vantaan Auto-bil

del12

Vantaan Auto-bil liikeestä ei otettu yhtettä , vaikka kirjallisesti luvataan yhteyden otto yhden arkipäivän aikana.
mainoksessa luvataan ( Me tarjoamme sinulle parasta, henkilökohtaista palvelua sekä laajan valikoiman monenlaisia vaihtoautoja eri elämäntilanteisiin aina edullisella hinnalla) ei tässä tapuksessa pidä paikkaansa.

25

2405

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vekavolley

      Kauppa käy ilman köyhiä.

    • Vaihto1

      Ja minä tänään tein kauppaa puhelimessa, vaihtoa,kaikki oli sovittu hinta ja luovutus päivä, No tulee soitto ettei kauppoja tehdäkkään, kuulemma näihin matkailu autoksi rekisteröityihin tulee autovero joskus,eli minulla 2 4 paikkainen, ja höpönlöpö, taitaa siellä myyjät olla vain silmänlumeeksi.Johtaja kielsi kaupan.

    • Yoripetteri

      No vähän oli sellanen ja tällänen paikka juu tuo vantaan autobil! Tuskinpa tulee enää mentyä kyseiseen paikkaan! Luvataan ja luvataan ja sitten perutaan!

      • Yoripetteri

        Kyseinen paikka näyttää ottavan myös palautteen avosylein vastaan :D


    • 301247

      OK. Täysin huijausvirma miten pysyy pystyssä. Varasin auton lupasin tulla, viikonloppuna hakemaan sen soitin varmuuden vuoksi kyseiselle kauppiaalle sain tietää että auto oli jo myyty. Onneksi varmistin asian etten lähtenyt sitä hakemaan noin kahden sadan kilometrin päästä. Tämän jälkeen Auto-bil on minulle täysin hepreaa. Et näin kuin laulussa lauletaan että näin miestä petkutan!!!!

    • pete1070

      Todella huonoa palvelua. Ajoimme 250km ja myyjä ei vaivautunut tulla edes esittelemään autoa kuin pyytämällä. Kaupat jäi tekemättä ja kaveri osti auton Kamuxilta.

    • UrhoListi

      Hyvä tietää. Olen vaihtamassa autoani, joten kierrän kaikki po.firman myyntipaikat todella
      kaukaa.

    • Törkeää

      Älkää hyvät ihmiset ostako tältä firmalta. Huijataan urakalla.

      • Anonyymi

        Kannattaa ostaa vain takuun alainen auto tuolta. Virhevastuutta liikkeessä ei ole. Erän edustaja liikkeesta sanoi, että jos ostaisin 100-150tkm ajetun auton, he osallistuisivat kustannuksiin 10%.

        Itse 2kk sisään kaupasta huomasin vaihdelaatikon ääntävän. Minut ohjeistettiin viemään auto kustannusarvioon korjaukselle. Kun vika selvisi, liikeeseen ei saanut puhelimitse tai spostilla mitään yhteyttä. Vasta reklamaatio 4vko kuluttua soittopyynnöistä herätti sen verran, että pestiin totaalisesti kädet. En suosittele liikettä. Jobbaritouhua!


    • Jari19

      Ostin auton kyseisestä firmasta ja kaikki meni todella hyvin ! Erittäin ammattitaitoista palvelua ja auto toiminut moitteettomasti, suosittelen!!

      • Anonyymi

        Jos vaan ei ole mitään mistä liike joutuisi korvaamaan, niin silloin varmasti mukavia myyjiä :)


    • Vwtrans

      Anavatko minäänlaista takuuta ja miten tomii?
      Oikeat liikkeet antaa väh. puolenvuoden takuun.

      • Mbe200

        Antavat samanlaisen kuin muut liikkeet, auto-bil on länsiauton omistama liike, joten myös oikea liike. Itse olen ostanut kys. firmasta auton ja hyvin toiminut homma !


      • Ensio2

        Ei todellakaan pidä paikkaansa.täys kusetus mesta.kaupan jälkeen myyjä ei ota yhteyttä vaikka näin oli sovittu.auto oli täynnä vikoja ja puutteita.näistä oli sovittu,että myyjä olisi yhteydessä,mutta yllätys mitään ei kuulunut.sitten kun otettiin yhteyttä,alkoi kiertely ja kaartelu kusettaja esimiestä myöten.
        Kyllä suosittelen kiertämään kyseisen liikkeen todella kaukaa..autotkin ovat todella likaisia ja niitä ei käydä ollenkaan läpi liikkeessä.pikapesu ja riviin myyntiin.


    • Rahojaanodottava

      Eihän ne maksa korjaamoille korjauslaskujaankaan niin miten ne voisivat hoitaa autoissa ilmenevät viat ?

    • Exautobil

      Turun auto-bil mainostaa että kaikki autot tarkastettuja? Eivät ole!!! Huijari se myyntipäällikkö siellä. Myy ylihintaisia ooppeleita. Kaverini oli siellä töissä eikä niillä kestänyt moraali siihen että piti kusettaa asiakkaita. Sinne haetaan kokoajan työntekijöitä koska on niin mätä firma ettei siellä ketään viihdy. Laskut pystyssä kaikille turun-alueen fixeille.. Jos autossa palaa jokin vikavalo niin se testerillä vain nollataan ja myydään asiakkaalle😂 mainostetaan nolla korkoa mutta todellisuudessa 10%#työkokemus#autobil#äläosta

      • Keesera79

        En ole kyseisestä lafkasta autoa ostanut mutta ostin auton kamuxilta muutama kuukausi sitten ja siellä vikavalo oli nollattu, taitaa olla alalla tavanomaista toimintaa tuo....


      • Lexus

        Itsekään en toista kertaa sekaannu tähän puljuun. Ajoin perheen kanssa yli 200km koeajamaan autoa ostohousut jalassa ja taskussa iso tukku rahaa. Auto oli valmiina koeajoa varten... toiset renkaat takapenkillä. Auto haisi aivan *"#%#€ pahasti röökille, että löin hanskat tiskiin välittömästi. Autoilmoituksessa tosin ei tietenkään ollut mitään mainintaa tästä. Myyjä vain tokaisi "No yritettiin me sitä otsonoinnilla poistaa. Voi harmi että tulitte niin kaukaa, ei me täällä yritetä mitään salata tai peitellä." No ei muuta kun kaksi lasta takaisin turvaistuimiin ja yli 200 kilsaa takas himaan. Vähän nakersi....


      • Anonyymi
        Keesera79 kirjoitti:

        En ole kyseisestä lafkasta autoa ostanut mutta ostin auton kamuxilta muutama kuukausi sitten ja siellä vikavalo oli nollattu, taitaa olla alalla tavanomaista toimintaa tuo....

        Autobil fiksauttaa autojaan pikku firmoilla ja jättävät laskunsa maksamatta.näinhän sitä katetta syntyy.enää ei yksikään fiksaaja tee tuolle kusetusputiikille mitään töitä.kouluesimerkki siitä miten asiakkaita nussitaan silmään.en asioi tuossa pajassa enää ikinä ja pidän huolen siitä ettei asioi yksikään tuttavani.


    • juuu

      Ostin kyseisestä firmaasta auton.
      Oston jälkeen ilmeni isoja vikoja ja myyjä lupasi selvittää mihin viedään laitettavaksi,mutta mitään ei kuulunut.
      En osta tästä firmasta enää mitään ja pidän huolen ettei osta kukaan tuttukaan.

    • Vierailija876

      Itse asioin Tampereen liikkeessä ja palvelu oli muuten hyvää, mutta auton vikoja kyllä salaillaan ja peitellään eikä puhelimeen yms enää vastata kaupan jälkeen. Itse menin ilmoittamatta paikanpäälle kyselemään ja sain lopulta asian ratkaistua edes jollain tavalla. Ostamaani autoa myös kehuttiin kovin siistiksi, mutta pölykerroksen ja tahrojen lisäksi penkkien alta löytyi tyhjiä einesruokapaketteja, kun itse aloin autoa siivota. Autoon olen kyllä nyt tyytyväinen, mutta liikkeeseen en, enkä toiste heiltä autoa ostaisi.

    • cmd87

      Turun Auto-Bilissä homma ainakin tässä taannoin syksyllä pelitti. Oston jälkeen selvinnyt vika korjautettiin (kalliilla) liikkeen piikkiin ja yhteydenpito mun suuntaani pelasi.

      • Anonyymi

        Turun Auto-Bilissä tein kaupat, homma toimi esimerkillisesti! Vaihdossa antamastani hyvitettiin niinkuin pitikin ja uusi käytetty oli tiptop kunnossa ja on edelleen vaikka on vuosimallia 2005. Eiköhän näihin kokemuksiin vaikuta paljon sekin millä asenteella itse menee liikkeeseen ja miten käyttäytyy!


    • Anonyymi

      En toista kertaa asioi Turun Auto-Biilissä...

      • Anonyymi

        Ainakin jyväskylän autobiili on uunoja ja persenaamoja täynnä.joku ihmeen popula norkoilee liikkeessä,lähinnä hämärämiesten näköistä porukkaa.minkäänlaista kiinnostusta asiakaspalveluun tuolla ei ole kenelläkään,miten lie saavat aikansa kulumaan.


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      378
      3744
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      209
      1843
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      67
      1394
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      152
      1275
    5. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      165
      933
    6. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      883
    7. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      57
      880
    8. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      117
      860
    9. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      50
      844
    10. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      839
    Aihe