Citikka iskälle lahja isäinpäiväksi ?

C5_fans

Iskä on kova Sitikka fani ja meillä on ollut pari vanhaa Sitikkaa.

Haluaisin löytää iskälle jonkun Sitikka aiheihen isäinpäivälahja, C5 logolla, onko kenelläkään tietoa mistä löytyisi Espoon alueella ?

23

235

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Siinäonlogo

      Osta sille C5?

    • agenttis

      Paljon parempi kuin kolme toyotaa!

    • Onhannoitajotain

      Sinikka liikkeissä on jonkin verran sälää mutta se on kalliinpuoleista. Pienoismalleissa saattaa kyllä löytyä muutamia citikoita, kannattaa katsoa jostain askarteluliikkeistä, myös netistä. Huoltoasemilla on logo-avaimenperiä.

    • Sadistinenajatus

      Älkää nyt helvetissä pilatko isänpäivää jollain helvetin ranskan rapealla rohjolla!

      • Äläainakaanomalles

        Kelpuuttaisin kyllä. Olisiko Sinusta parempi antaa sitikkafani iskälle Tohota-roinaa?


      • kateellisuuskukkii

        Sadistienajatuksen kommentista tulee mieleen: Hän ei ole koskaan omistanut edes CITROENIA. On ehkä katkera kun on eksynyt muuhun kalliimpaan autoon ja ruoste kukkii. Citroen vitosessa mm on ajo-ominaisuudet peremmat kuin kalliissa Mersussa. Xsara farmari malli on ollut korisuunnittelultaan maailman paras ja myös ajoltaan mukavampi.


      • kateellisuuskukkii24

        ja maailman kaunein auto::))


      • PiaLind.......pks

        Puhut asiaa! Minulla on Xsara farmari vm 2002. Täysin ruosteeton ja mukava ajaa kauneimmalla autolla. Päät kääntyvät kun se nähdään. Mutta pikkuongelma kyllä olisi: Mitä jäähdytysnestettä lisään kun tarvii. Missään ei ole tietoa mitä siihen kuuluisi?
        Auttaisiko joku Citroenisti? EN osaa tyhjentääkään ja vaihtaa nestettä.
        Terveisin Pia


      • Osta_Warre
        PiaLind.......pks kirjoitti:

        Puhut asiaa! Minulla on Xsara farmari vm 2002. Täysin ruosteeton ja mukava ajaa kauneimmalla autolla. Päät kääntyvät kun se nähdään. Mutta pikkuongelma kyllä olisi: Mitä jäähdytysnestettä lisään kun tarvii. Missään ei ole tietoa mitä siihen kuuluisi?
        Auttaisiko joku Citroenisti? EN osaa tyhjentääkään ja vaihtaa nestettä.
        Terveisin Pia

        Wartburg on saanut elämäni maistumaan paremmalta. On ilo herätä aamulla töihin kun tietää että 1,5 km työmatka on yhtä juhlaa - suunnatonta ajamisen riemua ja nautintoa.

        On ilo hypätä aamulla Webaston lämmittämään, mattamustaan ruosteensyömään Warreeni samalla kun naapurin Situkisti raappailee ikkunoita. Toki Warren kaksitahtinen rivikolmonen on jo musiikkia korville sinänsä, mutta joskus on pakko hieman testata millaiset soundit yhdestä kajarista lähtee.

        Esinahan tuoksu, täydellinen sisusta, ylellinen varustelu ja moderni muotoilu ovat juuri asioita, jota Warre-kuskit arvostavat. Upea navigaattori, täydelliset penkit sähkösäädöin unohtamatta täydellisiä huippuvarusteita saavat turvallisen, jopa ylpeän mielen aikaan.

        Liikenteessä huonoa päivää piristää kummasti Situkka-kuskin pilkkana pito. On mukava lähteä valoista nilkka suorana, 2-tahdin mukavan ärjynnän saattelemana ja jättää nämä ranskalaisten autojen kuljettajat taakseen. Pian ruma Situkka näkyy jo pienenä pisteenä taustapeilissä. Turha on tulla halpiskuskien Wartburgiani vastaan kilpailemaan - onneksi niin moni tietää Warren ylivoiman, etteivät edes yritä kisailla.

        Parkkipaikalla Warre-kuskin pitääkin olla tarkkana. On syytä parkkeerata vain venäläisten tai saksalaisten autojen viereen välttääkseen kateellisten Citukka-kuskien ilkivallan. Ruoste lienee myös tarttuva sairaus, joten tässäkin suhteessa parivuotisia, konevikaisia Citukoita kannattaa vältellä viimeiseen saakka. Ja se haju, joka vanhoista Ranskan raadoista lähtee - parempi pysyä kaukana! Ei koskaan minulle sellaista, vain kuolleen ruumiini yli!

        Mukulakivikaduilla Warren ajamisen hauskuus vielä korostuu. Vetelä jousitus vaimentaa kuopat lähes täysin. On mukava ajaa rantabulevardia mattamustalla Warrella, seurata naisten kiinnostuneita ilmeitä ja Citukka-miesten kateellisia katseita. Tunnen olevani keskipiste kaikkialla minne sitten ajankin. Katseet seuraavat kaikkialla. Warrea ihaillaan. Sitä rakastetaan. Sitä palvotaan.

        Joskus ajelenkin huvikseni, ilman stressiä ja huolen häivää vailla määränpäätä vain nauttien täydellisistä ajo-ominaisuuksista ja suorituskyvystä, rivikolmosen hienosta äänestä ja ylellisestä varustelusta.

        Viereen tullut C5-kuljettaja saa poltella kumia ihan rauhassa. Hän on eri maailmassa. Minun maailmassani ajamisesta nautitaan toisin kuin hänen. Ei minun välttämättä tarvitse heille aina näyttää - tietävät sen itsekin, että turha on Warrea vastaan lähteä kisaamaan.

        Warre on huippulaadukas loistotuote. Autojen eräitä aristokraatteja. Se tarjoaa uskomattomat ajo-ominaisuudet, suorituskyvyn, muotoilun ja ylellisyyden. Se tottelee nöyrästi kuljettajan käskyä, joka on kaiken kingi ja keskipiste Warburgilla ajaminen on yksinkertaisesti hauskaa.


    • Lahjaidea2016
      • HänUnohtaaPeruaLaskut19

        älä tilaa lehteä vanhalle isukillesi. Hän ei pääse siitä herkästi eroon. tosin tilaa jos maksat sen ITSE.


    • Mullepoika

      osti aikoinaan Citikka lakin (talvilakki) Auto-Bonista Koivuhaasta . Silloin oli alla CX ja nyt C5 . Autot on vaihtunut jo useampaan mutta lakki on käytössä vieläkin . Poika on nyt 37v . Ostaessaan hatun minulle isänpäivälahjaksi hän oli 16v. Ajelee muuten itsekkin C5:lla.

    • C5_fans

      Iskä ei käytä hattua, tosin voisi kyllä peittää kaljunsa sillä kun ohjustelee sitikallaan.
      Enkä oikein voi ostaa mitää kovin teknistä, iskä kun ei oikein osaa korjata autoa.

    • C5_fans

      Ei löytynyt mitään C5 aiheista. Pari mukavaa lippistä kyllä näin Honkkarista, mutta tuskin käyttäisi.
      Taidan viedä sen jäätelökiskalle syömään, niin sekin teki äitienpäivänä päivänsankarille. Perinteet kunniaan !

    • Marko_Boy

      Kehoittaisin varautumaan juhkapäiviin hiukan aikaisemmin, esim Joulu lähestyy !

      Jos et muuta keksi niin romuttamoilla on paljon C5 koreja, niistä saat keulamerkkejä ja voit kiinnittää ne jollekin alustalle.

      Toivottavasti tarjosit iskällesi edes jädet, samaa saa mitä tilaa

    • Vällymän

      Etsi välly lahjaksi, se on suosittu Sitkka piireissä

    • Marko_Boys2

      Mikä ihmeen välly ??
      Muilla palstoilla ei ole mainintaa tästä ja autoliikkeessäkään eivät tieneet olevan varaosana, tosin neuvoivat kysymään eläinkaupasta.
      Miten tää liittyy Citikkaan ??

      • tainaRi

        Välly tarkoittaa citikkapiireissä samaa loimi hevosringeissä. Sen voi ajon jälkeen häpeilemättä heittää konehuoneen päälle, varsinkin kylmällä kelillä.
        Siihen kelpaa hyvin vanha räsymatto tai telttakankaan pala, maastovärisen olen nähnyt.
        Toivottavasti selkeytti ?

        P.S
        En ole pitkään aikaan kuullut keneenkään käyttävän tätä termiä, mutta tällä palstalla pari "teknikkoa" kirjoittaa siitä kuin se olis sitikan lisätarvike.


    • Lahjottu

      Sain joulupukilta 8 tai 9 vuotta sitten kahden hengen talouteen kolmosautoksi aidon nappisilmä-Ladan (1200L). Syyllinen löytyi pojastani – yritti kai houkutella esiin minussa mahdollisesti uinuvan mobilistin. Lada oli leimoissa ja liikennekelpoinen. Taisin käyttää sitä nostalgia-sunnuntaiajoihin 1½ vuoden ja noin 1000 km:n verran, kunnes väsyin maksamaan vakuutuksia, veroja, autopaikkamaksua ym. kiinteitä kustannuksia. Kirjoitin luovarin joulupukin nimelle ja hän pani laitteen jatkokiertoon.

      Seuraavana jouluna sain samalta suunnalta hyödyllisemmänkin kapistuksen: kunnostetun Husqvarna-moottorisahan! Se minulla on vieläkin.

      3–4 joulua sitten oli vuorossa villapipo, jonka otsaa koristi kolmisakarainen tähti. Tämä minun oli syytä ottaa vihjeenä, ja toissa kesänä hommasin pilttuuseeni pipon kanssa yhteensopivan ajoneuvon. Vaati kylläkin vaihdokin oman taskun syvän kouraisun ohella sitä, että pojan äidinkin säästöpossu rikottiin. Oltiin toki ehditty sitä ennen jo luopua kakkosautosta eläköitymisen myötä.

      Tuo musta villapipo lämmitti harmaantuvaa päätäni viimeksi tänään.

    • C5Brothers

      Ei löytynyt iskälle C5 tonttulakkia, miksi Citikka ei panosta oheistuotteisiin ??
      Voiskohan kierrätyskeskuksistä löytä vanhaa C5 retrokamaa, vai onko muita ehdotuksia ???

      Lakki tulisi tarpeeseen

    • Vällyjen_väliin

      Sitikka karvalkit ovat saapuneet alan liikkeisiin, nyt vaan hakemaan

    • C5_muotia

      C5 housut !

    • FemmaKolttu

      Pihi pukki tekisi itse aidoista vällyistä C5 aiheisen koltun jonkan kanssa sitten kyllä kehtaa ajella muutenkin pimeällä.
      Pääasia ei ole lahjan arvo, vaan antajan näkemä vaiva lahjan saajaa kohtaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6063
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3836
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      249
      2188
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1860
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1303
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1276
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1067
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1010
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      949
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      888
    Aihe