Mikä väri Gulia Super bensa AT8.lle?

Kohtatilaan2017

Tuskailen värin kanssa, melko tummia nuo vaihtoehdot, Alfa punainen kiinnostaisi kyllä, onko liian provosoiva? Saisi jarrusatulat myös punaisena!

24

1323

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kateellisia.ovat

      Onnittelut hienosta valinnasta! Alfassa väri kuin väri on provosoiva, jos naapurissasi ja tuttavapiirissäsi on tojoteroja sun muita "järkiautoilijoita". Itse ottaisin punaisena tai sinisenä.

    • Pikupili

      Tämä avaus on niin absurdi. Alfan ostamispäätös tehdään isoila kiveksillä. Kun sen kynnyksen yli mennään niin värivalinnoista ei todellakaan kysytä suolipalstan apua.
      Niin nolo.

    • Näinsemeneeaa

      Alfan ostamiseen tarvitaan järjenköyhyyttä. Tänään TM:ssä kerrottiin tuon häviövän 3-sarjan bemarille kulutuksessakin reippaasti. Ja kun alfaa tai fiattia menet sitten tarjoomaan vaihdossa niin tiedät mikä fiilis siitä hommasta jää...joten pysy erossa hyvä moes niistä italian kipoista. Alfa on fiatin sporttimerkki eikä se vaihdokkina kelpaa suomessa. 20 tonnia saat vaihdossa ruosta 30 tonnia ajettuna.

      • sääliksi.käy

        Toisin kuin sinä, Giulian ostajat eivät ole niin köyhiä, että vaihtohyvityksellä olisi merkistystä.


    • Giuliettakuski

      Niin, jos laskee että Alfa kuluttaisi vaikka 5l ja bemari 4,3l sadalla, niin se tekee esim. 30tkm/v ajolla n. 260e/v Bemarin eduksi (diesel 1,25e/l).

      Muutenhan auto sai TM:ltä erittäin positiiviset arviot, kuten se on saanut kaikissa muissakin testeissä mihin se on osallistunut. Eli kuten TM:kin sanoo; auto on mukava piristys automarkkinoilla, niin ulkonäkönsä kuin ominaisuuksiensakin puolesta. Ja ketä tuo 260e/v. pelottaa, niin hän tuskin muutenkaan kuuluu Alfan kohderyhmään.

      • Lameccanicadelleemozioni

        En tiedä TM:n testistä,mutta Autobildin testi herätti kysymyksiä jälleen kerran Saksalaisen autolehden puoluueettomuudesta! Molempia autoja ajaneena huomasin ns.selvää aliarviointia Alfaa kohtaan. Omasta mielestäni BMW ei yllä ajettavuudessa ihan Alfan tasolle, vaikka testissä asiat oli päin vastoin.Miinuksena Alfan ehkä liian herkkä ajonhallinta! Perä ei luista helpolla(tästäkin erinlainen testi teknavi)(olen yrittänyt sivuluisuja mutta ei niin ei),no onpahan turvallinen!? Kojelaudan ja nappuloiden laatutaso on samaa luokkaa molemmissa. Mutta entisenä BMW miehenä olen jo pitkään harmitellut BMW:n jo ainakin 30 vuotta vanhaa sisäilmettä!Aina samanlainen kojelauta! Ja tällähetkellä navi pomppaa tyhmästi/rumasti kojelaudasta ylös! Katsokaa Alfan toteutus!Kerrasssaan hieno! Istukaa Alfaan niin ymmärrätte eron, jos ei ole ennakkoluuloja! Alfan diesel käy kylmänä hieman karkeasti,mutta lämmetessä hiljenee. Moottorin ääni sisätiloihin on hiukan kovempi Alfassa. mutta uskon että se on tarkoituksen mukaista! Sillä kovemmassa(lämmin moottori) kiihdytyksessä Alfan diesel kuulostaa lähinnä V6 besiini moottorilta! Mikä sopii omasta mielestäni hyvin Alfan "imagoon". No nämä oli henkilökohtaisia mielipiteitä! mutta sitten faktat! Alfa voitti kaikki suorituskyky mittaukset ja silti hävisi pisteet moottorin osalta!? Ja mitä kulutukseen tulee nyt Giuliettan omistajana keskikulutus pysynyt pakkaskeleilläkin alle 5l/100km. matka ajossa 3-3.5 l. kaupungissakaan kulutus ei nouse juuri yli 5.5l:n.Miten lie mitanneet kulutuksen kesäkelillä niinkuin ilmoittivat!?Ennen ostopäätöstä toki koeajoin autoa paripäivää! Sitten päätös oli osaltani selvä. Tunnen hyvin Saksalaisia jotka ovat aika varmoja omasta paremmuudestaan(omakin perimäni sieltä) ja myyvät oman kansan tuottamia autoja lähes keinoja kaihtamatta (esim.VW/Audi skandaali). Älkää olko ennakkoluuloisia autoja kohtaan niinkuin Suomessa on tapana! Kokeilkaa rohkeasti ja pyytäkää pitempi koeajo!! Oma katraani tällä hetkellä, 3 x Toyota, 9 x Opel, 1 x Rover, 1 x Range Rover, 1 xPontiac Firebird, 2 x Chevrolet Camaro, 1 x Oldsmobil , 1 x Cadillac, 1 x Renault, 2 xJeep Grand Cherokee(1xSRT8), 3 xMercedes Benz, 3 x BMW. Ja nyt 1 x Alfa Romeo!


    • Kummmmaaa

      Ja kun viet sen fiatiksi ihmisten silmissä olevan alfan vaihdossa niin siitä saa huonommin kun seatista. Takuuajan jälkeen siitä ei hyvitä kukaan mitään. Ja miksi ostaa urheilullinen auto jollain 200 heppasella koneella jolla se ei kulje yhtään nykytasolla jossa sportit menee alle 6sek satsee jo perheauto luokassa?

      • jakovaatäytyytaaspäästä

        .......ja suorituskykykö vai jälleenmyyntiarvoko sitten ratkaisee auton paremmuuden tällaisessa itäeuroopan maassa, missä puolet vuodesta on säkkipimeää, tiet kuoppaisia ja nastojen rouhimia ja suurin sallittu laillinen nopeus kesäaikana 120km/t....

        Sitäpaitsi, yleinen liikenne on liikkumista paikasta A paikkaan B mahdollisimman turvallisesti, eikä mitään kilpa-ajoa. Sen ainakin Alfalla ajavat ymmärtävät.

        Ehkä Alfa ostetaan joidenkin muiden syiden vuoksi, mitkä eivät suurimmalle osalle tätä rehupunttikansaa oikein avaudu........


    • giuliahimottaa

      Hyvin tunnut tietävän jo Giulian vaihtoarvon, vaikka auto on ollut vasta 2kk. myynnissä Suomessa. Ja jollekin 18v-tyypille kiihtyvyys on ainoa kriteeri, meillä vähän vanhemmilla on muitakin.

    • giuliahimottaa

      Luetteletko vielä tuohon alle ne kaikki (perhe)automallit, sanotaan vaikka alle 50ke-luokassa, jotka kiihtyy sataseen alle 6s. ?

      • Eiseattiolehyvä

        Seat leon cupra 290hv..farmarina 5,9sek sataseen...toki kun etuveto niin todellinen kiihtyvyys on varmaan aikalailla samoissa 200 heppasen alfan kanssa koska alfa takaveto. Etuvedolla ei vaan saa voimaa tiehen. Ja sitten seatti on semmonen että sitä saa todella hävetä, on se leon niin sairaan ruman ja halvan näköinen. Alfa giulia on törkeen hieno ja ajettavuus on ihan unelma.


      • Lameccanicadellemozioni

        Niin Alfan Giulian dieselin tehot ovat VAIN 180 HV/450nm.!!! Ja kulutus on sen mukainen joka alittaa valmistajan ilmoituksen! Ymärrän kyllä jos herra skkouda rs ja muitawv miehiä harmittaa!! Onhan tämän hienon Alfan tehneet ja suunnitelleet Italialaiset ja Ferrarin insinöörit!! jJa rahaa paloi 1 MILJARDI EUROA!! Olisiko wolsunkin pitänyt vähän kehittää autojaan, sen sijaan kuin asentaa huijausohjelmia!?!? Ja jos auto kiihtyy 0-100 ALLE 6 sekunttia ja on viisi paikkainen ja hinta alle 50000 euroa niin ostakaa ihmeessä!!?? Jos löytyy niin minkä ltuinen auto kyseessä!? WV konsernin voi laadultaan laskea pois koska sitä ei siinä konsernissa ole!! En halua maksaa moottori remonttia tai vaihdelaattikkoon!! jätän sen ex appiukolle joka niitä on jo iloissaan harrastanut!! jota en voi vieläkään ymmärtää!! terveisin saksalais verinen.


      • Anonyymi
        Eiseattiolehyvä kirjoitti:

        Seat leon cupra 290hv..farmarina 5,9sek sataseen...toki kun etuveto niin todellinen kiihtyvyys on varmaan aikalailla samoissa 200 heppasen alfan kanssa koska alfa takaveto. Etuvedolla ei vaan saa voimaa tiehen. Ja sitten seatti on semmonen että sitä saa todella hävetä, on se leon niin sairaan ruman ja halvan näköinen. Alfa giulia on törkeen hieno ja ajettavuus on ihan unelma.

        Laittaa V 8 Scanian niin on voimaa ja ajettavuutta. Ajamisen fiilis aivan toista luokkaa.


    • tgjgöoyöi

      BMW on kyllä niin tarkkaan tutkittu ja kopioitu ettei Alfassa ole oikein järkeä.Merkkiuskollisille vain niin kovin tavanomainen ja vain muutama perinteinen tyyliseikka ja ohjaamon tavanomaisuus hämmentää.

    • Kolmasalfa

      Tilasin punaisen Giulia Superin, tämä on kolmas alfa, edelliset 156 / 2,5 V6 malleja vuosina 1998-2007 (2 kpl) toimivat moitteettomasti ja ovat edelleen käytössä (tarkastin). Ehkä Alfa valitaan juuri sen takia että joutuu keskittymään ajamiseen. Toki samalla euro määrällä olisi saanut saksalaisia vaihtoehtoja mutta kun vertaa niin kysymys on juuri tuo että miksi ei valitsisi Alfa vaihtoehdon? Kun kerran on mahdollista. Itse tunsin heti että tässä se on, samat temperamentit kun 156 malleissa. Tästä tulee varmasti menestystäkin, uusineen malleineen Veloce, SUV, SW, jne

    • asfafaf

      MOnte Carlo blue on hyvä väri Giuliaan

      • vaihtoonMenee

        Pitikö sun nyt pari vuotta myöhässä tulla neuvomaan, nyt harmittaa kun otin väärän värin, voihan ….kele"!


      • Anonyymi

        Sopii hyvin Stelvioonkin. Tuli hankittua vähän käytetty sellainen vaalealla nappasisustuksella.
        Ennen on ollut 5 Alfaa, joista kaksi viimeistä 156 mallia. Stelvio on todellakin Alfa ja urheiluauto, vaikka vähän käytännöllisempi onkin. Saa nähdä, milloin perheen sedan vaihtuu Giuliaksi.


    • löplöplö

      Aloittaja mitää Alfaa ostanu

    • Alfa_Romeo-Äijä

      Punainen on ehtottomasti Alfa Romeon väri.
      Ehkä hopea tai musta vielä voidaan hyväksyä mutta ei muita värejä.

    • Anonyymi

      Alfan-samoin kuin Ferrarin - kimpailuväri oli aikoinaan verenpunainen. "Ferrarinpunainen" muuttui vaaleammaksi kun pääsponsori(ykeinen tupakkimerkki) halusi sen muistuttavan heidän helakan punaistaan. Väri on sittemmin hieman tummentunut.

      En tiedä peesailiko Alfa Ferraria (ovat kai samaa fiiukonsernia) vai kokivatko vaan että räikeämpi punainen olisi nyt mahdollista ja herättäisi enemmän huomiota.

      • Anonyymi

        Alfa = Stellantis, Ferrari = Ferrari.


    • Anonyymi

      Italialaisten autojen värit paitsi näyttävät hyvältä, myös kuulostavat hyvältä.
      Itse olen valinnut (no kahta ei ole varsinaisesti valittu, kun ostettu käytettynä) omiin autoihini vuosien varrella nämä, osa Fiatteja osa Alfoja:
      Azzurro Capri
      Grigio Sassi
      Rosso Tiziano
      Grigio Chiaro
      Azzuro Frizzante
      Rosso Alfa

      • Anonyymi

        Toivottavasti käytetyt olivat Grigio & Grigio.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      415
      4634
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      248
      2314
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      70
      1730
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      162
      1467
    5. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      318
      1435
    6. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      67
      1157
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      140
      1141
    8. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      80
      1110
    9. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      1085
    10. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      41
      995
    Aihe