Uudet hakijat

Johtajaatarvittas

Kunnanhallitus päätti taas kerran jatkaa kunnanjohtajan hakuaikaa kun ei ensimmäisellä kerralla löytynyt mieleistä kokoomuslaista. Löytyyköhän tästä porukasta. Hallituksen puheenjohtajahan kertoi Inarilaisessa, että useampi virassa oleva kunnanjohtaja on ollut yhteydessä. Kuinka moni näistä on sitten niitä. Toivottavasti moni.

40

167

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Leadermanager

      Kyllä sieltä kuulemma on löydettävissä hyvä johtaja meille. Älkää huolehtiko. Varmaan ainakin vuoden ajaksi saamme johtajan jonka ansaitsemme.

    • pitihänsearvata

      Ja taashan se nähtiin. Politiikka se sanelee tämän kunnan päätöksentekoa. Tärkeimmäksi ansioksi haastateltavaksi valituilla taisi tälläkin kertaa riittää kokoomuksen puoluekirja. Parhaat jätettin valitsematta. Kovat näytti olevan hakukriteerit mutta yllättäen unohtuivat jo alkumetreillä.

    • annaihmistenollajo

      Kunnanjohtajaksi puolueeton , kiltti, ja kaikkia huomioonottava Ihminen! Kaikenlaiset vajaakuntoiset yms. alkavat suosimaan ja saamaan hyväpalkkaisia töitä kun on sukulainen jossain virassa ja tutkinnon suorittaneet sivusta katselevat kun tyhmät pääsee valtaan ja kaikki on päin persettä. Huonoa hommaa! EteläSuomesta joku mukava Ihminen saa tutustua lapin luontoon ja tuo tuttavansakin Lappiin ja lappi kehittyy ja kansainvälistyy ihanaksi kunnaksi. Olkaa hyvät ja käyttäkää järkeä.

      • onnittelutvaan

        nepotismi kukoistaa...ja voipi olla että koulutetummat ja enempi kokemusta omaavat hakijat älähtää...ja siinä toivotaan meijän päättäjiltä sitten kunnon perusteluja. onnea vaan näihin otteluihin!


      • Oikeistolaisuutta

        Kokoomus kostaa nyt kepulaisille kaikkii ne vääryydet joita se on vuosien aikana joutunut kokemaan. Minulle se sopii, mutta valitettavasti kunta ja kuntalaiset joutuvat tästä valtataistelusta kärsimään. Puolueen jäsenkirja ei saisi näissä valinnoissa vaikuttaa. Kovasti epäilen, että saamme taas vuoden päästä olla tällä palstalla keskustelemassa kunnanjohtajan valinnasta. Kolmesta ehdokkaasta ei yksikään sitoudu Inariin. Sen verran eri kulttuurista ovat lähtöisin.


    • Alkuperäistä

      Nyt olis hyvä valita alkuperäiskansasta oleva ehdokas kun kerran on hakenut

    • Propatria

      Kunnanhallituksen puheenjohtaja teki viimeksi löydön Kouvolasta ja nyt puoluetoveri tulee sitten Espoosta Inariin.Aateveljeä ei jätetä!

      • Kaverilletietenkin

        Hyi helevetti. On se komiaa ja rehellistä tuo politiikka. Pittääkö se helekkari joka ikinen asia ylipäätään politisoida, joskus varmaan olis ihan hyvä antaa asioiden ja muiden avujen ratkaista.


    • Mätää

      Että oikein kolme haastateltavaa. Ja näistä sitte soveltuvuuskokeeseen kun pitäis valita vielä. Aika vähiin käy. Kyllä luulis näin isoon hommaan haastateltavan vähintäänki tupla määrän hakijoita. Joskin eipä tuo kannata varmana laittaa sellasiin kokeisiin kettään, koska voipi olla että siinä seleviäis ettei tuo kunnanhallituksen pj:n mielitietty oliskaan oikeasti se soveltuvin ja paras. Yrittäisitte nyt saada tämän niin läpi näkyvän porsastelun näyttämään edes pikkusen vähemmän ennalta sovitulta ja valmiiksi pedatulta! Hallintopäällikön esitys=kh:n pj:n käsky. Mihin tarvitaan kunnanjohtajaa kun meillä on tämä hallitsija jo valamiiksi omasta takaa.

    • ylitaloeero

      valitaan suomen pienimmän kunnan johtaja suomen suurimpaan kuntaan, on muuten lapin jätkä, reilu mies vaikka onkin kepulainen.

    • mietiskelijämyös

      EERO YLITALO ON TULEVA INARIN KUNNANJOHTAJA! TERVE MIES TERVEESSÄ RUUMIISSA JA SIELUSSA!

    • Mätää

      Eipä kelevannu Eero(kaan) edes kolmen kärkeen. Veikkaanpa vaan, että noita reiluja miehiä ja naisia, terveitä ruumiita ja sieluja, olis ollu kyllä muitaki. Ei tässä inhimilliset ja muut, oikeasti kuntalaisia palvelevat ominaisuudet ja arvot toimi perusteena valinnalle. Ei hyvä johtaja ole automaattisesti sen enempää kokoomukselainen kuin keskustalainenkaan. Eihän puoluekanta kerro siitä taidosta ja ominaisuudesta yhtään mittään!

      • Oikeudenmukaisuusparas

        Kyllähän tämä homma nyt kyllä haiskahtaa. Kunnanhallitus oli yksimielinen siitä että tuleva johtaja on näiden kolmen joukossa. Millähän perusteella. Kaksi näistä oli mukana jo ensimmäisessä haussa ja kolmas tuli toisella kierroksella. Sattumoisin aktiivikokoomuslainen www.karikuusisto.net
        Mitenkä sattuikin näin sopivasti ja miksikähän ei hakenut ekakierroksella?
        Tuleeko taas vielä kolmas hakukierros ja kuntamme saa kyseenalaista kuuluisuutta.


      • Alihassanveikansankassan

        Oli täysin järjetöntä pistää uusi haku päälle. Hakijoiden joukossa oli erittäin pätevä oman kunnan asukas. Olisi ollut jatkuvuutta tuossakin hommassa, mutta oliko väärää sukupuolta ja vielä myös puoluetta. Haun jatkaminen teki sen, että paras hakija veti paperinsa pois ja nyt tulevat taas etelän käypäläiset kuppaamaan kunnan kassaa ja sitten lentävät takaisin.


      • Nauravatjohevosetki

        Kyllä on inarin keskustalaisten nahka myyty ja nyt nöyryytetään oikein tosissaan. Aamun Inarilaisesta luin että kaikki kolme haastatteluun kutsuttua on kovia kokoomuslaisia. On kansanedustajan avustajaa, Kokoomusnuorten puheenjohtajaa ja kansanedustajaehdokas. Onko tämä todella kunnan etu että näin räikeää politikointia tehdään kunnan tärkeimmällä viralla.Olisi todella valittu oman kunnan osaava nainen niin olisi saatu työrauha vuosiksi eteenpäin. Näistä kolmesta ei yksikään vuotta pidempään ole täällä. Valitettavasti. Tällä menolla on vaikea löytää maastamme kokoomuslaista joka ei ole toiminut inarin kunnanjohtajana.heh heh heh


      • Koparatiskeetulta

        TÄYSIN SAMAA MIELTÄ edeltävän kanssa tuosta politikoinnista. Sitä harrastetaan TÄYSIN VÄÄRÄSSÄ PAIKASSA JA HETKESSÄ! Kyllä siellä olisi ollut sitoutumaan kyvykkäitä hakijoita useampiakin, jopa näissä kunnan ulkopuolisissa. Sikamaista peliä, hävetkää.


      • Sotahulutpäätäjät

        Onko jumalauta nytten meillä asiat niin että yksi entinen kapiainen saa yksin päättää ja leikkiä isoa herraa meän rahoila. Missä on ny ne rohkeat päättäjät jokka uskaltaa puolustaa kuntalaisia tämmöseltä politikoinilta. Veikkohan se on hyä kirjottamhan. Onko seki ostettu hiljaseksi tai viety kynä pois. Ei meilä tämmöstä enne ollu. Kyllähän tälle jotaki pitäs pystyä jonkun meijän äänestämän kuntapolitikon tehä. Kapiukko julistaa että noli yksmielisiä. Kuulin kyliltä että se oon vale. Kuka ottas selvää.


      • Sotaherrasanelee

        Tämä touhu se haisee ku rankkitynnyri. Ja jos mikä on varmaa nii se, että joku valittaa päätöksestä.


      • Nukunhuonosti

        Haiseepihan se tuo valta tämmöiseltä ja kun se haisee niin ei kukkaa uskalla tehä mittää. Kyllä meillä olis niinku semmoselle reheliselle touhule nyt kannattajia. Tämmönen touhu ei kestä tarkastusta. Meilä pitäs olla kunnan hallitus joka huolehii että asiat menisi oikeen mutta ko ne ei uskala. Vasemistoa aina mie olen pitäny luottoryhmänä mutta nekhän ei uskala mithän sanoa ko porvari mellastaa.


      • Inarinsirkus

        Voi herran pieksut noita meidän päättäjiä täälä Inarissa. Tämän päivän lehdessä kuorossa toistavat että "puoluetaustalla ei ole merkitystä". No ei tietenkään ole kun kaikki kolme ovat kokoomuslaisia. Jommassa kummassa Koreassa on tällainen toimintamalli ja nyt sitten täällä meillä. Viihdyttävää teatteria vakavalla asialla ja kansalaisten verorahoilla.Mutta maksun aika tulee.


      • Oksennuskurkussa

        Ei vaikuta politiikka ei. Ei enää tartte vaikuttaa kun kaikki on siltä osin kuin samasta puusta veistetty. Millähän ansioilla just nämä sitten valittiin jatkoon. Vaikea uskoa että näillä kolmella on tuollaisesta hakija määrästä kiistatta ja yksimielisesti muka laajin kokemus ja osaaminen.


      • mitävielä

        No sehän on helppokin selvittää..ja jos näin on niin siinä se soppa sitten onkin selvä


      • Akujärveläinen

        Tärkeintä näyttää taas olleen, että varmasti löytyy kokoomuslainen kunnanjohtajaksi. Ja tietysti joku kepun Kari Akujärvi, on taas Huotarin ja Väänäsen pikku apupoika.


    • uteliaunto

      Noniin,ketä sinne esitetään Johtajaksi

      • mietiskelijämyös

        Täyttä paskaa tikun nokassa!?


      • mietiskelijämyös

        tikku paskan nokassa, nokka paskan tikussa, .....


      • Politrukkiporvarit

        Kovastihan tuo kehui kalareissuillaan kiintyneen Lappiin ja Inariin. Onkohan se kuitenkin vähän eri asia asettua tänne asumaan pysyvästi. Eikös se aikaisempihin hehkuttanu lapinrakkautta ja oli vielä mökkikin Inarijärvelä. Lähti vuojen päästä luikkihman ja mökkiki on kuulemi myynissä. Ei varmahan ole tämäkää poikanen pitkään ja taas Huotari ja sen häntyrit pääsevät hakemhan kokoomuslaista. Mutta jos vaalissa vaihtuis valta.


      • mietiskelijämyös

        Kaikki kun haluaa luxusta ja sitä ei löydy pimeästä lapista. Merenranta mökki kiinnostaa ja muutenkin kaupat lähellä yms. Ylitalon Eero olisi ollut ihan hyvä kunnanjohtaja olisi tuonut sinne elämää ja erotiikkaa luotiin meidät opiskelemaan. Köyryselkäisiä rakkaudennälkäisiä olioita pyörii ympäriinsä ja juokaleita enimmäkseen kaljanhajuisia tupakoitsijoita. Merenrannalla on hyvä asua ja eteläsuomessa.....


      • Buhahaaa

        31 vuoden elämänkokemus ja vankkaa, monipuolista ja laaja-alaista kokemusta enemmän kuin muilla hakijoilla? :-) poikanen mikä poikanen


      • Valitusseis

        Käykää lukemassa kunnantalolla hakijoiden tiedot, tutustukaa taustoihin. Puoluekannasta riippumatta tuo ehotettu on pätevin. Yksi olisi ollut yli muden, mutta oli vetänyt paperinsa pois. Ja valtuusto tekee lopullisen päätöksen, vaikka mitä muuta väitätte.


      • Poroporvari

        Valtuustohan tekee niinkuin porvarit määrää. Inarissa on ollut jo vuosia vallassa semmonen mafia joka vähät välittää kuntalaisista. Hommataan herroja etelästä tänne romantisoimaan kauhian suurila palkoilla. Kyllä tämä on nähty ja taas olhan tänne haalamassa yhtä pikkuporvaria joka vujen nautiskellee ja sitte häippässee etelhän.


    • InttePengare

      Onpa Inarissa nokasta vejettävä vasemmisto, kun alistuu näin kokoomuksen komentoon. Ja Kari Akujärvi nyt on nokasta vejettävä ollu aina. Tosiaan Huotarin ja Väänäs-Veikon pikkuapuli.

    • petsenga

      Joo aku-karia taas höynäyttövät isot poijaat

      • Akukarionniikiltti

        Onko siinä mittää uutta että höynättävät kari-parkaa mutta kun koko kuntaa


    • Potsloikkarihuotari

      Nyt on kaikki hyvin. Kokoomus pitää valtaa.Mutta ei tää kaveri kauaa viihdy täällä. Vajaa vuosi ja taas etsitään uutta kokoomuslaista,ellemme me inarilaiset viisastu vaaleissa. Äänestetään valtuuston sellaisia, jotka pysyvät kannassaan eikä loikkaile puolueesta toiseen. Äänestäjien pettureita tuommoiset anut ja kumppanit.

      • Viihtyykö

        Kovin on köykästä. Vrt Lapin Kansan haastattelu. Hakumotiivina kunnanjohtajanvirkaan jos on hyvät harrastusmahdollisuudet. Eikö sen homman itessään pitäs kiinnostaa. Ja helekkari kaikki suomen kunnatko muka elinvoimakuntia. Inari kyllä mutta ei kaikki. Ja jos vaimo saa töitä niin viihdytään ehkä pitempäänki. Eipä kauaa viihy, kattokaapa vaan.


      • Vaappujatekee
        Viihtyykö kirjoitti:

        Kovin on köykästä. Vrt Lapin Kansan haastattelu. Hakumotiivina kunnanjohtajanvirkaan jos on hyvät harrastusmahdollisuudet. Eikö sen homman itessään pitäs kiinnostaa. Ja helekkari kaikki suomen kunnatko muka elinvoimakuntia. Inari kyllä mutta ei kaikki. Ja jos vaimo saa töitä niin viihdytään ehkä pitempäänki. Eipä kauaa viihy, kattokaapa vaan.

        Kyllä pistin saman merkille, että huvikseenko sitä vaan tänne tullaan. On ne jumalauta tyhmiä nuo päättäjät. Sehän tuli tämä etellinenkin tänne romantisoimaan ja niin lupasi pyhästi pysyvänsä täällä. Ja Huotarin sakki uskoi ja nyt sama homma. Kyllä se arki tullee vastaan täälläki. Se on pikkuisen eri asia käväistä viikon lohestamassa ja juopottelemassa kuin tulla tänne asumaan. Ja kovastihan tuo oli vielä ehollinen kun pitäisi muijallekin saada töitä.


      • epäilijä

        Samaa mieltä. Ja kovin arastihan tuota monipuolista työkokemustakin tuotiin esille lehti jutussa. Kiinnostaisi tietää että mitä on se monipuolisuus, kun ottaa iän huomioon niin epäilyksi jää...


      • Muunneltuatotuutta

        Sama huomio. Millainen mahtaa olla esimerkiksi elinkeinoelämän tuntemus? Onko sitä yrittäjäkokemusta ja konsernin johtokokemusta tällä poikasella? Ja eipä hyvin ala tämä homma kun jo ensimmäisessä haastattelussa valehtelee suut ja silmät täyteen. Lainaus: "En ehkä olisi muualle innostunutkaan hakemaan kunnanjohtajan tehtäviin". Internetistä kuitenkin selviää että valittu on hakenut taannoin ainakin niin kaupunginohtajaksi Kokemäelle kuin kunnanjohtajaksi Punkalaitumellekin. Että semmosta. Ei tarvitse uskotella kenenkään, että valittu nyt pitäisi kuntaamme nyt niin erityisenä kuin antaa ymmärtää.


      • Kunnanjohtajarehellineen

        Kyllä Huotari entisenä kapiaisena pistää joukot kuriin. Ihmenttelen kyllä sitä että Väänänen on lähteny samaan kelkkaan. Veikolla luulin ajattelevan kunnan etua ja äänestinkin häntä viimeksi. Mutta nyt olen pettynyt. Onko tosiaan tärkeämpää saada johtoon pesunkestävä kokoomuslainen kuin oman kunnan naispuolinen osaaja joka varmasti olisi ollut pysyvä ratkaisu ja olisi tiennyt mitä tarkoittaa olla inarilainen. Turistit ovat turisteja ja vakituinen asukas eri juttu. Kaverihan tosiaan valehteli törkesti lehtijutussa. Punkalaitumen paikallislehden mukaan haki sinne koska juuret ovat Pirkanmaalla ja haluaa tarjota lapsilleen samat arvot ja juuret kuin isällään. Niin ja puolisollakin juuret siellä Pirkanmaalla. Kuinka kauan tämä huotariavaskari akselin annetaan touhuta ja pilata kaikki se mitä on vuosikymmeniä rakennettu,


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6649
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4300
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2730
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2060
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1603
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1417
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1131
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1117
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1094
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1051
    Aihe