Sanokaa minulle, että tämä kolumni on satiiria?

Ei voi olla totta, että tänäkin päivänä joku voi tosissaan kirjoittaa noin täysin tähän maailmaan kuulumatonta tekstiä? Eihän?

Jokainen tietää, että valtio rahankäyttäjänä on täysin holtiton, mikään ei riitä, ei edes kapitalistiselle valtiolle ja lisää velkaa kertyy miljardeja toisensa perään, eikä kukaan ole silti täysin tyytyväinen veroista saamiinsa vastineisiin.

On täysin absurdia kuvitella, että jokainen sukupolvi ja sen jokainen yksilö tulisi toimeen omillaan joutuessaan lähtemään tyhjästä, koska aina edes kultalusikka suussa syntyneetkään eivät siihen kykene.

Perintövero on ehkä kaikkein tuhoisin vero mitä on, koska se vie ison osan jo moneen kertaan verotetusta varallisuudesta täysin keinotekoisesti.

Jos perittävänä on vain asunto, niin perillisen täytyy ottaa velkaa, että voi jatkaa asumista jo kertaalleen maksetussa asunnossa jossa on asunut jo kymmeniä vuosia ja luullut, että asuntolaina on maksettu kauan, kauan sitten.

Mistä näitä kommunisteja oikein sikiää?


http://www.hs.fi/paakirjoitukset/a1477192893647?jako=5c6be5040b1fea4398a39e3d7b28a884&ref=fb-share

19

105

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vastuunkantajat

      Mutta se omaisuus jonka perit sehän ei kuulu sinulle eikä ole koskaan kuulunutkaan. Se on kokonaan toisen ihmisen omaisuutta ja kun saat sen haltuusi se on sinulle tuloa koska sillä omaisuudella on joku arvo ja omaisuutesi karttuu.
      Jos perit 300 000 euron asunnon ei pidä valittaa vaan myydä se 300 tonnilla ellei ole varaa asua niin kalliissa. Miksi perinnön pitäisi olla verotonta tuloa???

      Jonkunhan ne miljardit pitää maksaa joita kulutamme irakilaisten pakolaisten elättämiseen Suomessa ja jonkun pitää ne 30 000 euroa maksavat Afrikkaan kaivettavat kaivotkin maksaa ja muut lahjukset sekä Suomen valtio on ostanut Tansanian presidentille ja hallitukselle useita 40 miljoonaa kappale maksavia bisnesluxussuihkukoneita joihin kaikkeen menee n. 1 miljardi vuodessa. Perintövero pitäisi nostaa vaikka 90 prosenttiin niin voisimme ottaa enemmän pakolaisia Suomeen sillä tarvitsemmehan halpaa työvoimaa.

      Olemme vastuunkantajia - koko maailman.

    • häpeänsilmätpäästä

      Minun mielestä Suomen tulee näyttä esimerkkiä muille kuinka lähimmäistä pitää rakastaa.

      Luin hesarista että Sambian luoteis osassa on alue jossa paikallinen kyläpäällikkö joutuu liikkumaan Spr,n lahjoittamalla vm, 2014 Land Cruiserilla.

      Tämä on käsittämätön häpeä Suomen kansalle.

      Emmekö osaa edes tämmöistä perusasiaa hoitaa asian vaatimalla arvokkuudella. Antaa nyt Spr,n käytöstä poistettu ikäloppu romu tämmöselle tärkeälle kyläpäälikölle. Häpeän olla Suomalainen!!

    • Ruotsissa ei perintöveroa ole ja se pärjää hienosti, vaikka ei riistä jokaista sukupolvea persaukiseksi.
      Elämäänsä aloittelevalle nuorelle on aika helpotus, että ei aivan ensiksi joudu maksamaan kallista vuokraa tai asuntovelkaa, kun kansalle on pikkuhiljaa kertynyt tietty perusvarallisuus.

      Ankara verotus ajaa kansalaiset verosuunnitteluun ihan samalla tavalla kuin yrityksetkin, joiden kannattavin osa-alue on verosuunnittelu, eikä itse liiketoiminta.

      Miksi ajaa lypsävät lehmät muille laitumille? Nyt ne joilla jotain on, pakenevat Ruotsii, Viroon tai jopa Venäjälle.
      Kova verotus on suoraa kansan kurjistamista. Joka muuta väittää, on vain kateellinen.

      • rewrewe

        Olet siis itse persaukkinen riistokapitalisti.


    • SääPäätätR

      Pitäähän valtion kerätä verotuloja, joilla saadaan sitten autettua kaikkia ulkomaalaisia.

    • qereqwrqr

      Tästäkö NOT kenkä puristaa:

      "Heikki Niskakangas kirjoitti kaksi vuotta sitten Helsingin Sanomissa, toisen polven yrittäjät eivät useinkaan ole yhtä hyviä yrittäjiä kuin perustajat."

      ... eikö itselläsi oikein onnistunut tuo perityn omaisuuden kartuttaminen kun haet joka asiaan syytä jostakin muualta kun sieltä missä se on, eli omien korviesi välistä. Ja nyt joudut elelemään kuin tavallinen rahvas, mitättömällä tulotasolla. Onhan se vaikeaa hyväksyä kun edellinen sukupolvi menestyi ja itsellä ei onnistu millään. No noista kommenteistasi voi selkeästi lukea että sinusta ei menestyjäksi ole. Yhtälö tuollaisella ajatusmaailmalla on mahdoton.

      • Et oikein enempää voisi mennä metsään arvauksissasi. En hae mitään syytä mihinkään, vaan kerron miten pitäisi toimia.

        Vainajan omaisuuteen kajoaminen on varastamista, oli prosentti mikä hyvänsä.

        Valtio häviää tässä takuuvarmasti, kun vähänkään varakkaammat alkavat siirtämään omaisuuttaan lapsilleen kymmeniä vuosia ennen oletettua kuolemaansa ja tämä varallisuus on varsin usein pois liiketoiminnasta ja siten työllistämisestä. Mielikuvituksella ei ole rajoja, kun näitä omaisuuden siirtoja tehdään.


      • hkkjjkj
        nuorissa_on_tulevaisuus kirjoitti:

        Et oikein enempää voisi mennä metsään arvauksissasi. En hae mitään syytä mihinkään, vaan kerron miten pitäisi toimia.

        Vainajan omaisuuteen kajoaminen on varastamista, oli prosentti mikä hyvänsä.

        Valtio häviää tässä takuuvarmasti, kun vähänkään varakkaammat alkavat siirtämään omaisuuttaan lapsilleen kymmeniä vuosia ennen oletettua kuolemaansa ja tämä varallisuus on varsin usein pois liiketoiminnasta ja siten työllistämisestä. Mielikuvituksella ei ole rajoja, kun näitä omaisuuden siirtoja tehdään.

        Pitäähäm valtion rahaa saada että saadaan niille sinun puolustamille maahantunkeutujille täysi ylläpito. Vai otetaanko taikalippaasta?


    • exjobbari

      Suomessa ei 80 luvulla juurikaan verosuunnittelua harrastettu kun yrittämiselle ei vielä oltu luotu järjettömiä esteitä.

      Tänä päivänä täysin nollilta on lähes mahdotonta luoda menestyvää bisnestä, toki näitä pelifirmojen tähdenlentoja rummutetaan täysiä mutta pienet on
      mahiksen näilläkin.
      Aivan järjetön yritys verotus ja lainsäädäntö tekee yrittämisen mahdottomaksi pienyrityksille joita ei tueta mitenkään.

      Ammattiliittojen valta on aivan käsittämätön ja osaltaa aiheuttaa työttömyyttä.

      • dwqeqeqq

        Saksassa on ammattiliitoilla vielä suurempi valta, mutta silti siellä menee yrityksilläkin selvästi paremmin. Kyllä syytä varsinkin yritystoiminnan aloittamisen vaikeuteen pitää hakea jostakin muualta.


      • diinpä

        Ennen 80-luvun puoliväliä ei yrityksillä ollut myöskään hatusta vedettyjä tuottotavoitteita, eikä yritysjohdon ylisuuria bonusjärjestelmiä. Kyllä moni muukin asia kun verotus on muuttunut viime vuosikymmeninä. EU.ta ja euroa ei varmaan tarvitse mainitakaan.


    • Asintunija

      Saksa on euroopan etelävaltiot sillä erotuksella että sille kelpaa halpatyövoimaksi kaikki kansallisuudet.

      1994 työskentelin Berliinissä Yhdysvaltalaisen nosturivalmistajan palveluksessa. Yksikään Saksalainen ei osallistunut ruumiilliseen työhön Berliinin suurtyömaan alueella vaan kaiken rakennustyön teki siirtolaiset. Minimipalkkaa ei tuolloin ollut joten tulotaso näillä tummilla tulijoilla oli säälittävän pieni.

      Ryöstämällä ja palkkoja polkemalla Saksa on asemansa vallannut. Nyt minimipalkka aikana ruetaan keinottelemaan niilläkin että saadaan pidettyä ne 3-4 euron työmarkkinat elinvoimaisena.
      Saksalainen on pihi ja häikäilemättömän röyhkeä työnantaja duunareille. Asiantuntia tehtävissä palkka on yli tuplasti Suomea parempi.

      Suomessa pitää ansaita 1800e että saa samat kulutushyödykkeet kuin Saksalainen 1000 eurolla.

    • kamelijaneulansilmä

      NOTin mantra: rikkailta bisnesmiehiltä ei saa ottaa vaan rikkauksien pitää antaa kertyä rikkaille ja persaukiset saa maksaa verot hänen puolestaan. Aika v-mäinen akka. "minä en maksa mitään muut saa maksaa kaiken"

      • Hehhehh

        Notti on kylläkin duunari-isukki pk-seudulta.


      • DSDD
        Hehhehh kirjoitti:

        Notti on kylläkin duunari-isukki pk-seudulta.

        Eikun transu Bangkokista


      • tyre7
        Hehhehh kirjoitti:

        Notti on kylläkin duunari-isukki pk-seudulta.

        Tuskinpa, mutta toisaalta sopisikin hyvin. Selvästikin jossakin tynnyrissä kasvanut luuseri joka syyttää lähinnä "kommareita" ja muita alemman toimeentuloluokan kansalaisia omasta epäonnistumisestaan saavuttaa se "vähän paremman väen" elintaso ja yhteiskunta-asema. Tällaisia junankuljettamiahan siellä pk-seudulla riittää. Löysi tuossa noin vuosi taaksepäin suvakki-yhteisön jonka välityksellä yritti ponnistaa menestykseen, mutta huonosti kantoi sekin. Kommenteissaan on sen verran runsaasti ristiriitaisuuksia ja epäloogisuuksia, että päihteiden runsas käyttö tulee väkisinkin mieleen. No omapahan on ongelmansa.


      • 1plus1on2

        Niinpä, kyllä sinä itsesi tunnet.


    • naamaripäähän

      Vallanpitäjät poikkeuksetta on näitä parempiosaisia jotka pyrkii varmistamaan oman tulevaisuuden mahdollisimman leveänä, ainoa hidaste tässä on kansalaisrauha. Melko pitkäpinnaista porukkaa täällä Suomenniemellä, paljon saa naamalle kusta ennenkuin sulakkeet palaa ja sitten kun palaa niin tulee rumihia.

      • Olisikin parempiosaisia jotka ymmärtävät jotain rahan päälle, mutta kun ei ole. On vain per-looks valikoimasta tulleita jytkyttelijöitä, alkoholisoituneita juoksukengänkuluttajia, puita halaavia ex-missejä ja takametsien taloustietäjiä.

        Tavoite on toki kaikilla sama, tasa-arvo kaikessa, mikä onkin toteutunut maailman parhaiten.
        Tämä ei vielä tarkoita, että kaikki voisivat hyvin.

        Meiltä puuttuvat billgatesit jotka luovat kymmeniä tuhansia työpaikkoja, koska meillä on aivovuotoa ihan liikaa.
        Jos joku yritys nousee pinnalle, niin se pannaan lihoiksi vielä kun ehditään, koska pelätään romahdusta tai kilpailijoita, joille firma myydään.

        Veroja vähentämällä saadaan lisää tuloja, mutta päättäjämme eivät siihen usko.
        Kuitenkin kaikki "veroparatiisit", kuten vaikkapa Sveitsi, pärjäävät oikein hienosti.

        Uskonpa, että Suomen jokainen duunari vaihtaisi osia sveitsiläisen kollegansa kanssa, koska käteen jää huomattavasti enemmän rahaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1525
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      15
      1344
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1321
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      30
      1267
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      33
      1238
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1146
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1106
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1096
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1084
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1072
    Aihe