Näin Henna onnistuu

olkaa.rohkeita

Henna hanke on luotu onnistumaan ja se onnistuu kunhan vain asiat tehdään oikein.

- Käynnistettävä massiivinen tiedottaminen ja markkinointi
- Rakennettava kunnollinen tieyhteys Hennaan niin Orimattilan keskustasta, vanhalta Helsingintieltä kuten myös moottoritieltä
- Rakennettava asema ja silta ..( ASIA ON JO HOIDOSSA )
- Rakennettava Hennan keskuskatu - Bulevardi kuntoon.

Tontit kaavoitettava ja 50 ensimmäistä tonttia myytävä pilkkahintaan, vaikkapa 1000 euroa/tontti sillä ehdolla että tontinostaja aloittaa rakentamisen 2 vuoden kuluessa tai muuten tontti palautuu kaupungille, tonttia ei myöskään saa myydä eteenpäin.

22

226

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • aivan.upea
    • Eteneekuinjuna

      Hyvä kun se aseman rakentaminenkin etenee. Saivat pitkän nenän ne, jotka vouhottivat, että Hennaan ei rakenneta asemaa eikä yhtään mitään.

    • Että_näin.se.menee

      Kyllähän sinne asema ja silta tehdään sekä se bulevardi, mutta entäpä sen jälkeen? Silloin tarvitaan YKSITYISTÄ rahaa jota tuollaiseen riskihankkeeseen kukaan ei tule sijoittamaan.

      • näin.se.vaan.on

        Höpö pöpö kyllä sinne rakennetaan aina Hesalaisia myöten kiinnostusta. Nyt jo kuuluu hyviä uuttisia sieltä.


    • kimpankiva

      Henna on parasta mitä Orimattilalaisille voi tapahtua. Artjärven entinen kunta pomokin on pannut tuuleemaan. Sinne on tulossa uusia juttuja ja teknoa.

    • oikeavalintaon

      Parin kolmen vuoden päästä Orimattilan tulo vero prosentti tippuu Kauniaisten tasolle kun Henna alkaa tuottaa kulta munia. Kiitos Kokoomuslaisille.

    • Ränttylä

      Kyllä Henna onnistuu siinä kuin joku muukin suuruudenhullu hanke. Itse nään Hennan sen apukunnanjohtaja Kuparisen hankkeena. Mies kun pääsi Artjärven metsästä ihmistenilmoille alkoi tapahtua. Ajatelkaapa jos Kuparisen olisi keksinyt vielä jotakin hullumpaa! Nyt se sentään hässätään ainoastaan muutamia miljoonia euroja, toki tässä puuhassa on auttamassa Lahden seudun aivokeskus Ladekin politrukkiarmaada Aliluukkaan johdolla. Alaluukas kun ei ole onneksi Kuparisen kaltaisesti kovin touhukas, vaan matkoilla viihtyvää tyyppiä. Jos halutaan pelastaa kaikki pelastettavissa oleva , niin annetaan mainituille henkilöille mahdollisuus matkustaa ulkomaille verovaroilla. Eipä ole vaaraa, että tulisi valmista edes teoriassakaan. Matkojen välipäivät kuluisi sitten hienoja matkalaskulla tehdessä ja sähköistä kalenteria selvittäessä.

      Aika hoitaa tämänkin asian. Kuparista odottaa mehevä eläke tenniskentän laidalla ja Alikuukkaan "suojatyöpaikka" Ladek on jo mitä todennäköisemmin laskukiidossa. Noh. Kyllähän kaupunkiseudulla jostakin löydetään jokin uusi piilopaikka, kuten löytyi demarien Hartmanille, kun LSKT laitettiin loppukiitoon. Mutta asiaan. Hennaan muuttaa ekana ihan esimerkin takia Kupainen ja Aliluukas. Tämä osoittaisi asiaankuuluvaa sitoutumista ennennäkemättömään hankkeeseen, kun muuttaa ensi aallossa Orimattilan Impivaaraan.

      Lopuksi. Ajatelkaapa Orimattilan veronmaksajat, Kuparinen olisi saattanut keksijä jotakin vielä paljon hullumpaa ja kalliimpaa. Nyt sentään jää muistoksi kylmä rautatieasema suuruuden hullusta hankkeesta.

      Niin. Mihinpä on hävinnyt se arkkitehti, joka oli luomassa Hennaa?

      • pekkakopöö

        Turha olla kateellinen muille jos itsellä ei ole asiat kunnossa. Selvästi huomaa Orimattilalaisen perus kateuden muita kohtaan. Kuparinen on hoitanut leivinskänsä paremmin kuin yllä oleva satuilija.


      • toisarvoisia

        Täysin samaa mieltä. Henna on ollut hyvä hanke. Se vielä huomataan tulevaisuudessa. Jotkut kun ei saa unta, niin turhautuneina tänne kirjoittelevat höpö höpö juttujaan.


      • Anonyymi

        Ei Henna Kuparisen idea ollut. Aivan toinen mies oli kyseessä, lähti lätkimään ajat sitten ja niin häpes ideoitaan, että olinpaikka on tuntematon. Hennan vetäjät on häipyneet muutkin hissukseen, kun ovat ymmärtäneet idean olleen pähkähullu. No muutakin hullua täällä on tehty, eräs pomomies tiputteli rehupaaleja hidasteeksi tielle. Aikanaan ne korjattiin pois, Hennakin haudataan pian, kunnallisveron korotus ei riitä, eikä velkaa persauksille anneta.


    • Kuupru

      Hevoskylä nousuun!

    • terkkujaa

      Nykyinen Orimattilan Valtuusto jää historiaan lukuun ottamatta paria hankoittelijaa. Tulevina vuosina Kaupunkilaiset vielä kiittävät valtuutettuja kun Henna nostaa Orimattilalaiset Suomen parhaitten kuntien joukkoon.

    • Anonyymi

      Kyllä nämä on alusta asti ollut niin huvittavia kirjoituksia, että huh huh. Nyt eletään vuotta 2021 ja Henna aivan samassa tilanteessa paitsi sinne ei ole saatu edes rakennettua siitä kuuluisaa kerrostaloa vaikka niin monet kerrat sitä on hehkutettu. Järki käteen nyt kuka sinne oikeasti haluaa lähteä rahaa enää laittamaan = EI KUKAAN

    • Anonyymi

      Kuntavaalit tulee ja se on loppu Hennaan suuntautuvalle verorahojen haaskuulle.

    • Anonyymi

      Kyllä mie näkisin että Henna olis vielä hyvinkin hyvä asuin paikka. Aikanaan sodan jälkeen Veikko Vennamo asutti Karjalaisia ympäri Suomea eri kyliin joihin syntyi voimakas yhteisö- Nyt vaan Pieskin ja kumppanien tulisi saaha rauhassa rakentaa Hennaa mutta se on vaikiaa kun aina joka laittaa hanttiin. Aikanaan kun Hennaa alettiin tekemään niin kaikki puolueet olivat yksi mielisiä sen rakentamisesta. Nyt ollaan sitä vastaan. Ihme touhuilua kerrankin järkevää hamketta vastaan. Missä on Orimattilalaisten isänmaallisuus.

      • Anonyymi

        Mitä tekemistä isänmaallisuudella ja hennalla on keskenään?
        Meillä oli takavuosina Soldiers of Odinien sivuosasto joka oli isänmaallinen ja suojasi alkuperäisiä ja piti muukalaiset kurissa.


    • Anonyymi

      Henna on Orimattilan helmi ja nyt vaan nopeasti sinne koulu ja päiväkoti sekä muutama kerrostalo. Huikea tulevaisuus visio.

    • Anonyymi

      Unohdit taas ne tärkeimmät eli muonituspalvelut! Vaikka sinne tehtäisiin 2 päiväkotia ja 3 koulua niin edelleen sieltä puuttuu se minkä vuoksi ihmisten olisi edes mahdollista muuttaa noin metsään.

      • Anonyymi

        Soppatykki vaan aseman kulmalle ja siitä hyvää hernerokkaa nälkäsille. Kyllä kunta sen sponssaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Soppatykki vaan aseman kulmalle ja siitä hyvää hernerokkaa nälkäsille. Kyllä kunta sen sponssaa

        Tuossa on järkiä jos vaan joku hirvi porukka alkas keittämään hernerokkaa Hennassa. Onko Orimattilassa jollain soppatykkiä jos kysellään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Soppatykki vaan aseman kulmalle ja siitä hyvää hernerokkaa nälkäsille. Kyllä kunta sen sponssaa

        Minkä ihmeen aseman? Siellä on junapysäkki eikä mitään muuta!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuossa on järkiä jos vaan joku hirvi porukka alkas keittämään hernerokkaa Hennassa. Onko Orimattilassa jollain soppatykkiä jos kysellään.

        Tullee parasta herne keittoa kun laittaa joukkoon Merosen lihaa. Sitä kelpaa myydä junaakin odottavilla ja matkelle Helsinkkiin. Varmaan hyvin tekee kauppaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      47
      4463
    2. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      94
      4454
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      612
      4066
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      2997
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      79
      2611
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      129
      2163
    7. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      342
      2115
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      204
      2079
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      29
      1705
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1462
    Aihe