Länsi-Savon jutusta hävisi kommentit

outojuttu

Eilen lehdessä oli juttu "Pohdintaa pakolaiskriisistä", johon tulikin kymmeniä kommentteja. Äsken etsin jutun ja huomasin että kommentit oli kokonaan poistettu. Aika erikoista? Onkohan kyseessä tekninen vika?

20

71

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ÄlyttömänOutoToimitus

      Itse ihmettelin ihan samaa. Keskustelu kävi suhteellisen vilkkaana ja juttu pysyi sen ansiosta koko ajan esillä tuoreimmissa kommenteissa. Nyt juttua ei edes löydy kun selaa viimeisimpiä kommentoituja juttuja läpi. Sivuhistoriasta kun menin, niin siellä kyllä näkyy kommentitkin edelleen. Jännää kun se juttu on muuten piilossa. http://www.lansi-savo.fi/mielipide/blogit/pohdintaa-pakolaiskriisista-353704?page=4

    • OutoOudompiLänkkäri

      Oikeassa olet. Kun etsii jutun menemällä ->Mielipide->Blogit ja sieltä kyseiseen juttuun, niin yhtään kommenttia ei näy. http://www.lansi-savo.fi/mielipide/blogit/pohdintaa-pakolaiskriisista-353705
      Voi olla, että kyseessä tosiaan on joku tekninen härdelli, mutta sekään ei ole ennenkuulumatonta, että Länsi-Savon toimitus poistaa kaikki kommentit mamuaiheisen jutun kommenttiosiosta.

    • MitäIhmettäLänkkäri

      Kokeile noita molempia linkkejä. Toisessa on 11 facebooktykkäystä ja toisessa vain kaksi. Kyllä tässä jotain hyvin outoa on nyt tapahtunut. Olisikohan mielipidepäällikkö Anssi Mehtälä taas asialla...?

    • TerveisiäSuonsaaresta

      Länsi-Suvakki on ihan perseestä. Älkää edes lukeko sitä. Turha paska lehti. Saisi mennä konkkaan ja koko porukka työttömiksi.

      • AinaNiitäPitääNeuvoa

        Nyt ne kommentit näkyvät taas. Alkoi tapahtua kun ilmoitin heille tästä oudosta touhusta. Ne ei katsos itse tajua juuri mitään outouksiaan, niin outoja ne siellä länkkärissä ovat.


      • OudotToimittajatVol2

        Paitsi jos menee reittiä Mielipide->Blogit->kyseinen juttu, niin siellä ei näykkään kommentteja. Siellä on samasta blogista kaksi erillistä, mutta samaa juttua. Toisessa on kommentteja ja toisessa ei. Vittu tuo väki kyllä hoitaa tyylillä tuon toimituksen pyörittämisen.


      • SuvakitkoSielläSählää

        Ja lisää: Jos menee kohtaan "näytä lisää" viimeisimpien kommenttien kohdalla, niin sieltä pitäisi nähdä pidempi litania viimeeksi kommentoiduista jutuista, niin KAPPAS VAIN, kyseistä juttua ei näy missään vaikka se on oikeasti kommentoiduimpien juttujen top 5:ssä.

        Asialla ei ole minulle merkitystä, haluan vain tuoda ilmi, kuinka amatöörimeiningillä tuota Länsi-Savo- nimistä puljua pyöritetään.
        http://www.lansi-savo.fi/uutiset/viimeksi-kommentoidut


    • dgcbdf

      Tulee väkisin mieleen että sekoilun lisäksi pimitetään juttuja joissa on julkaistu toimittajan mielestä epämieluisia kommentteja.

      Itse olen erästä kommenttia yrittänyt läpi jo kolmatta kertaa ja hionut sen varmasti sellaiseksi että perustuu vain fakta-tietoon. Saa nähdä jos nyt illalla menee läpi. Niin on monesti käynyt että päivällä ei onnistu, mutta iltavuorossa onkin sitten tasapuolisempi mode ja kommentti julkaistaan.

      • KiusaajanNimiEsiin

        Juu tuo on tosi yleistä tuo tuollainen juttujen kommenttiosion "tappaminen". Kannattaa kuvakaapata kaikki jo julkaistutkin kommentit, sillä jälkisensurointi iskee tosi usein kun sattuu joku tietty tyyppi työvuoroon. Itse kuvakaappaan muidenkin kommentteja, joiden uskon joutuvan jälkisensuroinnin uhriksi. Olisi mielenkiintoista tietää kuka/ketkä siellä Länsi-Savossa kiusaa kommentoijia mielivaltaisilla toimillaan. Olisin valmis vaikka maksamaan tiedosta...


    • OutoKoheloToimitus

      Hahaha! Ei oo todellista! Nyt siellä näkyy länkkärin etusivulla viimeeksi kommentoiduissa kaksi eri "Pohdintaa pakolaiskriisistä". Toisessa on 43 kommenttia ja toisessa täysin samassa jutussa on yksi kommentti, jossa ihmetellään kadonneita kommentteja. :)

      Kumpaakaan ei löydy, mikäli klikkaa viimeisimpien kommenttien "näytä lisää"- kohtaa. Ne puuttuvat sieltä. Well done länkkäri.

    • Talvisodanhenki

      Länsi-Savo on itsessään "tekninen vika" Lehden sensuuritaso on käsittämätön, ei ole ensimmäinen kerta kun kommentit poistetaan. (mm.Pertunmaan HETIKOTI OY:n maahantunkeutujien puukkohippasista kertoneessa jutussa vajaa vuosi sitten) Irvokkainta kuitenkin on lehdykän toimittelijoiden kirjoitukset joissa suoranaisesti hyökätään lukijoiden "vääriä" mielipiteitä vastaan ja vittuillaan täysin avoimesti. Olen jo vuoden aktiivisesti levittänyt tietoa kyseisestä propaganda- lehdykästä ja ainakin 5 tilausta on sen ansiosta jo loppunut. Haastan kaikki mukaan samaan toimintaan! Vanhemmalle väelle tämä tökerö aivopesu saattaa upota joten sieltäsuunnalta kannattaa aloittaa kampanjointi, kenenkään ei pidä lukea kyseistä roskaa, kuolkoot paska omaan näppäryyteensä!

      • en-lue-paskaa

        Täällä kuudes lopetettu tilaus.


    • Islamin_totuus

      Mikkeli muiden kuntien mukana on mamutuksen puolesta, koska kunta saa valtiolta kolmen vuoden tuet, se on iso raha. Siksi jokaisessa kunnassa järkätään läpihuutiojuttu kuntalaisille, että tää mukamas on kunnalle eduksi. Kolmen vuoden sisällä pitää saada matut hyödyllisiksi, muuten kunta joutuu maksumieheks ja raiskarit liikkuu joka paikassa. Tietäähän sen miten tulee käymään.

      • KenestäEkaMVjulkkis

        Länkkärin sensuurisuvakkien mamutustouhun takia aion tarkkailla Länsi-Savon touhuja suurennuslasin kanssa. Toivon, että he mamuttavat tai koheltavat itsensä vielä MV-julkkiksiksi. Sitten onkin mukava pitää niitä lisäjulkisuutta saaneita länkkärin suvakkitoimittajia esillä niin täällä suomi24:ssa kuin myös muualla joka puolella somea.


    • Talvisodanhenki

      Oikein! Pidetään huoli että paskanjauhanta Länsi-suvakissa loppuu! Röyhkeää ja erittäin tökerösti toteutettua roskaa koko lehdykkä, toimittelijat eivät vain kuullosta vaan myös näyttävät lähinnä hottentoteilta, journalismista, varsinkaan TUTKIVASTA journalismista ovat tuskin kuulleetkaan, asiantuntevimmat ja faktoihin perustuvat uutiset löytyvät kommentointi-osiosta. Poikkeuksetta! Uskomaton julkaisu :)

    • aloittajamies

      Nyt pe aamuna on koko puheenaiheena oleva juttu taas hävinnyt kommentoiduista kokonaan.

      • SuvakitVastuuseen

        http://www.lansi-savo.fi/mielipide/blogit/pohdintaa-pakolaiskriisista-353704?page=4
        Tuon linkin kautta löytyy. Länsi-Savon toimitusväki on muuten piilottanut koko jutun, paitsi sama versio ilman 43 kommenttia löytyy, mutta ainoastaan menemällä mielipide->Blogit->Pohdintaa pakolaiskriisistä. Tuskin kovin moni menee tuota reittiä... Minun mielestäni länkkäri yrittää piilottaa kyseisen jutun ja samalla siis kuolettaa jutun kommentoinnin. Älkää antako heidän tehdä sitä. Menkää linkin kautta kommentoimaan juttua, niin pian juttu on taas etusivulla viimeeksi kommentoitujen listalla. Ei anneta Länsi-Savon piilottaa kommentoijien totuuksia matuista.


      • LS-on-agendatoimitus

        Ja siksi pyydän teitä muita kommentoimaan juttua, koska minun kommentit eivät ole enää menneet suvakkien sensuurilinjan läpi.


    • aloittajamies

      Kirjoitin kommentin kolme tuntia sitten, eivät nököjään julkaise. Piilossa pysyy.

    • aloittajamies

      Kirjoitin myös juttua kehuvan kommentin mutta sitäkään ei julkaistu eli ovat jäädyttäneet sen että ihmiset eivät lukisi kommentteja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2131
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1938
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1888
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1690
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1488
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1180
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe