Maisteri Mauri Ranta, uusi mielipidekirjoittaja

Rantarönty

Taas on saatu Viitasaarelle uutta journalismia ja uutta verta tulevaan kunnanvaltuustoon. Netin mukaan mies on muuttanut Tampereelta, Lempäälä-Vesilahti akselilta. Hän oli ollut yhden kauden siellä valtuutettuna. Ranta on hyvin puolueuskollinen. Aloittanut Kristillisistä, sitten Kokoomukseen, sitten Persuihin, ja viimeinen koti oli ollut Kepu.

20

2060

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Höröprööjaröpsis

      Heitin koko Seutu lehden roskikseen samantien ton Rannan pränttäyksen luettuani...täyttä humpuukia. Kirjoittaja on tainnut kuunnella isojen poikien puheita ja pukea ne Viitasaaren alle...

    • Rantaröntti

      Mies itkee yhteiskuntaa järjestämään ja maksamaan kuituyhteyden. Jos on vara maksaa Loistossa asumnen, on vara maksaa myös kuitunsa. Miksi näitä Röntyjä tippuu aina Viitasaarelle? Ois ies menny Puttaalle.

    • puolueuskoton

      En varmaan tuota loikkailijaa äänestä kunnanvaltuustoon. Ei se varmaan itsekkään tiedä mihin puolueeseen kuuluu ja vaihtaa sitä kun ei pysty hallitsemaan toisia. Tiedättekö muuten mikä luonteenpiirre sellaisella henkilöllä on??? Huihai, ranta rantaa vetää viitasaarelle.

    • rantarönty

      Soittelin mielenkiinnosta Vesilahdelle parille puolueelle. Sain erittäin värikkään esittelyn kyseisestä kirjoittelijasta. Mennyt ainoastaan Persujen listalta valtuustoon? Heti loikannut Kepuun? Johtaja ja esiintyjämiehiä kuulemma? Onnittelivat Viitasaarta!

      • johtaja.ainesta

        Olisi kuulemma halunnut kaikki johtopaikat vaalien jälkeen. Olivat viimein perustaneet tarkastuslautakuntaan yhden ylimääräisen paikan Rannalle! Sillä konstin ei sitten Rantaa tarvinnut mihinkään muuhun esittääkään, koska tarkastuslautakunnan jäsentä ei valita muihin elimiin. Persut ja Kepu olivat asian keskenään sopineet! Kertoo jo jotakin miehestä?


    • hallitusmaisteri

      Jakelee käyttäytymisohjeita yks sun toiselle? Kirjoittelun perusteella voisi käytösohjeet antaa ensin itselleen peilin edesä ja laittaa muistilapun omalle seinälleen?

      • varoitus.kielenkäytöstä

        Onko Ranta tullut vahingossa Viitasaarelle, kun tuo sivistys ja kielenkäyttö täällä maaseudulla miestä kovasti riipoo? On kuulemma kerrostalonväki opetettu käyttäytymään siivosti ja puhumaan kirjakielellä. Oli ollut oikein kirjalliset ohjeet talon seinällä.
        Olen läheltä seurannut Rannan edesottamuksia. Mies esittää jokaiselle kielenkäytöstä huomautuksia ja esittää hienompaa kuin onkaan? Ei hoono suomi ymmärrystä ainakaan lisää? Mistä näitä järjen jättiläisiä tippuu aina Viitasaarelle? Oisko kepu käynyt jo pyytämässä ehdokkaaksi. Ois muuten ainesta näin hienolla käytösopetuksella vaikka sivistyslautakuntaan?


    • evankeliranta

      Olipa Ranta pistänyt kovat bileet pystyyn? Gospelin tahtiin hyppinyt ja tanssinut. Oisko ottanut ennakkoon ison tömpsäyksen jouluglögiä? Musiikki oli soinut railakkaasti ja koira oli haukkunut ja ulvonut musiikin tahtiin! Kuulemma alakerran katostakin oli maalit karisseet. On se kova jätkä ja kova kirjoitteleen? Eiku kristillisiin näillä näytöillä!

    • ryysyrantalaiset

      Mihinkä Ranta on vienyt kakkosloiston myyntikyltit. Oisko vienyt Ilmolahdelle? Ei tainut Rannasta tulla kahden kerrostalon hallituksen puheenjohtajaa? Eikä vaimorukasta isännöitsijää? Voi, voi, ei auttanut vaikka kuinka lehtiin kirjoitteli! Eikä auttanut nosteeseen, vaikka kävi persujen kimppuun puhetyylistä. Oisko mölökkikirjalija Tervon paskapuheet tarttuneet Rannankin persuiksiin. Ja eiku menoksi gosbelintahtiin kohti kunnallisvaaleja. Jippi,jau, jou...

    • Uintimaisteri

      Pitääkö paikkansa, että Ranta ois hermostunut lasten ryhmähoitopaikanväelle parkkipaikoista? Kuulemma auruuttanut parkkipaikat toiselle tontille. Täyttä tuntuu olevan talossa? Oisko pitänyt kaupungin kuunnella taas Persuja, kun päättivät ostaa tai paremminkin avustaa kyseistä asunto-osakeyhtiötä. Kaupungin ei pidä pokkuroida näitä Röntyjä, kun rahalla on ostanut omistuksen. Toivotan" Rauhaisaa" joulunodotusta talon asukkaille!

    • kerrostalon.tontut

      Onko maisteri muistanut olla kiltisti ja käyttäytyä kunnolla.Ja eikä oo kirjoitellut ilkeitä kirjoituksia paikallislehtiin? Maisterin pitää muistaa, että joulutontut tarkkailevat. Joulupukki on hyvin vihainen, jos maisteri ei anna parkkipaikkoja päiväkotilaisille!

      • Käytösmaisteri

        Onhan maisteri ollut kiltisti? Kuuleman mukaan hän on antanut kirjallisen varoituksen taloyhtiön osakkaalle. Pitääkö tämä paikkansa?Samassa kirjeessä hän on haukkunut osakasta puolikuolleeksi ja evännyt puheoikeuden. Joulupukki on hyvin vihainen, jos näin on?


    • valtuustoon

      Jakeleeko Viitasaaren sheriffi varoituksia vanhoille asukkaille? Nyt pitää mennä taas kipin kapin peilin eteen ja kyselemään, että kuka on puolikuolleen näköinen. Ja samalla kysyä peililtä: Kerro, kerro kuvastin kuka on Viitasaaren viisain ja vit..sin asukas? Onko muuten talon rantaan tulossa avantouintipaikka, kun on vienyt valmiiksi jo uimarenkaansa?

    • rendi

      Kuka kirjoittaa tälläusta roskaa ???
      Suomdn koulujärjestelmä on maailman huippua mutta yks vika on.
      Kouljdsa ei opeteta kultaidi käytössääntöjä.
      Ne opitaan KOTONA
      Siis on sunkin hyvä opetella olemaan hyvä ihminen. Hymmyile ja oo iisisti.

    • Pölhökustaa

      Mikä mies on kyseinen Ranta. On kuulemma neliloikkari puoluekartalla ja aloittanut jo uuden kierroksen Viitasaarelta. Mistä näitä huuhaa ukkoja ilmestyy tänne tuppukylään. Hoitaa kuulemma kerrostalon asioita vaimonsa kanssa. Minä en haluaisi kyseiseen taloon asukkaaksi mistään hinnasta, kun on tällainen kitisijä taloyhtiön hallituksessa. Kunnan päätöksiin vielä sotkeutuu, kun tietoa ei ole yhtikäs mitään. Menis takaisin mistä on tullutkin.

    • hävettävaa.kirjoittelua

      En tajua alkuunkaan tuota Mauri Rannan jatkuvaa kirjoittelua Seutu-lehteen. Todella typerää- ja täysin ala-arvoista käytöstä teiltä arvoisa maisteri. Käsitykseni mukaan lehden palstoilla haukkumasi valtuutettu on toiminut lain sallimissa rajoissa ja omasta mielestäni järkevällä tavalla Viitasaaren kirstun vartijana meidän kaikkien yhteiseksi parhaaksi. Epäilen että julkisen riidan lietsominen ja tuollainen jatkuva arvostetun- ja Viitasaaren parhaaksi toimivan valtuutetun julkinen nälviminen ei taida kuulua edes Helluntaiseurakunnan toimintatapoihin. Mikä saa tuollatavoin ihmisen purkaitumaan lehtien palstoille-minä ja varmaan moni muukaan emme tajua. Et sinä maisteri Ranta tuollaisella käytökselläsi ainakaan keneltäkään järkevältä Viitasaarelaiselta pisteitä saa, vaan menetät ne vähäisetkin. Jos ei muuta hommaa ole kuin valtuutetun haukkuminen, niin ehkä kannataisi mennä vaikkapa hiihtoladulle päätä selvittämään.

      Käsitykseni mukaan maisteri Ranta olette olleet edellisellä asuinpaikkakunnallaan mm. Perussuomalaisten ja peräti muutaman muunkin puolueen, oliko peräti valtuutettuna? Onko edelliseltä asuinpaikkakunnalta jäänyt jotain "poliittiseen hampaankoloonsi" ja pahaa oloa pitää tulla ikään kuin pakolaisukkona purkamaan Viitasaarelle? En tiedä, en tunne tapausta maisteri Ranta, mutta käytös ihmetyttää... Suosittelen että maisteri Ranta muuttaisitte seuraavaksi vaikka Kokemäelle asumaan...jospa sieltä saisitte kaltaistanne tukea ja ymmärrystä kirjoituksillenne.

    • Openice

      Valtaapitävien kritisointi on tervettä jotta Kittilän tapaus ei tule Tuppukylille Viita-saarelle.
      Mamut tuo sunkin päivään säpinää.

    • Tavisoppii

      Ole vain kiitollinen et saatte koulutettuja kuntalaisia joiden kans on mukava vaihtsa ajatuksia jolloin tuppukyllän ajatkset pääsee kirkastumaan.

    • Kaikki.tietää.tapauksen

      Näitä hulluja riittää omiksi tarpeiksi. Ei tarvi enää muualta lisää tulla. Pelkkä puhe ei tee ihmisestä koulutettua ja kaikista ei saa fiksua edes yrittämällä. Joillekin ihmiselle on toisen kiusaaminen verissä. Ei maiseman muutolla omista puheistaan pääse eroon. Eikä leikkimällä uskovaista.

    • Anonyymi

      Ensi tuli -rauha Viitasaarelle, jossa
      Kaikilla on hyvä asua kukin omalla tyylillään

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe