Niskasaari todistaa seri-tuomion vääräksi!!!!

PäiviHirviölä

http://mikkoniskasaari.fi/node/235

On runsaasti julkistajun tietoa, joka asettaa seksuaalirikostuomion aika outoon valoon. Tässä keskeisimmät:

1) Seksuaalirikosjutun näytön muodostavasta lasten kertomuksesta hylättiin jo Turun käräjäoikeuden vuoden 2013 tuomiossa laajoja kokonaisuuksia. Esimerkki. Syyttäjälauma oli nimennyt juttuun uhreiksi ja siis asianomistajiksi kaikkiaan seitsemän (7) lasta, joista neljä (4) vastoin heidän omaa ja vanhempiensa tahtoa. Uhreiksi nimetyistä siis 4/7 kiistää tarinan todenperäisyyden ja uhriutensa. Kolmeen "uhriin" liittyvät syytteet hylättiinkin, ja yhden osalta ne hyväksyttiin vastoin "uhrin" jyrkkää kiistoa.

2) Murhajutun II käsittelyn päättäneessä Vaasan hovioikeuden tuomiossa helmikuussa 2015 lasten tarinasta hylättiin jälleen suuri kokonaisuus. Seksuaalirikosväitteet ovat osa samaa kertomuksen kokonaisuutta, jossa Auerin väitettiin murhanneen Jukka S. Lahden yhdessä vanhimman tyttärensä kanssa. Vaasan HO ei pitänyt tätä uskottavana. Kun kertomuksesta hylätään epäuskottavina isoja osioita, herää kysymys millä perusteella on uskottu se, mikä on uskottu.

3) Mikään tekninen tutkinta, mukaan lukien väitettyjen uhrien lääkärintarkastukset, eivät tue rikosepäilyjä, vaan puhuvat niitä vastaan.

4) Seksuaalirikosten väitetään tapahtuneen vv. 2007-2008. Vuonna 2009 Auerin ja hänen lastensa elämään saapasteli peitepoliisi Seppo. Vaikka hän toimeksiantonsa mukaisesti raporteissaan mustamaalasi Aueria, aina kävelytyylistä lähtien, äidin ja lasten hyvää ja läheistä suhdetta hän kiitteli. Miten uskottavaa on, että välit olisivat olleet lämpimät, jos lapsia olisi vielä edellisenä vuonna kohdeltu niin äärimmäisen julmalla tavalla, kuin seksuaalirikostuomioissa väitetään?

Tämä on siis julkista tietoa. Tämä on poikkeuksellisen vahvaa vastanäyttöä seksuaalirikostuomioille. Vähempikin riittäisi herättämään kriittiset toimittajat - siellä missä kriittisiä toimittajia on. On journalistinen rimanalitus vaatia vaikenemaan näin huutavista ristiriidoista.

Asta Tenhunen ja Janne Laitila eivät ole lukeneet salaiseksi määrätyn seksuaalirikosjutun tuomioita, todisteita ja muita aineistoja. Minä olen. Päinvastoin kuin kaikki muut toimittajat, minä olen lukenut jutun jokaisen sivun, jokaisen lipun ja lapun. Siksi voin hyvällä omatunnolla yhtyä puolustuksen näkemykseen, jutun tuomiot ovat oikeusmurha.

Tuomioista on jätetty korkeimmalle oikeudelle erittäin hyvin perusteltu purkuhakemus, mitä Tenhunen ja Laitila eivät suostu edes mainitsemaan.
LOISTAVASTI KIRJOITETTU!!!

210

797

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • paskajuttueijatkoon

      En lukenut. PASKAA!

    • Kolleegat

      Mihin tää koko auer keissis oikeestikin perustuu? kuka tästä hyötyy ja kuka menettää? asiahan olis voitu selvitellä aikoinana saman tien ja homma ohitte aikaa sitten ja vauriot paljon vähäisemmät.. kyl täytyy sanoo ja todeta että sairas on suomen poliiisi ja syyttäjä flaka samoin kuin oikeuslaitoskin ihan neukku hommia kollektiivisesti saas nähädä kun aika on mitä tuleman pitää.

      • HolmlundinBordellipisnes

        Porin Vapaamuurarit nämä kaikki rikokset on tekaisseet salatakseen korruptionsa.


      • Kokoomuksenkantabordelli

        Porin vapaamuurareille kävi hassusti kun vuosi sitten jännäleikkien rituaalikynttilät jäi palamaan, kun pojat juoksivat alakerran huoriin Holmlundin bordellihotellissa.
        No käry kävi, ja kattosviitin rappariloosi paloi poroksi ja meinasi palaa koko hotelli.
        Jos olisi bordelli palanut, niin mihin sitten kokoomuksen jatsarit olisi päässyt naimaan?


    • lopetajopervo

      Tuomio on lopullinen, mutta onhan se hyvä että ihmiset muistaa ja pitää lapset kaukana molemmista. Pervo niskasaari ei tiedä todisteista sen enempää kuin muutkaan, asiakirjat ovat salaisia kaikille ulkopuolisille. Kukan pojat eivät halunneet isäänsä vankilaan, ei siinä mitään tavatonta ole ja pojat harvemmin haluavat oikeuteen noista jutuista häpeän takia, ei kaikki tytötkään. Oli pahoinpidellytkin lapsiaan vielä enemmän kuin auerska. Huomaa vaan miten vähän pervoannulistit välittää hyväksikäytetyistä lapsista, vetäisitte itsenne kiikkuun, tekisitte palveluksen kaikille.

      • Pikkulieska

        Viestisi sisältää törkeää olemassa oleviin henkilöihin kohdistuvaa kunnianloukkausta. Toivon, että te kaikki, jotka olette olleet syyllisiä syyttömien ihmisten tuomitsemiseen, miettisitte edes hetken omien tekojenne tarkoitusperiä.

        Olen pahoillani, jos sinua ja kaltaisiasi henkilöitä on lapsena kohdeltu kaltoin, mutta se ei todellakaan tarkoita, että nuo mainitsemasi henkilöt olisivat lapsiin kohdistuviin rikollisiin tekoihin syyllistyneet.

        Asioita selvitetään koko ajan ja faktatietoa virheellisiin lsh-rikostuomioihin liittyen pyritään tuomaan esille useamman asioihin perehtyneen henkilön kautta. Uskon, että sanonta "lopussa kiitos seisoo" tulee pitämään Annelin ja hänen lastensa tapauksessa paikkansa, mutta töitä oikeudenmukaisuuden eteen on edelleen tehtävä.


      • pikkulieauerska
        Pikkulieska kirjoitti:

        Viestisi sisältää törkeää olemassa oleviin henkilöihin kohdistuvaa kunnianloukkausta. Toivon, että te kaikki, jotka olette olleet syyllisiä syyttömien ihmisten tuomitsemiseen, miettisitte edes hetken omien tekojenne tarkoitusperiä.

        Olen pahoillani, jos sinua ja kaltaisiasi henkilöitä on lapsena kohdeltu kaltoin, mutta se ei todellakaan tarkoita, että nuo mainitsemasi henkilöt olisivat lapsiin kohdistuviin rikollisiin tekoihin syyllistyneet.

        Asioita selvitetään koko ajan ja faktatietoa virheellisiin lsh-rikostuomioihin liittyen pyritään tuomaan esille useamman asioihin perehtyneen henkilön kautta. Uskon, että sanonta "lopussa kiitos seisoo" tulee pitämään Annelin ja hänen lastensa tapauksessa paikkansa, mutta töitä oikeudenmukaisuuden eteen on edelleen tehtävä.

        Toivottavasti tutkitaan, varmasti monikin annulisti syyllistynyt ties mihin pervoiluun ja sinäkin joudut murhasta linnaan.


      • oikeusmurha.huutaa

        "Töitä oikeudenmukaisuuden eteen on edelleen tehtävä"^


    • varoituskolmio

      Miten saadaan alaikäiset pysymään kaukana pedofiileistä


      Pekka Santtila:


      Oikeuspsykologian professorin Pekka Santtilan mukaan kovat rangaistukset eivät vähennä rikollisuutta.

      – On hyvä huomioida, että hoitojen on osoitettu vähentävän uusintarikollisuutta.

      – Jos mietitään kahta asiaa samaan aikaan: rangaistusten koventaminen ei ole osoittautunut hyväksi rikosten kontrolloimisessa ja samalla seksuaalirikollisten hoitojen on osoitettu vähentävän uusintarikollisuutta. Näistä seuraa aika loogisesti se, että resursseja olisi paras kohdistaa hoitoon ja ennaltaehkäisyyn.

      Santtila sanoo, että pedofiilien hoito on samantyyppistä kuin addiktioiden ja alkoholismin hoito.

      – Nykyään hoidossa ajatellaan, että pedofiilia ei voi muuttaa. Huomiota täytyy kohdistaa siihen, että henkilöt yrittävät välttää tilanteita, joissa riski syyllistyä tekoihin saattaa kasvaa. Lisäksi näitä henkilöitä opetetaan tunnistamaan vaaratilanteita, joissa heidän tulee hakea apua.

      http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/pedofiileille-vaaditaan-kovempia-tuomioita-oikeuspsykologi-rangaistukset-eivat-tehoa/678707/

      Auerista kuva toivon mukaan pian Suomeen perustettavaan pedofiilirekisteriin.
      Takin selkään varoituskolmio.

      • hoitoonvaan

        Eikö auerskaa ole laitettu pakkoläkitykseen, korkea aika aloittaa ja voisi nipsaista turhat ulokkeet pois, vähenisi himot. Sama hoito kaikille annulisteille.


      • Oikeusmurhaaja

        huutaa


    • En-tiedä

      Miten tämä Niskasaari oli saanut ne liput ja laput luettavakseen?

      • kommarifilunkienmestari

        Sitä minäkin olen ihmetellyt. Kuka ja mikä taho vuotaa?
        Vai pääsikö joku tuntematon taas vakoilemaan tietokonetta kun joku kävi veskitauolla, eli paskalla!!


      • valehteleee
        kommarifilunkienmestari kirjoitti:

        Sitä minäkin olen ihmetellyt. Kuka ja mikä taho vuotaa?
        Vai pääsikö joku tuntematon taas vakoilemaan tietokonetta kun joku kävi veskitauolla, eli paskalla!!

        Ei se mitään ole päässyt lukemaan tai jos auerska antanut jotain muuta kuin syylliseksi todistavaa salassapidettävää aineistoa, niin rangaistus kuuluu saada siitäkin ja samoin jos niskasaari tai kuka tahansa annulisti julkaisisi mitä tahansa salassapidettävää tietoa.


      • No-jaa

        On se mahdollista. Esim. oikeustalolla töissä olevat ihmiset ovat ihmisiä siinä kuin muutkin ja voivat vahingossa antaa jollekin luettavaksi sellaisia papereita, joita ei saisi antaa. Ei siihen tarvita kuin pieni huolimattomuusvirhe, joita tapahtuu jatkuvasti varmaan joka työpaikalla.


    • AnnelijsJensseli

      Auerin strategia tämän Niskasaaren ja kaikkien "teamin" jäsenien ja muun pedofiilia palvovan kahelikerhon jäsenten kanssa lie ollut aina tasan
      sama: Auer ei_varmasti_ ole
      vahingossakaan kyseiselle 'asiantuntija'- 'toimittaja', muutenvaanpeesaaja -köörilleen vuotanut Auerin ja Jensseli-sedän lhs-rikoksista mitään muuta kuin Auerille edullisia tietoja, valittuja paloja!, manipuloidakseen näitä niskasaaria ja kumpp. ja fanikerhoaan ym. hyväuskoisia pönttöjä roskalehtien lukijoita. Tosiassahan Auer tietysti pelkää kuollakseen, että oikeuden määräyksen vastaisesti niitä Annelin js Jensseli-sedän todella raskauttavia, vääjäämättä ankaraan tuomioon johtaneita lsh-rikoksia todella vuotaisi julkisuuteen!
      Huvitti, kun Auer vastasi blogissaan KKO:n päätöksestä tuohtuneelle kiihkeälle fanilleen, joka vaati_kaiken_julkistamista, että voivoi sentään, Auer ei voi julkistaa aineistoa, eikä aineiston julkistaminen edes Aula purkamaan tuomiota!
      No, ei varmasti DDD

      R.I.P. Jukka S. Lahti. Myötätuntoni on hänen lastensa puolella. Voimia!

      • Jatkoaedelliseen

        Painovirhepaholainen:
        Piti olla:"eikä aineiston julkistaminen edes AUTA
        purkamaan tuomiota".


        Anneli Auer tietää, että 7,5 ja 10 vuoden tuomioita ei annettu perusteetta! Hienoa, ettei Auer pääse enää julkisesti esiintymään mollatakseen ja vähätellekseen lapsia, rikostensa uhreja! Sen seuraaminen esim Enbusken haastattelussa SuomiAreenalla ja EVSLivessä oli karmeaa! Tuli tunne, että ihmisillä ei ole enää sydäntä, vaan rahanahneus on tullut sen tilalle :(


      • heikunkeikunjou

        Mulla on kanssa lasten puolella ja Jukka Lahden, Jukan työpanosta yhteiskunnan hyäksi pitää kunnioittaa eikä harrastaa ajojahtia. Kohta tulee taas Jukan vuosipäivä, RIP.


      • Näinsevaanontaas
        heikunkeikunjou kirjoitti:

        Mulla on kanssa lasten puolella ja Jukka Lahden, Jukan työpanosta yhteiskunnan hyäksi pitää kunnioittaa eikä harrastaa ajojahtia. Kohta tulee taas Jukan vuosipäivä, RIP.

        Tämä on siis julkista tietoa. Tämä on poikkeuksellisen vahvaa vastanäyttöä seksuaalirikostuomioille. Vähempikin riittäisi herättämään kriittiset toimittajat - siellä missä kriittisiä toimittajia on. On journalistinen rimanalitus vaatia vaikenemaan näin huutavista ristiriidoista.

        Asta Tenhunen ja Janne Laitila eivät ole lukeneet salaiseksi määrätyn seksuaalirikosjutun tuomioita, todisteita ja muita aineistoja. Minä olen. Päinvastoin kuin kaikki muut toimittajat, minä olen lukenut jutun jokaisen sivun, jokaisen lipun ja lapun. Siksi voin hyvällä omatunnolla yhtyä puolustuksen näkemykseen, jutun tuomiot ovat oikeusmurha.


      • niinpitikin
        Näinsevaanontaas kirjoitti:

        Tämä on siis julkista tietoa. Tämä on poikkeuksellisen vahvaa vastanäyttöä seksuaalirikostuomioille. Vähempikin riittäisi herättämään kriittiset toimittajat - siellä missä kriittisiä toimittajia on. On journalistinen rimanalitus vaatia vaikenemaan näin huutavista ristiriidoista.

        Asta Tenhunen ja Janne Laitila eivät ole lukeneet salaiseksi määrätyn seksuaalirikosjutun tuomioita, todisteita ja muita aineistoja. Minä olen. Päinvastoin kuin kaikki muut toimittajat, minä olen lukenut jutun jokaisen sivun, jokaisen lipun ja lapun. Siksi voin hyvällä omatunnolla yhtyä puolustuksen näkemykseen, jutun tuomiot ovat oikeusmurha.

        Hyvä kun olet lukenut mistä kaikesta sinua syytettiin ja tuomittiin, jäikö paljon hyväksikäyttöjä ja raiskauksia puuttumaan? Taisi olla valokuviakin mukana, mutta älä kerro, minua ei kiinnosta, pääasia että tuomittiin, toivottavasti pian myös murhasta.


      • Sikanaama.Manner
        niinpitikin kirjoitti:

        Hyvä kun olet lukenut mistä kaikesta sinua syytettiin ja tuomittiin, jäikö paljon hyväksikäyttöjä ja raiskauksia puuttumaan? Taisi olla valokuviakin mukana, mutta älä kerro, minua ei kiinnosta, pääasia että tuomittiin, toivottavasti pian myös murhasta.

        Julkaistu 20.08.2013

        ”Työntekijän dna:ta oli päätynyt halkoon laboratoriossa, vaikka työntekijä ei ole esitutkinta-aineiston perusteella missään vaiheessa edes koskenut koivuhalkoon. Työntekijä on käyttänyt työtehtävissään mikroskooppia, kameraa ja muita oheisvälineitä, joiden pinnoille on jäänyt hänen solujaan. Hänen ei ole tarvinnut käyttää työtehtävissään myöskään suojavälineitä.
        Työntekijän solut ovat siirtyneet laitteiden pinnoilta toisen laboratorion työntekijän hansikkaista halkoon. On myös mahdollista, että solut ovat tulleet halkoon huoneilman kautta.”

        Syy siihen, miksei dna:ta tunnistettu aiemmin, johtuu Sippolan mukaan lainsäädännöstä.
        – Meillä ei ole Suomessa lainsäädäntöä, joka velvoittaa poliisihenkilöstöä antamaan dna-näytettä.
        . Henkilö, jonka dna:ta halosta löytyi, antoi näytteensä rekisteriin vasta viime kesänä.

        http://www.mtv3.fi/uutiset/rikos.shtml/ ... -vasta-nyt

        --------------------------------------------

        Poliisilehti 2001/5

        ”Rikosteknisen laboratorion DNA-jaoksen esimiehen, rikoskemisti Vivian Johnssonin ­ja hänen alaistensa tiedot löytyvät DNA-rekisteristä.

        - Jos oma hius sattuu putoamaan näytteeseen, se ei sotke tutkimuksia, Johnsson selittää rekisteröinnin.Samasta syystä tutkimustiloihin ei ole pääsyä edes rikosteknisen laboratorion johtajalla, vieraista puhumattakaan.”

        JEPJEP ....


      • Pikkulieska
        niinpitikin kirjoitti:

        Hyvä kun olet lukenut mistä kaikesta sinua syytettiin ja tuomittiin, jäikö paljon hyväksikäyttöjä ja raiskauksia puuttumaan? Taisi olla valokuviakin mukana, mutta älä kerro, minua ei kiinnosta, pääasia että tuomittiin, toivottavasti pian myös murhasta.

        Onko sinusta oikein, että Suomessa tuomitaan ihmisiä mutu-tuntumalla ja peloteltujen lasten kauhujutuilla teoista, joita ei ole koskaan tapahtunut? Onko mahdollista, että Suomessa lapsia tutkivat henkilöt voisivat synnyttää näille valemuistoja raiskauksista yms.? Annelille ja jopa sijaisvanhemmille tulivat lasten seksijutut täytenä yllätyksenä.


      • Rasittavaluuska
        Pikkulieska kirjoitti:

        Onko sinusta oikein, että Suomessa tuomitaan ihmisiä mutu-tuntumalla ja peloteltujen lasten kauhujutuilla teoista, joita ei ole koskaan tapahtunut? Onko mahdollista, että Suomessa lapsia tutkivat henkilöt voisivat synnyttää näille valemuistoja raiskauksista yms.? Annelille ja jopa sijaisvanhemmille tulivat lasten seksijutut täytenä yllätyksenä.

        Luuska hei, kerro miksi olet noin saatanan rasittava?


      • pikkulieauerska
        Pikkulieska kirjoitti:

        Onko sinusta oikein, että Suomessa tuomitaan ihmisiä mutu-tuntumalla ja peloteltujen lasten kauhujutuilla teoista, joita ei ole koskaan tapahtunut? Onko mahdollista, että Suomessa lapsia tutkivat henkilöt voisivat synnyttää näille valemuistoja raiskauksista yms.? Annelille ja jopa sijaisvanhemmille tulivat lasten seksijutut täytenä yllätyksenä.

        Onneksi pedoiluistasi tehtiin kunnon tutkinta heti alkuun ja tuomittiin, hovinarrien mutu-tuomio murhasta pitää ehdottomasti kumota.


      • äitykkä
        Sikanaama.Manner kirjoitti:

        Julkaistu 20.08.2013

        ”Työntekijän dna:ta oli päätynyt halkoon laboratoriossa, vaikka työntekijä ei ole esitutkinta-aineiston perusteella missään vaiheessa edes koskenut koivuhalkoon. Työntekijä on käyttänyt työtehtävissään mikroskooppia, kameraa ja muita oheisvälineitä, joiden pinnoille on jäänyt hänen solujaan. Hänen ei ole tarvinnut käyttää työtehtävissään myöskään suojavälineitä.
        Työntekijän solut ovat siirtyneet laitteiden pinnoilta toisen laboratorion työntekijän hansikkaista halkoon. On myös mahdollista, että solut ovat tulleet halkoon huoneilman kautta.”

        Syy siihen, miksei dna:ta tunnistettu aiemmin, johtuu Sippolan mukaan lainsäädännöstä.
        – Meillä ei ole Suomessa lainsäädäntöä, joka velvoittaa poliisihenkilöstöä antamaan dna-näytettä.
        . Henkilö, jonka dna:ta halosta löytyi, antoi näytteensä rekisteriin vasta viime kesänä.

        http://www.mtv3.fi/uutiset/rikos.shtml/ ... -vasta-nyt

        --------------------------------------------

        Poliisilehti 2001/5

        ”Rikosteknisen laboratorion DNA-jaoksen esimiehen, rikoskemisti Vivian Johnssonin ­ja hänen alaistensa tiedot löytyvät DNA-rekisteristä.

        - Jos oma hius sattuu putoamaan näytteeseen, se ei sotke tutkimuksia, Johnsson selittää rekisteröinnin.Samasta syystä tutkimustiloihin ei ole pääsyä edes rikosteknisen laboratorion johtajalla, vieraista puhumattakaan.”

        JEPJEP ....

        Tässäkin on sellainen satu että minä en ainakaan usko moiseen.Poliisit yrittävät pestä kasvojaan kun tutkinta meni perseelleen!


      • oikeusmurhaajat.mesoavat
        äitykkä kirjoitti:

        Tässäkin on sellainen satu että minä en ainakaan usko moiseen.Poliisit yrittävät pestä kasvojaan kun tutkinta meni perseelleen!

        Erkki Sippolan rehellisyys on täysin tutkimatta.


      • neitiABC
        heikunkeikunjou kirjoitti:

        Mulla on kanssa lasten puolella ja Jukka Lahden, Jukan työpanosta yhteiskunnan hyäksi pitää kunnioittaa eikä harrastaa ajojahtia. Kohta tulee taas Jukan vuosipäivä, RIP.

        Ehditkö lukea jo nuo kaksi ketjua joissa oli lueteltu valemedialehtisiä? Herättikä se kysymyksiä, heikunkeikunjou?


      • femakkosanomat
        neitiABC kirjoitti:

        Ehditkö lukea jo nuo kaksi ketjua joissa oli lueteltu valemedialehtisiä? Herättikä se kysymyksiä, heikunkeikunjou?

        Ei mv-lehti ja auerskan blogi mitään lehtiä ole, pelkkää valetta, no. mv-lehdessä välillä sentään jotain tottakin.


    • Nukkumattinukk

      Ei Suomessa tuomita mutu-tuntumalla, lakkaa jo lieska uskomasta Annelin iltasatuihin.

      • äitykkä

        Eiköhän niitäkin juttuja löytyisi joissa on mutu tuntumalla menty.


      • näin.on
        äitykkä kirjoitti:

        Eiköhän niitäkin juttuja löytyisi joissa on mutu tuntumalla menty.

        mutu-tuomioita löytyy.


      • löytyylöytyy
        näin.on kirjoitti:

        mutu-tuomioita löytyy.

        Kaikki todisteet todisti auerskan syylliseksi murhaan, silti hovinarrit mutuili että voihan se murhaaja olla auerskan sepittämä yliluonnoliset kyvyt omaava liitelevä huppis.


      • trump.trump.trump
        löytyylöytyy kirjoitti:

        Kaikki todisteet todisti auerskan syylliseksi murhaan, silti hovinarrit mutuili että voihan se murhaaja olla auerskan sepittämä yliluonnoliset kyvyt omaava liitelevä huppis.

        Tuija huijaa.


    • hyvävelijärjestö

      Ja tästä pedotuomiosta - se on helppo tarkistaa, kun tiedämme 150 lestadiolaisen pedofiilisyytteet, ja tutkinnan pitkäkestoisuuden ja vaikeuden sekä oikeudenkäynnin keston. Jos kaikkien nimi on Anneli Auer, niin tietysti tuomio oli oikea. Valitettavasti Anneli Auer ei puhu teille sanaakaan totuuksia, vaan vetää juuri sitä roolia, joka tähän peitetoimintaan kuuluukin. Hyvä vai huono - en osaa sanoa, ehkä vai pakko tehdä näin. Suomalaiset eivät kestäisi muuta totuuttaa ja siksi toiseksi tällä vastakkainasettelulla pidetään kansalaiset näpräämässä Ulvilan lillukanvarsia, kun maailmaa muokataan täysin uuteen kuosiin.

      • mikälukuoli

        Vai oliko se 105 - montako haavaa lapsessa havaittiin sen uskovaisen lappuvalotutkinnalla? - 105 vai 150?

        Se on oikea vastaus.


      • oletteoikeassa

        Puolustajat ovat oikeassa - oikeudenkäynti oli näytös. Anneli Auer on syytön tekoihin. Antiannelistit ovat oikeassa - Anneli Auer näyttelee tuossa näytelmässä pelkää syytettyä, on stuntti, siis valehtelee ihan sikana ja alusta asti.

        Tästä syntyy tämä teidän ristiriita.

        Kyseessä on eräs psykologinen koeasetelma liittyen ihmisen rajalliseen havainnointiin, ja kun heidät jaetaan eri havaintoryhmiin, saadaan juuri tällainen lopputulos.

        Esimerkkinä vaikkapa tilanne asuntoesittelystä, jossa tehdään psykologinen koe, ja jossa esittelyssä kävijät jaetaan joko asunnonostajiin tai murtovarkaisiin etukäteen - toisille sanotaan: olet murtovaras, mitä havainnot, ja toisille sanotaan: olet asunnon ostaja, mitä havainnot, ja sitten he myöhemmin vastaavat esitettyihin kysymyksiin. Asuntoesittelyssä tapahtunut havainnointi poikkeaa täysin toisistaan.

        Tämä koeasetelma paljastettiin jo vuoden 2010 oikeudenkäynnissä, kun 20 poliisia todisti asunnon siivoamisesta, tyhjistä ketsuppipurkeista ja muusta epäolennaisesta, jolla ei ole mitään tekemistä murhatutkinnan kanssa.

        Te olette vain höperön hyväuskoisia. Ehkä juuri siksi, kun ette tiedä näitä psykologisia jippoja, mutta vähän voisi kuitenkin käyttää järkeä tuosta poliisienkin todistamisesta...


      • kaikkiuppoaakin

        Vai kymmenenkö poliisia oli todistamassa näitä täysin älyvapaita juttuja kuin suoraan pyskologisen kokeen asuntoesittelystä - en nyt muista. Etsikää, jos kiinnostaa.


    • ollakovaieiköolla

      Joka tapaukessa, joka kohdalle tässä Ulvilan tapauksessa ja käsittelyssä on täysin looginen vastine ja totuus, mutta jos ajastus lähtee menemään harhaan, tekemään vääriä tulkintoja - kuten tässä nyt kummallekin puolelle on tapahtunut (kiitos anneli auerin), niin tämä on lopputulos. Mutta se ei ole totuus.

      Olisi viisainta, jos koittaisitte nyt parantua tästä manipuloinnista, joka teille tehtiin. Se oli härskiä ja törkeää ihmisten hyväuskoisuuden hyväksikäyttämistä, täysin epäeettistä ja moraalitonta.

      Mutta minä en vastaa kanssaihmisten teoista, vastatkoon he itse viimeisellä tuomiolla, tai sitten asialla oli jesuiitat joiden mielestä tarkoitus pyhittää keinot, eivätkä näin ollen pelkää edes helvetin tulta.

      • sisäinenturvallisuus

        Ainoa mistä oikeasti voitte syyttää, on se, että tällä menetelmällä on annettu monelle todelliselle henkilölle, joka on syyllistynyt vakavaan rikokseen anonymitettisuoja. Todennäköisesti he ovat olleet korkeilta johtopaikoilta ja virkapaikoilta, ja heidän suhteilla ja kytköksillään on ollut iso merkitys, koska näin mittava ja monen miljoonan euron näytös on hyvävelijärjestelmällä heille suotu.


      • Pikkulieska
        sisäinenturvallisuus kirjoitti:

        Ainoa mistä oikeasti voitte syyttää, on se, että tällä menetelmällä on annettu monelle todelliselle henkilölle, joka on syyllistynyt vakavaan rikokseen anonymitettisuoja. Todennäköisesti he ovat olleet korkeilta johtopaikoilta ja virkapaikoilta, ja heidän suhteilla ja kytköksillään on ollut iso merkitys, koska näin mittava ja monen miljoonan euron näytös on hyvävelijärjestelmällä heille suotu.

        Onko sinusta oikein, että Annelin ja hänen lastensa kannettavaksi on laitettu hirveä taakka heidän tahtomattaan? Minulle ainakin herää kysymys, kuinka paljon meillä Suomessa on mahdollisesti muita syyttömästi tuomittuja vankilan seinien sisäpuolella.

        Onko noista lestadiolaisten pedofiiliepäilyistä tai heidän keskuudessaan mahdollisesti toimineesta pedofiiliringistä painettua kirjallisuutta, josta voisi perehtyä tuon uskonnollisen yhteisön sisällä esiintyviin ongelmiin?


      • ihanomasyy
        Pikkulieska kirjoitti:

        Onko sinusta oikein, että Annelin ja hänen lastensa kannettavaksi on laitettu hirveä taakka heidän tahtomattaan? Minulle ainakin herää kysymys, kuinka paljon meillä Suomessa on mahdollisesti muita syyttömästi tuomittuja vankilan seinien sisäpuolella.

        Onko noista lestadiolaisten pedofiiliepäilyistä tai heidän keskuudessaan mahdollisesti toimineesta pedofiiliringistä painettua kirjallisuutta, josta voisi perehtyä tuon uskonnollisen yhteisön sisällä esiintyviin ongelmiin?

        Ei Annelin tarvitse valittaa että kaikki menee päin helvettiä, kun on itse aiheuttanut kaiken paskan itselleen.


      • omasyynsä
        ihanomasyy kirjoitti:

        Ei Annelin tarvitse valittaa että kaikki menee päin helvettiä, kun on itse aiheuttanut kaiken paskan itselleen.

        Kyllä noin on. KKO :a on turhaa syyttää ja AA tietää sen.


      • ritiratirallaa

        turunmurrea, naakkaa ja näitä siis koko trollijengiä vituttaa yhtäläillä kuin Ulvilan murha-akkaa. Elikäs matti mäkistä vituttaa niin heelveetisti että se tarvttee koht uuden empäs sanokkaa minkä
        mut pikku-ukot ne vaan isottelee, näihän se on, vaik haudan partaalla


      • MommyDearest
        Pikkulieska kirjoitti:

        Onko sinusta oikein, että Annelin ja hänen lastensa kannettavaksi on laitettu hirveä taakka heidän tahtomattaan? Minulle ainakin herää kysymys, kuinka paljon meillä Suomessa on mahdollisesti muita syyttömästi tuomittuja vankilan seinien sisäpuolella.

        Onko noista lestadiolaisten pedofiiliepäilyistä tai heidän keskuudessaan mahdollisesti toimineesta pedofiiliringistä painettua kirjallisuutta, josta voisi perehtyä tuon uskonnollisen yhteisön sisällä esiintyviin ongelmiin?

        Mikäli jatkossa Auer edelleenkin yrittää kiusata lapsia (kaikissa tähänastisissa haastatteluissa nonsaleerasi ja vähätteli uhreja, laittoi myös mm. uhriensa kuvan kirjansa kanteen!) voisivat lapset aivan hyvin tehdä rikosilmoituksen ja haastaa Auerin oikeuteen kunnianloukkauksesta ja törkeästä yksityiselämän loukkaamisesta.

        Hienoa, etteivät kirjastot halunneet (edelleen ehdonalaisessa olevaa?) pedofiiliä tiloihinsa selittelemään ns. syyttömyyttään.


      • oikeusmurhaajat.mesoavat
        MommyDearest kirjoitti:

        Mikäli jatkossa Auer edelleenkin yrittää kiusata lapsia (kaikissa tähänastisissa haastatteluissa nonsaleerasi ja vähätteli uhreja, laittoi myös mm. uhriensa kuvan kirjansa kanteen!) voisivat lapset aivan hyvin tehdä rikosilmoituksen ja haastaa Auerin oikeuteen kunnianloukkauksesta ja törkeästä yksityiselämän loukkaamisesta.

        Hienoa, etteivät kirjastot halunneet (edelleen ehdonalaisessa olevaa?) pedofiiliä tiloihinsa selittelemään ns. syyttömyyttään.

        Totuus sattuu ja satuttaa, MommyDearest.


    • tesuretatte

      Pikkulieska:

      "Onko sinusta oikein, että Annelin ja hänen lastensa kannettavaksi on laitettu hirveä taakka heidän tahtomattaan?"

      Pikkulieska, sinä olet ainoa tämän tarinan todellinen uhri - ajattelusi perustuu uskoon, ei faktoihin.

      Operaatio oli epäeettinen ja moraaliton tietämättömien kansalaisten psyykkeelle - toisaalta Valkama sanoi, että tällä oli merkitystä koko Suomen kannalta, AA vastaavasti sanoi auttavansa poliisia kaikin keinoin (syksy 2009).

      Joutsenlahti, ex-tutkinnanjohtaja on sisäisen turvallisuuden ammattilainen.

      Pikkulieska, tässä pyörii sellaiset kuviot, joita et pysty edes ymmärtämään. Katso Anneli Aueria, kuvia, näyttääkö hän todella sinun mielestäsi kärsineeltä, itsemurhaa hautovalta, koko maailman kiusaamalta ihmiseltä, joka on oikeusmurhan uhri?

      Hän kriisinäyttelijä - tässä operaatiossa heitä on useita, ja heitä kutsutaan noinkin osuvalla nimellä, heidän tarkoituksensa on tuhota tyhmien päät, psyyke ja aivot.

      Ihminen itse on se joka itsensä hämärryttää, tässä tapauksessa sinä - faktatkin on näkyvissä, jos ne suostuu näkemään.

      Mutta teidän päänne ja elämänne tuhonneiden hyväksi ei kai ole mitään tehtävissä - olette sitten kummalta puolen väittelylinjaa tahansa, olette silti samassa veneessä.

      • senäkökyky

        Väärin muotoiltu lause edellä - ne jotka tuhoavat teidän päitänne, heidän hyväksi en halua tehdä mitään - toivon mukaan tietävät mitä tekevät. Tarkoitin tietysti teidän hyväksi, jotka olette niin naiiveja ja hyväuskoisia, ettekä ymmärrä kokonaisuudesta tuon taivaallista, ettekä ylipäätään tajua mitä tällä hetkellä maailmassa tapahtuu.

        Pistätte pienen palan norsun kynttä suurennuslasin alle, mutta ette näe itse norsua, vaikka kuinka tutkitte ja väännätte tuosta kynnenpalasta vaikka atomeihin asti.

        Teillä on kiikarit väärinpäin silmillä.


      • Pikkulieska

        Voiko joku olla kriisinäyttelijä tietämättään? Minä tiedän faktat Annelin osalta, mutta en ole poliisi, joten sen järjestelmän mahdollisiin sisäisiin ongelmiin en pysty vaikuttamaan. Pystytkö sinä?


      • EtTiedäMitään
        Pikkulieska kirjoitti:

        Voiko joku olla kriisinäyttelijä tietämättään? Minä tiedän faktat Annelin osalta, mutta en ole poliisi, joten sen järjestelmän mahdollisiin sisäisiin ongelmiin en pysty vaikuttamaan. Pystytkö sinä?

        Ne jos kerran tiedät faktat, mikset koskaan kerro niitä?
        Idiootti.


      • mitäteen
        Pikkulieska kirjoitti:

        Voiko joku olla kriisinäyttelijä tietämättään? Minä tiedän faktat Annelin osalta, mutta en ole poliisi, joten sen järjestelmän mahdollisiin sisäisiin ongelmiin en pysty vaikuttamaan. Pystytkö sinä?

        Mikä on tuo järjestelmäongelma, johon pitäisi vaikuttaa? Totta kai pystyn.


      • pikkulieauerska
        Pikkulieska kirjoitti:

        Voiko joku olla kriisinäyttelijä tietämättään? Minä tiedän faktat Annelin osalta, mutta en ole poliisi, joten sen järjestelmän mahdollisiin sisäisiin ongelmiin en pysty vaikuttamaan. Pystytkö sinä?

        Kerro ihmeessä ne verilammikot kuivui muutamassa minuutissa tai miten murhasit Jukan.


      • PenaLampola
        pikkulieauerska kirjoitti:

        Kerro ihmeessä ne verilammikot kuivui muutamassa minuutissa tai miten murhasit Jukan.

        Ei tuottanut mitään ongelmia hovissa nuo "lammikot" eikä murhatuomion hylkääminen. Olet niin tyhmä, ettet ole vielä tajunnut sitä, hehheehe! HE!


      • ketsupinkuivumisaika

        Kauanko ketsuppi kuivuu? Missä ajassa? Valkamahan väitti, että se oli vain ketsuppia, jota oli käytetty lavastamiseen. Ja olihan siellä aivan valtava määrä tyhjiä ketsuppipurkkejakin - uskon pikemminkin syyttäjää kuin teitä.


      • sopiivalkamansanoihin

        Ja eikö Valkama myös väittänyt, että Anneli Auer lavasti murhan? Tämä sopii siihenkin.


      • FuckFaceValkama
        sopiivalkamansanoihin kirjoitti:

        Ja eikö Valkama myös väittänyt, että Anneli Auer lavasti murhan? Tämä sopii siihenkin.

        Tukehtuiko Valkama omaan paskaansa vai vetikö itsensä jojoon?


      • miksiolisi

        Siksikö, että te ette ymmärrä mistään mitään? Tuskin - saatoi ehkä vähän virnuilla teille hyväntahtoisesti, ei muuta.


      • tilastonikkari
        FuckFaceValkama kirjoitti:

        Tukehtuiko Valkama omaan paskaansa vai vetikö itsensä jojoon?

        Valkama menehtyi nopeasti edenneeseen vakavaan sairauteen, eli syöpään. Joka kolmas suomalainen sairastuu syöpään.


      • SikanaamaManner
        tilastonikkari kirjoitti:

        Valkama menehtyi nopeasti edenneeseen vakavaan sairauteen, eli syöpään. Joka kolmas suomalainen sairastuu syöpään.

        Tukehtui paskaansa näköjään.


      • verestämuistiasi
        ketsupinkuivumisaika kirjoitti:

        Kauanko ketsuppi kuivuu? Missä ajassa? Valkamahan väitti, että se oli vain ketsuppia, jota oli käytetty lavastamiseen. Ja olihan siellä aivan valtava määrä tyhjiä ketsuppipurkkejakin - uskon pikemminkin syyttäjää kuin teitä.

        Etsipäs sellainen lehtijuttu missä Valkama väittää verilammikoiden olevan ketsuppia. Meinaatko ettei Jukasta olisi vuotanutkaan verta? Aika monta litraa tulee vai keräsikö auerska ne veret lasipurkkeihin?

        Jos auerska ei kerännyt verta purkkeihin niin sitten ne veret täytyi olla lattialla eli miten ne verilammikot kuivui muutamassa minuutissa? Pinnistelkää, pinnistelkää!!


      • tallessaoli

        Minä mitään meinaa - kysy Valkamalta!

        Jaa-a kai sitä tallessa oli, kun 5 viikkoa myöhemmin oli ilmestynyt verinen jalanjälki housunlahkeeseen tuolla ns. murhapaikalla.

        Ai niin, ja vielä T-paitaankin syksyllä 2009, taisi olla lähellä joulua - siis siihen uuteen T-paitaan.


      • kaksilinjaa

        Kyllä kai te nyt ymmärrätte, että tässä on suortaan pakko ja tarpeellista olla kahdet esitutkintapaperit ja aineisto, jos on kaksi linjaakin - toiset paperit siihen, että AA on syyllinen ja toiset sitten siihen, että AA syytön. Tämän vuoksi tarvitaan myös kaksi eri häkenauhaa, kaksi eri T-paitaa jne.


      • hahahahhahahah
        tallessaoli kirjoitti:

        Minä mitään meinaa - kysy Valkamalta!

        Jaa-a kai sitä tallessa oli, kun 5 viikkoa myöhemmin oli ilmestynyt verinen jalanjälki housunlahkeeseen tuolla ns. murhapaikalla.

        Ai niin, ja vielä T-paitaankin syksyllä 2009, taisi olla lähellä joulua - siis siihen uuteen T-paitaan.

        Siinä nähtiin taas annulistien höpinät ))

        Jokos olet keksinyt selityksen miten verilammikot kuivui muutamassa minuutissa?


      • mitentapahtui

        Siis valokuvissako?


      • mitennäkyikuvassa

        Kai sinä tiedät, että kaikki päätelmät on tehnyt Mika Tauru vain valokuvista ja yksin?


      • analysoijantodistus

        ASIASSA SUORITETUT TUTKIMUKSET
        Olen tutustunut tapauksen todiste-aineistoon ja esitutkintamateriaaliin, sekä käynyt myös tapahtuma-asunnossa 26.11.2009 erinäisten rekonstruktioiden suorittamisen yhteydessä. Asunnon verijälkien ja Jukka S. Lahden yllä olleiden vaatteiden verijälkien analysointi perustuu tutkimusten alkuvaiheissa otettuihin valokuviin.
        ...
        Tapahtuma-asunnon makuuhuoneen sängyn verijäljet
        Sängyn lakanaan ja patjaan on imeytynyt runsaasti verta, joka on muodostanut laajan yhtenäisen vereentyneen alueen. Kyseinen alue on kooltaan noin 30 cm x 50 cm ja se sijaitsee sängyllä suurin piirtein lattialla olleen Jukka S. Landen vasemman jalan kohdalla.
        ...
        Helsinki 17.12 2009
        Mika Tauru
        Rikosylikonstaapeli Helsingin poliisilaitos Väkivaltarikosyksikkö


      • IIETP

        Lisäyksenä vielä, ettei tule sekaannusta - tämä on siis kakkoslinjan "Anneli Auer on syyllinen" -tutkintalinjan ETP:stä, toisessa tietysti käytettiin analysointiin ja tutkintaan ihan muita keinoja kuin valokuvia. Ja tämä ETP "Anneli Auer on syyllinen" koottiinkin vasta Anneli Auerin pidättämisen jälkeen, kuten Mika Taurunkin allekirjoituspäivämäärästä näkyy.


      • surkeaaaaa
        mitennäkyikuvassa kirjoitti:

        Kai sinä tiedät, että kaikki päätelmät on tehnyt Mika Tauru vain valokuvista ja yksin?

        Täytyy siis keksiä selitykseksi "valokuvat" kun totuus on että verilammikoiden kuivuminen kestänyt yli puoli tuntia ja ulkopuolinen mahdoton. Olette te annulistit sitten surkeita.


      • muutavaihtoehtoaeiole

        Niin, täytyy sitten vain todeta, että ilmeisesti Mika Tauru oli lyöttäytynyt FBI:n (häkenauha) ohella Anneli Auerin kaveriksi, koska otti selitykseksi pelkät valokuvat, jotta Anneli Auerin suunnittelema itsensä syylliseksi lavastaminen onnistuu.


      • entunnetyyppiäedes

        Huomasit nyt kai sentään sen, että minä en ollut valokuvien selittäjä, vaan tuo Mika Tauru, ja minähän en ole sitten myöskään Mika Tauru.


      • Eikestäniinpitkään
        surkeaaaaa kirjoitti:

        Täytyy siis keksiä selitykseksi "valokuvat" kun totuus on että verilammikoiden kuivuminen kestänyt yli puoli tuntia ja ulkopuolinen mahdoton. Olette te annulistit sitten surkeita.

        Ei kestä puolta tuntia.
        Te antiannelistit olette surkeita.


      • kuinkaksimarjaa

        Lisäyksenä nyt vielä - minä en ole mikään annelisti. Ja vielä vähemmän Aueristi. Olen juuri uskonto-osiossa perannut tuon auer -paketin.

        En tiedä AA:n taustoja tietenkään, eikä kuulu minulle, mutta ihan tarpeeksi on matkan varrella tullut uskontoa puolesta ja vastaan niin Jumalasta kuin Saatanastakin - seuranneet tietää - mutta Ilmestyskirjan mukaanhan ne ovatkin samassa taivaassa. Aina siihen asti, kun Jumala heittää Saatanan pihalle.

        On profeetia VT:ssä "voi, ihmislapsi parka", miten on petos ja vielä senkin jälkeen petos ja vielä petoksenkin sisällä petos.

        On syytä olettaa, että tuon petoksen junaili -auer.

        Nimittäin Konrad Adenauer. On myös syytä olettaa hänen olleen juutalainen nimensä perusteella. Miksi ei ulkonäkönsäkin. Oliko ihan seemiläistä kansaa vaiko askenaasijuutalaisia, jotka ovat käännynnäisiä juutalaisuskoon, mutta eivät seemiläisiä.

        Toisen maailmansodan aikaan Adenauer oli Saksan valtiovarainministeri, hän on myös EU:n perustajaisiä, myös meidän EU:ssa määrittelemän sosiaalisen markkinatalouden isä, kuten myös sen ainoan hyväksytyn politiikan - Kolmannen tien politiikan isä.

        Mutta ei tässä vielä kaikki - hän on myös sen ainoan maattoman Euroopan Unionin puolueen EPP:n isä, jolla on nyt EU:ssa yksinvalta. Saivat EU:n perustuslailla jopa yksinoikeuden vaalienkin pitämiseen.

        Kun juutalaiset oli tuhottu Saksassa, niin Adenauer tuli Saksan valtiovarainministeriksi, YK:n myötävaikutuksella juutalaiset saivat oman valtion, Israelin Palestiinan mailta vuonna 1948. Adenauer lähetti Saksasta varat Israelin perustamiseen ikään kuin korvauksena kansanmurhasta.

        Mutta kun juutalaiset eivät ole edes seemiläistä heimoa, hyvin harva, eivätkä ole edes Israelista lähtöisin kuten seemiläiset palestiinalaiset.

        Tällaisella källillä juutalaiset hankkivat itselleen oman valtion ja maa-alueen, oliko juutalaisten tuholla ihan jo suunnitelmakin rahoituksen hankkimiseen, koska faktana tiedetään juutalaisten Yhdysvalloista rahoittaneen Saksaa ja toista maailmansotaa, Saksa sai myös Maailman pankilta velkansa anteeksi toisen maailmansodan jälkeen, siinä missä Suomi pakotettiin maksamaan sotakorvauksia Saksan kanssa veljeilystä.

        Hitler itse sanoi, että kun on tarpeeksi suuri huijaus, se menee taatusti lävitse. Samaa sanoisin Ulvilan tapauksesta.

        Siis Anneli Auer uhri?!

        Ja tämän sisällä on nyt petos nimeltä Euroopan Unioni.


      • Aito.Sikanaama.Manner
        entunnetyyppiäedes kirjoitti:

        Huomasit nyt kai sentään sen, että minä en ollut valokuvien selittäjä, vaan tuo Mika Tauru, ja minähän en ole sitten myöskään Mika Tauru.

        Toivottavasti Mika Taurulla on jo kaikki hyvin. Ehkä Mika Taurulla oli myös ilkeä eno? Onhan Mikalla kuitenkin jo kaikki hyvin?


      • paljonkoauersai

        "Adenauer pyrki parantamaan suhteet myös juutalaisiin. Vuonna 1952 solmittiin Saksan liittotasavallan ja Israelin välinen valtiosopimus, jonka perusteella Saksan liittotasavalta maksoi Israelin valtiolle korvauksia 1933–1945 tehdystä kansanmurhasta."

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Konrad_Adenauer


      • toinenkintoimi
        Aito.Sikanaama.Manner kirjoitti:

        Toivottavasti Mika Taurulla on jo kaikki hyvin. Ehkä Mika Taurulla oli myös ilkeä eno? Onhan Mikalla kuitenkin jo kaikki hyvin?

        En tiedä enoista, mutta sen tiedän, että hän on ollut niin Balkanilla kuin Irakissa penkomassa näitä kansanmurhan hautoja. On myös Haagin kansainvälisen rikostuomioistuimen todistaja. Mitä lie niistä etsinyt - ehkä säteilyä. Mitä löysi, ei tietoa.

        Ulvilan tapauksessa oli todistaja, nainen, joka oli kirjoittanut kaksikin kirjaa Irakista. Eihän hän ole kuollut? Jossain väitettiin, että tämä operaatio ajoi hänet kuolemaan.


      • petetytkristityt

        Ai niin - ja tähän vielä:

        Lisäyksenä nyt vielä - minä en ole mikään annelisti. Ja vielä vähemmän Aueristi. Olen juuri uskonto-osiossa perannut tuon auer -paketin.

        Nimittäin tämä koko juttu tulee jo 2000 vuoden takaa, kun Rooman vallanaika nappasi kristinuskon, Jeesuksen oikeat sanat vaadittiin hävitettäväksi, mutta munkit hautasivatkin ne sinetöidyissä saviruukuissa autiomaahan (Nag Hammadin kirjasto), ja ne löytyivät 1948.

        Pietari ristiinnaulittiin pää alaspäin, jolloin hänen rististään tuli saatananpalvojien symboli - outo juttu, kun Katolinen kirkko kertoo Pietarin olevan heidän paavinsa jo vuodelta 30 alkaen.

        Mutta pääosin uhrilahjausko Jumalalle Jeesuksena, että ihminen saa syntinsä anteeksi hänen kuoleman kautta, tulee Paavalilta.

        Paavali ei koskaan itse tavannut Jeesusta, hän oli fariseus ja juutalainen, ja oli jopa osallistunut kristittyjen vainoamiseen. Oli takana ensimmäisen kristityn marttyyrikuolemassakin.

        Hän käänsi takkia, ja niin meille teki kristinusko Rooman vallanaikana katolisen kirkon nimissä - josta sitten juontuu myös luterilaisuus - uskontodirektiivit Paavali, ja Jeesuksen oikeat sanat määrättiin hävitettäväksi.

        Siinä ensimmäinen petos.


      • tapettuajattelu

        Jos haluatte tietää, että mistä tuo selviää, niin pyhästä Catherinesta, joka väitteli Rooman keisarin määrämän lähes 100 viisaan miehen kanssa Jeesuksen sanoista ja opetuksista - siis viisaudesta.

        Catherine tapettiin kiduttamisen jälkeen ja samoin nämä viisaat miehet, jotka ymmärsivät, että mitä Catherine sanoi.

        Eli tarina kertoo, että miten vaarallisia olivat Jeesuksen viisaat opetukset, eivätkä ne kelvanneet sen enempää uskontoon kuin Raamattuunkaan, joka oli tehty ihmisten hallitsemiseksi.

        Tämä tapahtui vasta vuonna 305, joten kirkolla oli jo vahva asema ja päätäntävalta uskonnossa. Tässä tapauksessa kristinuskosta.

        Ja onhan sekin mielenkiintoista, kun Suomessa oli ollut uskonpuhdistus - tullut luterilaisuus katolilaisuuden tilalle, silloin kun opettaja Pietari Särkilahti kävi Saksassa Lutherin opissa (ei kerrota suomeksi, löytyy vain englanninkiellä), niin Ahvenanmaalla järjestettiin noitaoikeudenkäynti vuonna 1666. Tosin Särkilahti oli kuollut jo pitkälti yli 100 vuotta aikaisemmin, asialla oli toinen luterilainen noitatohtori ja Saksan opinnot.

        Tästä ihastuttavasta oikeudenkäyntimuodosta tuli tämän jälkeen suorastaan villitys muuallakin Euroopassa.

        Tosin oitaoikeudenkäyntiä Suomessa ei hoitanut kirkko - vaan todella - Suomen oikeuslaitos.


      • totuussielläjossakin

        Mutta Pietariin vielä - hän kärytti koko jengin. Tosin Jeesuksen avulla, koska Jeesus jätti Pietarille taivasten valtakunnan avaimet. Miten tiesikin, että miten päin Pietari haluaa oman ristinsä! Ja että siitä tulee saatananpalvojien symboli!

        Nimittäin Saksasta baijerilaisesta luostarista on löytynyt alkemistikirjoitus Aurora Consurgens, jonka sanotaan tehneen sama henkilö, jonka tulkintaan perustuu koko Raamattu.

        Mutta kun katolinen kirkko itse on tuominnut alkemian saatananpalvonnaksi, ja näin ollen ilmoittaa siis ihan itse, että mikä on oppien perusta.


      • eijaksateitäenää
        kuinkaksimarjaa kirjoitti:

        Lisäyksenä nyt vielä - minä en ole mikään annelisti. Ja vielä vähemmän Aueristi. Olen juuri uskonto-osiossa perannut tuon auer -paketin.

        En tiedä AA:n taustoja tietenkään, eikä kuulu minulle, mutta ihan tarpeeksi on matkan varrella tullut uskontoa puolesta ja vastaan niin Jumalasta kuin Saatanastakin - seuranneet tietää - mutta Ilmestyskirjan mukaanhan ne ovatkin samassa taivaassa. Aina siihen asti, kun Jumala heittää Saatanan pihalle.

        On profeetia VT:ssä "voi, ihmislapsi parka", miten on petos ja vielä senkin jälkeen petos ja vielä petoksenkin sisällä petos.

        On syytä olettaa, että tuon petoksen junaili -auer.

        Nimittäin Konrad Adenauer. On myös syytä olettaa hänen olleen juutalainen nimensä perusteella. Miksi ei ulkonäkönsäkin. Oliko ihan seemiläistä kansaa vaiko askenaasijuutalaisia, jotka ovat käännynnäisiä juutalaisuskoon, mutta eivät seemiläisiä.

        Toisen maailmansodan aikaan Adenauer oli Saksan valtiovarainministeri, hän on myös EU:n perustajaisiä, myös meidän EU:ssa määrittelemän sosiaalisen markkinatalouden isä, kuten myös sen ainoan hyväksytyn politiikan - Kolmannen tien politiikan isä.

        Mutta ei tässä vielä kaikki - hän on myös sen ainoan maattoman Euroopan Unionin puolueen EPP:n isä, jolla on nyt EU:ssa yksinvalta. Saivat EU:n perustuslailla jopa yksinoikeuden vaalienkin pitämiseen.

        Kun juutalaiset oli tuhottu Saksassa, niin Adenauer tuli Saksan valtiovarainministeriksi, YK:n myötävaikutuksella juutalaiset saivat oman valtion, Israelin Palestiinan mailta vuonna 1948. Adenauer lähetti Saksasta varat Israelin perustamiseen ikään kuin korvauksena kansanmurhasta.

        Mutta kun juutalaiset eivät ole edes seemiläistä heimoa, hyvin harva, eivätkä ole edes Israelista lähtöisin kuten seemiläiset palestiinalaiset.

        Tällaisella källillä juutalaiset hankkivat itselleen oman valtion ja maa-alueen, oliko juutalaisten tuholla ihan jo suunnitelmakin rahoituksen hankkimiseen, koska faktana tiedetään juutalaisten Yhdysvalloista rahoittaneen Saksaa ja toista maailmansotaa, Saksa sai myös Maailman pankilta velkansa anteeksi toisen maailmansodan jälkeen, siinä missä Suomi pakotettiin maksamaan sotakorvauksia Saksan kanssa veljeilystä.

        Hitler itse sanoi, että kun on tarpeeksi suuri huijaus, se menee taatusti lävitse. Samaa sanoisin Ulvilan tapauksesta.

        Siis Anneli Auer uhri?!

        Ja tämän sisällä on nyt petos nimeltä Euroopan Unioni.

        Ja - hei - olen purkanut tätä pakettia 16 vuotta ja siitä ajasta 10 vuotta suoraan teidän nenänne eteen. Siitä alkaen, kun Lahti sanotaan murhatun. Voisitteko lakata olemasta tyhmiä. Kiitos!


      • kestääse
        Eikestäniinpitkään kirjoitti:

        Ei kestä puolta tuntia.
        Te antiannelistit olette surkeita.

        Puoli tuntia odottivat testissä eikä vieläkään kuivunut, itsestään selvää ettei muutaman minuutin aikana tulleet monen litran verilammikot olisi ehtineet kuivua ennen poliisien tuloa. Jokainen poliisi näki omin silmin, varmasti paljon luotettavampaa kuin auerskan sadut liitelevästä huppiksesta, eihän se satuolento ole muutenkaan mahdollinen. Missä DNA, missä äänet, missä jalanjäljet takaa-ajoista tai edes murhahuoneesta, missä näköhavainnot, missä hajujäljet...


      • menehoitoon
        eijaksateitäenää kirjoitti:

        Ja - hei - olen purkanut tätä pakettia 16 vuotta ja siitä ajasta 10 vuotta suoraan teidän nenänne eteen. Siitä alkaen, kun Lahti sanotaan murhatun. Voisitteko lakata olemasta tyhmiä. Kiitos!

        Mene hullusirpa hoitoon tai tapa itsesi.


      • trump.trump.trump
        kestääse kirjoitti:

        Puoli tuntia odottivat testissä eikä vieläkään kuivunut, itsestään selvää ettei muutaman minuutin aikana tulleet monen litran verilammikot olisi ehtineet kuivua ennen poliisien tuloa. Jokainen poliisi näki omin silmin, varmasti paljon luotettavampaa kuin auerskan sadut liitelevästä huppiksesta, eihän se satuolento ole muutenkaan mahdollinen. Missä DNA, missä äänet, missä jalanjäljet takaa-ajoista tai edes murhahuoneesta, missä näköhavainnot, missä hajujäljet...

        Onko syytä alkaa selvittämään Erkki Sippolan rehellisyys?


      • Kälysistäkuvistakatsoi
        toinenkintoimi kirjoitti:

        En tiedä enoista, mutta sen tiedän, että hän on ollut niin Balkanilla kuin Irakissa penkomassa näitä kansanmurhan hautoja. On myös Haagin kansainvälisen rikostuomioistuimen todistaja. Mitä lie niistä etsinyt - ehkä säteilyä. Mitä löysi, ei tietoa.

        Ulvilan tapauksessa oli todistaja, nainen, joka oli kirjoittanut kaksikin kirjaa Irakista. Eihän hän ole kuollut? Jossain väitettiin, että tämä operaatio ajoi hänet kuolemaan.

        Asunnon verijälkien ja Jukka S. Lahden yllä olleiden vaatteiden verijälkien analysointi perustuu tutkimusten alkuvaiheissa otettuihin valokuviin.


      • Psykiatri-Pekka
        toinenkintoimi kirjoitti:

        En tiedä enoista, mutta sen tiedän, että hän on ollut niin Balkanilla kuin Irakissa penkomassa näitä kansanmurhan hautoja. On myös Haagin kansainvälisen rikostuomioistuimen todistaja. Mitä lie niistä etsinyt - ehkä säteilyä. Mitä löysi, ei tietoa.

        Ulvilan tapauksessa oli todistaja, nainen, joka oli kirjoittanut kaksikin kirjaa Irakista. Eihän hän ole kuollut? Jossain väitettiin, että tämä operaatio ajoi hänet kuolemaan.

        Helena Rantakin näki ihmisten läpi ammutuissa luodeissa sormenjälkiä. Täyshullu. Onko Taurunkin MIELIPIDE ollut ostettavissa?


      • tunteroinen
        Psykiatri-Pekka kirjoitti:

        Helena Rantakin näki ihmisten läpi ammutuissa luodeissa sormenjälkiä. Täyshullu. Onko Taurunkin MIELIPIDE ollut ostettavissa?

        Kaikkia näkyjä ne näkeekin, liiteleviä huppiksia ja kioskimiehiä murhailemassa sivullisia, ihan hullua porukkaa nuo annulistit.


      • neitiABC
        Psykiatri-Pekka kirjoitti:

        Helena Rantakin näki ihmisten läpi ammutuissa luodeissa sormenjälkiä. Täyshullu. Onko Taurunkin MIELIPIDE ollut ostettavissa?

        "Onko Taurunkin mielipide ollut ostettavissa"^
        Hyvä kysymys. Peittoaa jopa tuon vaihtoehdon: onko Sippolan rehellisyys tutkittu?
        Tämän päivän läksy KRP:n tutkijoille ja erityisesti Henri Puumalan ja hänen läheistensä hyväksikäyttäjille.


      • analysointivalmis
        Kälysistäkuvistakatsoi kirjoitti:

        Asunnon verijälkien ja Jukka S. Lahden yllä olleiden vaatteiden verijälkien analysointi perustuu tutkimusten alkuvaiheissa otettuihin valokuviin.

        Sinut on todettu hulluksi femakoksi, mene hoitoon ennen kuin haetaan.

        Etkö mitään hullumpaa keksi, tietysti ne verijäljet on tutkittu heti paikan päällä, mutta valokuviakin otetaan todisteeksi. Sekös annulisteja vatuttaa kun kengänjälkiäkin vain yksi huoneen keskellä, ei mennyt oikein putkeen auerskan lavastukset.

        No miten on, löytyykö selitystä miksi verilammikot kuivuneet muutamassa minuutissa?


      • vähäntäsmennystäodotan

        Ihan pikkuriikkisen kaipaisi täsmennystä tähän tutkintaan. Siis joku on ollut vieressä sekuntikellon kanssa, ja kun veritippa on lorahtanut lammikoksi ruumiin viereen (tai ei ruumis vuoda, kun veri on pysähtynyt, joten elossahan Lahti oli, koska veri vuoti vielä partionkin saapuessa paikalla, mutta se on toinen tarina)... tökännyt sormensa lammikkoon ja seurannut veren autenttista kuivumisaikaa minuuteissa, niinkö?


      • asianytimessä
        vähäntäsmennystäodotan kirjoitti:

        Ihan pikkuriikkisen kaipaisi täsmennystä tähän tutkintaan. Siis joku on ollut vieressä sekuntikellon kanssa, ja kun veritippa on lorahtanut lammikoksi ruumiin viereen (tai ei ruumis vuoda, kun veri on pysähtynyt, joten elossahan Lahti oli, koska veri vuoti vielä partionkin saapuessa paikalla, mutta se on toinen tarina)... tökännyt sormensa lammikkoon ja seurannut veren autenttista kuivumisaikaa minuuteissa, niinkö?

        Nyt on annulisti osunut asian ytimeen, siinäkin auerskan satuilut kusee kun väitti liitelevän huppiksen tulleen vain juuri ennen soittoa ja olleen viitisen minuuttia. Sekuntikellollako se tosiaan otti aikaa vai mittasiko nauhoituksen kestosta? Se nyt vaan ei ole mahdollista, että verilammikot kuivuisi noin nopeasti, tutkimusten mukaan vei vähintään 29 minuuttia ja toki sieltä päästä valuu vielä verta kun juuri isketty mäsäksi, vaikka muista haavoista olisi valunut tunninkin. Ottaisit selvää asioista etkä turhaan nolaisi itseäsi, mutta ettehän te annulisti muuhun kykenekään.


    • Muistatteko

      Huomasitteko leffassa yhdessä kohtaa, kun Anneli Auer tulee oikeussaliin, niin syyttäjä Jarmo Valkaman silmät kiiluuvat ja katse on kuin Isolla Pahalla Sudella?
      Taisipa syyttäjä jopa lipaista huuliaankin tuossa killityksensä huumassa?

      • inhostavarmaan

        Pahaa tekee kenellä tahansa normaalilla ihmisellä katso pervon pedomurhaajan naamaa.


    • äitykkä

      Kuka teki Auerista ilmoituksen että lapsia on raiskattu? Se olisi mielenkiintoista saada julki.Miten tämä henkilö sai tietonsa.

      • koittakaanytherätä

        Idiootti. Tämä on peli. Et tiedä pätkääkään mikä tässä on totta. Tämä on tosi-TV-näytelmä. Tajuutsä?


      • tajuuksmikäonstuntti

        Tässä on saatanan paljon raiskareita ja helvetin paljon uskovaisia, tässä on yksi lapsivankila ja yksi lapsibordelli ja poliiseja ja isokenkäisiä, mutta ikinä et saa tietää, että kuka isokenkänen, miten iso poliisi pomo, kuka poliitikko jne. Ne kaikki on siellä Anneli Auerin seläntakana.


      • sikatyhmäkansa
        tajuuksmikäonstuntti kirjoitti:

        Tässä on saatanan paljon raiskareita ja helvetin paljon uskovaisia, tässä on yksi lapsivankila ja yksi lapsibordelli ja poliiseja ja isokenkäisiä, mutta ikinä et saa tietää, että kuka isokenkänen, miten iso poliisi pomo, kuka poliitikko jne. Ne kaikki on siellä Anneli Auerin seläntakana.

        Suomea on pesty puhtaaksi nyt aivan konkreettisin oikeudenkäynnein suljettujen ovien takana ja teidän nenän edessä seitsemän vuotta. Samaan aikaan Anneli Auer hakkaa kattilankansia yhteen ja/tai teidän naamaan sekä paukuttaa murhatalon ovea mennen tullen, kirjoittelee kirjoja. Pääasia, että kaikki on mahdollisimman skandaalinkäryist - kansa saa mitä tapahtoo. Syyttäjä ja oikeuslaitos ovat pitäneet huolen, että toimittajilla riittää kirjoitettavaa ja sirkusta ja lehdillä myyntiä. Mutta ennen kaikkea, että syyllisten anonymiteetti pitää. Kiitos teille - ei ole kyllä ollut pelkoa, että olisi edes rakoillut!


      • löytyykökolmeaivosolua

        Anteeksi kirjoitusvirheet - mutta on kiire. Ja olen raivona - jos jokin näin typerä menee teille läpi seitsemän vuotta ja teidän nenänne edessä ilman, että kaksi aivosolua tapaa teidän aivoissanne kertaakaan, niin mitä helvettiä ne pystyykään tekemään tällaisen kansan silmien edessä ja tällaiselle kansalle vielä - kyllä hirvittää.


      • pikkulieauerska

        Miten annulistit saitte "tietonne auerskan syytömyydestä", olitteko koko ajan auerskan kotona? Onko teillä oma lehmä ojassa, osallistuitteko raiskauksiin?


      • aina.väärin
        löytyykökolmeaivosolua kirjoitti:

        Anteeksi kirjoitusvirheet - mutta on kiire. Ja olen raivona - jos jokin näin typerä menee teille läpi seitsemän vuotta ja teidän nenänne edessä ilman, että kaksi aivosolua tapaa teidän aivoissanne kertaakaan, niin mitä helvettiä ne pystyykään tekemään tällaisen kansan silmien edessä ja tällaiselle kansalle vielä - kyllä hirvittää.

        Raivon kehittyminen Auerkeissin seuraajien reaktiona on fakta- ja se luullakseni kehittyy ja purkautuu samalla tavalla anti- ja propuolella.


      • mikähänlopputulos

        Niinpä. Aivan loistavasti manipuloitua ja provosoitua touhua totuuden sijasta, ja siihen hiilokseen, kun vielä on siirretty aivan tarkoituksellisesti pakolaiset. Kaikki on aistittavissa jo Suomen rikollisen aggressiivisesta ilmanalasta, ja huijarit menestyy. Suomi on kuin ruutitynnyri.

        Nimimerkillä: "Haagin tietoja odotellessa asiantuntijaryhmän ja valtakunnansyyttäjän vierailtua Hollannissa"


      • onko.Sippolan
        mikähänlopputulos kirjoitti:

        Niinpä. Aivan loistavasti manipuloitua ja provosoitua touhua totuuden sijasta, ja siihen hiilokseen, kun vielä on siirretty aivan tarkoituksellisesti pakolaiset. Kaikki on aistittavissa jo Suomen rikollisen aggressiivisesta ilmanalasta, ja huijarit menestyy. Suomi on kuin ruutitynnyri.

        Nimimerkillä: "Haagin tietoja odotellessa asiantuntijaryhmän ja valtakunnansyyttäjän vierailtua Hollannissa"

        Paha juttu kun kirjoitit että Suomi on kuin ruutitynnyri. Siitähän Jukka Haavisto hämärään mieleensä sai idean että kyllä Jari Aarnio varmaan on myynyt huumeita joita Suomeen on tuotu tynnyrissä.


      • neitiABC
        onko.Sippolan kirjoitti:

        Paha juttu kun kirjoitit että Suomi on kuin ruutitynnyri. Siitähän Jukka Haavisto hämärään mieleensä sai idean että kyllä Jari Aarnio varmaan on myynyt huumeita joita Suomeen on tuotu tynnyrissä.

        KRP: n päätöksien ja toimien puolustaminen netissä on muuttunut niin vaikeaksi , suorastaan mahdottimaksi,koska taistelua käydään nykyään ruusupuskien juurien putkesta verijälkien lisäksi ja ihan samassa päässä.
        ATEISTI HE- MA voittaa sillä hän on kirjoittanut että mitä kauneimmatkin naiset voivat piereskellä.


      • neitiABC
        neitiABC kirjoitti:

        KRP: n päätöksien ja toimien puolustaminen netissä on muuttunut niin vaikeaksi , suorastaan mahdottimaksi,koska taistelua käydään nykyään ruusupuskien juurien putkesta verijälkien lisäksi ja ihan samassa päässä.
        ATEISTI HE- MA voittaa sillä hän on kirjoittanut että mitä kauneimmatkin naiset voivat piereskellä.

        Nyt perun tuon eilisen lausuntoni. Ei He-Ma mitään ole voittanut KRP:n selvittelyssä. Huono oikotie, johtaa vain umpikujaan.
        Lentävät spagettihirviöt ovat voittamattomia.


      • lastenkärsimykset

        Lapset kertoivat. Terve aikuinen osaa päätellä, kun lapsi tai lapset alkavat kertoa karmeista kokemuksistaan. Usein lapsi ei uskalla kertoa kenellekään, koska tapahtumiin liittyy uhkailuja että jos kerrot niin sitten tapahtuu sitä tätä ja pahempaa , jopa hengenmeno.
        Voi olettaa, että poika sai neuvoja asianajaltaan ja ehkä monilta muilta, ettei pidä mennä oikeuteen kertomaan ja todistamaan ja siksi ei mennyt oikeuteen todistamaan. VV kommentoi minfossa asiasta. Eikä voi vaatia lapselta, eikä voi tuomita saati arvostella ja moittia miksi ei ? Kuka vaan voi kuvitella omalle kohdalleen sellasen tilanteen. Kun ikää tulee ja selkeä aikuisuus, niin toivon mukaan saamme kuulla kaiken.


      • hurraaa
        onko.Sippolan kirjoitti:

        Paha juttu kun kirjoitit että Suomi on kuin ruutitynnyri. Siitähän Jukka Haavisto hämärään mieleensä sai idean että kyllä Jari Aarnio varmaan on myynyt huumeita joita Suomeen on tuotu tynnyrissä.

        En mä jaksa.

        "Trevoc on vuodesta 2008 tutkinut ja kehittänyt yhdessä ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen kanssa salaisten pakkokeinojen käytön valvontaa (miten valvoa valvojia). Sen perustajajäsenet ovat julkaisseet aiheesta konferenssipapereita.[5][6][7]"

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Trevoc

        Uskomatonta, mutta totta - joku valvoi jopa Iso Veljeä.


    • perimätieto.kertoo

      Sijaisvanhemmat. Onko perimätieto oikein?

      • neitiABC

        Lsh-keissin syntyhistoriaan ei vielä ole tullut uusia variaatioita. Varmaan pian syntyy uusia tarinoita myös alusta, elämmehän nettiaikaa jossa rajoja ei ole.


    • heloukullat

      Annelilla pitäisi olla parempi neuvonantaja, kyllä sieltä kohta koko julma totuus paljastuupi. :DDDDD

      • lentävät.spagettihirviöt

        Totuus riittää. Mitä tuo DDDDD viestittää. Entä tuo merkki : ?


      • alaarvoinensuomi

        Jos vaikka koko julma totuus paljastuisi tästä?

        "Poliisit saivat tutkimuksissaan selville, että Siltavuori oli vuokrannut Mieslahden kylästä, Paltamon kunnasta, Kainuusta maatilan ja rakentanut sinne kalteri-ikkunoita, sellejä ja pieniä käymälöitä. Päivi-Maria Hopiavuori ja Tanja Johanna Pirinen tosin eivät tutkimusten perusteella joutuneet tähän vankilaan, eikä poliisilla ollut täyttä selvyyttä siitä, oliko vankila rakennettu lapsiuhreja varten. Tilan tuvassa sijaitsi myös suuri leivinuuni, jota mahdollisesti käytettiin kremaatiossa."

        Mitä se Siltavuori teki Paltamon kunnan tilalla, kun Vihdissä pyöritti lapsibordellia, jota poliisi ei suostunut tutkimaan?! Kenen nimissä tuo vankila oli todellisuudessa?! Jammulla vain tuntui olevan pikki auki kuin Anneli Auerilla.

        Ja vaikeahan on tosiaan poliisin päätellä, että onkohan lapsiuhreja varten, jos on rakennettu pikku sellejä ja pieniä käymälöitä, eikä tietysti uunin käytöstä krematorionakaan tullut mitään selvyyttä, kun yht äkkiä vaan koko rakennelma paloi maan tasalle.

        Joko selvisi, että mihin joutuivat ne kymmenet Virosta kadonneet lapset?

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Jammu_Siltavuori


      • lähtökohta

        Salminen oli tuolloin poliisiylijohtajana - löytyy mielenkiintoista youtube-aineistoa. Tapettiinko Salminen, vai tekikö hän vapaaehtoisesti itsemurhan helmikuussa 2009, kuten väitetään. Sama hetki kun peiteseppo ilmestyi Anneli Auerin seuraa ja aloitettuu Ulvilan farssi.


      • kovaapeliä

        Jammu oli muuten poliisin pojan kasvatti-isä.

        Jammuun liittyy aikai erikoisia juttuja - hän väitti poliisin varastaneen hänen kassakaapistaan (Jammu oli varakas mies) jonkun nimilistan muunmuassa, sekä tämä artikkeli, kun ihmetellään Jammun eristämistä ja piilottelua niin, etteivät toimittajatkaan saaneet selville, että missä Jammu on, sekä tietysti Jammun kumisaappaat, jotka jäivät vaivaamaan erästä poliisia.

        "Missä on Jammu?

        Maanantai 14.7.2008"

        http://www.iltalehti.fi/uutiset/200807147936513_uu.shtml

        Murharyhmä-lehti: Jammu-sedän kumisaappaat jäivät askarruttamaan poliisia

        http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/murharyhma-lehti-jammu-sedan-kumisaappaat-jaivat-askarruttamaan-poliisia/2052044

        Mikä päivä se Jammu pääsikään vankilasta vapaaksi tässä artikkelissa?

        Jammu oli ensimmäinen Suomessa, josta vedettiin täydellinen mediasirkus - nythän sellainen on jo tuttu käytäntö, mutta silloin ei. Toinen vastaava oli tuon tytön tappo, jossa poliisi käytti peitetoimintaa, että sai koulukaverin kiinni - oliko se vasta 1- 1,5 vuotta myöhemmin? Poliisi väitti pojan tunnustaneen poliisiautossa. Olisiko tytön nimi ollut Eveliina Lappalainen. Hänellä taisi olla - tällainen pieni nyanssi - venäläinen poikakaveri.


      • tiedänsyyllisen
        kovaapeliä kirjoitti:

        Jammu oli muuten poliisin pojan kasvatti-isä.

        Jammuun liittyy aikai erikoisia juttuja - hän väitti poliisin varastaneen hänen kassakaapistaan (Jammu oli varakas mies) jonkun nimilistan muunmuassa, sekä tämä artikkeli, kun ihmetellään Jammun eristämistä ja piilottelua niin, etteivät toimittajatkaan saaneet selville, että missä Jammu on, sekä tietysti Jammun kumisaappaat, jotka jäivät vaivaamaan erästä poliisia.

        "Missä on Jammu?

        Maanantai 14.7.2008"

        http://www.iltalehti.fi/uutiset/200807147936513_uu.shtml

        Murharyhmä-lehti: Jammu-sedän kumisaappaat jäivät askarruttamaan poliisia

        http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/murharyhma-lehti-jammu-sedan-kumisaappaat-jaivat-askarruttamaan-poliisia/2052044

        Mikä päivä se Jammu pääsikään vankilasta vapaaksi tässä artikkelissa?

        Jammu oli ensimmäinen Suomessa, josta vedettiin täydellinen mediasirkus - nythän sellainen on jo tuttu käytäntö, mutta silloin ei. Toinen vastaava oli tuon tytön tappo, jossa poliisi käytti peitetoimintaa, että sai koulukaverin kiinni - oliko se vasta 1- 1,5 vuotta myöhemmin? Poliisi väitti pojan tunnustaneen poliisiautossa. Olisiko tytön nimi ollut Eveliina Lappalainen. Hänellä taisi olla - tällainen pieni nyanssi - venäläinen poikakaveri.

        Hullusirpan pakko olla syyllinen kaikkiin selvittämättömiin rikoksiin, sillä on sisäpiirin tietoa kaikista rikoksista mitä kukaan muu ei tiedä!


      • jokuvuotaavarmaan

        Varmaan tieto siitäkin, että miksi Jammulla oli kumisaappaat jalassa, vaikka poliisi väittää, ettei tiennyt.

        - Siksi, koska Jammu oli lähdössä hävittämään ruumiita, ei hän tyttöjä tappanut, hän oli vankilassa. Pikavauhtia tosin vapautettiin tuolloin.

        Tästä syystä Jammua vartioitiin koko loppuelämänsä ajan kuin kruunun jalokiviä, ja taitaa olla ainoa valtion päätöksellä loppuiäksi pakkohoitoon ja eristykseen tuomittu Suomen kansalainen.

        MTV:"

        - Kolmantena tutkintapäivänä olimme Myllypurossa asukaspuhutuksen uusintakierroksella, kun saimme varmistamattoman tiedon, että Jammu on päässyt siviiliin kärsittyään tuomionsa lapsijuttujensa jälkeen, Ridanpää kirjoittaa."

        IL:

        "Merkillepantavaa asiassa on se, että Suomen pahamaineisimman lapsisurmaajan olinpaikan pitäminen salassa on valtion päätös."


      • tosiuskovaisia

        Jammuhan oli myös uskovainen, kuten ex-vaimonsa haastattelussa kertoi - hän itse oli myös uskossa.


      • silllätavalla
        jokuvuotaavarmaan kirjoitti:

        Varmaan tieto siitäkin, että miksi Jammulla oli kumisaappaat jalassa, vaikka poliisi väittää, ettei tiennyt.

        - Siksi, koska Jammu oli lähdössä hävittämään ruumiita, ei hän tyttöjä tappanut, hän oli vankilassa. Pikavauhtia tosin vapautettiin tuolloin.

        Tästä syystä Jammua vartioitiin koko loppuelämänsä ajan kuin kruunun jalokiviä, ja taitaa olla ainoa valtion päätöksellä loppuiäksi pakkohoitoon ja eristykseen tuomittu Suomen kansalainen.

        MTV:"

        - Kolmantena tutkintapäivänä olimme Myllypurossa asukaspuhutuksen uusintakierroksella, kun saimme varmistamattoman tiedon, että Jammu on päässyt siviiliin kärsittyään tuomionsa lapsijuttujensa jälkeen, Ridanpää kirjoittaa."

        IL:

        "Merkillepantavaa asiassa on se, että Suomen pahamaineisimman lapsisurmaajan olinpaikan pitäminen salassa on valtion päätös."

        Löytyyhän sieltä yksi pedoakka hullusirpa puolustamaan jopa Jammu-setää ))


      • sijaiskärsijänä

        Ja kun yksi syyllistetään - saa sata muuta raiskata puolet Suomen lapsista, vai?


      • Varoitus-kaikille
        sijaiskärsijänä kirjoitti:

        Ja kun yksi syyllistetään - saa sata muuta raiskata puolet Suomen lapsista, vai?

        Juuri saamamme tiedon mukaan Anneli Auer pyörii päiväkotien nurkilla haavin kanssa, valmiina sieppaamaan ja raiskaamaan lapsia.


      • omasta.tuulimyllystäkö
        Varoitus-kaikille kirjoitti:

        Juuri saamamme tiedon mukaan Anneli Auer pyörii päiväkotien nurkilla haavin kanssa, valmiina sieppaamaan ja raiskaamaan lapsia.

        Josko ensin tarkistat mistä lähteestä tietosi saat!


      • miljonääriainakin

        Ne on varmaan siitä jammutietolähteestä, että kaikki vain kyttäisivät auerskaa, niin isokenkäiset voivat olla muualla lasten kimpussa rauhassa. Sitähän tuo tarina tarkoitti.

        Ja kenestäkään muusta kuin isokenkäisistä, uskovaisista ja silmäätekevistä ei tässä Auerin homman hoitamisesta syntipukin roolilla voi olla kyse - pikku nilkeille ei tällaista anonymiteettisuojaa järjestettäisi kansalaisten auktoriteettiuskon pitämiseksi.

        Olisi se karmeaa, jos se menetettäisiin, ja poliitikkojen ja poliisienkin olisi ryhdyttävä elämään kaikkineen siivosti!

        Kiinnostaisi tietää, että paljonko AA todella sai korvauksia.


    • avunhakua

      Sellastakin ollut palstoilla, jotta lapset (joku,jotkut ) olisivat yrittäneet kertoa mummolle ( Annelin äidille ) karmeista kohteluistaan. Mitä seurasi, ei mitään ja välit poikki sittemmin.

      • aina.tulee.lisää

        Urbaanilegenda kehittyy...


      • urbaania
        aina.tulee.lisää kirjoitti:

        Urbaanilegenda kehittyy...

        Melkoinen urbaani on kans vertavaluva äänetön huppishemmo. Asearsenaali mukanaan, kirves, fileerausveitsi ja silti piti turvautua vielä puuklapeihin ja yritti tappaa onnettoman notkuvalls veitsellä vaikka henki olisi lähtenyt kertalaakilla kirveellä tms. Tosi urbaania.


      • Tuija.huijaa
        urbaania kirjoitti:

        Melkoinen urbaani on kans vertavaluva äänetön huppishemmo. Asearsenaali mukanaan, kirves, fileerausveitsi ja silti piti turvautua vielä puuklapeihin ja yritti tappaa onnettoman notkuvalls veitsellä vaikka henki olisi lähtenyt kertalaakilla kirveellä tms. Tosi urbaania.

        Trump Trump.Trump


      • silllätavalla
        Tuija.huijaa kirjoitti:

        Trump Trump.Trump

        Menee femakolla jauhot suuhun vähän väliä, taidat salaa ihailla Trumpia ))


    • tuhkataistelujatkuu

      Tämä on ihan pakko ottaa äkkiä ylös:

      "Puolan kuolleen presidentin ruumis nostettiin ylös tutkittavaksi

      Yli 80 ruumista nostetaan ylös Puolassa osana uutta, vuoden 2010 tuhoisan lentoturman tutkimusta.

      Ulkomaat15.11.2016

      Uusien tutkimusten ja ruumiinavausten tarkoituksena on selvittää turmassa olleiden matkustajien kuolinsyy ja samalla saada selvyyttä lentoturman syystä. Tutkimuksissa halutaan tunnistaa kaikki jäännökset ja tarkastaa niihin jääneet mahdolliset räjähdepitoisuudet.

      Ex-presidentti Kaczynski ja hänen vaimonsa Maria Kaczyńska otettiin haudoistaan Wawelin katedraalissa, joka on lepopaikka monille Puolan kuninkaille ja presidenteille Krakovassa. Sen jälkeen heidän jäännöksensä kuljetettiin Krakovan tunnetun Jagiellonian yliopiston laboratorioon tutkimuksia varten. Laboratoriossa tehdään useita testejä, kuten tietokonetomografia ja DNA-testit.

      Lentoturma tapahtui 10. huhtikuu 2010, kun presidentin valtuuskunta matkusti kunnioittamaan 22 000 puolalaista upseerin muistojuhlaa. Neuvostoliiton salainen poliisi murhasi toisen maailmansodan alussa Katynin metsässä Länsi-Venäjällä. Lennolla oli mukana hallituksen jäseniä, kansanedustajia, sotilasjohtajia ja sodan aikana surmansa saaneiden upseerien sukulaisia. Koneessa olleet kaikki 96 matkustajaa kuolivat."

      http://yle.fi/uutiset/tuoreimmat

      Aika pitkällä on tämä maailman tonkiminen, jos jo päästäisiin todella kiinni tähän onnettomuuteen.

      Sehän tapahtui liki päivälleen silloin, kun alkoi Ulvilan oikeudenkäynti, ja kun tuhkapilvi täytti koko Euroopan. Poliisiylijohtaja Paatero jäi tuhkamottiin Suomen johtavien valvontaviranomaisten kanssa Golf-reissullaan Turkkiin, ja juuri hetki aikaisemmin oli tullut tieto, että niin Paatero itse kuin hallinto-oikeudenpersidentti Hallberg olivat joutuneet tutkintatoimien kohtaaksi.

      Uutisesta vielä:

      "Kaczynski seuraajineen uskoo, että lentoturma oli suunniteltu ja koneessa oli räjähteitä. Teon taustalla oli Kaczynskin mukaan Venäjä, joka sai tukea Puolan silloiselta pääministeriltä Donald Tuskilta. Kaczynski haluaa saada Tuskin oikeuteen ja etsii todisteita häntä vastaan. Tusk on nykyisin Eurooppa-neuvoston puheenjohtaja.

      – Puolaan ei tule vapaus, aidosti vapaa Puola, ilman totuutta, ilman kuolleiden asianmukaista kunnioittamista. Tämä on ollut pitkä varjo kansallisessa ja sosiaalisessa elämässämme, Kaczynski sanoi."

      Puolahan kieltäytyi tilaamasta tuolloin myös ainoatakaan sikainfluenssarokotusta, ja näin ollen Puolassa ei myöskään ollut ainoatakaan sikainfluenssakuolemaa ja Puolan silloisesta terveysministeristä tuli kansallissankari.

      Onhan se mielenkiintoista, että kun tuossa koneessa oli koko Puolan johto, niin pääministeri puuttui ja selvisi. Hän oli koneessa kuolleen presidentin kilpailija, joka oli hävinnyt ko. presidentille vaaleissa. Siis Donald Tusk, nykyinen Eurooppa-neuvoston presidentti.

      Mutta ehkä mielenkiintoisin juttu tuolloin oli se, että kun kone oli pudonnut, niin välittömästi tuhkapilvikin haihtui ja Iltalehti uutisoi samaan aikaan, että Anneli Auer oli säilyttänyt miehensä tuhkauurnaa vaatehuoneessaan 2 vuotta. Sinne kuulkaa ne kaikki tuhkat vaan katosi!

      "Anneli Auer säilytti miehensä tuhkauurnaa 2 vuotta vaatehuoneessa"

      Julkaistu: 23.4.2010

      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000000060208.html

      Lukekaapa linkistä, mielenkiintoinen tapahtumasaarja Euroopan yllä.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Eyjafjallajökullin_tulivuorenpurkaus_2010

      "Purkaus alkoi 22. maaliskuuta 2010. Lyhyen tauon jälkeen tulivuori alkoi uudestaan purkautua 14. huhtikuuta 2010. Purkauksessa syntyi tuhkapilvi nousi jopa 11 kilometrin korkeuteen. Jään alla tulivuoren huipulla oli 2 kilometrin rako, josta purkautui magmaa. Se reagoi jään kanssa aiheuttaen tuhka- ja höyrypatsaan.[2]
      Huhtikuun 19. päivänä purkaus alkoi osoittaa laantumisen merkkejä, tuhkapatsaan ollessa enää 2 kilometrin korkuinen. Purkaus jatkui kesäkuuhun 2010 hiipuen vähitellen."

      • viikonkatastrofi

        "Suomessa kaikki lentokentät ja koko ilmatila suljettiin torstain 15. huhtikuuta aikana, viimeisenä Helsinki-Vantaan lentoasema puoliltaöin. Maanantaina 19. huhtikuuta Norjan ja Ruotsin ilmatila oli pystytty avaamaan; myös Helsingin, Turun ja Tampereen lentokentät avattiin muutamaksi tunniksi, mutta suljettiin sitten jälleen.

        Euroopan liikenneministerit pitivät hätäkokouksen videoneuvotteluna maanantaina 19. huhtikuuta. Tämän jälkeen lentokieltoja lievennettiin jonkin verran.

        Noin viikon kuluttua lentokieltojen alkamisesta oli tuhka hälvennyt ja purkaus vaimentunut sen verran, että lentokiellot voitiin pääosin purkaa ja lentoliikenne alkoi normalisoitua."

        Ilmatila aukaistiin jälleen 22.4.2010.


      • eurooppakunnioitti

        Pistetään päivämäärät tuosta alustakin:

        Iltalehti:

        "Ulvilan surman pitkä oikeuskäsittely alkaa"

        Tiistai 13.4.2010

        Ulvilassa reilut kolme vuotta sitten tapahtuneen surman oikeuskäsittely alkaa keskiviikkona. "

        Ja tuhkapilven wikilinkistä:

        "Suomessa kaikki lentokentät ja koko ilmatila suljettiin torstain 15. huhtikuuta 2010 aikana, viimeisenä Helsinki-Vantaan lentoasema puoliltaöin."


      • missämurhaaja
        eurooppakunnioitti kirjoitti:

        Pistetään päivämäärät tuosta alustakin:

        Iltalehti:

        "Ulvilan surman pitkä oikeuskäsittely alkaa"

        Tiistai 13.4.2010

        Ulvilassa reilut kolme vuotta sitten tapahtuneen surman oikeuskäsittely alkaa keskiviikkona. "

        Ja tuhkapilven wikilinkistä:

        "Suomessa kaikki lentokentät ja koko ilmatila suljettiin torstain 15. huhtikuuta 2010 aikana, viimeisenä Helsinki-Vantaan lentoasema puoliltaöin."

        Onko sinulla hullusirpa mitään hajua kuka murhasi aivosi vai ryyppäsitkö ne itse hengiltä?


    • lisäystätuhkapilviasiaan

      Ai niin, muuten henkilö, joka keskeytti koko lentotoiminnan Euroopan yllä tuolloin, oli suomalainen. Lisättäköön tähän tuokin tieto.

      • sananvoimalla

        Kun olen tuolla uskonto-osiossa kiskonut synnissä kilvoittelijoita kirkonmäelle jalkapuuhun vastaamaan itse omista teoistaan, koska Jeesukselle omien tekojen ulkoistaminen on loppu nyt, niin tuli mieleeni, että mäkin asia oli ennustettu jo vanhassa testamentissa:

        VT, Sakarja 6. luku:

        "Sitten hän huusi minut ja sanoi minulle näin: "Katso, ne, jotka lähtivät pohjoiseen maahan, saattavat minun Henkeni lepäämään pohjoisessa maassa".
        "Katso, mies nimeltä Vesa! Omalta pohjaltansa hän on kasvava, ja hän on rakentava Herran temppelin. Herran temppelin hän on rakentava, ja valtasuuruutta hän on kantava, ja hän on istuva ja hallitseva valtaistuimellansa...".


      • tarkennustavielä
        sananvoimalla kirjoitti:

        Kun olen tuolla uskonto-osiossa kiskonut synnissä kilvoittelijoita kirkonmäelle jalkapuuhun vastaamaan itse omista teoistaan, koska Jeesukselle omien tekojen ulkoistaminen on loppu nyt, niin tuli mieleeni, että mäkin asia oli ennustettu jo vanhassa testamentissa:

        VT, Sakarja 6. luku:

        "Sitten hän huusi minut ja sanoi minulle näin: "Katso, ne, jotka lähtivät pohjoiseen maahan, saattavat minun Henkeni lepäämään pohjoisessa maassa".
        "Katso, mies nimeltä Vesa! Omalta pohjaltansa hän on kasvava, ja hän on rakentava Herran temppelin. Herran temppelin hän on rakentava, ja valtasuuruutta hän on kantava, ja hän on istuva ja hallitseva valtaistuimellansa...".

        Ai niin ja vielä faktalinkki mukaan, kun näitä väärennöksiä on liikkeellä niin paljon - tämä on käännöksestä vuodelta 1933/1938 - muut voi kertoa ihan mitä sattuu.

        http://www.evl.fi/raamattu/1933,38/Sak.6.html

        Joku voi ottaa vaikka vihkiraamatun hyllystään ja tarkistaa, että eihän täällä niin lue. Kyllä lukee, jos on oikea painos.


    • mhtyrt

      Onko tämä Niskasaari joku lastenlääkäri? Tai siis, millä valtuuksilla ja osaamisella hän todistaa ja missä? Eikö tämä raiskausjuttu ole jo puitu.

      • tasapelikö

        Varmasti yhtä pätevät valtuudet kuin Ari Auerilla.


      • mhtyrt

        Jaa. Niskasaari on sitten asunut lasten kanssa. Selvä.


    • PTHYI
      • kriikks

      • äitirakas
        kriikks kirjoitti:

        "Kaikkein vakavin ja törkein kuvamateriaali tarkoittaa pieniin lapsiin, jopa vauvoihin, kohdistunutta seksuaalista hyväksikäyttöä, jotka sisältävät voimakasta väkivaltaa, kidutusta ja sitomista." http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000002041435.html

        Hyi helvetti.

        Pahimpia ovat yh-äidit, vasurit haluaa jopa insestin lailliseksi että yh-femakot saisi käyttää poikiaan hyväkseen laillisesti. Kuinkahan moni yh-äitien itsemurhan tehneistä pojista onkaan insestin uhreja.


      • peppukerho

        Hyvä Kysymys tähän väliin, kuka oli ensimmäisiä lapsipornon nettilevittäjä Suomessa? Vinkvink!


      • utelias11
        peppukerho kirjoitti:

        Hyvä Kysymys tähän väliin, kuka oli ensimmäisiä lapsipornon nettilevittäjä Suomessa? Vinkvink!

        Entä tämä hyvä kysymys :kuinka moni Yhdysvaltain presidentinrouva on esiintynyt nakuna miestenlehdissä?


      • muutamia.faktoja
        äitirakas kirjoitti:

        Pahimpia ovat yh-äidit, vasurit haluaa jopa insestin lailliseksi että yh-femakot saisi käyttää poikiaan hyväkseen laillisesti. Kuinkahan moni yh-äitien itsemurhan tehneistä pojista onkaan insestin uhreja.

        Olen vuosia ihmetellyt, miksi tietyt henkilöt " ns annelistit" pyrkivät kaikessa mitätöimään lasten kertomukset hyväksikäytöstä, pahoinpitelystä ym??
        Miksi lapsi kertoisi äidistään pahaa, jos ei ole oikeasti syytä? Lapsi on solidaarinen vanhemmilleen ja täytyy olla vakavat tapahtumat taustalla, jos/kun lapsi kääntyy vanhempaansa vastaan - äitiään vastaan ja alkaa avautua kammottavista kokemuksistaan. Käsittääkseni lapset kertoivat yhteneväisiä tapahtumia mikä oli vahva todiste siitä, olivat totta , eivät voineet olla keksittyjä. Eikä tuomioita anneta mutulla, vaan vahvalla näytöllä.
        Miksi poliisit kysyivät jo aikoja ennen lsh:n tultua ilmi kuuluisteluissa rouvalta, tiesikö tämä J Lahden tekemästä insestitutkimuksesta? Onko taustalla laajempi ja pitkäaikaisempi "pimeä kerho" josta J Lahti sai vihiä vai miksi kysyttiin? Kaikesta ja erityisesti perhekerhon keskustelupalstoista saa käsityksen, että niissä piireissä liikkui seksuaalisesti kaikenlaiseen seksiin "virittyneitä" tyyppejä, kuka sitten provosoikin aiheita ja alueita...ehkä Anneli-rouva oli aloittajana useimmin...? tiedä sitten.
        Miksi muutama sivullinen tuo yhtenään esiin, että pitäisi lasten saada tavata äitinsä? Lasta ja lapsia ei voi pakottaa, eikä saa pakottaa tapaamiseen. Lapsi tajuaa pyytää tapaamista, kun ikää alkaa olla riittävästi, jos haluaa tavata. Kaikesta päätellen, lapset ovat valinneet vapaaehtoisesti elämän ( vakavista syistä), ilman biologista äitiä, joten sivullisten on lapsellista valittaa asiaa. Lapset saavat valita ja heidän pitää saada elää haluamassaan perheessä, ilman mitään painostusta minnekään suuntaan.


      • huihaihailee
        muutamia.faktoja kirjoitti:

        Olen vuosia ihmetellyt, miksi tietyt henkilöt " ns annelistit" pyrkivät kaikessa mitätöimään lasten kertomukset hyväksikäytöstä, pahoinpitelystä ym??
        Miksi lapsi kertoisi äidistään pahaa, jos ei ole oikeasti syytä? Lapsi on solidaarinen vanhemmilleen ja täytyy olla vakavat tapahtumat taustalla, jos/kun lapsi kääntyy vanhempaansa vastaan - äitiään vastaan ja alkaa avautua kammottavista kokemuksistaan. Käsittääkseni lapset kertoivat yhteneväisiä tapahtumia mikä oli vahva todiste siitä, olivat totta , eivät voineet olla keksittyjä. Eikä tuomioita anneta mutulla, vaan vahvalla näytöllä.
        Miksi poliisit kysyivät jo aikoja ennen lsh:n tultua ilmi kuuluisteluissa rouvalta, tiesikö tämä J Lahden tekemästä insestitutkimuksesta? Onko taustalla laajempi ja pitkäaikaisempi "pimeä kerho" josta J Lahti sai vihiä vai miksi kysyttiin? Kaikesta ja erityisesti perhekerhon keskustelupalstoista saa käsityksen, että niissä piireissä liikkui seksuaalisesti kaikenlaiseen seksiin "virittyneitä" tyyppejä, kuka sitten provosoikin aiheita ja alueita...ehkä Anneli-rouva oli aloittajana useimmin...? tiedä sitten.
        Miksi muutama sivullinen tuo yhtenään esiin, että pitäisi lasten saada tavata äitinsä? Lasta ja lapsia ei voi pakottaa, eikä saa pakottaa tapaamiseen. Lapsi tajuaa pyytää tapaamista, kun ikää alkaa olla riittävästi, jos haluaa tavata. Kaikesta päätellen, lapset ovat valinneet vapaaehtoisesti elämän ( vakavista syistä), ilman biologista äitiä, joten sivullisten on lapsellista valittaa asiaa. Lapset saavat valita ja heidän pitää saada elää haluamassaan perheessä, ilman mitään painostusta minnekään suuntaan.

        Eikös kerhon sivulla ollut lähes vauvapornoon liittyvää kuvamateriaalia. Sellainen imuttaa tiettyjä sairaita tyyppejä ihan varmasti. Peitenimiä käytti siinäkin, niin kuin halloveenia mukamas.


      • rouvaTappinen
        muutamia.faktoja kirjoitti:

        Olen vuosia ihmetellyt, miksi tietyt henkilöt " ns annelistit" pyrkivät kaikessa mitätöimään lasten kertomukset hyväksikäytöstä, pahoinpitelystä ym??
        Miksi lapsi kertoisi äidistään pahaa, jos ei ole oikeasti syytä? Lapsi on solidaarinen vanhemmilleen ja täytyy olla vakavat tapahtumat taustalla, jos/kun lapsi kääntyy vanhempaansa vastaan - äitiään vastaan ja alkaa avautua kammottavista kokemuksistaan. Käsittääkseni lapset kertoivat yhteneväisiä tapahtumia mikä oli vahva todiste siitä, olivat totta , eivät voineet olla keksittyjä. Eikä tuomioita anneta mutulla, vaan vahvalla näytöllä.
        Miksi poliisit kysyivät jo aikoja ennen lsh:n tultua ilmi kuuluisteluissa rouvalta, tiesikö tämä J Lahden tekemästä insestitutkimuksesta? Onko taustalla laajempi ja pitkäaikaisempi "pimeä kerho" josta J Lahti sai vihiä vai miksi kysyttiin? Kaikesta ja erityisesti perhekerhon keskustelupalstoista saa käsityksen, että niissä piireissä liikkui seksuaalisesti kaikenlaiseen seksiin "virittyneitä" tyyppejä, kuka sitten provosoikin aiheita ja alueita...ehkä Anneli-rouva oli aloittajana useimmin...? tiedä sitten.
        Miksi muutama sivullinen tuo yhtenään esiin, että pitäisi lasten saada tavata äitinsä? Lasta ja lapsia ei voi pakottaa, eikä saa pakottaa tapaamiseen. Lapsi tajuaa pyytää tapaamista, kun ikää alkaa olla riittävästi, jos haluaa tavata. Kaikesta päätellen, lapset ovat valinneet vapaaehtoisesti elämän ( vakavista syistä), ilman biologista äitiä, joten sivullisten on lapsellista valittaa asiaa. Lapset saavat valita ja heidän pitää saada elää haluamassaan perheessä, ilman mitään painostusta minnekään suuntaan.

        Ensinnäkin on vaikea vastata kysymykseesi koska niputat hyvin heterogeenisen joukon annelisteiksi. Voin vastata vain omasta puolestani. Ja olen annelisti vaikka vuosien saatossa olen saanut paljon moitteita seka annelisteilta että antiannelisteilta.
        Auerin yritysidea oli hyvin vallankumouksellinen, outo Jukka S. Lahden elinaikana. Netti oli niin uusi ilmiö että Auerinkin idea oli varmasti kokeluluonteinen. Hän etsi kanavaa jota vielä ei ollut ollut olemassa. Edelläkävijöitä on helppo ampua selkään, uutuuden takia. Siksi Auerin perhekerho osoittautui kultakaivokseksi sellaisille henkilöille jotka eivät erityisesti tykkää innovatiivisista ideoista. Vanhaan, turvalliseen uraputkeen turvautuvia edustaa varmaan 98 % ihmisistä.


      • siitäköjohtuukin
        rouvaTappinen kirjoitti:

        Ensinnäkin on vaikea vastata kysymykseesi koska niputat hyvin heterogeenisen joukon annelisteiksi. Voin vastata vain omasta puolestani. Ja olen annelisti vaikka vuosien saatossa olen saanut paljon moitteita seka annelisteilta että antiannelisteilta.
        Auerin yritysidea oli hyvin vallankumouksellinen, outo Jukka S. Lahden elinaikana. Netti oli niin uusi ilmiö että Auerinkin idea oli varmasti kokeluluonteinen. Hän etsi kanavaa jota vielä ei ollut ollut olemassa. Edelläkävijöitä on helppo ampua selkään, uutuuden takia. Siksi Auerin perhekerho osoittautui kultakaivokseksi sellaisille henkilöille jotka eivät erityisesti tykkää innovatiivisista ideoista. Vanhaan, turvalliseen uraputkeen turvautuvia edustaa varmaan 98 % ihmisistä.

        Persekerhon ihailun takia pidätte auerskaa syyttömänä vaikka kaikki todistaa syylliseksi murhaan, eikä pedotuomiotakaan ole mitään syytä epäillä. Useinkin hyväksikäyttäjät piiloutuu juuri tuollaisten peitetoimintojen taakse, murhaan taas voi syyllistyä kuka tahansa "tavallinen" puoliso.


      • rouvaTappinen
        siitäköjohtuukin kirjoitti:

        Persekerhon ihailun takia pidätte auerskaa syyttömänä vaikka kaikki todistaa syylliseksi murhaan, eikä pedotuomiotakaan ole mitään syytä epäillä. Useinkin hyväksikäyttäjät piiloutuu juuri tuollaisten peitetoimintojen taakse, murhaan taas voi syyllistyä kuka tahansa "tavallinen" puoliso.

        En ihaile perhekerhoa tai oikeammin, en ole tutustunut perhekerhoon. Mutta pidän Aueria syyttömänä sekä murhaan että lastensa raiskaamiseen.
        Kyllä hän on rankaissut lapsiaan. Yleensä siitä ei seuraa 7v 6 kk vankeusrangaistusta.


      • otatappipoisperseestä
        rouvaTappinen kirjoitti:

        En ihaile perhekerhoa tai oikeammin, en ole tutustunut perhekerhoon. Mutta pidän Aueria syyttömänä sekä murhaan että lastensa raiskaamiseen.
        Kyllä hän on rankaissut lapsiaan. Yleensä siitä ei seuraa 7v 6 kk vankeusrangaistusta.

        Miksi sivuutat tosiasiat, lasten raiskauksista ei kenelläkään sivullisella voi olla tietoja jotka kumoaisivat todisteet syyllisyydestä.

        Murhasta on kymmeniä todisteita syyllisyydestä, yksikään ei todista syyttömäksi. Kun jaksatte jauhaa paskaa, niin kerropa vaihteeksi edes yksi todiste syyttömyydestä. Miten ne verilammikot kuivui muutamassa minuutissa?


      • rouvaTappinen
        otatappipoisperseestä kirjoitti:

        Miksi sivuutat tosiasiat, lasten raiskauksista ei kenelläkään sivullisella voi olla tietoja jotka kumoaisivat todisteet syyllisyydestä.

        Murhasta on kymmeniä todisteita syyllisyydestä, yksikään ei todista syyttömäksi. Kun jaksatte jauhaa paskaa, niin kerropa vaihteeksi edes yksi todiste syyttömyydestä. Miten ne verilammikot kuivui muutamassa minuutissa?

        No, kun ei ole tietoa kenelläkään niin miksi viitsisin tietämättömien arvailuihin netissä mitään kantaa ottaa.
        Taurun päässä se klappi on jota minulta yrität kalastella.


      • otatappipoisperseestä
        rouvaTappinen kirjoitti:

        No, kun ei ole tietoa kenelläkään niin miksi viitsisin tietämättömien arvailuihin netissä mitään kantaa ottaa.
        Taurun päässä se klappi on jota minulta yrität kalastella.

        Eli mutuilet vaan, sitähän minäkin.

        Jokainen poliisi ja pelastushenkilöstö näki kuivuneet verilammikot, ellei siellä ole fysiikanlait kumoamaan kyennyt uhfomies liidellyt niin auerska syyllinen. Siinä sinulle faktaa.


      • antaamennäpojat
        muutamia.faktoja kirjoitti:

        Olen vuosia ihmetellyt, miksi tietyt henkilöt " ns annelistit" pyrkivät kaikessa mitätöimään lasten kertomukset hyväksikäytöstä, pahoinpitelystä ym??
        Miksi lapsi kertoisi äidistään pahaa, jos ei ole oikeasti syytä? Lapsi on solidaarinen vanhemmilleen ja täytyy olla vakavat tapahtumat taustalla, jos/kun lapsi kääntyy vanhempaansa vastaan - äitiään vastaan ja alkaa avautua kammottavista kokemuksistaan. Käsittääkseni lapset kertoivat yhteneväisiä tapahtumia mikä oli vahva todiste siitä, olivat totta , eivät voineet olla keksittyjä. Eikä tuomioita anneta mutulla, vaan vahvalla näytöllä.
        Miksi poliisit kysyivät jo aikoja ennen lsh:n tultua ilmi kuuluisteluissa rouvalta, tiesikö tämä J Lahden tekemästä insestitutkimuksesta? Onko taustalla laajempi ja pitkäaikaisempi "pimeä kerho" josta J Lahti sai vihiä vai miksi kysyttiin? Kaikesta ja erityisesti perhekerhon keskustelupalstoista saa käsityksen, että niissä piireissä liikkui seksuaalisesti kaikenlaiseen seksiin "virittyneitä" tyyppejä, kuka sitten provosoikin aiheita ja alueita...ehkä Anneli-rouva oli aloittajana useimmin...? tiedä sitten.
        Miksi muutama sivullinen tuo yhtenään esiin, että pitäisi lasten saada tavata äitinsä? Lasta ja lapsia ei voi pakottaa, eikä saa pakottaa tapaamiseen. Lapsi tajuaa pyytää tapaamista, kun ikää alkaa olla riittävästi, jos haluaa tavata. Kaikesta päätellen, lapset ovat valinneet vapaaehtoisesti elämän ( vakavista syistä), ilman biologista äitiä, joten sivullisten on lapsellista valittaa asiaa. Lapset saavat valita ja heidän pitää saada elää haluamassaan perheessä, ilman mitään painostusta minnekään suuntaan.

        "Olen vuosia ihmetellyt, miksi tietyt henkilöt " ns annelistit" pyrkivät kaikessa mitätöimään lasten kertomukset hyväksikäytöstä, pahoinpitelystä ym??
        Miksi lapsi kertoisi äidistään pahaa, jos ei ole oikeasti syytä?"

        Siksi, koska ne ovat epärealistisia ja jutusta on tehty törkeydessään lähinnä vitsi. Kyseessä on suomalaisten pilkkaaminen. Tässä on mennyt moraali ja etiikka jo sille tasolle, että voisi oksentaa. Lasten edun nimissä - jos olisi totta - ei tällaisia juttuja reviteltäisi mediassa. Ymmärrätkö?

        Tässä on vedetty kolin alta kaikki uskovaiset, ja kieritelty sata kertaa tervassa ja sitten höynenissä.

        Jollakin on ollut paljon vastaan suomalaisten naiiviutta, hyväuskoisuutta ja typeryyttä.

        Ei sillä eikä millään - ymmärrän yllä operaation johtajaa erittäin hyvin. Tällä hetkellä en edes kusisi yhdenkään suomalaisen kintuille, kyllä niin tikuttaa.


      • kuvaeivalehtele
        antaamennäpojat kirjoitti:

        "Olen vuosia ihmetellyt, miksi tietyt henkilöt " ns annelistit" pyrkivät kaikessa mitätöimään lasten kertomukset hyväksikäytöstä, pahoinpitelystä ym??
        Miksi lapsi kertoisi äidistään pahaa, jos ei ole oikeasti syytä?"

        Siksi, koska ne ovat epärealistisia ja jutusta on tehty törkeydessään lähinnä vitsi. Kyseessä on suomalaisten pilkkaaminen. Tässä on mennyt moraali ja etiikka jo sille tasolle, että voisi oksentaa. Lasten edun nimissä - jos olisi totta - ei tällaisia juttuja reviteltäisi mediassa. Ymmärrätkö?

        Tässä on vedetty kolin alta kaikki uskovaiset, ja kieritelty sata kertaa tervassa ja sitten höynenissä.

        Jollakin on ollut paljon vastaan suomalaisten naiiviutta, hyväuskoisuutta ja typeryyttä.

        Ei sillä eikä millään - ymmärrän yllä operaation johtajaa erittäin hyvin. Tällä hetkellä en edes kusisi yhdenkään suomalaisen kintuille, kyllä niin tikuttaa.

        Mitähän kaikkea auerskan punaisesta kännykästä löytyikään.


      • pedoanneli

        Lapsipornoa maybe?


      • YstäväsiVirosta
        pedoanneli kirjoitti:

        Lapsipornoa maybe?

        Oliko äitisi kurahaara?


      • karvalinnunpelättimelle
        YstäväsiVirosta kirjoitti:

        Oliko äitisi kurahaara?

        Sinulla taitaa olla pahimman laatuinen karvanlähtöaika, vai olisiko sulkasato?


      • pervolletrollimaakarille
        YstäväsiVirosta kirjoitti:

        Oliko äitisi kurahaara?

        Vituttaako kun et saa todellista arvostusta etkä kiitosta uurastuksestasi?

        Alat tosissaan seota?

        Se jota yritit naruttaa huomasi heti, että jokin oli vialla. Kun aloit udella miksei jemma enää kirjoita minfoon, asia oli selvä.

        Tietäisitpä missä asti surkeista tempuistasi tiedetään :D :D

        Onkos uusia kissankelloja kylvettynä.
        http://www.libriscrowe.com/non/Images/St. Patrick's Day clovers envelope.gif

        Sinusta ei ole kenenkään ystäväksi, pervo:

        http://www1.ohmygoodness.com/reserved/cards/200501251031300.carnivalflasher.gif


      • toomanybadseeds
        YstäväsiVirosta kirjoitti:

        Oliko äitisi kurahaara?

        tämän pitäisi toimia =)
        ;)

        https://www.netanimations.net/Planting-too-many-seeds.gif
        Ennuste pahankukkien kylväjälle joka puhuu törkeyksiä omaa äitiään muistellen =)
        sinusta ei ole kenenkään ystäväksi =)
        kelmistä on vain kelmiksi, siinä kaikki =)


      • YstäväsiVirosta
        pervolletrollimaakarille kirjoitti:

        Vituttaako kun et saa todellista arvostusta etkä kiitosta uurastuksestasi?

        Alat tosissaan seota?

        Se jota yritit naruttaa huomasi heti, että jokin oli vialla. Kun aloit udella miksei jemma enää kirjoita minfoon, asia oli selvä.

        Tietäisitpä missä asti surkeista tempuistasi tiedetään :D :D

        Onkos uusia kissankelloja kylvettynä.
        http://www.libriscrowe.com/non/Images/St. Patrick's Day clovers envelope.gif

        Sinusta ei ole kenenkään ystäväksi, pervo:

        http://www1.ohmygoodness.com/reserved/cards/200501251031300.carnivalflasher.gif

        Pääsi näyttää olevan sekaisin ja luulet minua joksikin toiseksi!!!!!!! Taisi osua tuo "äitisi kurahaara" oikeaan, kun noin kirvelee?
        Onko Eino-eno nussinut äitiäsiKIN?

        HAHAHHHahhah!!!123


      • kortitpöytään
        YstäväsiVirosta kirjoitti:

        Pääsi näyttää olevan sekaisin ja luulet minua joksikin toiseksi!!!!!!! Taisi osua tuo "äitisi kurahaara" oikeaan, kun noin kirvelee?
        Onko Eino-eno nussinut äitiäsiKIN?

        HAHAHHHahhah!!!123

        Kukaan täysijärkinen ei voi kuin nauraa sekoilullesi.

        Onkohan sinulla mahdollista saada apua ongelmaasi??

        uteliaille (nimimerkki 'virolainenystäväsi' tietää asian laidan muutenkin):

        täällä tarkemmin:
        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14596348/yollinen-hyokkaaja!#comment-87564277

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14596348/yollinen-hyokkaaja!#comment-87564451

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14596348/yollinen-hyokkaaja!#comment-87566433


      • jätämielipidepois
        muutamia.faktoja kirjoitti:

        Olen vuosia ihmetellyt, miksi tietyt henkilöt " ns annelistit" pyrkivät kaikessa mitätöimään lasten kertomukset hyväksikäytöstä, pahoinpitelystä ym??
        Miksi lapsi kertoisi äidistään pahaa, jos ei ole oikeasti syytä? Lapsi on solidaarinen vanhemmilleen ja täytyy olla vakavat tapahtumat taustalla, jos/kun lapsi kääntyy vanhempaansa vastaan - äitiään vastaan ja alkaa avautua kammottavista kokemuksistaan. Käsittääkseni lapset kertoivat yhteneväisiä tapahtumia mikä oli vahva todiste siitä, olivat totta , eivät voineet olla keksittyjä. Eikä tuomioita anneta mutulla, vaan vahvalla näytöllä.
        Miksi poliisit kysyivät jo aikoja ennen lsh:n tultua ilmi kuuluisteluissa rouvalta, tiesikö tämä J Lahden tekemästä insestitutkimuksesta? Onko taustalla laajempi ja pitkäaikaisempi "pimeä kerho" josta J Lahti sai vihiä vai miksi kysyttiin? Kaikesta ja erityisesti perhekerhon keskustelupalstoista saa käsityksen, että niissä piireissä liikkui seksuaalisesti kaikenlaiseen seksiin "virittyneitä" tyyppejä, kuka sitten provosoikin aiheita ja alueita...ehkä Anneli-rouva oli aloittajana useimmin...? tiedä sitten.
        Miksi muutama sivullinen tuo yhtenään esiin, että pitäisi lasten saada tavata äitinsä? Lasta ja lapsia ei voi pakottaa, eikä saa pakottaa tapaamiseen. Lapsi tajuaa pyytää tapaamista, kun ikää alkaa olla riittävästi, jos haluaa tavata. Kaikesta päätellen, lapset ovat valinneet vapaaehtoisesti elämän ( vakavista syistä), ilman biologista äitiä, joten sivullisten on lapsellista valittaa asiaa. Lapset saavat valita ja heidän pitää saada elää haluamassaan perheessä, ilman mitään painostusta minnekään suuntaan.

        Edellä kirjoitetaan:

        "Olen vuosia ihmetellyt, miksi tietyt henkilöt " ns annelistit" pyrkivät kaikessa mitätöimään lasten kertomukset hyväksikäytöstä, pahoinpitelystä ym??"

        Lyhyesti: tuo tarina on tehty tahallisen epärealistisen ja virheellisen väärin. Ilm. on jopa tiedossa, että minkä älykkyysosamäärän omaavan aivot hahmottaa tarinan falsoksi, vääräksi. En halua loukata vähettelemällä ajattelukykyäsi, ehkä et vain ole tutustunut tarinaan.

        Suojaahan tällainen vähättely myös, jos joku isokenkäisen anonymiteettisuoja laukea tässä vapaamuurarioperaatiossa, kun iso määrä ihmisiä on epäilemässä näiden tutkimusten tehon asiallisuutta, eikö totta?

        Mutta totuuden kanssa tuolla tarinalla ei ole mitään tekemistä, mutta tarkoitus näemmä pyhittää keinot jusuiittaveljeskunnan tunnuksen mukaan näillä vapaamuurareilla, joita on siis niin syyttäjä kuin puolustuksen asianajajakin.


      • falsoannulistit
        jätämielipidepois kirjoitti:

        Edellä kirjoitetaan:

        "Olen vuosia ihmetellyt, miksi tietyt henkilöt " ns annelistit" pyrkivät kaikessa mitätöimään lasten kertomukset hyväksikäytöstä, pahoinpitelystä ym??"

        Lyhyesti: tuo tarina on tehty tahallisen epärealistisen ja virheellisen väärin. Ilm. on jopa tiedossa, että minkä älykkyysosamäärän omaavan aivot hahmottaa tarinan falsoksi, vääräksi. En halua loukata vähettelemällä ajattelukykyäsi, ehkä et vain ole tutustunut tarinaan.

        Suojaahan tällainen vähättely myös, jos joku isokenkäisen anonymiteettisuoja laukea tässä vapaamuurarioperaatiossa, kun iso määrä ihmisiä on epäilemässä näiden tutkimusten tehon asiallisuutta, eikö totta?

        Mutta totuuden kanssa tuolla tarinalla ei ole mitään tekemistä, mutta tarkoitus näemmä pyhittää keinot jusuiittaveljeskunnan tunnuksen mukaan näillä vapaamuurareilla, joita on siis niin syyttäjä kuin puolustuksen asianajajakin.

        Taas osuit asian ytimeen, vain annulistit niin fiksuja että uskovat aineettomiin, äänettömiin, näkymättömiin, ääntä nopeampiin, hajuttomiin ja ajan pysäyttämiseen kykeneviin murhaileviin liiteleviin huppiksiin. Onhan se nyt paljon uskottavampaa kuin lasten raiskaaminen, eihän sellaista ikinä tapahdu tai puolisot tapa toisiaan, eihän.


    • aajase

      Sairasta annelisteilta puolustaa pedofiliaa.

    • idiootti2

      Kun on ollut puhetta siitä että epäeettiset hakkerit pystyvät tunkeutumaan koteihin, jopa itkuhälyttimien kautta niin onko mahdollista että nämä epäeettiset hakkerit kuvaavat kodeissa pieniä lapsia ja levittävät kuvia vanhempien tai lapsien tietämättä?

      • inho200

        Tuskin näiden kuvien tai videoiden katselijoita kiinnostaa seurata lasten legoilla leikkimistä tai pleikkarin peluuta.


    • selviämmetästä

      Pidän nyt pienen puheen teille, jotka olette liki kymmen vuotta seuranneet kirjoittamistani.

      Tämä AA syyllinen/syytön -fixoituminen on ikään kuin yritystä pitää kiinni vielä niistä oletetuista aivotoiminnan ja elämän rajoista, jotka toivomme meillä olevan. Jokainen tietää tunteen tänä päivänä, kun maailma hajoaa ympärillä.

      Oli uutinen, että vain noin 20 ihmistä Suomessakin vain tietää, että missä mennään. Mutta ehkä parhaiten tilanteen kuvasi eräs EU-meppi. Ja ajatelkaa - hän on henkilö, jonka olisi voinut olettaa olevan tiedon ytimessä, mutta hän kirjoittaakin näin:

      "– Jälkikäteen olen aika shokissa siitä, että tämä kaikki on voinut tapahtua ja että olen ollut osa tapahtumasarjaa, vaikka yritinkin inistä vastaan. Mietin, miten kaikki on mahdollista? Siksikö, että politiikka on pohjimmiltaan retoriikkaa? Joka keksii parhaimmat tarinat, iskusanat ja kielikuvat, menestyy vaikka todellisuus olisi vapaata pudotusta, Korhola kirjoittaa."

      http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/korhola punainen-45501

      Kyllä. Me olemme vapaassa pudotuksessa koko ajan. Ja jos lähdet siihen mukaan taistelemalla - se on kuin pojaton kaivo; riitelet erosta, riitelet lapsista, menette oikeuteen, joku puhkoo auton renkaat ja sukukin pettää, ja kaikki vituttaa ja sitten tarvitaan psyykelääkkeitä, jotka todellisuudessa aiheuttavat masennusta, itsemurhia ja tappavat lopulta. Lääkefirmojen källi. On muuten tutkittua tietoa.

      Ainoa millä selviät - on arvomaailma ja kyky osata erottaa ne asiat, joihin pystyy vaikuttamaan niistä asioista, joihin ei voi vaikuttaa.

      Kukaan ei ole tähän maailmaan syntynyt vain sen vuoksi, että tekisi juuri sinut onnelliseksi - me olemme täällä siksi, että me teemme kaikki muut onnellisiksi.

      • mitähänkiellettyäoli

        Näkyypä olevan sensuroitu pois tuo linkin uutinen. Mutta löytyyhän ainakin osa uutisesta googlaamalla korhola punainen sanat. Siinä on Korholan osuus, joka on täyttä totta, mitä lie sitten ollut Verkkouutisissa.


    • Ari-eno

      hyvä kirjoitus, up!

      • Anneli-Auer

        Paskaa


    • Niskaperse

      Niskasaaren on vaikea todistaa oikeita tuomiota vääräksi.

    • työsarkaa

      Noita "vääriä tuomioita" on sitten langetettu kasapäin viimeisten vuosien aikana. Niskasaari &kumppanit voisivat paneutua kaikkiin samantyyppisiin tapauksiin. Työsarkaa riittää yllin kyllin. Olkaa hyvät vaan, tuossa taas yksi tapaus:

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/201611282200032887_uu.shtml

      • ghghghgyöök

        Tuolla tapauksella ei ole mitään tekemistä Auerin/Kukan tapauksen kanssa, vaikka karsea uutinen onkin. Jokainen tapaus on oma tapauksensa.

        Naakan & tupliensa mielestä ainakin lähes kaikki alaikäisiin liittyvät seksirikosuutiset ovat '' ''eliitin valheita'' ja ''liioittelua'', koska hän kyllä ymmärtää lapsia paremmin ja valitteli minfossa:

        ''No, oppilaitos ei halunnut tästä teemasta tutkielmaa, koska todennäköisesti oli tarkoitus nostaa lasten ja nuorten seksuaalisuus esille, ja erityisesti miehen taustan tuntien aihe on liian suuri tabu. Lapsen seksuaalisuudesta saa Suomessa puhua vain pari valittua (nais)psykologia.''

        Naakka kirjoittaa myös: ''... Ei se pimppi nyt NIIN ihmeellinen ja pyhä asia ole,..''

        http://murha.info/phpbb2/viewtopic.php?p=747288#p747288
        Ainahan nuo uutiset ovat harhaanjohtavia tiettyjen pornoasiantuntijoitten mielestä.
        ''Pelkkää jeesustelua''


      • työsarkaa
        ghghghgyöök kirjoitti:

        Tuolla tapauksella ei ole mitään tekemistä Auerin/Kukan tapauksen kanssa, vaikka karsea uutinen onkin. Jokainen tapaus on oma tapauksensa.

        Naakan & tupliensa mielestä ainakin lähes kaikki alaikäisiin liittyvät seksirikosuutiset ovat '' ''eliitin valheita'' ja ''liioittelua'', koska hän kyllä ymmärtää lapsia paremmin ja valitteli minfossa:

        ''No, oppilaitos ei halunnut tästä teemasta tutkielmaa, koska todennäköisesti oli tarkoitus nostaa lasten ja nuorten seksuaalisuus esille, ja erityisesti miehen taustan tuntien aihe on liian suuri tabu. Lapsen seksuaalisuudesta saa Suomessa puhua vain pari valittua (nais)psykologia.''

        Naakka kirjoittaa myös: ''... Ei se pimppi nyt NIIN ihmeellinen ja pyhä asia ole,..''

        http://murha.info/phpbb2/viewtopic.php?p=747288#p747288
        Ainahan nuo uutiset ovat harhaanjohtavia tiettyjen pornoasiantuntijoitten mielestä.
        ''Pelkkää jeesustelua''

        Olet oikeassa. Kirjoitin sarkasmina ja siksi, kun monet annulistit vertaavat muita yksittäisiä oikeustapauksia, joissa on tehty virhe, ns väärin tuomittu.
        Jokainen tapaus on omanlainen ja yksilöllinen, mitään kehäpäätelmää on turha kehittää. Aueri/Kukka tuomiot on käsitelty monissa oikeusasteissa ja Ho:ssa tuli kovennettua, eikä ylemmät asteet antaneet valituslupaa saati tuomionpurkua. Piste.


      • fghjklkjhg
        työsarkaa kirjoitti:

        Olet oikeassa. Kirjoitin sarkasmina ja siksi, kun monet annulistit vertaavat muita yksittäisiä oikeustapauksia, joissa on tehty virhe, ns väärin tuomittu.
        Jokainen tapaus on omanlainen ja yksilöllinen, mitään kehäpäätelmää on turha kehittää. Aueri/Kukka tuomiot on käsitelty monissa oikeusasteissa ja Ho:ssa tuli kovennettua, eikä ylemmät asteet antaneet valituslupaa saati tuomionpurkua. Piste.

        Pääsitkö nuorena osallistumaan äitisi ja Eino-enosi "aktiin"?


      • Lääkärisi
        fghjklkjhg kirjoitti:

        Pääsitkö nuorena osallistumaan äitisi ja Eino-enosi "aktiin"?

        Pääsitkö sinä? Et tainnut päästä ja olet siitä katkera nykyään. Tumputus auttaa.


      • aivot.myllyssä
        Lääkärisi kirjoitti:

        Pääsitkö sinä? Et tainnut päästä ja olet siitä katkera nykyään. Tumputus auttaa.

        Huh,huh, teidän kanssa.


      • huh.mitä.paskaa
        fghjklkjhg kirjoitti:

        Pääsitkö nuorena osallistumaan äitisi ja Eino-enosi "aktiin"?

        Pedoannulisit vauhdissa. Olette sairaita.


      • kauhun.tasapaino
        huh.mitä.paskaa kirjoitti:

        Pedoannulisit vauhdissa. Olette sairaita.

        Kauhun pasapainosta ei vielä ymmärrä riittävästi kun heti paljastat kumpi puoli on heikommalla koska hyökkää. Mutta olet yksittäistapaus, en mene sanomaan etteikö tasapaino olisi jo paljon lähempänä kuin esim. vuosi sitten.


      • näitäriittää

        "Oppilaat olivat koulumatkalla ulkomailla. Oikeuden mukaan matkalla valvojana ollut kouluavustaja Jill Meldrum-Jones, 37, antoi 15-vuotiaalle oppilaalle kolme kertaa suuseksiä paluulennon aikana.

        Meldrum-Jones oli syyllistynyt pojan hyväksikäyttöön myös aikaisemmin matkan aikana, selvisi maanantaina oikeuden istunnossa Coventryssa.

        Oikeuden mukaan kahden lapsen äiti ei pystynyt matkalla hillitsemään himoaan.

        Meldrum-Jones myönsi syyllisyytensä."

        http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201611282200033390_ul.shtml

        Vain pieni osa opettajistakaan jää kiinni.


      • fghjkkjhgf
        Lääkärisi kirjoitti:

        Pääsitkö sinä? Et tainnut päästä ja olet siitä katkera nykyään. Tumputus auttaa.

        Mistä tiedät että juuri tumputus auttaa? Taidat olla runkkari? No sehän ei ole kyllä mikään uutinen...


      • Lääkärisi
        fghjkkjhgf kirjoitti:

        Mistä tiedät että juuri tumputus auttaa? Taidat olla runkkari? No sehän ei ole kyllä mikään uutinen...

        Annelistit ovat kaikki runkkareita, se on ihan tutkittu tosiasia.


      • Sikanaama.Manner
        Lääkärisi kirjoitti:

        Annelistit ovat kaikki runkkareita, se on ihan tutkittu tosiasia.

        Joku Joki-Örkkilän valotutkimus varmaan? Kenen kellejä Minna on nyt tutkinut?


      • Aito.Sikanaama.Manner
        Sikanaama.Manner kirjoitti:

        Joku Joki-Örkkilän valotutkimus varmaan? Kenen kellejä Minna on nyt tutkinut?

        Mun kellejä saa ja pitääkin tutkia. Saa puristellakin. Säkällä sieltä munanpäästä lähtee jotain...ja lujaa...
        Tietysti inhoan Anneliaaa-aaahhHH!


    • totuudentorvet

      Kukaan täysjärkinen tapaus Aueria seurannut ei usko lainkaan tuohon syytteeseen!!

      • varmasti.syyllinen

        Tuon pitäs olla, et kukaan täysjärkinen tapaus Aueria seurannut , ei usko Auerin syyttömyyteen!!


      • kannunvalantaa
        varmasti.syyllinen kirjoitti:

        Tuon pitäs olla, et kukaan täysjärkinen tapaus Aueria seurannut , ei usko Auerin syyttömyyteen!!

        No niin, nythän kauhun tasapaino jo lähes koputtaa ovelle...


    • Ari.eno

      Loistava avaus, up!

    • NiinKELAAsitä

      Jos se on kerta väärä, miksei sitä purettu?

      • Pikku-Lieska

        Asiantuntijat pysyvät omissa poteroissaan eikä väärien tuomioiden mahdollisuudesta edes anneta keskustella. Keskustelua ei myöskään käydä siitä, millaisilla menetelmillä kaltoinkohdelluiksi epäiltyjä lapsia tutkitaan ja millaisia todisteita hyväksytään aineistoksi oikeuteen.

        On surkeaa, että Suomessa on mahdollista tuomita syyttömiä ihmisiä, kuten Auer ja Kukka, ilman, että näillä on ollut tosiasiallista mahdollisuutta puolustautua heitä vastaan esitetyiltä mielipuolisilta syytteiltä. Kuka on seuraava tämänkaltaisen oikeusmurhan uhri, jos asiakirjojen salausta ei pureta ja selkeästi vääriä tuomioita ei pystytä asiaperustein kumoamaan?


      • pikkulieauerska
        Pikku-Lieska kirjoitti:

        Asiantuntijat pysyvät omissa poteroissaan eikä väärien tuomioiden mahdollisuudesta edes anneta keskustella. Keskustelua ei myöskään käydä siitä, millaisilla menetelmillä kaltoinkohdelluiksi epäiltyjä lapsia tutkitaan ja millaisia todisteita hyväksytään aineistoksi oikeuteen.

        On surkeaa, että Suomessa on mahdollista tuomita syyttömiä ihmisiä, kuten Auer ja Kukka, ilman, että näillä on ollut tosiasiallista mahdollisuutta puolustautua heitä vastaan esitetyiltä mielipuolisilta syytteiltä. Kuka on seuraava tämänkaltaisen oikeusmurhan uhri, jos asiakirjojen salausta ei pureta ja selkeästi vääriä tuomioita ei pystytä asiaperustein kumoamaan?

        Tietysti olet syyllinen, kaikkien asiantuntijoiden ja tuomareiden yksimielisellä päätöksellä, toivottavasti joudut pian vankilaan murhastakin. Eikö olekin ikävää olla löysässä hirressä, vankilassa viihdyit paljon paremmin kaltaistesi seurassa.


      • Näinonnäppylät
        Pikku-Lieska kirjoitti:

        Asiantuntijat pysyvät omissa poteroissaan eikä väärien tuomioiden mahdollisuudesta edes anneta keskustella. Keskustelua ei myöskään käydä siitä, millaisilla menetelmillä kaltoinkohdelluiksi epäiltyjä lapsia tutkitaan ja millaisia todisteita hyväksytään aineistoksi oikeuteen.

        On surkeaa, että Suomessa on mahdollista tuomita syyttömiä ihmisiä, kuten Auer ja Kukka, ilman, että näillä on ollut tosiasiallista mahdollisuutta puolustautua heitä vastaan esitetyiltä mielipuolisilta syytteiltä. Kuka on seuraava tämänkaltaisen oikeusmurhan uhri, jos asiakirjojen salausta ei pureta ja selkeästi vääriä tuomioita ei pystytä asiaperustein kumoamaan?

        Noita vääriä tuomioita ei pureta koska kyse on vallasta ja hyödystä jotka oikeuslaitokset menettäisivät. Toisaalta Anneli Auerin tapauksessa tuon seri tuomion toteutti henkilöt jotka olivat edellisessä elämässään läheisintä mahdollista sukua toisilleen ja joista lähes kaikki kuuluivat murhamiesten (Jaredin, Akiisin) salaiseen liittoon.


    • dklsköskösköa

      Väärä ja väärä...
      Sallikaa mun nauraa. Väärä tuomio olisi purettu, eli ei ole väärä!

      • Toivotoivonen

        Mutta Toivossa on aina hyvä elää, sanoi lapamato.


    • ATenhunen

      Loistava yhteenveto tuo avausviesti.

    • MikkoPaskasaari

      SURKEASTI KIRJOITETTU!

    • idioottienaloitus

      Miksi näin huonossa ketjussa on melkein 200 vastausta? Ai niin, siksi että annelistit ovat idiootteja.

      • Pikku-Lieska

        Yksikään hejaccilainen / syytöntä Annelia syyllistävä ei ole vielä osannut kertoa, mikä on annelistin/annulistin/Anneli-uskovaisen määritelmä, vaikka ahkerasti tällaisia negatiivissävytteisiä termejä käyttävät.


      • pikkulieauerska
        Pikku-Lieska kirjoitti:

        Yksikään hejaccilainen / syytöntä Annelia syyllistävä ei ole vielä osannut kertoa, mikä on annelistin/annulistin/Anneli-uskovaisen määritelmä, vaikka ahkerasti tällaisia negatiivissävytteisiä termejä käyttävät.

        Aika vaikeaa varmaan kun kukaan ei tiedä kenestä syyttömästä puhut, täällä keskustellaan pedomurhaaja auerskasta ja annulistit ovat häntä sokeasti tai oman pervon ja rikollisen taustansa takia kannattavia. Eipähän niitä montaa ole ja harva ilkeää esiintyä nimellään.


      • Valitsejompikumpi
        Pikku-Lieska kirjoitti:

        Yksikään hejaccilainen / syytöntä Annelia syyllistävä ei ole vielä osannut kertoa, mikä on annelistin/annulistin/Anneli-uskovaisen määritelmä, vaikka ahkerasti tällaisia negatiivissävytteisiä termejä käyttävät.

        Oletko tyhmä vai tyhmä?


      • Pikku-Lieska
        pikkulieauerska kirjoitti:

        Aika vaikeaa varmaan kun kukaan ei tiedä kenestä syyttömästä puhut, täällä keskustellaan pedomurhaaja auerskasta ja annulistit ovat häntä sokeasti tai oman pervon ja rikollisen taustansa takia kannattavia. Eipähän niitä montaa ole ja harva ilkeää esiintyä nimellään.

        Joltakulta on jäänyt näköjään työt tekemättä, kun edelleen kirjoittelet solvauksiasi täällä julkisella nettipalstalla. Olen kyllä kieltämättä kiinnostunut tietämään, minkälainen ihminen olet. Sinulla ei taida olla omia lapsia ja olet ilmeisesti jostain syystä syvästi katkeroitunut jostain sinuun kohdistuneesta asiasta, koska kohdistat niin suurta tunteenpurkausta täysin sinulle vieraisiin ihmisiin. Voisinko minä tehdä jotain, mikä helpottaisi sinun olotilaasi? Selkeästi tarvitset ulkopuolista apua ja sitä on vaikea antaa, jollet sitä itse ymmärrä lähipiirissäsi olevilta ihmisiltä pyytää.


      • pikkulieauerska
        Pikku-Lieska kirjoitti:

        Joltakulta on jäänyt näköjään työt tekemättä, kun edelleen kirjoittelet solvauksiasi täällä julkisella nettipalstalla. Olen kyllä kieltämättä kiinnostunut tietämään, minkälainen ihminen olet. Sinulla ei taida olla omia lapsia ja olet ilmeisesti jostain syystä syvästi katkeroitunut jostain sinuun kohdistuneesta asiasta, koska kohdistat niin suurta tunteenpurkausta täysin sinulle vieraisiin ihmisiin. Voisinko minä tehdä jotain, mikä helpottaisi sinun olotilaasi? Selkeästi tarvitset ulkopuolista apua ja sitä on vaikea antaa, jollet sitä itse ymmärrä lähipiirissäsi olevilta ihmisiltä pyytää.

        Tarjoapa apuasi psykiatrille, hän varmasti tietää mitä tehdä. Toivottavasti kukaan lapsi varsinkaan ei tarvitse apuasi tai ole riippuvainen sinusta koskaan, annulistit pitäisi eristää pervoilemaan keskenään, ei haittaa vaikka murhaisitte toisenne.


      • Pikku-Lieska
        pikkulieauerska kirjoitti:

        Tarjoapa apuasi psykiatrille, hän varmasti tietää mitä tehdä. Toivottavasti kukaan lapsi varsinkaan ei tarvitse apuasi tai ole riippuvainen sinusta koskaan, annulistit pitäisi eristää pervoilemaan keskenään, ei haittaa vaikka murhaisitte toisenne.

        Luulen, että monikin lapsi on riippuvainen äidistään ja isästään ja mielellämme me vanhemmat heille apuamme ja tukeamme tarjoamme.

        En tiedä, keitä tarkoitat annulisteilla. Itse koen kuuluvani ihmisjoukkoon, jolle on tärkeää oikeudenmukaisuuden toteutuminen ja ihmisoikeuksien kunnioittaminen. Jos poliisi tekee työnsä, niin me tapaamme sinut luultavasti oikeudessa jossain vaiheessa. Luulen, että se on meille kaikille avartava kokemus. Toivon joka tapauksessa elämääsi kaikkea hyvää.


      • Nohuhhuhmitäsontaa
        Pikku-Lieska kirjoitti:

        Luulen, että monikin lapsi on riippuvainen äidistään ja isästään ja mielellämme me vanhemmat heille apuamme ja tukeamme tarjoamme.

        En tiedä, keitä tarkoitat annulisteilla. Itse koen kuuluvani ihmisjoukkoon, jolle on tärkeää oikeudenmukaisuuden toteutuminen ja ihmisoikeuksien kunnioittaminen. Jos poliisi tekee työnsä, niin me tapaamme sinut luultavasti oikeudessa jossain vaiheessa. Luulen, että se on meille kaikille avartava kokemus. Toivon joka tapauksessa elämääsi kaikkea hyvää.

        "Toivon joka tapauksessa elämääsi kaikkea hyvää."
        Tekopyhyyden multihuipentuma.

        Miltä tuntuu olla tekopyhä pska?


    • MiesRavannista

      Avaus pisti miettimään että mitä oikeusoppineet halusivat uskoa ja mitä eivät, oliko lasten todistuksissa heille sopivia ja epäsopivia todisteita joista voi valita sopivia kuin karamellia kaupan hyllystä. Oikeuden päätöksessä Auerin nuoremmat lapset olivat kokeneet väkivaltaisia raiskausorgioita naapurien lasten kanssa, mutta vain yhden lääkärin lausunto tuki väitettä tapahtuneista ryhmäraiskauksista joissa uhreina olivat myös naapurin lapset, hänen väitteensä perustui vain ja ainoastaan Auerin nuorempien lasten ihmeellisiin tarinoihin. Mutta kas kummaa, yksikään naapurin lapsi ei ollut kokenut niitä väitettyjä ryhmäraiskauksia Auerin lasten kanssa, näin ovat todenneet lapset itse sekä lastenlääkärit tutkittuaan " raiskatut" naapurin lapset, se pistää miettimään että mistä tässä on oikein kyse. Aika ristiriitaista oikeusoppineilta vedota päätöksessään todistukseen joita vähän "tuunattiin" oikeudenkäynnissä, oikeudessa uskottiin että lapsia ryhmäraiskattiin mutta ei ihan täysin sillä kokoonpanolla josta Aeurin nuoremmat lapset kertoivat. Olen asunut Ulvilassa 58 vuotta ja en minä eikä kukaan muukaan Ulvilassa asunut paitsi tietysti undulaateista tapauksen tutkijoille kertoneet Auerin pienemmät lapset ole nähneet siellä lentelevän öisin pihoilla undulaatteja. Näihin pihoilla öisin lenteleviin undulaatteihin uskovat Auerin nuorempien lasten lisäksi muutama Porin rikospoliiseista, oikeusoppineet ja myös moni joka ei ole edes koskaan käynyt paikassa nimeltä Ulvila, eikä edes tiedä missäpäin maatamme se sijaitsee. Se joka haukkuu minua joksikin "annulistiksi" saa työntää undulaatin perseeseensä, jos sinne jo ennestään työnnettyjen ja sinne kuulumattomien esineiden joukkoon jotain vielä mahtuu.

      • munatonravannista

        Mietipä munaton annulisti ihan vapaasti vaikka pääsi puhki, todistusaineisto salaista ja annulistien levittämillä horinoilla ei mitään virkaa. Eikö mielikuvituksesi riitä parempaan, samat horinat eri nimimerkeillä vuodesta toiseen ))

        Pistää kyllä miettimään mitä 2 hovinarria halusivat uskoa ja mitä eivät, täysin mahdottomat tarinat ulkopuolisesta meni läpi, pitävät kymmenet todisteet auerskan syyllisyydestä ei kelvanneet, vaikka korkein oikeuskin oli käräjäoikeuden kanssa samaa mieltä.


      • RavaninRauni

        Niin, lapset olivat tuolloin aika pieniä. Kannattaako näin vakavassa asiassa vittuilla, jos lapsi ei erota sinitiaista kirjosieposta tai lahnaa kuhasta.

        Tuomioistuimella on vapaa todisteiden harkinta ja lopputulos perustuu kokonaisharkintaan. Vai kuvitteletko, että jokaisen asianomistajan ja todistajan lausuntoa pidetään oikeudessa sanasta sanaan ainoana totuutena?

        Lasten kertomuksia arvioidaan mm. siitä lähtökohdasta minkä ikäisiä he ovat ja ovat tapahtumien aikaan olleet, pysyykö kertomus samana ja ovatko useamman lapsen kertomukset keskenään johdonmukaisia. Kolme lasta ei pysty opettelemaan ulkoa samanlaisia tarinoita, joissa on heidän keitysvaiheelleen vierasta seksuaalista sisältöä. Oleellista ei ole, onko undulaatti sininen vai punainen vai sittenkin tavallinen pikkulintu.

        Mistähän luotettavasta lähteestä olet nuo undulaatit muuten poiminut? Seri-oikeudenkäynnin aineisto ei ole julkinen.

        Miksi kirjoitat olevasi Ravannista, jos olet Ravanista?


      • TEnbuske
        munatonravannista kirjoitti:

        Mietipä munaton annulisti ihan vapaasti vaikka pääsi puhki, todistusaineisto salaista ja annulistien levittämillä horinoilla ei mitään virkaa. Eikö mielikuvituksesi riitä parempaan, samat horinat eri nimimerkeillä vuodesta toiseen ))

        Pistää kyllä miettimään mitä 2 hovinarria halusivat uskoa ja mitä eivät, täysin mahdottomat tarinat ulkopuolisesta meni läpi, pitävät kymmenet todisteet auerskan syyllisyydestä ei kelvanneet, vaikka korkein oikeuskin oli käräjäoikeuden kanssa samaa mieltä.

        Kokoomuksessa uskotaan pihaundulaatteihin sekä siihen, että Kukan poijjaat olivat mukana orgioissa, joissa tietysti olivat myös naapurin 3 lasta. Kivat orgiat, jossa pikkupillutkin eheytyivät uudestaan umpeen. Hienoa, uskottavaa tarinaa, jonka luonnollisesti käräjäoikeuden nerokkaat naisjäsenet uskoivat. Mahtavaa settiä.


      • 27171671727Stna666
        TEnbuske kirjoitti:

        Kokoomuksessa uskotaan pihaundulaatteihin sekä siihen, että Kukan poijjaat olivat mukana orgioissa, joissa tietysti olivat myös naapurin 3 lasta. Kivat orgiat, jossa pikkupillutkin eheytyivät uudestaan umpeen. Hienoa, uskottavaa tarinaa, jonka luonnollisesti käräjäoikeuden nerokkaat naisjäsenet uskoivat. Mahtavaa settiä.

        Kokoomuksessa? Annelistien psykoosi syvenee...


      • annulistiorgiat
        TEnbuske kirjoitti:

        Kokoomuksessa uskotaan pihaundulaatteihin sekä siihen, että Kukan poijjaat olivat mukana orgioissa, joissa tietysti olivat myös naapurin 3 lasta. Kivat orgiat, jossa pikkupillutkin eheytyivät uudestaan umpeen. Hienoa, uskottavaa tarinaa, jonka luonnollisesti käräjäoikeuden nerokkaat naisjäsenet uskoivat. Mahtavaa settiä.

        Ihan todellkisia orgioita ne ovat annulistien päissä joka hetki, fantasioitte jos ette pääse toteuttamaan.


    • SiinäSeSittenOli

      Kas kummaa, kun väärää tuomiota ei purettu. Aloittajalla, kuten kenelläkään annelistilla, ei ole mahdollisuutta lukea salattuja asiakirjoja, joissa on todisteet ja perusteet tuomiolle. Anneli on lain silmissä tuomittu lasten hyväksikäyttäjä, eikä tuomiota näiltä näkymin pureta lainkaan.

      • Pikku-Lieska

        Tuo Annelin ja Jensin väärä seksuaalirikostuomio on niin suuri häpeäpilkku oikeuslaitoksessamme, että kai siinä korkein oikeuskin aikansa nikottelee, ennen kuin huomaa, että tietyt pieleen menneet asiat on vaan korjattava. On monta ihmistä, jotka eivät kehtaa katsoa toisia silmiin, kun he eivät ole hoitaneet tehtäviään asianmukaisella tavalla. Annelin veljen kannattaisi hetkeksi pysähtyä ja miettiä, miksi hän meni pettämään oman siskonsa. Syvällä sisimmässään Ari Auer varmasti tietää, että hänen sisarensa ei ole koskaan pahoinpidellyt lapsiaan. Normaali-ihminen pitää myös huolta omista vanhemmistaan, kun heidän voimansa eivät enää riitä.


      • vaarallista_peliä
        Pikku-Lieska kirjoitti:

        Tuo Annelin ja Jensin väärä seksuaalirikostuomio on niin suuri häpeäpilkku oikeuslaitoksessamme, että kai siinä korkein oikeuskin aikansa nikottelee, ennen kuin huomaa, että tietyt pieleen menneet asiat on vaan korjattava. On monta ihmistä, jotka eivät kehtaa katsoa toisia silmiin, kun he eivät ole hoitaneet tehtäviään asianmukaisella tavalla. Annelin veljen kannattaisi hetkeksi pysähtyä ja miettiä, miksi hän meni pettämään oman siskonsa. Syvällä sisimmässään Ari Auer varmasti tietää, että hänen sisarensa ei ole koskaan pahoinpidellyt lapsiaan. Normaali-ihminen pitää myös huolta omista vanhemmistaan, kun heidän voimansa eivät enää riitä.

        Kuinka syvälle ihminen voi psykoosissaan oikein upota? Ethän sinä PiLi ole koskaan tavannut Ari Aueria, vanhempia, Auerin lapsia, Jens Kukkaa, etkä ilmeisesti edes Annelia. Puhut heistä samalla tavalla kuin tv-sarjaan fiksoitunut puhuu lempiohjelmastaan. Ihmiset ovat saannet kuvitelmissasi ihmeellisiä rooleja, joilla ei ole mitään tekemistä todellisen elämän kanssa. Millä kompetenssilla sinä ryhdyt neuvomaan muita perhesuhteissaan?

        Lasten sijaisvanhempien kuuluu suojella lapsia ja auttaa leitä kasvamaan tasapainoisiksi aikuisiksi tarjoamalla hyvä arki ja tasapainoinen kasuympätistö. Joskus se voi maksaa sen, että heidät on pakko pitää loitolla lapsille vahingollisista aikuisista, olivatpa ne kuinka läheistä sukua tahansa.

        Eiköhän Ari Auer tunne siskonsa paremmin kuin sinä.
        Eikö Annelin tule huolehtia vanhemmistaan? Hän on vapaa kuin taivaan lintu vailla perhevelvoitteita toisin kuin Ari Auer


      • pikkulieauerska

        Tuo auerskan väärä vapauttava murhatuomio on niin suuri häpeäpilkku oikeuslaitoksessamme, että kai siinä korkein oikeuskin aikansa nikottelee, ennen kuin huomaa, että tietyt pieleen menneet asiat on vaan korjattava. On monta ihmistä, jotka eivät kehtaa katsoa toisia silmiin, kun he eivät ole hoitaneet tehtäviään asianmukaisella tavalla, auerskan kannattaisi hetkeksi pysähtyä ja miettiä, miksi hän meni murhaamaan miehensä ja raiskaamaan lapsensa. Syvällä sisimmässään annulistitkin varmasti tietää, että heidän idolinsa on murhannut Jukan, sekä raiskannut ja pahoinpidellyt lapsiaan. Normaali-ihminen pitää myös huolta lasten ja sijaisvanehmpien hyvinvoinnista, toisin kuin auerska ja annulistit.


    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      246
      3913
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2318
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2131
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      92
      2039
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      93
      1704
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1401
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1311
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      306
      1241
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe