Avioliittoon kahden naisen kanssa?

Poromies1970

Mie oon 46 vuotias mies Lapista ja oon palavasti rakastunut kahteen naikkoseen. Tulleeko Suomessa rangaistuksia tai onko vastoin lakia mennä molempien kanssa naimisiin? Auttakaa minuu!!

23

1770

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Suosittelen sulle avoliittoa, se toimisi sinun tilanteessa parhaiten.

    • Whopreee

      Avoliittoo vaan. Avioliittoon et pääse.

    • Kimppapystyyn

      Kaksinnaimisen kieltää laki.

      • Mutta mikä on rangaistus? Onko tämä lakipykälä edelleen voimassa Venäjän vallan ajalta?

        "5 §

        Jos mies ja nainen, jotka kumpikin ovat naimisissa, menevät keskenänsä kaksinnaimiseen; rangaistakoon kumpikin kuritushuoneella korkeintaan kuudeksi vuodeksi. Jos asianhaarat ovat erittäin lieventävät; olkoon rangaistus vankeutta vähintään kuusi kuukautta."


      • vaikeesanoo
        TÄHTI92 kirjoitti:

        Mutta mikä on rangaistus? Onko tämä lakipykälä edelleen voimassa Venäjän vallan ajalta?

        "5 §

        Jos mies ja nainen, jotka kumpikin ovat naimisissa, menevät keskenänsä kaksinnaimiseen; rangaistakoon kumpikin kuritushuoneella korkeintaan kuudeksi vuodeksi. Jos asianhaarat ovat erittäin lieventävät; olkoon rangaistus vankeutta vähintään kuusi kuukautta."

        Ymmärtäsin ton 'olkoon rangaistus vankeutta vähintää kuusi kuukautta' perusteella et tulis vankeutta mut sitä en ymmärrä et miks tollasesta pitäs vankeutta antaa.


    • vihkastuop

      Ei kai sitä tarvii naimisiin mennä. Tee niinkuin mekin ollaan aviossa ja kaverilla on sit avoliitto, kylkiäisenä kaikki sujuu hyvin. On saanut avokiltaa luvan että voi hoitaa aviolliset velvoitteet myös kotona !!! Ja myös toisinpäin !

    • Kahden kanssa naimissa oleminen ei ole sallittu Suomessa, mutta jotkut somalit harrastavat tätä. Joillakin somalimiehillä on kuulema kaksikin somalivaimoa Suomessa. Islam hyväksyy moniavioisuuden.

      "Tilastojen mukaan musliminaiset ovat yliedustettuina yksinhuoltajaäitien ryhmässä. Esimerkiksi Suomessa asuvien Somaliassa syntyneiden naisten perheistä 44 prosenttia oli ilman miestä tai isää vuonna 2011.

      MTV3:n 45 minuuttia -ohjelma pohti, onko ilmiön taustalla mahdollisesti moniavioisuutta.

      Yhden virallisen vaimon lisäksi on aivan laillista solmia uskonnollinen liitto moskeijassa toisen kanssa. Molemmat ovat muslimeille yhtä päteviä."

      http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/useat-suomen-muslimiaidit-yksinhuoltajia-peitellaanko-moniavioisuutta/1901516

      Ryhdy muslimiksi ja solmi se avioliitto moskeijassa molempien kanssa. Heillä moniavioisuus on sallittua. Tee näistä tuoreista musliminaisista vielä yksinhuoltajaäitejä, joiden lasten isyyden tunnustat? Elä avoliitossa kahden kanssa muslimina. Ramada aikaan syö vain pimeän tullen. Jos Ramada sattuu kesään niin ole syömättä Lapissa ehkä muuta päivä. Tuskin nyt ihan Utsjoelta olet, miksi pieni paasto vaimojen kanssa ei silloin ole täysin mahdoton. Talvi ramadaa ei sitten tarvitse ilmeisesti ollenkaan noudattaa, jos paastokausi sattuu joulukuulle. Silloin saat syödä aina, kun on pimeää! Ryhdy siis muslimiksi Lapissa! :)

      • Pystytkö poroisäntä elättämään kaksi vaimoa ja suostuvatko he järjestelyihin? Ehkä on parempi olla se ainoa vaimo ja valita elämänkumppaniksi vain yksi. Islam ei hyväksy oikein koraanin sanojen takia rakastajaa, miksi rikkaille miehille on järkevämpi ottaa useita vaimoja. Monia selityksiä tietysti moniavioisuudelle on. Miksi sinun pitäisi mennä kahden kanssa naimisiin? Ehkä ei kannata muslimiksi kääntyä kahden naisen takia. :)

        http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/useat-suomen-muslimiaidit-yksinhuoltajia-peitellaanko-moniavioisuutta/1901516

        "Moniavioisuutta ei ole Suomessa tutkittu ja tutkiminen on hankalaa, koska silloin liikutaan ihmisten yksityiselämän alueella. Mutta sekä islamin tutkija että islamilaisen neuvoston puheenjohtaja toteavat, että moniavioisuutta esiintyy jonkin verran.

        Suomen islamilaisen neuvoston puheenjohtaja Annas Hajjar sanoo, että muslimien keskuudessa päälähtökohta on yksiavioisuus. Koraani rajaa vaimojen määrän neljään.

        – Jos ei kykene huolehtimaan useista vaimoista, silloin saa avioitua vain yhden kanssa. Ehtona on, että on oltava oikeudenmukainen heidän kohtelussaan. Mutta koska todennäköistä on, että ette olisi oikeudenmukainen, tyytykää yhteen, Hajjar selittää."


    • https://fi.wikipedia.org/wiki/Kaksinnaiminen

      Tuon kielettyä, mutta entä jos ne naiset menevät keskenään naimisiin ja sinä olet kolmantena pyöränä avoliitossa heidän molempien kanssa. Se teknisesti saattaa olla mahdollista. Naiset asuvat vaikka vuokralla Sinun luonasi tai toisinpäin. Tämä on suomalaisen käytännön mukaan laillinen "avioliitto" teidän välillänne. Muuten en keksi miten avioliitossa kaksi naista ja yksi mies voi asua samassa taloudessa. Ne naiset menevät naimisiin ja sinä kuvittelet olevasi myös. Enkö olekin viisas? ;)

    • Ihmistäeivoiomistaa

      Se onkiii ihan s-tanan surullista että useampi avio ei ole luvallista. Sillä lailla ehkä loppuisi se iänikuinen valitusvirren veisuu pettämisestä.

    • Auttaako

      Kuulehan poromies. Et voi mennä vihille, kahden naisen kanssa Suomessa.
      Mutta ratkaisu tulee tässä: Ota kummatkin naiset, Taloosi.
      Ja elä heidän kanssaan avoliitossa. Jos rakkautta riittää kummallekkin yltä kyllin, niin luulis tuta sopua löytyvän myös.

    • Jospa menet naimisiin ja kaverisi vihkii. Silloin suhde ei ole virallinen eikä häkki heilu. Entäs salasuhde?
      Itsellä on kaksi salasuhdetta ei henkilöt tiedä toisistaan mitään.
      Tosin olen alkanut ihmetellä kuinka aikataulut sujuu niin hyvin. Onnistuin salakuuntelemaan kun rakas sopi puhelimessa paketin lähdöstä viikonlopuksi. Sitten huomasinkin olevani matkalla perjantai aamuna. Tuli äkillinen matka hänelle. Ennen kuin pääsin edes perille se toinen jo laitteli viestiä mitä teen viikonloppuna.
      Pitäisikö huolestua?

      • Onnistuukotä

        Minä haluan kaksi miestä.


      • Onnistuukotä kirjoitti:

        Minä haluan kaksi miestä.

        Sulla on koko vuosi edessä toteuttaa halusi.


      • Heheheeeee
        Onnistuukotä kirjoitti:

        Minä haluan kaksi miestä.

        Niin minäkin , toisen joka on peto sängyssä ja toisen jolla on rahaa ja on aasi ,niin maksaa kaiken mitä haluan.


      • Kuulostaa hyvältä.
        Ei aasikaan mikään tyhmä ole. Siitä on hyvä että sulla on jotain kivaa tekemistä sillä aikaa kun se tekee rahaa.


    • ParasEhdotus

      Perusta kommuuni niiden naistesi kanssa.

      • gamla_hippy

        Miten kommuuni perustetaan? Haluisin ite sinne taiteellisia naisia ainakin pari zipaletta. Varsinaista haaremia en kuiteskaan haluis. Välillä vois olla seksitöntä aikaaki, semmosta mietiskelyy, kudontaa, viljelyy ja kokkausjuttuja ;)


    • Taikauskonnoton

      Varma en ole, mutta luulisin ettei avioliitto ole millään tavalla lainvoimainen, jos jompi kumpi on jo ennestään naimisissa. Lainvoimaisen avioliiton pystyy siis sopimaan ainoastaan sellaiset kaksi henkilöä, jotka kumpikaan eivät ole naimisissa.

    • hahhhaaaa

      Toinen voi olla jalkavaimo.

    • maistelijat

      Toinen voi olla jalkavaimo. Meidän kylällä se toimii hyvin, kun näkee millon sammuu makkarista valot, ja kulkuvalot palaa niin silloin vaihdetaan taas "paikaa" ja kaikki ovat onnellisia samana iltana. Hyvää joulua pukki

      • tiedetään

        Sonkajärvi?


      • pöllöt

        Ja poro pihamaalla.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      17
      1455
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1202
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1082
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1013
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe