Ruokaa on jokaiselle

saatanan-idiootit

Kukaan ei joudu tässä maassa elämään ilman ruokaa. Jos ette juopottelisi sossurahoja niin teillä olisi joka päivälle terveellistä ruokaa. Myös teillä olisi katto pään päällä mutta köyhät vaan juo ja polttaa rahansa ja sitten teitä muka pitäisi auttaa antamalla toiset sossurahat. vitun pummejä te olette, teidät pitäis antaa kuolla nälkään.

46

76

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • aergre

      Ja näin kirjottelee vain sairas kateellinen paska. Mistä lähtien muuten vanhempien luona käyminen olisi laissakaan kielletty kun ei edes oo että ole hiljaa urpo.

    • eahgeharh

      Aloittaja on ainakin sairas runkku. Koko Suomi Helsinkiin niinkö? Voi voi kun ei se oo mahdollista edes. Voi voi. Mene hoitoon ja ota lääkkeesi ja mene vessaan vaikka runkkaamaan. Jippi ki jei mutherfucker.

    • vippaatterahoja

      Vippaatte rahoja sieltä täältä ja sit perusturva teidän mielestä pieni,käyttäkää järkeä aasit.

    • kattokaapeiliin

      Ei kannettu raha kaivossa kestä, sipilä tekee hienoa duunia, nyt vaan pois se 100 e/kk korotus, jonka hullu lehmä sukkahousuissaan makoiluun antoi.

      • aivokuollut

        Kato ite sinne peiliis. Ota vähä lisää pikavippijä. Onneks työtön ei saa niitäkään ;D


    • SilmätAukiNyt

      hyvä nimimerkki "saatanan-idiootit". Nosta se naamasi pakaroittesi välistä ja katso vähän ympärillesi. Maailmassa on muutakin kuin oma napasi.

    • geeg

      Jorma lopeta jo aivottomuutesi. Kaikki on jo kypsynyt siihen.

    • uhuytfdxcgvhbjnm

      Minusta on väärin väittää, että ihmiset näkisi Suomessa nälkää puutteellisten sosiaalitukien takia. Sehän on oikeasti valhe. Toimeentulotukilaki takaa kaikille kohtuullisen minimielintason, mm. riittävästi rahaa terveellisen ruuan hankkimiseen.

      On totta, että jotkut ihmiset käyttävät yhteiskunnalta saamansa ruokarahat johonkin muuhun kuin ruokaan. Viinaan, tupakkaan, huumeisiin, turhiin ostoksiin, pelaamiseen yms.

      Silti en tosiaankaan toivota toisille nälkään kuolemista. Ihminen, joka esim. käyttää ruokarahansa viinaan, on päihderiippuvainen ja avun tarpeessa. Oikea apu ei ole lisärahan antaminen, vaan päihdekuntoutus.

      • holhottaville

        Voisihan sen viinaan menevän rahan antaa ruokana,niille,jotka juo rahansa.Porkkanana,että jos lopetat tupakankin saat paremmaa safkaa.


    • kaikilleonruokaa

      Ei voi olla kenelläkään nälkää ja puutetta suomessa, kun rahaa ja ruokaa jaetaan vastikkeetta jokaiselle, joka vain viitsii hakea. Maataloustukiin kuuluvaa EU-ruoka-apua jaetaan jokaisessa kunnassa. http://www.mavi.fi/fi/tuet-ja-palvelut/jarjesto-seurakunta/Ruoka-apu/Sivut/default.aspx
      Kela jakaa 14,4 miljardia rahaa vuosittain, joten siitäkin riittää jokaiselle kansalaisellemme 2600€/v, joten jotkut vetää tuota ilmaista rahaa melkoisesti.

    • Pohjanmaan.kautta

      Onhan se viina ja kaljakin ravintoa...!

    • ettiedämitään

      Aloittaja on tyhmä ja ajattelukyvytön oikeistokapitalismin tuottama kokoomususkovainen.

      • meetöihin

        ei tuu mitään vahinkoo vaikka aloittajan kaltaset kuolis nälkään. miks me paskoja elätettäs. tapa mikä saa loppua


      • rahateiriitäelättää

        tapa juoppoja suurin osa


      • tapanakojuoda

        Olisiko tapajuoppoja yhdyssana?


      • älähäntapa

        Niin. eikös ole laitonta kehottaa tappamaan juoppoja?


    • Sossupummi-

      Pärjään hyvin sossurahoilla ja säästöönkin jää. Ruoka aon kaapissa ja sali harrastuskin jossa olen käynyt vuosia. välillä teen pimeetä hommaa jos tarviin jotain kalliimpaa ostaa.

      • Aktiivijuoppo

        Hiiva ja sokeri on halpaa. Aktiivisena juoppona teen juomani itse.


    • mietippäsitä

      No onhan sitä ruokaa jokaiselle, siitä ei kukaan olekkaan kyse, vaan siitä että sitä harva pystyy ostamaan. Siinä on ero. Ruokaa riittää jopa roskiin asti, mutta kaikki sitä ei saa ja sekös onkin iloinen asia heille jotka sitä pystyy ostamaan.

      Katselin minäkin hedelmiä vesikielellä monena kertana kun makaroonia menin hakemaan, että olisipa varaa hedelmiin, mutta kun ei ole.
      Hedelmiä riittää kyllä kaikille, mutta harvalla on varaa niitä ostaa. Siinä on se ero.

      • ruokaeioleongelma

        Rahaa jaetaan yhteiskunnan toimesta 8€/päivä ruokaan, lisäksi ruokaa jaetaan ilmaiseksi maataloustukina EU-ruoka-apuna jokaisella paikkakunnalla, joten välttämättä ei ruokaa edes tarvitse ostaa!!
        http://www.mavi.fi/fi/tuet-ja-palvelut/jarjesto-seurakunta/Ruoka-apu/Sivut/default.aspx

        http://www.mavi.fi/fi/tuet-ja-palvelut/jarjesto-seurakunta/Ruoka-apu/Sivut/kumppaniorganisaatiot.aspx

        Hedelmiäkin saa syksyllä ihan ilmaiseksi, kun omenoita jaossa, silti menee paljon omenoita kompostiin. Ja ellei jaksa ostaa, esim. puolalaiset omenat 3kg laatikko maksaa 1€, ei ole kallista!

        Ilmaista kalaakin menee kompostiin, kun ei kelpaa köyhille. Paljon muutakin ruokaa menee hylkyyn, kun ei kelpaa.

        Köyhyyttä kun on niin monenlaista, ei välttämättä raha...


      • nuukuuskunniaan

        Yhden palautuspullon hinnalla saat kyllä ostetuksi hedelmän.


      • eiylläoo

        Kilo satsumoita liiterissä 1.59. Kallistako?


      • ompuissalöytyy
        ruokaeioleongelma kirjoitti:

        Rahaa jaetaan yhteiskunnan toimesta 8€/päivä ruokaan, lisäksi ruokaa jaetaan ilmaiseksi maataloustukina EU-ruoka-apuna jokaisella paikkakunnalla, joten välttämättä ei ruokaa edes tarvitse ostaa!!
        http://www.mavi.fi/fi/tuet-ja-palvelut/jarjesto-seurakunta/Ruoka-apu/Sivut/default.aspx

        http://www.mavi.fi/fi/tuet-ja-palvelut/jarjesto-seurakunta/Ruoka-apu/Sivut/kumppaniorganisaatiot.aspx

        Hedelmiäkin saa syksyllä ihan ilmaiseksi, kun omenoita jaossa, silti menee paljon omenoita kompostiin. Ja ellei jaksa ostaa, esim. puolalaiset omenat 3kg laatikko maksaa 1€, ei ole kallista!

        Ilmaista kalaakin menee kompostiin, kun ei kelpaa köyhille. Paljon muutakin ruokaa menee hylkyyn, kun ei kelpaa.

        Köyhyyttä kun on niin monenlaista, ei välttämättä raha...

        Laatikko omenoita 1 euro Tokmannilla,,, aijaijai, kun on kallista,,,,


    • ygygy

      1960-luvulla ei ollut ruokaa ainakaan minulle. Jouluaattonakin kävelin yksin pitkin tyhjiä katuja. Ainoa vastaantulija oli joulupukki.

      • nälkäonhirmuinen

        Mä en ole syönyt mitään 30 vuoteen.


    • uyuyu

      Heti pitää ryhtyä ilvehtimään toisen totuuksia. Ei pidä mitätöidä joidenkin kokemuksia.

    • awegeg

      Mää en oo syöny töissäkäyvänäkään mitään ainakaan 20 vuoteen. Voe helevettiläinen...pitäskö ryhtyä työttömäks.

    • dbutkvm

      Kun työttömiä katsoo, niin ylipaino vaikuttaa olevan akuutimpi ongelma kuin nälänhätä. Liiat tuet pois ja yhteiskunnalta vain reilu kaurapuuroannos kerran päivässä, niin lähtevät sairaudet ja valtion velka laskuun.

    • jkll

      Ei näy joidenkin tosiasiat menevän jakeluun. Mitätöinti jatkuu ja aletaan puhumaan asian vierestä. Onkohan tekstin ymmärtämisen vaikeus.

    • jkll

      Meinaatko maksattaa työttömillä jo valtion velankin. Älä viitti.

    • kengätönrusina

      Menin eilen paljasjaloin kauppaan, kattoivat ihmeessään, sanoin ettei oo rahaa kenkiin ja tulin ostamaan yhden rusinan. Sain kuulkaa kaksi.

    • jkll

      Aina vaan hullummaksi menee. Jotkut vain eivät näköjään osaa ottaa vakavia asioita vastaan ahdistumatta, saatikka sitten, että keskustelisivat aiheista normaalisti. Pitää peittää läpän heitolla oma ahdistus.

      • eitalvitakkiamulla

        Ei kaikkia ahista. Se on vaan näpäytys valittajille, sarkasmia ystävin. Omaan tilanteeseen voi vaikuttaa itse, hallituksen asioihin emme voi vaikuttaa, jos ne päättää puolittaa köyhän tulot niin ne puolittaa tulot.

        Ei kenenstkään oo kivaa olla nälissään, kuvia näimme aikanaan lehistä köyhistä maista, ei ole kaukana suomestakaan, jo nyt tääll on ruuattomia ihmisiä, joille lämmin ateria on utopiaa.
        Köyhtä maksaa rikkaiden elämisen, se on asia johon emme voi viakuttaa. Jos ei ole varaa kenkiin niin ei ole. Monella ei ole.


    • eiei

      Ei voi vaikuttaa juuri omiin tuloihinsa jos on työtön, eikä kukaan ota töihin, vaikka kuinka haet, ja jo HALLITUS puolittaa tulot , kuten totesit, miten silloin vaikutat ??

      • köyhäkansa

        En puhunutkaan tuloista, mutta niihinkin voi vaikuttaa. Omaan köydyyden hyväksymiseen voi vaikuttaa, asia jolle ei voi mitään, koko suomen köyhät eivät voi mitään, jos heiltä päätetään viedä kaikki niin siplähän vie, jotta itse pärjää kun on palkkakuopassa.
        On vaan syötävä sitä mitä on ja keksittävä lisätuloja. Monet joutuvat tekemän pimeesti jotta edes saisi joka päivä syödä, muutenhan se on mahdotonta.
        Hallitus on tehnyt ruuastakin jo ylellistä, joka kuuluu vain heille. Vanhukset kotiin kuolemaan ja lapset sairastumaan homekouluihin, työttömät ilmaiseksi töihin pakolla tai et saa korvauksiakaan.

        Uhkailu on konsti jolla sipilä ym rikkaat pärjää,


    • yuyu

      Silloin rikkovat lakia jos uhkailevat( henkinen väkivalta ).

      • bjfbnm

        Henkinen väkivalta ei ole kiellettyä. Ei myöskään uhkailu sinänsä, ainoastaan tarkat kriteerit täyttävä laiton uhkaus.


    • kfjksdhagjhjsd

      Aloittaja on suurelta osin oikeassa. Monet on köyhiä juoppouttaan, polttaa tupakkaa ja tuhlaa 150 e kuukaudessa. Joku vielä pelaa uhkapelejä ja häviää.
      On monia muitakin rahantuhlaustapoja, mutta nämä on turhimpia.

      Tapasin kerjäläisen. Hän halusi ruokarahaa. Sanoin, etten anna rahaa, mutta voin tarjota ruuan viereisessä ravintolassa. Ei kelvannut, hän marssi tiehensä sanaa sanomatta kädet taskussa.
      Kun ruokarahaa pyytää luulisi ruuan kelpaavan. Hän tuntui rapulaiselta.

    • hhjkhkhk

      Uhkaus on aina laiton.

      • ilmaisia.neuvoja

        Ei ole. Laiton uhkaus on laiton, mutta on niitä muunkinlaisia uhkauksia. Esim. mies voi sanoa vaimolleen, että ei aja nurmea, jos ei saa vaimon laittamaa ruokaa. Tai päin vastoin, nainen voi uhata lähteä koko suhteesta, jos mies ei aja nurmea. Edellä mainitut ovat uhkauksia, mutta täysin laillisia.


      • nukdtb

        Ei ole. Jos uhatulle tulee perusteltu syy pelätä fyysisen turvallisuutensa tai omaisuutensa puolesta, vasta sitten voi olla kyse laittomasta uhkauksesta. Muulla saa uhkailla.


    • saakelin-pummit

      Köyhyyden syy on liika alkoholin nauttiminen. Röökikin on ihan turha juttu mutta köyhät polttaa rahaa savuna ilmaan.

      • lopetahansinäkin

        Jos kaikki käyhyys johtuu alkoholista,´ja tupakanpoltosta niin eihän täällä suomessa muita olisikaan.


    • udfmn

      Kaikki köyhyys ei johdu päihdeongelmista tai tupakanpoltosta, mutta todennäköisesti iso osa köyhyydestä johtuu ainakin osittain päihdeongelmista.

      Eräs entinen työkaveri oli peliriippuvainen ja pelasi kaikki rahansa. Hän oli perheellinen. Jotkut toisen työkaverit kävivät siellä kylässä ja kertoivat, että oli tosi autio ja köyhä kämppä. Mutta se peliriippuvainen aina jaksoi kertoa, miten oli muka voittanut hirveästi rahaa, vaikka oli satsannut vain ihan pienen summan. Silti hän kuunteli kaikki pelijutut radiosta ja netistä, tuskanhiki otsallaan kuunteli tuloksia ja merkitsi papereihinsa. Joskus harvoin oli tosi iloinen, oli kai silloin jotain voittanut, mutta useimmiten hän oli raivoissaan ilmiselvästä häviämisestään. Missään ne väitetyt voitot ei näkynyt. Tyyppi kinusi aina ylitöitä, ajoi todella huonolla autolla, ei satsannut vaatteisiin, koruihin, asuntoon (asuivat vuokralla) eikä asunnon sisustukseen, vaimo kävi töissä ja lapset oli hoidossa. Eväät oli jotain makkaranpaloja ja perunaa. Todennäköisesti perhe eli vaimon tuloilla ja mies pelasi kaikki omat rahansa. Siltä se ainakin näytti.

    • wywy

      Sinulle ILMAISIA NEUVOJA, Eikös nuo sinun kertomasi esimerkit ole enemmänkin kiristyksiä, ei lainkaan uhkauksia. Tiesittekös sitä, että esim. parisuhteessa toiselle kirvaaminen ja huutaminen ja epänormaali kielenkäyttö, myös nimittely on HENKISTÄ VÄKIVALTAA. Väkivaltahan on aina kiellettyä, oli se sitten fyysistä tai henkistä, ei kait niistä muuten tuomioita annettaisi.

    • ilmaisia_nämäkin

      Parin klikkauksen päässä oli tämäkin linkki:

      http://yle.fi/uutiset/3-6081265

      Siinä lakimies on sitä mieltä, että lakitekstin mukainen "henkeen, terveyteen tai omaisuuteen" kohdistuva uhkaus on aina laiton, eikä muunlaisia oikein olekaan.

      Maallikkona ymmärtää, että jos 4-vuotias uhkaa pidättää hengitystään kunnes pyörtyy, ei ole kyseessä laiton uhkaus, vaikka hengityksen pidättäminen varmaan lapsen terveyttä silloin uhkaakin.

      wywyllw tiedoksi, että ilmaisianeuvoja ei käsittääkseni ottanut lainkaan kantaa siihen, onko tuollainen uhkailu parisuhteessa kivaa käytöstä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      59
      3017
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      544
      2866
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      37
      2038
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      1942
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      119
      1788
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      303
      1755
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1472
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      96
      1223
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1188
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1152
    Aihe