Metsästäjät suojelevat susia ampumalla niitä

taaltapesee

Metsästäjillä on varsin erikoinen käsitys luonnon ja eläinten suojelusta. He uskovat pyhästi suojelevansa susia ampumalla niitä mahdollisimman paljon. Metsästjien mukaan silloin sudet eivät ole vaaraksi itselleen, muille eläimille eikä ihmisille. Eiväthän ne olekaan, jos ei niitä ole Suomessa jäljellä enää yhtään yksilöä, mutta eläinten suojelu ei perustu tappamiseen, vaan kaikkien eläinlajien säilymiseen ja säilyttämiseen.

12

70

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tosiasia-on

      Ei ole tilaa eläimille jos mitään ei ammuttaisi. söisivät pellot lopulta tyhjiksi kaikesta rehuista ja kasviksista eli ei olisi vegeillekkään ruokaa sitten enään. Kasvitaudit tulee kyllä tuhoamaan sadot lähes kokonaan muutenkin 20 vuoden sisällä, kun kaikki myrkyt kielletään. Tilalle kylläkin tulee GM viljat ja rehut.

    • usdfusdf-aka-asdfasdf

      vihernarsisteilla on varsin erikoinen käsitys eläintensuojelusta,ne pyrkivät kieltämään ihmisten hoidossa olevat eläimet ja samaan aikaan suojelemaan muiden eläimiä syövät petoeläimet muiden riesaksi asuessaan itse jossain betonikylissä jonne pyrkivät petoeläimet ammutaan viranomaisten toimesta koska ne samaiset eläimet luovat uhkan vihernarsisteille itsselleen.

      • Takaisin_apukouluun_hop

        Näemmä on edelleen se suomen kielen kurssi käymättä!


      • usdfusdf-aka-asdfasdf
        Takaisin_apukouluun_hop kirjoitti:

        Näemmä on edelleen se suomen kielen kurssi käymättä!

        jos minua tarkoitat niin miksi kommentoit jos et ymmärrä lukemaasikaan?


    • kopuaulu

      Takaisin_apukouluun_hop sinä et tiedä suomen kielestä sen enempää kuin susien suojelustakaan. Se on fakta.

    • gfjhfgjghjghjgh

      Ei täydellistä eläinten suojelua voi olla olemassakaan.
      Se, minkä ihminen mieltää eläimen kannalta parhaaksi, ei välttämättä ole sitä eläimelle.
      Jos eläimiä pitäisi suojella kaikilta muilta uhilta kuin ihmiseltä, ihminenhän pitäisi sitä vangittuna lemmikkinään jossain pihamaalla häkissä. Onko se sinusta sitten elämisen arvoista elämää?
      Metsästäjät pitävät huolta enemmän luonnosta varmaan kuin sinä siellä koneella näpyttäessäsi. Kuuluu siihen paljon muutakin kuin se tappaminen.

    • Sudeton_Susi

      Entäs nämä "susien suojelijat"? Missä he ovat, eivät ainakaan Suomessa ja Ruotsissa. Koirasuden ja susien ristisiitoksia kaikki suomensudet. Tekaistut selitykset ja epämääräiset DNA-prosentit, jotka on luotu vain ja ainoastaan selittämään oudon näköisiä ja käytöksellisiä susiakinsusia. Suden pahin vihollinen on sen risteytymien koiraan, mutta ei se täällä kiinnosta kun pitää saada lypsettyä rahaa näiden susien avulla. Kun pukki alkaa vahtimaan kaalimaata, taloa rakennetaan suolle, kun pitää toimia salaa jne, silloin syntyy näin laadutonta jälkeä.

      Jos sutta suojeltaisiin, pitäisi ensin poistaa tämä kyseenalainen rimpula-eu-susiristeymät.. Sitten pitäis tuoda susia tilalle. Mutta kun on Venäjä tuossa ja länsiosa sielläkin hyvin saastunutta koirasusia täynnä, niin menisi vaikeaksi. Tuskin ainoastaan rajantakainen luokaton koirakuri on tämän takia. Moni syyttää myös epämääräisellä aineksella tehtyjä siirtoistutuksia. Tuskin susitutkijan poika Bologovin maastoon istuttama aines on niin puhdasta ainesta ollut. Oma tahomme kiistää vastaavat toimet, mutta on päivän selvää, että jokunen erä puolisutta on lykätty ainakin etelään.

      Nyt vuodet ovat osoittaneet, että vuodet eivät pysty lantraamaton koirasuttamme takaisin sudeksi, niin voi mahdoton sitä selitystä ja tekaistuja väittämiä ettei tämä suhteemme ole mikään koirasusia..

    • vccccn

      Luulis asian olevan niin, että jos suden tappaa, niin siinä tapauksessa suojelee sitä luontoa jonka susi olisi tappanut elämänsä aikana. Siis kymmeniä hirviä, metsäpeuroja, poroja, kauriita ja muita pienempiä eläimiä. Siis kaikki nämä varmaan sadat eläimet saavat pitää henkensä syystä, että oikeat luonnonsuojelijat suojelivat luontoa ottaessaan luonnosta pois sen joka sitä tuhoaa.

      • kuurupiilosilla

        Se on tuo susikysymys pitkään venähtänyt kansalaisten näkökulmista ja epäkohtien esittämisestä huolimatta on suojelu ottanut ylivallan. Tilanne kuvastaa kovin arkisesti ja ankaralla tavalla sitä mihin tilanne ajautuu kun päätöksenteko ja ihmisten arkielämä karkaavat eri poluille. Ratkaisu on lopulta kansanomaiselta taholta joku muu kuin eksakti päättäjän tahto,kansan äänen mennessä kuuroille korville:

        http://yle.fi/uutiset/3-9324397

        Kaipa tuota voisi jonkin moiseksi kansalaistottelemattomuudeksi manata,mutta kun ei toiminta tapahdu enää Suomen kamaralla ,ei se ole sitäkään. Vanha sanaonta on,että hätä keinot keksii ja niin se taitaa jälleen kerran paikkansa pitää. Voihan hää sanktioda rahan maksun,mutta eiköhän lahja paketit korvanne tuonkin,joten kyllä susikantaa olisi aihetta harvetaa kun asia ongelmaksi joillain tahoilla koetaan ja on siksi muodostunut.


    • Escobarino

      Joopa joo

    • Erkki1

      Metsästäjät suojelevat hyötyriistaa susilta, ei susia. Isolla alueella itä-rajalla ei myönnetty eikä myönnetä esim hirvenkaatolupia, koska sudet näälkiintyvät! Ihmisten ruuasta viis. On valitettavaa, että päättäjämme ovat tulleet hulluiksi. Nyt on toivoa paremmasta, kun yhteistyö venäläisten metsästäjien kanssa alkoi. Hyöty on molemminpuolinen, venäläiset saavat tarvitsemaansa rahaa ja meiltä sudet vähenee.

      • Tästähäntämä

        Loistava idea tuo yhteistyö. Hätä keinot keksii. Menkäähän susien suojelijat rajan taakse kertomaan mielipiteenne. Pitäis järjestää joku "minulla on unelma"- konsertti, jonka tuotto käytettäisiin tämän hankkeen rahoittamiseksi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      377
      3498
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      188
      1587
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      66
      1297
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      145
      1172
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      853
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      164
      835
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      116
      804
    8. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      50
      793
    9. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      789
    10. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      782
    Aihe