Työttömien kuulustelut 2017

SuomiKuntoonSuomiKuntoon

Kepukokoomus pakko kuulusteluissa 2017, sinut viedään ikkunattomaan typ mopa huoneeseen, ( sdp,vihreät synnyttivät laajan typ mopa hallinnon ),,, viralliseen kuulustelu huoneeseen, jossa virka kapo naiset kääntävät voimakkaan lampun suoraan silmiisi, kätesi kiinnitetään raudoin tuolin käsinojiin, ja kapot alkavat kuulustella. Toinen kapo ottaa kokoomus piiskan, jolla uhkaa. Piiska ujeltaa ilmassa, taustalla soi kepun suomi kuntoon iskelmä, seinälle heijastetaan mikko alatalon ja kepu naisen kuva. . Aikaa on tehokkaasti määritetty 30 min, per asiakas. On toimittava nopeasti. Samat tehokkaat kuulustelu toimet tekevät myös yksityiset henkilöstö vuokraus konsultti yritykset verovaroin, 17 milj e. varattu tähän yksityistämiseen...

Konetuliaseen tavoin ryöpsähtävät sarjana kuulustelu kysymykset; miksi olet työtön , miksi olet työtön, miksi olet työtön....Fantastista fantastista fantastista.
----- Peljästynyt työtön vaikeroi ja vastaa; uskon pýhään kolmiyhteiseen kokoomus kepu sdp hallintoon, kumarran markkinataloutta, olen alamainen, nuolen halukkaasti likaisen ahneen kokoomus riistäjän perseen. Halleluja hallelujaa..
------ Näin pyhän tunnustuksen tehnyt työtön köyhä armahdetaan, ja työtön köyhä kävelee ulos kepukokoomus 2017 kuulustelusta.
- seuraava asiakas, huutavat mopa viran ja yksityisen orja välittäjän kiihottamat kokoomus kepu sdp markkinatalous kapot.
- ja homma jatkuu...

31

148

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • AvohoitopotilasM

      Ootko muistanut ottaa lääkkeesi? Sulla alkaa mennä todellisuus ja fiktio pahasti sekaisin. Voisit mennä juttelee omahoitajasi kanssa ennen kuin tuo psykoosi pahenee ja alat lahtaamaan viattomia ihmisiä harhojesi riivaamana.

      • SairasAhneusVaivaa

        Älä yritä torjua ikävää pakko kuulustelu 2017 totuutta, ja älä yritä halveksivasti syyllistää ja nimitellä ihmisiä sairaiksi, tms.. - koska se on juuri halveksivan ahneen kokoomuskepusdp politiikan tapa lyödä lyötyä !!!!

        Kokomus kepulta on todellisuus karannut käsistä ja okokomus kepu aikoo kyykyttää työttömiä ja köyhiä 2017 kuulusteluiilla.
        Ja se on sairasta vihaa omaa kansaa vastaan !! Hävetkää ahneet saastat !! Hävetkää !!


    • KapinanAlkua

      Ahne Lahtari kaivaa taas verta nenästään....
      On jo mennytkin 100v edellisestä oman kansan joukko tuhonnasta !

    • KaleviSaunakauhanen

      " Näin pyhän tunnustuksen tehnyt työtön köyhä armahdetaan"
      Ellei tunnusta niin sitten työtön saa löylykauhaterapiaa.

      • AhneIsäntälinja

        Karenssit, köyhäin avun alennus 20% tai 40%, tai köyhäin avun lopetus uhkana ja kokoomus kepu Lahtari piiskana edetään !!!

        Köyhien on nöyrästi kumarrettava markkinatalous uskonnon beltsebuubbia syvään, on annettava peräsuolensa työvoima sutenöörien temmellyskentäksi, jne..


    • TörkeääSadismia

      Yhteiskunnan harjoittamaa raakaa sadismia. Ahneen Kokoomus kepu "herrakansan" harjoittamaa sadismia.

      Miksi tuota sadismin energiaa ei käytetä oikeiden rehellisten työpaikkojen luontiin, tulon ja työn rehelliseen jakoon ? MIKSI ?

      • TyöttömyysKiusaamista

        - tuloa ja elintasoa, siis työtä, ei haluta jakaa, vaan halutaan ahnehtia elintaso vain osalle kansaa.
        - mutta halutaan syyllistää työttömiä !


    • ristiriitaisehkoa

      Halutaan kaikki vielä palkkaa saavatkin työttömiksi ja työttömät töihin ilman palkkaa. Sitten he alkavat sanoa, että eihän meillä ole työttömyyttä, koska kaikki ovat töissä! Ja että eihän näille tarvitse palkkaa maksaa, koska nämähän ovat työttömiä.

    • PervoOngelma

      Massa-työömyys on oikestaan hallinnon ahneus pervoa homosexualismia.

    • MissäPalkkaTyöt

      Se on kyykyttämistä, Sado-masokismia, kuulustella 3kk välein työttömiä !!!

      • SyynEtsintää

        Täytyyhän se syy massa työttömyyteen löytää jostain !!


      • syy_on_kokoomus

        Ne on ne kokoomuksen tekemät päätökset taas kerran nähty. Täytyy toivoa, että kansa osaa äänestää taas jatkossa oikein.


    • KokoomusLeipäjonossa

      Itse sain nyt 2016 loppuvuodesta sellaisen aikataulun, että vasta 31.3 mennessä 2017 tulee tehdä joku päivitys tai suunnitelma, tms. Ilmeisesti silloin joudun uusiin 2017 työttömien joukko-kuulusteluihin !
      Nyt 2016 hain epätoivoissani myös työllistämistukea, mutta ne työllistämis rahat oli jo loppuneet keväällä 2016. Kunnollisia, Rehellisiä palkka töitä ei ole löytynyt, vain 3. sektorin kuntoutusta hiki pajalla ilman palkkaa kuulemma olisi. En ehkä kuitenkaan joutunut pakko typ mopaan tänä vuonna, on enää 2kk vuotta 2016. . Syynä lienee se etteivät kerkeä kaikkia pakko kuntoutta..
      2017 tulevat pakko 3kk kyykytys haastattelut ilmeisesti on se käytännön keino vähentää työttömiä. Se onnistuu kun tehdään tilanne jossa tulee rangaistus, velvoite, tms temppu, joka poistaa suuren määrän työttömiä tilastoista. Ja karenssiin, tai ulos kokonaan työttömyysturvasta.
      Lisäksi nykyisen mallin mukaan iso osa työttömistä nimetään pakko kuntoutus velvollisiksi, siis mielenterveys kuntoutujiksi.
      Näin työttömät massat jaetaan jyviin ja akanoihin ja jätteeseen. Eri ryhmiin, ja kas - työttömyys vähenee tilastoissa,,,!!! Maan luottoluokitus säilyy, jne.

      • sopii_minulle

        Kolmen kuukauden välein silmä silmästä, kuten raamattu ehdottaa? Sitäkö tässä nyt ollaan hakemassa?


      • PyhätMiehetHäärää

        Pohjoisen pyhät ääri lahko miehet ja etelän bublikaanit ja rahan vaihtajat, ahneus miehet haluaa jakaa köyhät vuohiin ja lampaisiin. Sitten köyhät uhrataan mooseksen lain verisin rituaalein, ovipielet voidellaan uhrattujen työttömien verellä ja vain täysin markkinatalous puhtaat pelastuu ja rikastuu !


      • pyhäUhri

        työtön on edestämme annettu


    • Suomineitotaasjaloilleen

      Ihan alkuun voitaisiin potkia lahden toiselle puolelle virolaiset! näin saataisiin lähes 100 000 tuhatta työpaikkaa takaisin !

      Ja asia on meinaan tosi!

      Ottakaa itse selvää pitääkö paikkaansa,niin heräätte todellisuuteen!

      Suomessa on tällä hetkellä kahdet erityömarkkinat! on Suomalaisten ja on Virolaisten markkinat, ja Virolaiset voittavat tämän yhtälön jos mitään ei tehdä asialle !

      Ja kyse ei ole pelkästään työpaikoista vaan kyseessä on myös siitä että nämä syöpäläiset käyttävät tätä yhteiskuntaa myös muutenkin hyväksi !

      Esim.saavat vuokratukea asumiseensa suomessa !

      Ovat saaneet ilmaisen koulutuksen täällä Suomessa!

      Ovat saaneet myös päivärahaa koulutuksen ajalta !

      Pitävät hienoja autoja täällä Suomessa ja maksavat siitä verot Viroon !

      Pääasiassa jos virolaiset maksavat veroja,niin he maksavat ne Viroon eivätkä Suomeen !

      Eli kuten huomaatte,niin virolaisista ei ole todellisuudessa mitään hyötyä suomelle vaan päinvastoin! he käyttävät pääasiassa hyväkseen tätä yhteiskuntaa!

      Herätkää hyvät ihmiset tähän epäkohtaan !

    • Missämaassamäoon

      Kun menen ruokakauppaan ostoksille, on kassalla virolainen myyjä. Kun menen pikaruokapaikkaan syömään, on kassalla virolainen myyjä. Kun kävelen kotini lähellä olevan rakennustyömään ohi, kuulen, miten raksamiehet puhuvat sujuvaa eestiä. Kun menen uimaan, on uimahallin kassalla virolainen työntekijä. Kotikerrostaloni rappukäytävässä törmään usein taloyhtiön siivoojaan, joka on virolainen. Tuttavani joka työskentelee lähihoitajana kertoo, miten hänellä on töissä vanhusten palvelutalossa paljon virolaisia hoitajia. Kun paikallisjunassa tulee vastaan konnari on hänkin virolainen. Itse olen säästösyistä eräästä logistiikka-alan firmasta potkut saanut suomalainen työtön. Ottaisin vastaan periaatteessa minkä työn tahansa, mutta töitä ei vain ole löytynyt! Ikää on 34-vuotta! Syvälle sieluun sattuu. Minusta tuntuu siltä, että en enää asu Suomessa, vaan Virossa, tai siis Eestissä, niinkuin sieltäpäin lähtöisin olevat tuppaavat sanomaan. Ihmettelen, että mitä Suomelle on oikein tapahtunut? Miksi tässä on käynyt näin? Virolaisia itsessään en voi tilanteesta syyttää! Tottakai he tulevat Suomeen paremman elämän ja elintason perässä, kun siihen on heille mahdollisuus annettu! Vika on suomalaisissa työnantajissa. Niin pienempien firmojen pomoissa, kuin myös isojen firmojen johtajissa! Suomalainen työnantaja on ahne, ja palkkaa virolaisia työntekijöitä, jotka tekevät samat hommat halvemmalla, eivätkä valita huonoista työolosuhteista. Usein myöskään eivät kuulu liittoon. En ymmärrä, miksi ei säädetä sellaista lakia, että työnantajien on ensisijaisesti palkattava avoimiin työpaikkoihin suomalainen työntekijä, ja ulkomaalaisen saa ottaa vasta silloin, jos kukaan suomalainen ei ole kyseistä paikkaa hakenut! Johan alkaisi työttömyys vähenemään!

    • beethooven

      Kävin äsken kehumassa Lex ex-kirpputorikauppis Lindströmmiä ihan paikan päällä ja vielä henkilökohtaisesti. Te-toimiston palvelu oli sangen asialista ja vastauksia kummiin kirjeisiin tuli myös. Se vaan on nyt ikään kuin ajan henki että yritetään väen väkisin vaivalloisesti syyllistää ylimarkkinatalouskapitalsimin uhreja. Mukamas vielä jonniin joutavaan eli kuviteltuihin vapaisiin työpaikkoihin unelmalandiassa?

    • sijaistoimintaavain

      kuulustellaan, juuu, mut eikös palkkatyö olisi paljon järkevämpää kuin työvoiman kuulustelu.

      • EiOleeeeeh

        No ei tietenkään. Paljon järkevämpää on palkata lisää kuulustelijoita palkkatyöhön kuulustelemaan työttömiä. Kuulustelu ei kuitenkaan luo talouskasvua oikeastaan yhtään, sillä kuulusteleminen ei ole tuottavaa työtä eikä sillä saada ketään tuottavaan työhön, mutta saadaanpahan palkattua jokunen uusi haastattelija turisemaan mukavia, juomaan kahvia, ja vaikkapa vittuilemaankin, mikäli ohjelinjat semmoiseen kehottava. Karensseja on toki jaettava että voidaan tehdä tulonsiirto työttömien viimesijaisesta työttömyysetuudesta suoraan uusien palkattujen työttömien haastattelijoiden taskuun, että hommaan suunniteltu budjetti veisi vähemmän miinukselle:

        "Miksi sinä et ole mennyt sinne töihin? Minäkin olen juonut täällä toimistossa kahvia jo melko kauvan. Laitettaisiinko vaikka sinulle nyt tästä yksi karenssipäivä niin saadaan tukileikkuri pyörimään, että minulla täällä pysyy työpaikka rahoitettuna. Sitten voisit vaikka painua vittuun toimistostani?"


    • työtön-tero

      Jos on työkkärin kanssa voimassa oleva aktivointisuunnitelma eli työkkärin täti soitti ja kuulusteli tulevaisuuden suunnitelmia ja sovittiin, että haen röitä, niin tarviiko näihin haastatteluihin osallistua, kun hommat on selvillä?

      Kävin juuri hyväksymässä sen suunnitelman ja huomasin, että oli pistänyt työnhauan takarajan kahden vuoden päähän.

      • palkkatyöpulaa

        eiköhän ne massa-kuulustele kaikki 2017, jos vaan kerkeävät.
        iso homma se on, ja täysin järjetöntä ajan ja työn tuhlausta. hukkaan...


    • mistäsentyötöntietää

      Pexkelettäkö sitä työttömältä kysyvät ,miksi työnantajat ei palkkaa ,soitelkoot yrityksiin ja kyselköön sieltä . Samalla voisivat hoitaa niitä oikeita hommiaan ja hommata töitä työttömille ,eikös se työvoimatoimiston tarkoitus sellainen alunperin ole?

    • VanhaPerinne

      Hölmölässä oli ongelma, pirtti oli pimeä.
      Hölmöläiset oli yrittäneet kantaa valoa säkillä pirttiin. Mutta ei ollut valoa tullut kantamalla pirttiin.
      Viisas matti sattui paikalle. Neuvoi, että seinään tulisi tehdä reikä, niin valoa tulisi pirttiin. Ja heti hölmöläiset teki reiän, niinpä pirtissä oli viimein valoa.
      Ajan oloon tuli halu saada lisää valoa. Niinpä reikiä tehtiin seiniin lisää ja suurempia. Kunnes sitten pirtti romahti.
      Viisas matti, se konsultti, ei ole sattunut uudestaan paikalle.

    • käsivennamo

      kuopios virolainen nainen koetti mua treffeille mut en menny

      myöhemmi ilmeni että paremmin kelpaa elättäjä tyyppinen maanviljelijä jolla luxusauto

      minulla ei olisi mitää luxusta tarjota mut parempi ehkä ulkonäkö.. olisin turhaan tullut hyväksi käytetytyksi ja matka olisi ollut erittäin tappiollinen

      ei köyhil ole varaa virun tyttöihin... vaika työs käyviinkin, silti naiset painottaa että pitää olla rikas mies, sama miten spurgu näköen muute

      • TyötönPilaaKaiken

        Ei ne naiset anna työttömälle, kun miehellä pitäis olla hieno titteli.
        Kikkelistä viis.
        Työtön mies pilaa naisen tulevaisuuden ja statuksen ja aseman.


    • Luokitussysteemi

      Työttömien massa-Kuulustelu 2017.
      Selvitettävät asiat;
      - terve vai sairas
      - vajakki vai keskinkertainen
      - ruma vai kaunis
      - lammas vai vuohi
      - voidaanko käyttää orjatöihin
      - näillä tiedoilla pisteytys, a, b, vai c ryhmää

    • mikäänEIMuutu

      Ollaan toimivinaan, ollaan tekevinään, ja todellisuudessa se suuri työpaikkapula vaan jatkuu !!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      724
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe