku valejutuille!

Pienilveilijä

Tervetullut faktantarkistussivusto!

http://www.aamulehti.fi/kotimaa/vastaisku-valemedioille-uusi-sivusto-listaa-valeuutisia-ja-vaaria-huhuja/

18

131

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Huhumylly-suosikkeihin

      Kaikenlaista perätöntä on näköjään keksitty vuoden mittaan, Keuruun pikku juttuja ei ole edes mainittu (paikallislehtihän on niitä oikonut kiitettävästi). Mikäpä muu kuin MV komeilee useimmin perättömien juttujen levittäjänä.

      • SuvakkiWatch

        Tosiasia, josta te äärivasemmistolaiset ette pääse yli ettekä ympäri, on se, että maahanmuuttajat syyllistyvät huomattavasti useammin rikoksiin kuin mitä heidän väkimääränsä perusteella voisi olettaa. Asia ei muuksi muutu sillä, että muutama some-huhu on osoittautunut perättömäksi. Ongelman olemassaolon kiistäminen tai sen lakaisu maton alle voi toki olla helppo ratkaisu suvakeille, mutta se ei auta seuraavaa joukkoraiskauksen uhriksi joutuvaa teinityttöä, joka tuskin kykenee normaaliin sukupuoli- ja pehe-elämään loppuelämänsä aikana.


    • Lentävämatto

      "Sivuston takana on muun muassa Yhdysvalloissa faktantarkistusta tutkinut toimittaja ja Valheenpaljastaja-blogia Ylellä kirjoittava Johanna Vehkoo. "

      Sivuston taustalla vaikuttaa verovaroilla ylläpidetyn matumedia Ylen ansioituneet suvakit. On se kumma kun Suurkeuruussakin on välillä aukeaman kokoisia matujen ylistysjuttuja. Matuista ei ole mitään muuta kuin riesaa ja kuluja. Varmaan uuninpankko ja muutkin sekopäät osallisena tuohon propaganda sivustoon. Tänään uutisoidaan mukaan ulkomaalaisten tekemät raiskaukset on noussut räjähdysmäisesti. Monet ulkomaalaiset kärsii matujen aiheuttamasta tilastopiikistä.

    • Rapeculture
    • SDPjaVAS

      Suomalainen valtamedia Helsingin Sanomia myöten uutisoi eilen kulttuurimarxistien Huhumylly-nimisestä projektista, jonka tavoite on propagoida avoimien rajojen maahanmuuttopolitiikan puolesta.
      Huhumyllyn tavoitteena on nostaa esille tyhjänpäiväisiä maahanmuuttoaiheisia some-huhuja ja peittää niiden avulla todelliset maahanmuuttajien rikostilastot.
      Huhumylly ei esimerkiksi koskaan tule kommentoimaan sitä, että vuosi sitten alkanut pakolaiskriisi kolminkertaisti Suomen seksuaalirikostilastot muutamassa kuukaudessa. Sivusto ei myöskään kerro, että Oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen mukaan Afrikassa ja Lähi-idässä syntyneet miehet syyllistyvät raiskausrikoksiin 17 kertaa useammin kuin suomalaiset.
      Ei ole lainkaan yllättävää, että kulttuurimarxistit yrittävät tappaa maahanmuuttokeskustelun suuntaamalla huomion epäolennaisuuksiin. Kiinnostavampaa on se, keitä Huhumyllyn takana on.
      Huhumylly listaa taustahenkilönsä kotisivuillaan:
      Mikael Brunila
      Veikka Lahtinen
      Petra Nyqvist
      Johanna Vehkoo
      Dan Koivulaakso
      Aleksi Lilleberg
      Marsh Norris

    • SDPjaVAS

      Väkivaltavasemmiston sisäpiiri
      Sivujen mukaan Huhumylly sai alkunsa, kun Ylen Johanna Vehkoo teki uutisjutun saksalaisesta monikulttuurisuutta propagoivasta Internet-projektista.
      Vehkoo on siis suomalaisten veronmaksajien elättämä Yleisradion toimittaja. Keitä hän keräsi ympärilleen saatuaan Huhumyllyn syntyyn johtaneen idean?
      Kuten vaihtoehtomediat ovat aiemmin uutisoineet, ainakin kolme Huhumyllyn taustahenkilöä kuuluu väkivaltaa avoimesti Suomessa ajavaan äärivasemmistoliikehdintään:
      Aleksi Lilleberg on aloitteellista väkivaltaa ajavan Varisverkoston johtohahmoja. Lilleberg on osallistunut naamioituneena äärivasemmistolaisiin mielenosoituksiin sekä julistanut tukea törkeisiin väkivaltarikoksiin ja henkirikosyrityksiin syyllistyneelle Revolutionära Frontenille. Lisäksi Lilleberg on osoittanut tukea tanskalaisille äärivasemmistolaisille, jotka hyökkäsivät väkivaltaisesti maahanmuuttokriittistä mielenosoitusta vastaan. (1, 2)
      Dan Koivulaakso on vasemmistonuorten keskustelupalstan tietovuodon perusteella vaatinut ”taktista väkivaltaa” ja erilaisten aseiden käyttöä maahanmuuttopoliittisia toisinajattelijoita kohtaan. Koivulaakso kutsui poliiseja vasemmistonuorten salaisissa keskusteluissa ”sioiksi” ja on todennut, että ”pasifismi on vakava mielenhäiriö”.
      Mikael Brunilan nimi tuli vaihtoehtomedioissa esiin viime elokuussa, kun julkisuuteen vuoti tietoa Varisverkoston perustajasisäpiirin Facebook-ryhmästä. Brunila oli yksi sisäpiiriin kuuluvista. Verkoston jäsenet iloitsevat julkisesti esimerkiksi äärivasemmiston ulkomailla tekemistä puukotuksista ja ovat kannustaneet väkivaltaan Suomen Sisua vastaan.
      Lokakuun alussa Brunila osallistui Yleisradion toimittajan Marko Hietikon kanssa kulttuurimarxistiseen keskustelutilaisuuteen, jossa puhuttiin muun muassa laajemman antifasistisen rintaman rakentamisesta.
      Kuukauden sisällä jo kaksi Yleisradion toimittajaa on ollut erittäin läheisissä tekemisissä Suomen väkivaltavasemmiston ydinhahmojen kanssa. Koko lystin kustantavat suomalaiset veronmaksajat.

    • huhuuuuuuu

      Tuohan kuulostaa todella luotettavalta, huhumylly.

    • Huhumylly-suosikkeihin

      Nytkö ne onkin "tyhjänpäiväisiä maahanmuuttoaiheisia huhuja", kun kerrotaan, mitä perättömiä väitteitä on esitetty, kuka niitä on esittänyt ja kuka oikaissut??
      Sen sijaan huomio koetetaan suunnata mm. toimittajiin ja leimata heidät. Sama mallihan oli käytössä asema-aukion tapossa: uhri koetettiin leimata mm. narkomaaniksi.
      Siksi huhumylly.info kuuluu suosikkeihin ilman muuta!

      • toleranceequalstupidity

        Siinä mitään uhria ollut. Eikä kuollutta tarvinnut narkkariksi leimata, oli hoitanut ihan itse sen homman. ;) olet mitä syöt! Siinä taisikin olla kaikki mitä elämänsä aikana sai aikaiseksi, surullista. xD

        Huhumyllyyn vielä tutustumatta, vaikuttaa paikka ylen uudelta propaganda sivustolta missä "oiotaan" mitä sattuu huvittamaan. Eka kirjoitetaan ylen nimissä paskaa ja jos se ei uppoa, niin tuossahan on backup plan. Kirjoitetaan samaa paskaa hieman eri tavalla, eikä varmasti kirjoiteta totuutta. ;)


        Aika läpinäkyvää. On noi suvakit sit hölmöjä. Ei kait matut niitä noin pahasti muuten kusiskaan silmään.


    • Tolkkua

      Rasistinen sivusto. Jos huhumylly saa jäädä ja MV poistetaan niin ei ole ainakaan rauhaa rakentavaa toimintaa .

    • Dagou

      Ei kai kukaan oikeustoimikelpoinen usko näiden hihhulien mv-sontaan?

      • röyhkeäraiskarimamu

        TÄNÄÄN 26.10.2016. KATSOKAA YLE TEKSTITV sivu 103.


      • silmätUmmistavasuvakki
        röyhkeäraiskarimamu kirjoitti:

        TÄNÄÄN 26.10.2016. KATSOKAA YLE TEKSTITV sivu 103.

        Mamut lisäävät raiskailua vimmaisesti. Näin kertoo Poliisihallitus.


    • kyttöpäin

      ja nyt kun valtamediakin raottaa vähän sala tietojaan ei edes huhuja tarvita
      eikä mitään faktaakaan kun kaikken matu "sonnan" näkee netistä nopeammin kuin
      lehdistä
      ei näitä muslimin tekosia tarvitse edes vääristellä suunta on ollut oletettu

      http://www.seiska.fi/Rikos/Alaikaisen-tyton-raiskaus-Raumalla-tapahtui-vastaanottokeskuksen-asukashuoneessa/1114889

      http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/448021-nousua-jopa-521-ulkomaalaisten-tekemat-seksirikokset-kovassa-kasvussa

    • JäähyväisetValheille

      "Huhumyllyn tarkoitus on kerätä tietoa pakolaisia ja turvapaikanhakijoita koskevista huhuista ja nettihuijauksista. Käsittelemme vain Suomen rajojen sisältä alkaneita huhuja ja listaamme huhut, jotka on luotettavissa lähteissä osoitettu virheellisiksi tai keksityiksi. Luotettaviksi lähteiksi olemme laskeneet ammattimaiset uutisvälineet ja poliisin tiedotteet.

      Tarkoituksemme ei ole oikoa kaikkia valemedioiden juttuja. Kokoamme kartalle ne huhut, jotka joko Journalistin ohjeisiin sitoutunut media tai viranomainen on katsonut aiheelliseksi kumota."

      Hyvä ja tärkeä pointti tuo viimeinen. Journalistin ohjeisiin eivät valemediat ole sitoutuneet (eikä persujen suomenuutiset).

      Tapausselostuksista näkee, että huhujen oikaisijoita on ollut paljon: maakuntalehtiä, paikallislehtiä, aikakauslehtiä, radio- ja tv-kanavia jne.

      • Hehhehhehh

        Saa olla aikamoinen hölmö, jos kuvittelee, että tämä Huhumylly, jonka taustavoimiin kuuluu mm. Dan Koivulaakso, joka on antanut tukensa äärimmäistä väkivaltaa harjoittavalle äärivasemmistolaiselle terroristijärjestölle, tulee kertomaan totuuden maahanmuuttajien rikollisuudesta.


    • Lukijapalaute

      Parasta Mitä Vittua "lehdessä" on rehellinen mainoslause. Lukijalle luvataan uutisia suoraan alapäästä. Lupaus on totta sanasta sanaan. Sontaa saa, kun sitä tilaa. Sataprosenttista p----aa.

      • raiskaustilastot.google

        Lelusalakuljettaja presidentiksi. T: Aivoton silmänsä ummistava suvakki.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      243
      3839
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2298
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2121
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2015
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      93
      1694
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1301
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      301
      1228
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe