Suuri osa tyytyväisiä Soiniin

OmaMaaSuomi

Perussuomalaisten puheenjohtajana, erittäin paljon tyytyväisiä. Kun Perussuomalaiset meni 1,5 v. sitten hallitukseen, silloin vähän puristettiin hampaita mutta hyvin monet ymmärtää että oli Suomen ja suomalaisten hyödyksi mennä hallitukseen. Jos mikä muu puolue tahansa olisi nyt perussuomalaisten tilalla hallituksessa, enemmän leikattaisiin, enemmän otettaisiin pakolaisia ja Suomen itsenäisyyden viimeisiäkin rippeitä luovutettaisiin Brysselin haltuun. Perussuomalaiset ovat saaneet jo nyt paljon aikaan hallituksessa. Kokoomus ja keskusta(koko oppositio myös) pitivät viime syksynä erittäin tärkeänä jotta tänne jo tulleiden pakolaisten perheet pitää saada Suomeen. Perussuomalaiset sai estettyä perheidenyhdistämisen. Ehkä suurin osa Perussuomalaisista toivoo jotta pakolaisten enemmistö lähtee lähivuosina pois Suomesta. Toivoo että pakolaisten kotimaassa olot paranevat jotta sinne voi palata. Ei perussuomalaiset rasisteja ole mutta pienellä Suomella ei ole vara elättää pakolaismassoja. Niitä omiakin autettavia on. Ei kai se liene rasimäsmia jos suomalainen haluaa auttaa ensin suomalaista

260

550

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hulluaho

      Alle puolet persuista on tyytyväisiä soiniin, älä yritä valehdella. Persut EIVÄT ole saaneet estettyä perheiden yhdistämistä, vaan se toteutuu EU-säännösten mukaan, jolloin Suomeen saa tuoda isovanhemmista lähtien kaikki sukulaiset. Tätä sääntöä persut ajoi vimmalla.

      • ijhgytr

      • lepakkoaika.ohi

        VASURIT ITKEE, MUTTA TIMPPA KYLLÄ HOITAA HOMMAN KOTIIN, SATTEPA NÄHDÄ!
        Kansa tiesi ketä äänesti ja äänestää vastakin.


      • uhgytr7

        Hahahah pers..u hinttari inisee. pers..ut on auringon laskun puolue!


      • Punavihreätpetti

        Perussuomalaiset ei ole pettäneet ketään!!!!?


      • tasapainoa.peliin
        Punavihreätpetti kirjoitti:

        Perussuomalaiset ei ole pettäneet ketään!!!!?

        Toivottavasti Timo toipuu hyvin ja nopeasti! Häntä tarvitaan vielä!


      • Irakilaissuomalainen

        Persut EIVÄT ole saaneet estettyä perheiden yhdistämistä, vaan se toteutuu EU-säännösten mukaan, jolloin Suomeen saa tuoda isovanhemmista lähtien kaikki sukulaiset.

        Näin Hulluahon kommentissa. ONNEKSI eivät saaneet. Kunhan vielä saadaan tuo lupahakemuspaikka siirrettyä Turkista johonkin järkimaahan niin homma olisi ihan OK. Tottakai jokaisen pitää saada lähiomaiset luoksensa. Lähiomainen on ainakin vaimo/mies lapset, lasten isovanhemmat. Myös alaikäiset sisarukset (kummankin aviopuolison) pitää laskea lähiomaisiin.


    • Kannatusonsuuri

      Kaikki muut eduskuntapuolueet paitsi Perussuomalaiset ovat suvakkipuolueita. Ja Timo on kestänyt puheenjohtajana jo vuodesta 1997.

    • mutkui

      Mut kui jaksaa?

    • hävetkää.petturit

      Soini on pehmennyt ja pahasti! Soini ulos, ei ajattele Suomen kansan parasta vaan omaa kukkaroaan, kuten kaikki ntuohon asemaan päässeet!

      • hussikametsään

        Pystöönnostettu syöttö sika,sika söi eväät voidaan todeta,näytöt näytetty.


    • KiitämmeÄänilläTimoa

      Kyllä todelliset petturit löytyy sdp:stä"miten ja vasemmistoliitista v. 2011.Yrittivät hävittömästi takinkääntäjää saada Soinin kin kääntämään takkia mutta Soini oli rehellinen

    • runtus

      Soini oli ja on viksu mies ajatuksia fantasijoita on ,mutta hänen perustuslapset ei ole ihan samalla tasolla tai vai opetuslapset ?

    • AinoanaSuomenPuolesta

      Soini ei koskaan ole kääntänyt takkia eikä käännä!!!!

    • jytjytjyttyyttää

      Haalistusvastuussa Perussuomalaisten ja Timo Soininkin kannatus ja arvostus on kasvanut entisestään. Etukäteispuheet mulliaumasta ja vastuuttomista retaleista on nyt osoitettu paikkaansa pitämättömiksi ja Perussuomalaisten kyvyt erinomaisiksi myös silloin kun muilta on mennyt ajatus jo aikaa sitten umpisolmuun. Vasemmistokin pakeni aikansa juopoteltuaan hallitusvastuuta oppositioon ajaen sitä ennen maan lähes konkurssiin.

      Tosimies ei kuitenkaan tilanteessa hätkähdä, vaan tekee korjaukset joilla tulostakin alkaa näkyä, sellainen puolue on Perussuomalainen puolue ja sellainen mies sen Puheenjohtaja Timo Soini.

      Vain demareista ujutettu aikapommi ja lepakonlöyhkä joutaa pellolle ja tosipersu tilalle työhön.

      Eduskuntavaaleissa se nähdään ei kahta ilman kolmatta JYTKYÄ!

    • erinoamaista.elvytystä

      PERUSSUOMALAISET on luotettavin ja sanansa pitänein puolue!

      Valoa näkyy jo töppihallitusten kaivaman kuopan reunalta, kiitos siitä kuuluu Perussuomalaisille.

    • OnmiSuomellePerusS

      Viime eduskuntavaalikampanjassa kävi selväksi että Soini/Perussuomalaiset haluaa hallitukseen. Mediakin sen huomasisi"

      Soinilla on hallituskiima" sanottiin.. Ja olisi hirvittävää jos Perussuomalaisten tilalla hallituksessa olisi nyt vaikka Sdp.

      • haasta

        Mun mielipidettä ei ole kysytty, en luota persuihin.


      • Enpersuihin

        Perussuomalaisiin kyllä luotan


    • UpeaaTodella

      Timo Soini on Suomen pelastaja

    • ÄänestäkääSoinia

      Uskokaa Jumalaan mutta

    • EliAivanParas

      Älykäs, hyvä puhumaan, pienen ihmisen puolella. Ym

    • Valttiamaltti

      Onneksi Soini ei ole vasemmistolainen. Onneksi Soini on heikonkin ihmisen puolella. Suomessa on jo liikaakin vasemmistopuoluetta. Aina kun on ollut Suomessa sateenkaarihallitus, on tehty heikkoja sortavaa politiikkaa! Ihan aina!!!!!!!!!!!!!! Sosialismin/vasemmiston eväät ovat siinä jotta otetaan vain rikkailta. Mutta ne rikkaat karkaavat firmoineen ulkomaille ja olemme entistäkin köyhempiä sitten. Ja ei se kannusta nuoria perustamaan yrityksiä jos politiikka on sitä jotta kun sopivasti rikastuttava, sinulta korjataan voitto pois vaikkapa elintasopakolaisille

      • pellejengiä

        Soinin porukka on pettänyt ja varastanut sairailta, vanhuksilta ja köyhiltä, sekä työttömiltä. Rahat on jaettu rikkaille kepu ja kokoomuskavereille.
        Heräisit kaljapierusta todellisuuteen.


      • Lupauksetolisihyväpitää

        Mutta vasemmistopuolueet mm. 2011 keräsivät äänet köyhiltä eduskuntavaaleissa, sitten kääntyi takki ja mentiin Täysin vastoin vaalilupauksia kokoomus johtoiseen hallitukseen ja leikattiin mm. Vanhustenhoidosta ja kiristettiin verotusta josta köyhimmät kärsi eniten. Sitähän piti erota eurosta ja ei missään tapauksessa pitänyt tukea enää Kreikkaa mutta miten kävi. Mm. Vasemmistoliiton ex kansanedustaja E. J Teknillinen totesi " valta on sokaissut vasemmistoliitonkin". Vasemmiston eväät on vähissä mm. vasemmistoliiton varapuheenjohtaja Sarkkinen tuumasi viime talvena että pitäisikö meidänkin alkaa euro kriittisiksi. Tuli kirjoitettua n meikäläisellä johonkin mediaan jotta Arhinmäki pääsi tuolla kriittisyydellä ministeriksi 2011 mutta ei se vasemmistoliitolla enää onnistu. Hiljaista tuli. Olisi hyvä jos Suomen kaikki puolueet suhtautuisivat kriittisesti eu:hun ja euroon. Ja ei sitten käännettäisi kovin sitä takkia.


      • Lupauksista

        puuheen ollen. Tässä sulle vähän totuutta.
        Persut ne vasta kusettajia ovatkin . Ensin jäivät lehterille soittamaan turpaansa vaikka olisivat päässeet hallitukseen täysin tietoisesti tekivät niin ,koska urpoilla ei älyä riitä mihinkään todellisten asioiden hoitoon. Asia olisi tullut ilmi jolloin seuraavissa vaaleissa ei jytkyä olisi tullut ja helppo liksa olisi kadonnut taivaantuuliin. Lehteriltä vittuilulla ja lupauksillaan paremmasta tulevaisuudesta ja asioiden hoidosta saivat toisen jytkyn. Nyt oli näytönpaikka lupauksille . Mitä onkaan tapahtunut? Ovat osoittautuneet täysiksi takinkääntäjiksi ja unohtaneet ne ihmiset jotka heille äänensä antoivat. Kolmatta jytkyä ei poskisolisteille tule.


      • JatkaTimoHyväTulee

        Perussuomalaiset oli rehellinen 2011. Piti vaalilupauksensa toisin kuin vasemmistopuolueet. Kävi Soini toki hallitus tunnustelijat Jyrki Kataisen luona 2011 ja vasemmistoliiton puheenjohtaja Arhinmäki säikähti luullen Soinin /Perussuomalaisten menevän hallitukseen " on demokratian halventamista ja äänestäjien pettämistä jos Soini menee nyt hallitukseen ottaen huomioon hänen vaalilupauksensa. Ne oli samat kuin Vasemmistoliitolla. (nämä faktat löytyvät Yle arkistosta, ehkä muualtakin). Eli vasemmistoliiton mielestä ei Soini olisi saanut mennäkään hallitukseen... Mutta Arhinmäki meni/sai mennä. Märäntynyt haiseva korruptoitunut punavihreä media lässyttää vasurien mukana vieläkin ettei Soini ottanut hallitusvastuuta. Nyt kun Soini otti vastuun, sekään ei kelpaa. Ei mikään kelpaa mitä Soini tekee. Ei tarvinnut paljoakaan seurata 2015 eduskuntavaalikampanjaa kun kävi selväksi että kyllä Soini nyt menee hallitukseen mutta ei hinnalla millä hyvänsä. On Taivaan tosi että jos mikä tahansa muu puolue kuin Perussuomalaiset olisi nyt keskustan ja kokoomuksen kanssa hallituksessa niin suomalaisilla ja Suomella menisi huonommin.!!!


      • lupauksista

        Älä jauha paskaa . Soini kiältäytyi täysin tietoisesti hallitusvastuusta ,koska mitään keinoa olojen parantamiseksi ei persuilla ollut. Lehteriltä poskea soittamalla ja satulupauksilla saivat uuden jytkyn . Persut eivät ole tehneet mitään Keskustan ja Kokoomuksen ajamille asijoille vaan nöyrästi kumartaneet ja hyväksyneet ehdotukset. Seurauksena vähävaraisten ja vanhusten olojen kurjistuminen. Varmasti menisi paremmin jos hallituksessa istuisi persujen sijasta joku muu puolue.


      • KerätäänÄänestäjiätaas

        Soini kieltäytyi koska oli Suomen edun mukaista vastustaa Kreikan tukemista suomalaisten veronmaksajien kustannuksella. Ja koska olisi ollut väärin äänestäjiä kohtaan kääntää heille selkänsä jonka itsekkäät omahyväiset tyypilliset vasemmistolaiset tekivät eli vasemmistoliitto ja Sdp. Eli Audin pehmeä penkki ja muhkea palkka oli Arhinmäelle, Kainuun tytölle, Jutalle ym. tärkeämpää kuin köyhille äänestäjilleen annettujen lupausten pitäminen. Puhumattakaan siitä säästöstä mikä olisi tullut kun ei olisi tarvinnut osallistua tukipaketteihin. Jos Sdp vasemmistoliitto olisi pitänyt vaalilupauksensa, ei kokoomus olisi saanut hallitusta ja Perussuomalaiset ja silloin samanmieliset muut olisivat synnyttäneet Suomen ja suomalaisten edun mukaisen hallituksen. On täysin selvää että lupaa vasemmistoliitto Sdp vihreät nyt ihan mitä tahansa, niille kelpaa lähes mikä tahansa hallituspohja/ohjelma jos tulee mahdollisuus päästä taas ministeriksi. Käsittääkseni tuo hallitus saisi nostettua muutaman kympin pienintä työttömyyskorvausta mutta se suli kun asumisen ja elämisen verotusta lisättiin. Kokoomuksen Kataiselle kyllä hommasi tuo hallitus miljardeja maksaneen eu viran Brysseliin. Ja vihreillehän kelpaa kaikki. En muista mitä vihreät lupasi 2011 eduskuntavaalikampanjassa. Mutta ei ole köyhien puolella yksikään noista kolmesta. Kokoomus ansaitsee kiitoksen rehellisyydestä koska se ei lupaakaan köyhille mannaa. Mutta nämä Sdp vasemmistoliitto ja vihreät ovat todella törkeitä.


      • lupauksista

        Ihan itse haki Katainen virkaa ,koska tajusi putoavansa vaaleissa rivimieheksi tai pahemmassa tapauksessa olisi pudonnut kokonaan. Kokoomus ei pysty virkaa Brysseliin järkkäämään ,ehdottaa voivat mutta päätökset tulevat muualta.
        Voi helvetti sun juttujasi .Kerroppa tässä mitkä lupaukset Persut ovat pitäneet nyt kun ovat hallituksessa? Voin vasta . Ei mitään .Päin vastoin ovat vain kurjistaneet tilannetta perseennuolijoina . Eipä toi Soini ole enää puhunut mitään Kreikan tukipaketeista, myötäilee vain .


      • lupauksista
        lupauksista kirjoitti:

        Ihan itse haki Katainen virkaa ,koska tajusi putoavansa vaaleissa rivimieheksi tai pahemmassa tapauksessa olisi pudonnut kokonaan. Kokoomus ei pysty virkaa Brysseliin järkkäämään ,ehdottaa voivat mutta päätökset tulevat muualta.
        Voi helvetti sun juttujasi .Kerroppa tässä mitkä lupaukset Persut ovat pitäneet nyt kun ovat hallituksessa? Voin vasta . Ei mitään .Päin vastoin ovat vain kurjistaneet tilannetta perseennuolijoina . Eipä toi Soini ole enää puhunut mitään Kreikan tukipaketeista, myötäilee vain .

        Palataan siihen Kreikan tukipakettiin ja kansan oloihin.
        http://mvlehti.net/2016/11/14/suurin-takinkaanto-omia-vastaan-suomessa-koskaan-video/


      • upeaaaaaaa

        on hienoaaaaa


    • Tätätoivon

      Olen samaa mieltä,toivottavasti uusi hallitus on saman suuntainen .

    • OlinkyydissäjoTaxi

      Nyt on onneksi jo orastavaa talouskasvua. Työttömyys vähentynyt vuodentakaisesta. Nuorten perustamien yritysten määrä lisääntynyt vähintään reilusti. (mikään nykyisen hallituksen teko ei liene hyvä punavihreiden mielestä. Vaikuttaa että ne haluaa nykyhallituksen epäonnistuvan pahoin jotta noiden puolueiden johtoeliitti pääsisi Mersun penkille). Mersuja näkyy aikapaljon ministerien käytössä olevan. Ostikohan valtio vähän liian aikaisin uudet messut kun ovat vanhempaa mallia. Nyt kesällä tuli e-sarjan messuille uusi korimalli.

    • Eiolemuutapuoluetta

      Itselleni hyvät kristilliset arvot tärkeitä ja siksikin kannatan perussuomalaisia. Perussuomalaisissa hyvää myös eu euro ja maahanmuuttokriittisyys. Ja ettei olla rasisteja. Ja ettei kannateta eu liittovaltiota. Kaikki muut eduskuntapuolueet paitsi Perussuomalaiset ja kristilliset kannattavat täydellisen eu liittovaltion eli eurostoliitton. Yrittäjä ystävällisyys ja heikoistakin huolehtiminen tärkeää.

    • UskoTaiÄläOnVapaus

      Perussuomalaisiin kuuluu ihmisiä jotka ovat parantuneet pahoistakin sairauksista Jumalan avulla. Monet tällaiset uskovaiset haluavat auttaa muitakin löytämään oikean rauhan sielulleen.

      • nikosas

        Niikko taitaa olla yksi kun samainen tollo kertoili kyselytunnilla et ministerit ovat jumalan valitsemia? Herää kysymys missä tämmöisen hörhön paikka todellisuudessa olisi?


      • Ehkäjotkutmuutovat

        Miten Niikko on tollo


    • NäinSanassa

      Raamatussa kehoitetaan kyllä kunnioittamaan esivaltaa

    • beethooven

      Mikä vika Göringissä oikein on?

    • nuhjunuhju

      PetosSuomalaisista tulee mieleen elokuva syvä joki ja siinä se banjon soittaja jossa on jotain samaa kuin nuolija Soinissa,toinen soittaa banjoa ja toinen ylä-tai alapäätään ja Soinilla on sama kumpi pää puhuu aina tulee yhtä paljon asiaa, 99%:tia Soinin sanomisista on mihin isännät kokoomus ja maalaisliitto antaa luvan ja tämä perseitä nuoleva puudelihan kiltisti tottelee.

    • Jatakitkääntyy

      Vihreät Sdp vasemmistoliitto nuolevat taas Kokoomuksen johdon pyllyn jos siten tulee mahdollisuus päästä hallitukseen leikkaamaan vanhuksilta köyhiltä heikoilta

    • SoeninTimppa

      Soini on paras

    • TehkääParannusJokaOk

      Kyllä antipersut taas haukkuvat ihmistä uskonnon perusteella kun ei enää ole paukkuja haukkua Perussuomalaisten politiikkaa/puolustaa sateenkaarihallitusten aikaansaannoksia/saamattomuutta. Meillä on uskonnonvapaus.

    • MeidänParhaaksi

      Soini johtanut perussuomalaisia jo parikymmentä vuotta

    • VoimiaEdelleenTimolle

      Hyvin johtanut

    • Kannattaatukeaheitä

      Paras on Perussuomalaiset

      • yotubes

        Ja herää vain kysymys?
        Miksi Soini juuri ennen vaaleja haukkui kokoomuksen talousopin eli taalerit ja dollarit sekaisin, herää kysymys mikä on Soinin elonlaskuoppi?


      • AhneusValtasiVasemm

        Miksi vasemmistopuolueet ennen 2011 eduskuntavaaleja olivat jyrkästi Kreikka tukipaketteja vastaan mutta Audin kyytiin päästyään jakelivat tukipaketeita Kreikkaan ja muuallekin suomalaisten veronmaksajien kustannuksella


    • Persut-ahtaalla

      Mikä on paras omalle kukkarolle, se on paras ihmiselle. Näinkö nyt on käynyt? Kansa tietää, näinhän totesi aikoinaan Veikko Vennamo. Ja Vennamo oli oikeassa.

    • TimoOnHyväjihtaja

      Lähes 20 vuotta jo johdossa jo ollut Timo ja edelleen paras ja johtaa parasta puoluetta

    • Lueplokiakin

      Perussuomalaiset paras

    • KokoSuomenTimo

      Timon johdolla maamme parhaaksi

    • OnvainParas

      Ehdottomasti tyytyväinen Timoon. Paras puheenjohtaja

    • VainPerusVälittää

      Rinteen kotonakin kerätään talvivaatteita pakolaisille kirjoittaa lehti. Ei demarit kaan suomalaisten tarkenemisesta välitä

    • Tämäihanaasia

      Perussuomalaiset maahanmuuttokriittinen mutta ei rasistinen

    • PerussuomalaisetParhain

      Perussuomalaiset on paras puolue suurimmalle-osalle-eli-miljoonille-suomalaisille

    • EiäänestäGallupit

      Trump voitti vaikka lähes koko usa media haukkui häntä. Trump ei voitti vaikka oma konservatiivinen puolue hylkäsi hänet. Trump voitti vaikka Presidentti Obama ja ex Presidentti Bill Clinton tukivat rajusti Hillary Clintonia. Trump voitti vaikka kaikki gallupit lupasivat voittoa Hillarylle. Ne Gallupit kun eivät äänestä Suomessakaan...

    • Uun-puro

      Ei persut ole eu vastainen ! Tässä on kyse pelkästään äänten kalastuksesta .

      • Tämäsetotuuson

        Osa meistä on osa ei mutta Perussuomalaisista suurin osa suhtautuu hyvin kriittisesti nykyiseen Euroopan unioniin jossa kansallisvaltiot kuten Suomi on menettäneet paljon omaa päätäntävaltaa eli itsenäisyyttä. Perussuomalaisten lisäksi ainoastaan kristilliset on jonkin verran eu kriittinen mutta kuitenkin suvakkipuolue kuten kaikki muutkin eduskuntapuolueet paitsi Perussuomalaiset


    • JaParasPuolue

      Suomessa on hyvä ulkoasioista vastaava ministeri

    • UlkoministeriOk

      Vastustajatkin tietänevät Soinin olevan huippu hyvä puheenjohtaja ja ulkoministeri

    • NeMädättää

      Muut eduskuntapuolueet paitsi Perussuomalaiset ovat suvakkipuolueita. Tämä on totinen fakta. Älä anna suvakkihyyssäripuolueiden johtoeliitin enää kasettia itseäsi. Äänet niille kelpaa muu ei. Niille on maahantunkeutujat tärkeämpiä autettavia kuin me kantasuomalaiset. Vihreät Sdp vasemmistoliitto pahimmat mädättäjät.

    • NytPerusSok

      Älä anna suvakkihyyssäripuolueiden johtoeliitin mädättää

    • Eijuurimuut

      Suomen puolesta Perussuomalaiset

    • Suomenpsta

      Perussuomalaiset on isänmaallinen puolue

    • PerussuomalaisetOk

      Tehdään yhdessä Suomesta maailman paras maa

    • KaikistapAras

      Isänmaallinen Perussuomalaiset

    • Timoonhyvä

      Ei voi olla tyytymätön

    • Hyväjohtajaon

      Ei Soinissa vikaa ole

    • eimuutamulla

      Soini on PARAS

    • OletteParas

      Hienoa Perussuomalaiset

    • TimoSoiniymPerusS

      Suomen ja suomalaisten parhaaksi

    • Työtätoimeentuloaperuss

      Upeaaaaaaonnn

    • IhanTIMO

      Timo on ihana

    • Luesinäkin

      Luin Suomen Uutiset ja Soinin plokin

    • Porukallahyvämaa

      Maailman paras maa Perussuomalaisten politiikkalla

    • zimppeli

      Timppeli tuhoas työpaikat

    • Mahtavaaa

      Kannatus on lähtenyt nousuun ja luottamus palautunut

    • suomenhuippu

      talous kasva kiitos peruss

    • Kuinkoskaan

      Paras hallitus nyt

    • Kiitoshallitus

      Työttömyys vähentynyt

    • Namam

      Hyyyyyyyväääääää

    • Timopisimpäänparas

      Soini ollut pisimpään paras tapa

    • Timohyvvvä

      Pitkään Soini ollut pj ja on paras

    • Parasonhän

      Kautta aikainkin

    • HyväTimokin

      Perussuomalaiset on muutakin kuin Soini

    • ParastaSuomessa

      Olen tyytyväinen Soiniin ja perussuomalaiiin

    • UpeatPerusässät

      Niin minäkin

    • Soinihyvä

      Parhaan puolueen pj

    • SuperSoini

      Eriiiiiitttäin hyvä Soini

    • SuomenSoini

      Rinne Andersson Ville Niinistö ovat suomalaisvihamielisiä suvakkeja

    • Suomirakasmaa

      Suloista

    • Ainuthyväpuolue

      Maamme parhaaksi perussuomalaiset

    • OnnexPSon

      Olisi vaikea elää ilman perussuomalaisia

    • OimaammeSuomisynn

      Ihana herätä perussuomalaisten kannattajana

    • Eiolemuut

      Perussuomalaiset on pienen ihmisen puolella

    • Paljonse

      Ihanaa kun edes yksi puolue köyhänkin npuolella

    • JahyväonPerusSmeille

      Edes yksi

    • Ihanaasia

      Soini on koko Suomen ystävä

    • Paljinmeitä

      Meitä on paljon

    • Hyväulkoministeri

      Ulkoministeri on hyvä

    • Soiniauttaa

      Unohdetun sorretun kansanosan auttaja Soini

    • Monetmuutkinovat

      Olen tyytyväinen Soiniin

    • HyväälisääTimokin

      Soini ja muu hallitus hyvä. Mm. 21000 vientiyritysten, työpaikkoja tullut lisää, vienti vetää. Perussuomalaiset kannattaa ja kannustaa yrittämään toisin kuin punavihreät. Lapissakin biologian metsä kaivos ym alat kukoistaa ja kasvaa. Ei siis yksin matkailubisnes

    • Hyväniin

      Perussuomalaiset laittavat maamme kuntoon

    • Hyvätimppa

      Timo oli eilen Levilläkin fiksu isänmaallinen herrasmies

    • Timoainaok

      Aina herrasmies

    • Timonihailija

      Aina ollaan tyytyväisiä

    • OkTimo

      Hangosta Petsamoon tyytyväisiä

    • Aikapaljon

      Viime eduskuntavaaleissa 500000 oli tyytyväinen Soiniin ja Perussuomalaiset puolueeseen

    • Perussuomalaisetok

      Hienoa

    • Maailmamparas

      Perussuomalaiset on parasta maailmassa

    • Ontimohyvä

      Timo hyvä ihminen

    • Paraskoskaan

      Suomi ja suomalaiset vaurastuu kun Perussuomalaiset on hallituksessa. Biologian tehtaita rakennetaan ympäri maata ym ym miljardien investointeja. Työtä ja toimeentuloa koko maahan. Pikkuhiljaa on punavihreittenkin pakko tunnustaa että hallitus on hyvä ja toimii Suomen ja suomalaisten hyödyksi.

    • HyväPerusS

      Perussuomalaiset Hyvä!

    • Huippuhyväon

      Soini Timo hyvä

    • OnonhyväTimo

      Erittäin tyytyväinen

    • Isoosa

      Hyvin suuri osa tyytyväisiä Soiniin

    • TimollaRaskasTyö

      Parane pian Timo. Toisaalta ihana kun saat vähän levätä sairauslomallasi

    • Hyväalkujo

      Perussuomalaiset on hallituksessa laittamassa maatamme kuntoon

    • timook

      Okokokokok

    • Upeaaaa

      Mukava kun suuri osa tyytyväisiä Timoon

    • Hienoaontää

      Perussuomalaiset Suomen parhaaksi

    • Vanhatväistyy

      Perussuomalaiset tullut isoksi jäädäkseen

    • Muutei

      Perussuomalaiset köyhänkin turva

    • Eimuutole

      Jumala ja Perussuomalaiset köyhän turva

    • NäinHänon

      Jumala paras turva ihmiselle

    • TimoRehti

      Soini maailman rehellisin

      • Okperussss

        Perussuomalaiset ok


    • Oletteupeita

      Hienoa Timo ja muut perussuomalaiset

    • Ihailijanne

      Olette tarmokkaita

    • KiitosSoini

      Soini rakastaa Suomea ja suomalaisia ihmisiä

    • ParastaMeille

      Minäkin olen Perussuomalainen

    • OnhyväTimo

      Timo hankkia on miellyttävä persoona ja Suomen ja suomalaisten auttaja

    • the-end

      Soini on Suomen Trump, populistien kuningas joka vedättää kaikkia ja koko sotku kaatuu omaan mahdottomuuteensa.

      Siitä on timpankin kioski tehty.

    • KannatusSäilyy

      Parhaimman puolueen puheenjohtaja Timo Soini

      • PsOkok

        Samaa mieltä


      • daalerit

        Aivan 20 vuotta ja pelkää kusetusta, muuten googelta timo soini ja kokoomuksen laskuoppi, herää kysymys oliko soinilla tollarit ja............


    • SuomiNouseeNyt

      Perussuomalaiset on ainoa puolue joka pystyy tekemään Suomea ja suomalaisia ihmisiä hyödyttävää politiikkaa tuossa hallituksessa. Mikä tahansa muu puolue nuoriso Kokoomuksen pyllyä jotta saisi olla hallituksessa. Lue mitä luvattiin ennen 2011 eduskuntavaaleja ja mitä tapahtui pian vaalien jälkeen. Ei Vasemmisto muutu koskaan rehelliseksi, vaalilupauksensa pitäväksi. Soini piti vaalilupauksensa 2011 ja aikapaljon nytkin 2015, tosin vähän pitää kaikkien aina joustaa. Eihän meillä kahta samanlaista puoluetta ole

    • Timoonhyvä

      Soini on nyt paras. Jussi Niinistö on liian vasemmalla vaikkakin on isänmaallinen

    • OkPerussok

      Perussuomalaiset ok

    • TimotimoT

      Timo olet hyvä

    • Ontimppa

      Upea suomalaisten puolustaja

    • HianoPs

      Perussuomalaiset Suomen pelastaja

    • OnPerusSparas

      Paremman Suomen puolesta Perussuomalaiset

    • Eimuuten

      Suomi paremmaksi perussuomalaisten avulla

    • Muistetaantää

      Perussuomalaiset paras sinullekin

    • Namianam

      Ihana puolue suurimmalle-osalle-eli-miljoonille-suomalaisille

    • Alas.Soini

      Soini soramontulle&pumpum.

    • Kunnioitan

      Soini on paras poliitikko kautta aikojen

    • Okoookkkooo

      Ok!!!!!!!!!!!!!!! ! ! ! !

    • OnTimo

      Paras Suomelle

    • Hyväonhänn

      Suomen mestari eli paras

    • Tosihyvät

      Olen tyytyväinen Soiniin ja Perussuomalaiset puolueeseen

    • Hyvähyväon

      Monet tyytyväisiä Soiniin

    • Mikässiinä

      Hyvin monet

    • Hyvätimppa

      Minäkin olen Perussuomalainen Soiniin tyytyväinen

    • Hänhyväon

      Eihän hyvää voi moittia

    • Parhainon

      Paras on Soini nyt

    • KuinTimo

      Kuka parempi olisi

      • ÄäniSulleLaura

        Timo on ok mutta Laura Huhtasaari on parempi!


    • Soiniokmies

      Ollaan tyytyväisiä

    • Tottakaityyt

      No Soini on paras

    • OnparasMies

      Voin vain kehua

    • Soini hoitanut hyvin ulkoministerin pestin, samoin Niinistö puolustusministerin pestin.
      Jos perussuomalaiset ei olisi jarruna hallituksessa niin kyllä olisi pieni/keskituloisilla kyyti kylmää, keskusta kun ei pysty kokoomuksen touhuja jarruttamaan se on nähty ennenkin

    • Härskiätouhua

      Kokoomus pääsisi helpommalla jos Sdp olisi perussuomalaisten tilalla hallituksessa. Sitten vasta leikattaisiin. Sdp muka esiintyy köyhien etuja ajavana puolueena

    • Jaaina

      Tänäänkin tyytyväisiä ollaan

    • KannatanPerusässiä

      Kyllä

    • Läheskaikki

      Olemme tyytyväisiä

    • Enoleyksin

      Kiva kun muutkin kuin minä

    • Lallalaaaa

      Olen Perussuomalainen

    • HyviäPerusässiä

      Eiköhän kansa ole. tyytyväisempi Soiniin kuin muihin poliitikoihin. Osin perussuomalaisten joukossa on muitakin hyviä poliitikkoja

      • kaukainen.kansa

        Varmasti ainakin jokin muu kansa kuin suomalaiset voi olla "ihan tyytyväinen" Soiniin ja jopa muihinkin persuihin. Persujen politiikka ja persupoliitikot voivat olla tavallaan "ok" siinä tapauksessa, jos niistä ei ole esim. koskaan joutunut kuulemaan.


    • SiitäkiitoSiso

      Perussuomalaiset on paras puolue suurimmalle-osalle-eli-miljoonille-suomalaisille. Onnistuu on johtanut puoluetta hyvin. Soini toimii ulkoministerinä maamme parhaaksi

    • MannaaSuomeen

      Moni vasemmistopuolueista perussuomalaisiin siirtynytkin on tyytyväinen Soiniin

    • HyväonTimo

      Timo on ok

    • Linnanjuhlatkin

      Tornio on parantunut

    • Hyvätimoon

      Ehdottomasti Soini on hyvä

    • Oookoooo

      Okkkkkkkkkkkklkklllk

    • Ontimook

      On hyvä puheenjohtaja

    • Hänhyväon

      Myös ulkoministeri

    • TosiUpeeta

      Pienestä suureksi Soinin johdolla

    • HyväTimo

      Tänäänkin

    • Timoonolen

      Tyytyväinen

    • Teälläkin

      Tyytyväinen

    • Katastrofiko

      Mihinkä poloiset suomalaiset joutuisimme jos Ps häviäisi seuraavat vaalit

    • EmmeHäviä

      Ei perussuomalaiset häviä

    • OnpiSoini

      Suurimpia suomalaisia

    • Parasonaina

      Heikkojenkin apu=Peussuomalaiset

    • Monetmuutkinon

      Tottakai olen Soiniin tyytyväinen

    • Onpaljonmeitä

      Paljon meitä on

    • OkPerusS

      Perussuomalaiset ok

    • TärkeäihminenOk

      Erittäin tärkeä ihminen on Soini

    • Aikahyvin

      Siis suuri osa tyytyväisiä Soiniin

    • Hyväministerikin

      Ulkoministerinäkin hyvä

    • Peruskansalainen

      Soini on tällä hetkelä Suomen johtava politiikko. Hän kyykyttää RKP:n naisia.

    • PerusTimook

      Nytkin ulkoministerimme painaa töitä koko Suomen hyväksi

    • HyväSoini

      Upeaa on. Soini toimii

    • LentäenHän

      Soini on Brysselissä nyt

    • Jahyvänäinon

      Ei ole lentokiellossa

    • KauttaAikain

      Ehdottomasti Soini on paras puoluejohtaja ja ulkoministeri

    • PaljonImmeisiä

      Suuri osa on paljon

    • Lennossakin

      Soini on mies paikallaan

    • Seontotta

      Ehdottomasti huippu hyvä on Soini

    • Soini-on-hyvä

      Perussuomalaisten ei missään mimessä kannata vaihtaa puheenjohtajaa. Tätä mieltä on muiden puolueiden puheenjohtajat. Näin vaalien alla.

    • Aunakinennenpärjäsi

      Perussuomalaiset pärjää hyvin vaaleissa

    • KolmasPian

      Ainakin on kaksi jytkyä jo tullut

    • Kuinitse

      Hyvä kun muutkin on tyytyväisiä

    • Hyvinmonetmuutkin

      Olen erittäin tyytyväinen Soiniin

    • hväTimo

      Samoin myö

    • Olemmetyyt

      Ympäri Suomea

    • HyväHyvä

      Talous nousee kun perussuomalaiset tekevät töitä

    • NuoriaPsPuoluees

      Nuorissa paljon perussuomalaisia. Esimerkiksi sdp:tässä kannattaa vain muutama prosentti alle 50 vuotiaasta ja todennäköisesti kannatus vähenee tuostakin

    • NuoretViisaita

      Lähinnä dementiaosasto enää demareita kannattaa

    • Haitonavain

      Kuka noita punaisia tarvitsee

    • Matkaateemme

      Kohti kolmatta jytkyä

    • Hyvivtyytyv

      Minä ainakin olen Perussuomalainen Soiniin tyytyväinen

    • johtajammeOnTimo

      Näin on vaikka takiaiskommarit muuta väittää

    • OktimoS

      Ilman muuta Timo ok

    • Ononkiva

      Meitä perussuomalaisia johtaa hyvä mies

    • EliParas

      Erittäin hyvä puheenjohtaja Perussuomalaisten Soini

    • ParasMinisteri

      Timo on huippuhyvä

    • Hyvätimppa

      No on tippa hyvä

    • JaHyväSoini

      Tänäänkin Eduskunnassa Soini pisti vihervasemmistolle luun kurkkuun

    • UpeaaTimo

      Hienoa Timo

    • OnneaTeille

      Hyvää Joulua Perussuomalaiset

    • OlenPerusS

      Kiitos. Myös Perussuomalaisten kannattaja

    • KylläPsOk

      Ehkä suurin osa tyytyväisiä

    • Hyvääjouluakin

      Ainakin suuri osa tyytyväisiä

    • Notottakai

      Minä olen tyytyväinen Soiniin

    • UseatOn

      Ja minäkin olen tyytyväinen Soiniin

    • MoniaOnTyyt

      Ja minä eli monet on

    • Upeaaon

      Tämä on hyvä asia

    • Timohyväon

      Jipppiiiiiiii

    • Aivanhyväon

      Ei kai Soini ole yhtään huonompi kuin muutkaan puheenjohtajat

    • Työmiäs

      Soini on tehnyt kovan työn puolueen johdossa

    • OnHyvätimo

      Tekee vieläkin

    • SoinutimoOk

      Tottakai parhaaseen tyytyväisiä

    • SuperTimoo

      Timo on huippu hyvä

    • Elikkäparraita

      Kaikki Perussuomalaiset kansanedustajat ovat hyviä

    • HyväTimoS

      Tämä kristilliskonservatiivisuus on ok. Monet suomalaiset uskovat Jumalaan

    • Hyviäarvoja

      Arvo konservatiivinen perussuomalaiset ok

    • kumpi

      Kenenkähän puolelle Turkkila menee? Ollut tähän saakka Soinin maltillisessa taskussa ja nyt Hallis (kenen vaalipäällikkö Turkki oli) tavoittelee samaa titteliä. Kumarrat toiselle, niin pyllistät toiselle.

    • Hienoatäm

      Soini on paras puoluejohtaja. Perussuomalaiset nuoret tulevat. Heistä on virtaa

    • Timohyvä

      Gallupit on galluppeja sanoi Timo i dag

    • Hyvätimoon

      Halla-ahon la lähinnä vain ulkomaalaisvastaisuus ja sillä ei pitkälle pötkitä. Suomi tarvitsee maahanmuuttokriittisyyden lisäksi yrittäjäystävällisyyttä, työtä toimeentuloa. Ja hyviä arvoja joita Soinilla on. Itse karsastan Halla-ahoa kun hän on entinen vihreä.

    • VapausKuit

      Moni löysi poliittisen kodin perussuomalaisista arvomaailman vuoksi. Perussuomalaiset ja paljon Soinin ansiosta on myös kristillissiveellinen hyviä perusarvoja sisältävä puolue. Itse olen pystynyt nostamaan perussuomalaisten kannatusta Olematta julkisuudessa ja samalla olen pystynyt tuoman esille niitä asioita jotka ovat minulle ja hyvin monille muillekin tärkeitä. Näitä Arvoja Ovat mm. perinteinen perhemalli, oikeat kristilliset arvot. Minun ei ole pakko hyväksyä enkä hyväksy ev.lut kirkon liberaaleja jotka toimivat vastoin Raamattua. En hyväksy myöskään että pappi harrastaa raskasta heviä ja kulkee tukka punaisena mustissa vaatteissa raskaan musiikin festareilla Ja tällä elämäntyylillä yllyttää lapsia ja nuoria pois hyvyydestä. Tällainen naispappi on mm Kokkolan seurakunnassa. Näitä festareita saa olla mutta minun mielestä ne ei ole papille sopivia käyntipaikkoja. Itse uskon Jumalaan omassa tykönänsä. Miksi menisin kirkkoon kuulemaan saarnoja jotka ovat vastoin Raamatun sanomaa. Herätysliikkeissä on paljon hyvää mutta en ainakaan vielä ole osannut niihin lähteä.

    • Eipämuutakaan

      No Perussuomalaiset vain on paras puolue

    • HyväSoini

      Soini on tehnyt suuren työn Perussuomalaiset puolueen eteen

    • OlisiParas

      Soinista seuraava Presidentti. Ehdokas valitaan kesällä Jyväskylän puoluekokouksessa

    • TimostaSiis

      Tai pääministeri

    • MeilleSuom

      Ehdottomasti Soini on paras

    • OnTärkeää

      Perussuomalaiset ja Suomi sekä suomalaiset kuin myös iso osa muuta maailmaa tarvitsee hyvää viisasta johtaja Timo Soinia

    • ParasPeruss

      Suomi tarvitsee perussuomalaisia

    • TimoParas

      Kukaan ei nyt voi astua Soinin kenkiin

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1878
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1828
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1819
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      82
      1606
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1138
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1138
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe