Rintaliivifetissi

Kaarlo52

Nuoresta alkaen olen ollut kiinnostunut tyttöjen/naisten rintaliiveistä. Kouluaikoina riitti kun sai avata tytön puseron ja katsella ja pidellä rintaliivejä. Myöhemmin sitten oli nautinto kyrvällä kosketella tytön rintaliivejä ja saada tyttö runkkaamaan spermat liiveilleen. Aikuisiällä kun nainen empi kovasti varsinaista seksiä niin hyvä vaihtoehto oli nussia rintojen väliin ja jos mahdollista niin purkautua rintaliivien sisään. Töissä joskus parhaita tilanteita oli kun puseron nappien välistä tai mekon kaula-aukosta pääsi työntelemään rintaliivien kuppiin. Edelleenkin ostelen naisystävilleni seksikkäitä rintaliivejä - en niitä tylsiä umpinaisia, joitten läpi ei löydä edes nännejä.

24

1612

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Terve, vaimoni on brunette, pieni kokoinen ja omaa luomut d75 rinnat. Olisit varmaan mielissäsi hän kokoelmasta, mitä mieltä olet muuten uikkareista?

    • kullimunni

      Uimapuvut ovat hyväntuntuisia päällä.

    • Anopin_rintaliivit

      No mun anopilla on isot luomu rinnat. Varmaan tykkäisit hänen liiveistä, ne ovat mallista riippuen kokoa E85, E90 tai D90... Olen kuvannut kaikki ja haistellut ja maistellut...

    • MikaelD

      Tykkään aina kulkiessani katsella miten hyvin naisten rintaliivit piirtyvät paidan läpi ja erottuvatko niitten yksityiskohdat. Parasta on jos olkainten lisäksi vilahtaa kaula-aukosta kuppien reunaa.

      • Sukk

        Sama täällä. Värilliset vaalean paidan alla on hienot. Aika usein paitapuseron nappien välistä saattaa myös nähdä...


    • Tissipari

      Mua kiihottaa kun vaimo pukee avarakauluksisen puseron ja upeet D-80 liiveissä olevien tissien vako näkyy rohkeasti ja liivien kuppien reunat myös. Kävellessä tissit pomppivat ja moni mies katsoo niitä himoiten.

    • Määnbuubsit

      Nyt on tissiviikko, omat nettiin
      http://www.iltalehti.fi/pinnalla/201611232200031158_iq.shtml

    • jukka27

      Katsoin juuri tosi upean laurateen-videon, jossa tytöllä on mustat neljänneskuppirintsikat ja sukkanauhaliivit. Jätkät puristelee sen tissejä ja vetelee nänneistä ja panee ja roiskivat suuhun. Kyllä rupes seisomaan!!! Mietin että käyn seksiliikkeestä ostamassa tyttöystävälle samanlaisen asun vaikka joululahjaksi... Jos vaikka uudenvuoden bileitten jatkoille kutsuis pari-kolme vanhaa seksinnälkäistä kaverinia mukaan ja järjestettäis vastaava live-show meillä. Kaikki tietysti sopivasti mäiskeessä. Tiedän että ne on kyllä panneet jo aikaisemminkin häntä muutaman kerran. Bilemekon se varmaan riisuu vähä kehumalla ja yllyttämällä niin että jäljellä vaan olis tää upee alusasusetti ja tietenkin olis valot päällä! Kyllä siinä meillä kaikilla kalu seisois! Saisivat kaveritkin siinä meidän sängyllä jyystää pillua niin että tissit soutais eestaas!

    • Tissipari

      Taisin löytää saman pätkän... Oli upea! Sai tytön tosi kauniit rinnatkin kyytiä!!! Sääli etteivät roiskineet enemmän tisseille ja rintsikoille!

    • Kaisa30

      Työpaikan ukkomiehet ovat varsinaisia tissifaneja. Kaikilla on tyttökalentereita jne. Pelkäävät seuraamuksia oikeasta seksistä, mutta ovat kyllä innokkaita pitelemään ohikulkiessaan meidän rintoja ja koska tahansa purkamaan lastinsa niitten väliin. Toisinaan on kiva vähän leikitellä ja pukeutua yliavaraan puseroon tai mekkoon niin että tissivako erottuu ja kumartuessa rintsikat näkyy. Kiva kuunnella sitten eriasteisia ehdotuksia ja joskus tosiaan suostuakin...

    • Samulivaan

      Vaimo yllätti omissa "linnan bileissämme" - neljä tuttua pariskuntaa yhden tuttavan luona. Oli ostanut valkoiset pitsireunaiset neljänneskuppirintsikat, jotka erottuivat hyvin valkoisen silkkipuseron läpi. Joutui porukan vaatimuksesta loppuillasta tanssimaan ilman puseroa. Hitto kuinka herkullista katsottavaa! Pakko oli kalu kovana vaan katsella kuinka paljaita nännejä pideltiin varsin reippaasti. Onneksi kotona sitten...

    • kullimunni

      Rintaliivit tuntuu hyvältä päällä.Kaarituellinen malli on paras.

    • Paavoeinari

      Hyvän nussimisen kruunaa kun saa roiskia spermat oikein hienoille rintaliiveille!!!

    • saisimpa myös spermaa tissiliiveilleni,en panisi pahakseni jos joku pitempi ryöpsäys lentäisi kasvoillenikin

      • Kaarlo52

        Kyllähän tuollainen hoituu!!! Mennään vaikka elokuviin takariville. Laitat jonkin avonaisen mekon tai napitettavan paidan ja alle hyvännäköiset pitsiset juhlaliivit, Sitten pitäisin sinua hyvänä niin että laukeat ja vastaavasti runkkaisit minut rinnoillesi. Poikettaisiin sen jälkeen muutamalle yömyssylle johonkin baariin...


    • Kaisa30

      Vähän ihmettelen miksi niin monet naiset kauhistelevat vaatteittensa tahrimista spermalla. Miehethän tosiaan kiihottuvat kun näkevät omat roiskeensa naisen vaatteilla - varsinkin juhlavaatteilla. Useammankin kerran olen diskon tai muun sellaisen jälkeen suostunut satunnaisen kumppanin kanssa nimenomaan vain käsiseksiin ja runkannut lopuksi spermat hameelleni tai kaula-aukkooni ja nauttinut miehen hurjasta kiimasta. Kotona vaatteet heti kylmään veteen likoamaan - puhdistuvat helposti.

      • Joakim20

        Ai kun olis kiva tavata!!! Sulla olis vaik ohut joku silkkipaita mistä rintsikat kuultais läpi ja musta kapee hame ja runkkaisit mun spermat niille!!! Tää olis mulle vaik 20-vuotispäivälahja!!! Se spermanen paita liimautuis sun rintsikoihin tai jos ei ois rintsikoita niin tisseihin niin et nännit erottuis!!! Ja roiskeet valuis hametta pitkin!!! Alkaa kulli seistä!!!


      • Kaisa30

        Tosi hienoa kuulla! Juuri tuosta syystä on itseäkin kiihottavaa antaa miehen nautiskella. Joskus katselen vaatekaappini kaikkein uusimpia ja parhaita juhlavaatteita ja mietin olisiko jo niitten vuoro...


    • kiihottaa

      Kyllä on nättiä kun naisella on täydet maitotissit, ja tukevat imetysliivit päällä.

      Voi kun saisi nostaa tuollaiselta puseron ylös, avata kupin luukun josta työntyisi pitkä nänni esiin imettäväksi. Hartaudella imisin lämmintä tissiä ja vielä toistakin.
      Muuta en pyytäisi.

    • kukkenhaim

      Parhaat liivit on seitinohuet, läpinäkyvät ja hieman kiiltävät ja liukkaat. amerikkalaisittain sanotaan sheerbra:ksi.
      Vaimolla ihanat C-kupin kiinteät lollot ja kiihottavat nännit, jotka pullottaa seksikkäästi rintsikoiden ja paidan läpi.
      Kerran siivotessaan härnäsi mua ja imi imurin letkulla ihanasti nännit koviksi.
      Oli ihan järjettömän seksikäs näky!

      • Olismukavasovittaa

        Pelkkä ajatuskin saa kovaksi ;-)


      • Vappumies

        Tulee viime vappu mieleen! Iskin itseäni ainakin 10 vuotta vanhemman tyylikkään ex-rouvan - tai hän kai iski minut paikallisessa bilepaikassa. Olin liikkeellä autolla ja tarkoitus oli viipyä vain yhden oluen ajan. Rouva oli kuitenkin niin kiinnostavaa seuraa että meni yli puolen yön. Tietenkin tarjouduin heittämään hänet kotiin laitakaupungille. Päädyimme kuitenkin peräpenkille naimaan. Kun en ollut varautunut edes kondomilla niin sain luvan jatkaa avonaisen mekon kaula-aukossa rintojen välissä. Hitto miten upeat rintaliivit - vähän tuollaiset kuvaamasi - varsinkin kaikkialta spermaisina! Aivan tyynesti rouva kohensi leninkinsä ja sulki bleiserinsä ja lentosuukkoja heittäen sulki auton oven ja poistui kotipihaansa kohti.


      • Kaarlo52

        Löytyi baaritiskin äärestä kypsempi rouva joka ymmärsi tarpeeni! Hänen luonaan vain sukkahousut ja pikkarit pois ja normaali kondomipano ja lopuksi lupa ilman kondomia silkkipuseron nappien välistä rintojen väliin viimeistely! Ehkä eivät ihan Stockan parasta laatua ne rintsikat, mutta hyvältä näyttivät "käytettyinä".


    • Anonyymi

      Kyllä imetysliivit on kiihottavat kun ottaa ne läpät auki kun sieltä tulee esiin kova nänni

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      71
      3249
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      552
      3063
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      38
      2426
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      2012
    5. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      310
      1832
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1825
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1652
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      109
      1332
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1228
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      23
      1215
    Aihe