Perheen ensi kesän matkakohde?

RitunMalliPerhe

Suunniteltiin ensi kesälle lomamatkaa Alanyaan, mutta voiko sotaa käyvään maahan ylipäätään matkustaa ollenkaan?

http://suomenkuvalehti.fi/jutut/ulkomaat/lahi-ita/kaakkois-turkki-sotatilassa-erdoganin-hallinto-ajanut-kurdit-entista-ahtaammalle/?shared=943863-f7407310-500

Onko tuo sota Turkissa ollut syynä siihen kun Suomesta Alanyan lomamatkat ovat puoliintuneet aiemmsta vuosista ja ensi vuonna ennustetaan edelleen vähenevän lisää vähintään kolmanneksella?

Ehkä tuo Alanya kuitenkin nyt jää odottamaan turvallisempia aikoja siellä. Olisi kieltämättä ollut mielenkiintoinen matkakohde, mutta pakko ajatella myös pienten lasten turvallisuutta ja kestävää lapsen kasvuympäristöä sekä sivistyksellistä kehitystä. Suomalaisten naisten meno Alanyassa ei kuulemani mukaan ole lasten katseltavaa touhua. Olen nähnyt näitä vanhempien ja Suomessa ulkoisen olemuksensa vuoksi hyljeksittyjen naisten seksimatkailuohjelmia esimerkiksi suosikkiohjelmassani Matkaoppaissa.

32

123

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ÄläLyöSokeaa

      Ritu onkin valistunut kansalainen.

      Turkki on saastainen valtio jossa ei ole enää mitään ihmisoikeuksia.
      Erdogan on pidättänyt jo yli 100 000 toisinajattelijaa ja tuhonnut heidät sekä heidän perheidensä tulevaisuuden.
      Vuoden vaihteen jälkeen astuu voimaan laki joka laskee seksin suojaikärajan 12 vuoteen eli sallii pedofilian.
      Turkki hyökkäsi maajoukoillaan naapurivaltioonsa.
      Turkki pommittaa ja teurastaa estoitta kurdien asuinalueita.
      Luetteloa voisi jatkaa loputtomiin.

      Turkkiin ei pidä matkustaa ja näin tukea tuota hirvittävää roistovaltiota.

      • Idiyootti

        Niin siis vastasit itsellesi. Sillä lailla. Tuosta laista lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstäkään et tiedä mitään! Uusi laki on jo säädetty. Ota selvää!!! Äläkä puhu paskaa!


    • EiVoiKuinIhmetellä

      Ihan vain tähän -suomalaisten naisten menoon joka ei sovi lasten katseltavaksi- haluan kommentoida sen verran, että missä lie sinulla tapana lomaasi lomakohteissa onkaan viettää, niin ilmeisesti ei ole lapsille sopivia paikkoja. Että kannattaa ehkä miettiä mitä lastensa kanssa lomalla tekee. Sillä ilmeisesti tämä lapsille sopimaton suomalaisten naisten meno Alanyassa tapahtuu jossain hämärissä olosuhteissa, eihän sellaiset olosuhteet lapsille muutenkaan hyväksi. Jos Alanyassa viettää ns. normaalia lomaa (mikä kenellekin on normaalia...) , niin ei siellä tarvi katsella suomalaisten naisten lapsille sopimatonta menoa! Ehkä tuo lausahduksesi oli kuultu joltain muulta tai keksit sen omaan toimintaasi liittyen. Tai ehkä se oli jopa vitsi.

      • PesuvesiTomppa

        Eihän tolla jälkeenjääneellä pölhöllä enää mitään lapsia ole. Ex-vaimon nykyinen mies, Serhattin-nimeltään adoptoi ne omiin nimiinsä, siksi kaveri on seonnut ja kuvittelee täällä järjestävänsä Turkin matkailun uuteen uskoon. Harhoissaan luulee yhdenmiehensotaansa menestyksekkääksi, vaikka Erdogan on tuhonnut tuon elinkeinon ihan itse.


    • Turkkifanit

      Ihanko tosissasi kirjoittelet tänne kanavalle muka matkaa varataksesi Alanyaan ja siinä sivussa sitten yrität manipuloida muita matkalaisia, että Alanyaan ei kannata muka matkustaa.
      Ei Teitä pelasta lääkitys eikä lääkärit, sillä tämän kanavan kirjoitukset ovat aivan sairaammasta päästä, sivistymättömien, tietämättömien ja kateellisten tekstejä.

      Olen lomamatkani jo varannut toukokuulle, eli sitä odotellessa toivotan kaikille Turkin ystäville mukavia tulevia lomia.

    • VoiHyväJumala

      Minun lääkityksilläni ei taida juurikaan olla merkitystä Turkin tekemille järkyttäville ihmisloukkauksille.

      Turkkiin matkustavat turistit ovat ihmissaastaa.

    • Ytttt

      Turkkiin siis koko suvun voimin.

    • OE12

      Oltiin just perheen kanssa Sidessä pari viikkoo, ei tietoakaan ongelmista ja turisteja todella paljon! Sinne vaan, ei mitään pelkoa. Turkista löytyy parhaimmat all inclusive hotellit missä olemme olleet ja olemme kierrelleet niitä ympäri maailmaa 20v. joten vertailutaustaa löytyy.

    • Monesti_käynyt

      Lauantaina tultiin Alanyasta, eikä matkalla ollut mitään häiriötekijöitä/ongelmia. Tähän aikaan kannattaa mennä, koska keli on sopiva ( 20-25), vaatteet tosi edullisia (myyvät kauppoja tyhjiksi talven tulon takia), ei ryysistä missään.
      Suosittelen!

    • Kävin Alanyassa usein mutta sitten kyllästyin siihen tuputtamisen ja väkisin myymisen kulttuuriin. Valtion harrastama politiikka ei tietysti ole matkailua tuottavien yritysten vika. Aina voi olla väärässä paikassa väärään aikaan. Ei sillalailla voi elää.

    • Eiapinoitakoneeseen

      Jos teillä on alle 12v lapsia olkaa kilttejä älkää menkö alanyaa, einkukaan halua kuunnella lentokoneessa kiljuvaa äitin pikku paskakikkaretta, joka kiljuu pää punaisena ja hakkaa penkkejä suvakki äiti ei tee mitää vaan toteaa meidän pikku petteri nyt vaan on väsynyt

    • provosoitunut

      plaah! aloittaja nyt on selvä kakkiainen! Aloittaa keskustelun tyyliin.usklataako sotaisaan maahan matkustaa LASTEN kanssa! Missä se sota on? Matkustakoon vaikka sinne Kanarialle,jossa ei varmastikkaan mitään satu...Matkustakaa ihmiset ihan just sinne minne haluatte,mutta miksi täytyy alkaa haukkumaan niitä,jotka haluavat Turkkiin matkustaa? Meistä joka ikinen varmasti tietää riskit kun matkustaa maahan ,jossa Ulkoministeriö kehoittaa erityistä varovaisuutta. Mitä sitten? Me otetaan se riski,ja matkustetaan! Saatetaan jopa kysyä täältä joihinkin asioihin liittyen kysymyksiä! Mutta mitä siitä seuraa? Tulee joku ja sano,että olet hullu kun matkustat ko.maahan! Miten se auttoi mun kysymystäni? Olen tai en ole hullu,kun vuosi vuodelta matkustan Turkkiin....Kuka sanoo räjähtääkö se pommi minun lähi prismassa? Vai loma matkallani Turkissa? Jääkää nyt oikeasti ihmiset jotiin,jos pelkäätte sitä hämähäkkiäkin eteisen lattialla! Älkää matkustako mihinkään,jos ollaan noin ahdasmielisiä. Jääkää mielummin kotiinne ,ja olette ehdottomasti turvassa! Alkaa oikeasti potuttamaan tämä provosointi! Onko sillä väliä,minne matkustat ja kysyt neuvoa tai käytännön asioita...niin aina on joku joka tulee pottuilemaan Turkin tilanteesta! Ja aloittaja on just tämän sortin ihminen!!! Kokeili kepillä jäätä! Saako Suomen kansan provoistumaan kirjoituksellaan! Osaksi onnistui! Suurimmaksi osaksi ei!

      • Ylläpidonylinesimies

        Voit kirjoittaa Kanarian ja Lähi-Prisman ongelmista niiden omilla palstoilla. Täällä kirjoitetaan muun muassaAlanyan iloista, suruista, ongelmista, raiskauksista, huijauksista, naisten hakkaamisista, pontikkadrinksuista, suomalaisnaisten alaikäisiin poikiin sekaantumisesta, jopa 12-vuotiaiden tyttölasten laillisesta hyväksikäytöstä. Yhtään ei helpota Alanyaan vietyjen turistilasten hengenvaaraa, pelkotilaa ja vakavaa uhkaa, jos jossakin Lähi-Prismassakin räjähtää.


    • SivistyneistöKarttaa

      Tiedostava ja tunteva ihminen ei tuohon epäinhimilliseen roistovaltioon matkusta.
      Turkki edustaa kaikkea pahuutta mitä kuvitella saattaa.

      Tarkkailkaapa turkinmatkaajat matkatovereitanne. Tyhmiä pölvästejä kaikki tyynni.

      • Idiyoottii

        Niin olet!


    • provosoitunut

      Monellakohan nimimerkillä aloittaja kirjoittelee? En ymmärrä,jos eksyt sivustolle matkailu/Turkki.....niin luulisi silloin etsivän tietoa matkailusta! Ei haukkumassa idiooteiksi niitä ihmisiä,jotka uskaltautuu matkustamaan ko maahan! Se on ihan jokaisen oma valinta. Mutta en suosittelisi maata ummikoille. Onneksi missään muussa Turistien suosimassa maassa ei ole ihimis oikeuksia sortavia käytäntöjä! Turkki on just ainut se paha maa kartalla!

      • Ylläpidonylinesimies

        Voit kirjoittaa nimimerkkien ja eksymisten ongelmista niiden omilla palstoilla. Täällä kirjoitetaan muun muassa Alanyan iloista, suruista, ongelmista, raiskauksista, huijauksista, naisten hakkaamisista, pontikkadrinksuista, suomalaisnaisten alaikäisiin poikiin sekaantumisesta, jopa 12-vuotiaiden tyttölasten laillistetusta hyväksikäytöstä. Yhtään ei helpota Alanyan ihmisoikeusongelmia, rasismia, heikompien sortoa, vammaisten kohtelua jos jossakin toisaallakin satunnaisesti
        niin tapahtuu.


    • Miettikääpä

      Kannattaa miettiä miksi tukisi diktatuuria. Toki tavalliset ihmiset on matkakohteissa pahassa jamassa, kun matkailu on vähentynyt ja töitä ei ole. Turkissa kuohuu pinnan alla. Mitä tahansa voi alkaa tapahtua milloin vaan.
      Katsokaa Ulkolinjan Turkki - Pelon valtakunta. On vielä näkyvissä Areenassa. Kylmäävä dokkari.

    • Vitunprovot

      Ei helvetti :D kuka tätä alanya paskaa jaksaa jauhaa.. Itse sielä monta kertaa käynyt ja mitään ei ole sattunut!

      • Linnareginanheimo

        tulee klikkejä, niin Suomi24 saa mainoksia. Modet eivät juuri tee mitään, koska ei kiinnosta heitä...

        olen samaa mieltä että liikaa on provoja täällä, mutta minkäs teet?

        Suuri osa ihmisistä on sellaisia, että uskovat lehtien jutut ja mitä toinen kertoo. Huono kuuluu aina kauemmas kuin hyvä ja siitä saa keskustelunaihetta, jos ei muita aiheita ole. Sääli.

        Itse tykkään Turkista yli kaiken. Monia maita on käyty, mutta Turkkiin aina palaan.

        En asu hotelleissa, mikä vaikuttaa tietysti paljon. Ja kun on tietoa riittävästi, niin välttää huonot kaupat ja huonon kohtelun. Kun ei juo ja roiku baareissa humalassa, ei tarvitse pelätä.


    • Turkkimatkaaja21

      Linnareginanheimo!
      Sepä se! On tietoa ja kokemusta! Matkaillaan me kauniiseen maahan ja antaa ennakkoluuloisten olla! Ennakkoluuloisten kannattaisi oikeasti käydä maassa...ja jopa tutustua paikallisiin,niin voisi ennakkoluulot kariutua!

    • johansvans

      Tämä ketju kun on nyt mennyt täysin turkin mollaamiseksi,niin täältä Pohjosestahan lähetään talvisin sankoin joukoin Thaimaahan. Se ei ole Muslimi valtio,mutta kertokaas,nyt Turkkia haukkuvat,miten Thaimaassa hoidetaan asiat? Rikkaat on rikkaita! Köyhät kyykkyyn! Kaatopaikoilla elää lapsia,perheitä,kokonaisia yhdyskuntia. Mutta me tavalliset turistit ei sitä nähdä. Me näemme ainoastaan sen kasvavan vaurauden! Mutta silti meitä sinne menee kasvavissa määrin isoja joukkoja! Me matkustamme Kiinaan....miten siellä on ihmisoikeusasiat? Moniko Kiinaan matkustava ei olisi nähnyt dokumentteja lastenkodeista? Demokratia ei taida olla näissäkään valtioissa se ykkös sana! On meillä Suomalaisilla vara valita useinkin mihin matkustaa,ja mihin rahat riittää....Lähi-Euroopastakin valitettavasti löytyy epäkohtia! Miten on Bulgariassa asiat? Kreikka on melko turvallinen maa matkustaa,samoin Espanja,Italia jne...Jokaikinen selväjärkinen tietää,että Turkissa on nyt poikkeustila. Maassa valtaosa on Muslimeja. Mutta tekeekö se niistä huonompia ihmisiä? On totta,että osa on aivan sekoja! Kuvittelevat,että Islamin nimeen voivat mitä vaan tehdä! Mutta valtaosa on rauhallista kansaa...Jotka kunnioittavat muita. Turkkilaisia tunnen useita (en Suomessa asuvia) Ja heiltä olen saanut oikeaa tietoa tilanteesta! Valitettavasti täällä media jyllää ja yllyttää hysteriaan! Turkkiin ei kannata mennä,jos pelkää ! Mielummin valitsee toisen kohteen! Terve pelko on tietysti aina paikallaan! Turkki on mitä loistavin matkailumaa! Jos ei anna ennakkoluulojen pelästyttää! Pomeja pamahtelee valitettavasti siellä sun täällä. Koskaan ei voi olla varma,missä paikassa seuraavaksi posahtaa! Tai jos nyt otetaan toi Imatran juttu esiin! Koskaan ei voi tietää milloin omalle kohdalle osuu paha! Suuret pahoittelut Imatran uhreille ja omaisille!
      Mutta miksi näin pitkän litanian kirjoitin on se,että tämä on palsta,jossa kysytään matkustamisesta Turkkiin! Silloin pitäisi osata pysyä asialinjalla! Vastata kysyjän kysymykseen. Ja provoilu olisi tietenkin paras jättää kokonaan pois! En tiedä miten joku voi inhota jotain niin paljon,että provoilee? Tällä palstalla on oikeasti ihmisiä,jotka haluavat vastauksen kysymykseensä!
      Joku voi säikähtää ihan kunnolla,ja näin jäädä mahtavaa lomakokemusta köyhemmäksi!
      Jos Turkki nyt olisi niin vallan vaarallinen maa,niin miksi valmismatkan tarjoajat niitä matkoja edelleen tekee? Ei Aurinkomatkat,Detur ja Tui vie Suomesta useampaa koneellista surman suuhun,jos tilanne olisi niin mahdoton!

      Aurinkoisia ja iloisia lomapäiviä teille,jotka uskallatte Turkkiin matkustaa!
      Minä uskallan ja päiviä alan taas laskemaan.

      • Ylläpidonylinesimies

        Voit kirjoittaa Thaimaan, Kiinan, Lähi-Euroopan, Italian, Espanjan ja Imatran, ongelmista niiden omilla palstoilla. Täällä kirjoitetaan Alanyan iloista, suruista, ongelmista, raiskauksista, huijauksista, naisten hakkaamisista, pontikkadrinksuista, suomalaisnaisten alaikäisiin poikiin sekaantumisesta, jopa 12-vuotiaiden tyttölasten laillistetusta hyväksikäytöstä. Yhtään ei helpota Alanyan ihmisoikeusongelmia, tummaihoisiin kohdistuvaa rasismia, heikompien sortoa, vammaisten kohtelua, terrori-iskujen uhreja jos jossakin toisaallakin satunnaisesti niin tapahtuu.

        Ps. Paljonko on päiviäsi jäljellä?


      • Hyvinkirjoitetty

        Voiko paremmin sanoa, suurin osa turkkilaisista ns hyviä tyyppejä totakai mukaan mahtuu ns roskaväkeä huijareita jne. Vaikka täällä kirjoitetaan mitä turkin turistikohteista koskaa ei ole näkynyt mitää ongelmaa esim alanyassa siellä turistusta pidetään huolta koska Turismi paikallisten elinkeino, ja muistutan ettei kenekää tarvii vinkua huijareita mahtuu joukkoon nii vaatekaupan myyjästä ravintoloihin. Ps en ole suvakki inhoan elintasopakolaisia mutta työtätekevät normi muslimit ovat hyviä ihmisiä


    • Eioleuutta

      Aloittajalle sanoisin, että tuossa kurdien vastaisessa sodassa ei ole mitään uutta. Turkki on käynyt sitä jo 80-luvun puolelta alkaen, ainakin, ellei pidempään.
      Välillä siellä on ollut vähän rauhallisempaa, mutta nyt Syyrian operaatiot antavat Turkille mahdollisuuden nitistää kurdeja, koska he eivät ole oikeita turkkilaisia valtion mielestä.
      Koko tuon sodan ajan sinne on siis matkustettu. Se sota on niin kaukana idässä, ettei se mitenkään näy turistikohteissa.
      Tämä ihan yleisenä havaintona asiaan, ottamatta kantaa muuten maan tilanteeseen. Se on vielä eri juttu.

      • Ylläpidonylinesimies

        Voit kirjoittaa Turkin yleisistä asioista, Syyrian operaatiosta, Itä-Turkista tai kurdivähemmistötragediasta jaongelmista niiden omilla palstoilla. Täällä kirjoitetaan Alanyan iloista, suruista, ongelmista, raiskauksista, huijauksista, naisten hakkaamisista, pontikkadrinksuista, suomalaisnaisten alaikäisiin poikiin sekaantumisesta, jopa 12-vuotiaiden tyttölasten laillistetusta hyväksikäytöstä. Yhtään ei helpota Alanyan ihmisoikeusongelmia, tummaihoisiin kohdistuvaa rasismia, heikompien sortoa, vammaisten kohtelua, terrori-iskujen uhreja jos jossakin toisaallakin satunnaisesti niin tapahtuu.


    • alanya_keväällä_mennään

      Totuus kuitenkin on, että Turkki on paljon turvallisempi lomakohde, kuin esimerkiksi Imatra täällä suomessa.
      Alanyassa ei ammuttu koko kesänä kolmea ihmistä yhteen kasaan, kuten täällä verolandiassa.

      • Ylläpidonylinesimies

        Voit kirjoittaa Imatran strategiasta sekä verolandian tragediasta niiden omilla palstoilla. Täällä kirjoitetaan Alanyan iloista, suruista, ongelmista, raiskauksista, huijauksista, naisten hakkaamisista, pontikkadrinksuista, suomalaisnaisten alaikäisiin poikiin sekaantumisesta, jopa 12-vuotiaiden tyttölasten laillistetusta hyväksikäytöstä. Yhtään ei helpota Alanyan ihmisoikeusongelmia, tummaihoisiin kohdistuvaa rasismia, heikompien sortoa, vammaisten kohtelua, terrori-iskujen uhreja jos jossakin toisaallakin satunnaisesti niin tapahtuu.


      • Allapidonalintakamies

        Sä voisit alkaa kirjoittelemaan mielenterveysongelmaisten runkkareiden palstalle noita höpinöitäsi. Jos elämä on kolhinut, niin sieltä saa paremmin apua kuin täältä.


    • Mia39

      Keväällä, kesällä ja syksyllä Alanyaan.
      Sinkkunaisen paratiisi ;)

      • VaIistaja

        Tuleeko riittävän hyvin mietityksi miksi olet sinkku? Se vastaus löytyy tältä palstalta Alanyan matkaajan ulkoisen habituksen profiilista. Ja pysyt sinkkuna lopullisesti koska musliminhuora ei enää kelpaa sivistyneille miehille.


      • simpel

        Peräkamarissa on taas otsa kurtussa ankarasti mietitty jotta olo helpotuisi.......Eikö juolahda yksinkertaiseen mieleesi että joku haluaakin olla sinkku, yhä useammat itse asiassa....


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1402
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1275
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1182
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1062
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1026
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1003
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe