Virastotalon lämpömittarit

Paakkola

Kemin ns. virastotalossa on kuulemma uusia lämpömittareita. Mikäli näin on mittareista on löydyttävä kuitit sekä selvitys siitä miten niiden hankinnassa on noudatettu hankintalainsäädäntöä. Poliisiasia jos asiakirjoja ei löydy.

17

86

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • liikaa-vaadittu

      "...mittareista on löydyttävä kuitit sekä selvitys..."
      Mitä ihmeen mittareita tuollaiset? Korkeintaan olen nähnyt mittareissa made in C- ja sentapaista.

      • neljätoista

        Olisi hyvä, jos mittareista löytyisi myös jokin asteikko, josta näkyy se lämpötila.


      • Paikallinen

        Löytyikö kuitit, Vai tuliko poliisiasia?


      • Elli_X
        Paikallinen kirjoitti:

        Löytyikö kuitit, Vai tuliko poliisiasia?

        Ei korppi korpin silmää noki.


    • Jfdkjsjshs

      Lueppa edes ensin se hankintalaki niin tiedät mitä siellä lukee. Ennen sitä ei kannata alkaa kirjottelemaan.

      • Conveyors

        En osaa kirjoa mutta kaikki hankintapäätökset on perusteltava.


      • sdfgsdfg
        Conveyors kirjoitti:

        En osaa kirjoa mutta kaikki hankintapäätökset on perusteltava.

        Päätökset perustellaan johtosäännön mukaan. Sinua ei vissiin mainita siinä johtosäännössä joten sulle ei tarvi perustella mitn.


      • Muranen

        Mikä "vissiin"? Pettääkö muisti?


    • Puhallettu_Tikka

      Kemin poliisiaseman putkassa numero 3 on halkeama ovelta katsoen vasemmassa takanurkassa. Korjataanko? Kilpailutetaanko? Kuka muuraa?

      Menettelytavoista tulee mieleen Kemin poliisiasemalla kadonnut tutkintapyyntö 2000-luvun puolivälin paikkeilta. Katoamisen selitti se että tutkintapyynnössä mainitun konepajayrittäjän J. ja poliisin työntekijän M. välillä oli sukulaisuussuhde. Toisen tutkintapyynnön jälkeen tutkintapyynnössä mainittu asia kuitattiin hutaisemalla läpi muodollinen tutkinta.

      Tutkintapyyntö koskien Lännen Median ja erityisesti Pohjolan Sanomien luvattomasti kotimikrosta haltuun ottamaa väitöskirja-aineistoa ja luvattomasti keräämää paikkatietodataa johti tutkintapyynnön hakijan vapauden riistämiseen, mukaan lukien kävelyttäminen marraskuussa avojaloin alusvaatteissa poliisiaseman märällä sepelillä ja tämän jälkeen pitäminen mainituissa vaatteissa kylmässä putkassa noin kymmenen tunnin ajan.

      Poliisi K. on kertonut toistuvasti että Lännen Median ja Pohjolan Sanomien toimintaa koskeva tutkintapyyntö otetaan käsittelyyn vasta kun tutkintapyynnön esittäjä on toimittanut kotimikronsa Kemin poliisille. Kyseessä on tietokone jossa on sekä ko. Lännen Median luvattomasti hankkimaa tietoa että em. kaksi tutkintapyyntöä joista vasta toinen johti muodolliseen tutkintaan. Tutkittavaksi otettu vuosia jatkunut matkapuhelimella tapahtuva häirintä lakkasi kun ilmoitus asiasta poliisille oli tehty.

      Poliisi K. ei ole ollut kiinnostunut esimerkiksi siitä että em. väitöskirjan laatimiseen liittyen kansantaloustieteen tohtori K. on esittänyt tutkintapyyntöä esittäneelle avoimen uhkauksen, jolloin läsnä on ollut myös henkilökuntaan kuuluva saman oppiaineen maisteri R. Kansantaloustieteen tohtori K. mukaan väitöskirjan tekeminen aiheesta tulee johtamaan ekonomistien kostoon. Maisteri R. tiedusteli kansantaloustieteen tohtori K. esittämän uhkauksen perusteluja ja sai tältä vastauksen jonka mukaan kyseinen väitöskirja olisi vahingollinen EKPJ Suomen Pankin ennustemalleille.

      Poliisia ei ole kiinnostanut tutkintapyyntöön liittyen esimerkiksi se että häirintää tapahtui mm. vuonna 2007 julkishallinnon tietoverkossa ja -koneella jonne hakijalla oli sisäministeriön toimittama ns. vahvan tunnistautumisen sirukortti. Myös tuolloin häirintä oli reaaliaikaista ja perustui mm. tietoihin hakijan sijainnista ruokatuntien aikana. Häirintä oli tuolloin ja on myös nyt yhteydessä Kemissä sijaitsevien lehtien toimituksiin ja tähän liittyy myös toimittajakuntaan sukulaisuussuhteessa oleva lääkäri V.

      Kun tutkintapyynnön esittäjän käytössä ollut auto meni marraskussa epäkuntoon edeltävänä päivänä ennen poliisiasemalle klo 14:00 sovittua aikaa, tutkintapyynnön esittäjä käveli poliisiasemalle ollen Valtakadun ja Kauppakadun kulmassa vanhan Tapiolan konttorin kohdalla noin klo 13:30. Tällöin tutkintapyynnön esittäjää tervehti tuossa kohdassa näyttävästi kyseinen poliisi K. joka oli liikkeellä naishenkilön kanssa.

      Tutkintapyynnön esittäjä oli kertonut kotona aikeistaan käydä ennen poliisiasemalle menoa kyseisessä kulmauksessa sijaitsevassa liikkeessä em. väitöskirjaa koskevaan aineistoon liittyen. Poliisiaseman kansliassa ennen sovittua aikaa klo 14:00 kerrottiin että poliisi K. on Kemin oikeustalolla vaikka oikeustalo on poliisiasemaa vastapäätä Valtakadun yläpäässä.

      Mieleen muistuu myös eräs Kemin poliisin edustaja 1990- ja 2000-luvun vaihteesta. Poliisi kulki siviilissä maihinnousukengissä ja vihreässä pilottitakissa jonka rinnuksessa vasemmalla puolella oli kookas rintamerkki. Merkki oli Kolmannen Valtakunnan kotka jaloissaan Hakenkreutz eli ns. hakaristi. Kemin poliisilla on nyt yhteys S.O.O. -järjestöön.

    • uuskemiläinen

      mikä on Kemin ns. virastotalo?

      • ihanaa-elämää

        Kyseessä on Täikön lastenpuistossa oleva Täikkötalo. Mittarit saatiin hyväntekeväisyyslahjoituksena kun epäiltiin lapsosilla olevan kylmä siellä nököttää.


      • leikisti-

        Virastotaloa en tiedä, mutta Täikön lastenleikkipuistossa ei ole taloa, ei edes lumilinnaa vaikka tällä palstalla niin väitetään.


      • kolmetoi

        --kuulemma uusia lämpömittareita--
        Miksi levitää kuulopuheita ottamatta selvää todesta?


      • huvinsakullakin

        Mitä muuta työkseen trollaavalta voi odottaa.


      • kylläkään
        leikisti- kirjoitti:

        Virastotaloa en tiedä, mutta Täikön lastenleikkipuistossa ei ole taloa, ei edes lumilinnaa vaikka tällä palstalla niin väitetään.

        Täikössä ei ole leikkipuistoa.


    • Immo_ja_poliisin_poika

      Kemin poliisiasema pitää siivota. Olisi pitänyt siivota kunnolla jo vuosikymmeniä sitten.

    • Ympäristöystävällinen203

      Lähdetäänkö heittämään tikkaa vai onko esteenä taas "We got to move these color TVs"? Tikkoja ei ole mutta heitellään kivillä ja kuvataan nauhalle sekä lasketaan pisteet siitä. Reilu linja kaikille. Kiviä voi olla viisi tai kuusi viiden tikan sijaan. Pisteitä voi näin saada 50-60 tai 60-70 väliltä.

      Mikäli virtaa riittää niin pelin jälkeen myös mengelen plasma TVn voi kivittää. Tarjolla on asioita joilla ostaa sahan ja asioita jotka laittaa sut menemään hmmm. Palkintona voi olla myös Volvo 245. Salakuljettajan siniset olisivat hieno palkinto mutta se laittaa sut hikoilemaan. Luvassa on lisää peliteoriaa.

      Miksi Pohjolan Sanomien eteen uponnutta Peugeot 203 -autoa koskeva viesti poistettiin? Pohjolan Sanomilla on varmasti hyvä tallenne autosta. Sen verran on pimeää porukkaa Lännen Mediassa ja aitiopaikalla sen paikallisosastossa. Tuo Renny Harlinin elokuva on nähty jo niin moneen kertaan.

      Poistetussa viestissä oli myös ehdotus ostaa porukalle tämä kapine koska lankamalli on luotettavampi:

      http://yle.fi/uutiset/3-9467716

      Lisäksi viestissä ehdotettiin sijoittamaan kontilliseen lasisilmiä koska lasi on byvä eriste ja mainittiin että rasioiden sijoittamisessa lankalinjoihin vaikeassa maastossa maino apu on Steyer-Daimler-Puchin valmistama maastoauto. Kaikki värit kelpaavat kunhan se on musta,

      Poistetussa viestissä siteerattiin myös Tonava kaunoista ja Hail to the Chiefiä myös alkuperäisenä versiona sekä miksattiin niitä Hotel Californiaan. Suomessa ei ole sananvapautta ja toimittajat saavat tehdä mitä vaan. Vaihteisto mahdoton Steyer-Dailmer-Puchiissa mutta onneksi toimittajien klaanista löytyy apu.

      Mitä tehdään näille kahdelle kullanväriselle Toyota Hiluxin pyöränaukon kaarelle? Kompensoidaanko niillä kadonnutta kultaista esinettä jossa on pallo päässä? Tuollaiset kaaret voi virittää vaikka sen ympärille johon edellä manitun esineen työntää. Teräksinen danieli halkaisee tarvittaessa molemmat perseet. Kysytään asiaa oikeuskanslerin virastosta.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3090
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2101
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2044
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1875
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      71
      1583
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1336
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1242
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1231
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      34
      1201
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe