Parhaat pelaajapalkkiot 2017

IsoDee

On vielä enskauden seura valitsematta. Tryoutteja juostu ja upauksia kuunneltu. Tähän ketjuun voisi kootusti listata eri seurojen tarjoamia etuja ja palkkioita pelaajille. Mitä laitetaan peliin jos halutaan useampana vuonna nuorisomaajoukkueissa pelannut pelaaja omaan rosteriin?

14

756

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nettona

      Joillain seuroista noi kausimaksut on kerrottu netissä. Esimerkiksi Wolvoilla jäsenmaksu on 50 mutta kun kausimaksu on 700 on pelaajalla mahdollisuus netota kaudesta 650,-

      • PunanenStadi

        Mitä paikkaa suuri nuorten maajoukkuetähti pelaa? Kannattaa varmaa kattoa läheltä seura missä on tarvetta oman pelipaikan pelaajille jotta saat kokemusta miesten vauhdissa on aika eri touhua ku junioreissa..


    • 12liigakausi

      Itte vetäny aina jollain 2000-6000 kk. Parhaimmillaan bonareineen ja signinbonuksine tullu hiukka yli 25 kiloo kesässä.

    • selvääsäästöä

      Kuulopuheiden mukaan jos on MJ tai Vaahtera matseja kertynyt, niin Wolvoissa pelaaminen kustantaa sen 50 egee kaudessa. Tarkista asia kuitenkin..

    • naamanen2

      Kyllä,,,Wollvoissa maksetaan parhaiten,,,,,

    • Entisen_pelaajan_isä

      Tahtoisin kommentoida näin etäältä keskustelua, joka on syntynyt täällä. Pelaajapalkkioiden perässä juoksevilla on kuulemma oma nimensäkin, paitsi tietenkin tilanteessa, jossa pelaaja siirtyy samaan joukkueeseen kuin, missä itse pelaa.
      Minua ei kuitenkaan kiinnosta täällä käyty keskustelu. Minulla on tärkeämpiäkin ajatuksia, joista te nuoremmat pelaajat voitte ottaa oppia.

      Minun poikani pelasi amerikkalaista jalkapalloa. Hän oli kykyihinsä nähden hyvä, jopa majutasoa, vähintään junnumajussa hänet olisi nähty edustamassa isänmaata, mutta kuten aina hyvillä asioilla on tapana tapahtua: poikani kuoli traagisesti onnettomuudessa, josta itse sain syyttäjältä syyttäjättämispäätöksen. Tapahtuma suljettu.

      Olin vuosikaudet surullinen poikani kuolemasta, vuosikaudet. Ette ikinä arvaa, miten pahaa teki käydä seuraamassa poikani juniorijoukkueen otteluita. Ensimmäisinä vuosina poikani pelikavereiden vanhemmilta sain sympatiaa. En olisi halunnut sympatiaa, en ole mikään koira, olen nyttemmin kuolleen pojan isä.

      Vuodet vierivät ja silti kävin katsomassa junioreiden otteluita. Kypärien alta ei näe naamoja ja he tosiaankin tulevat aina olemaan alle 19-vuotiaita. Olin kovin ilahtunut huomatessani eräänä vuonna poikani pelinumeron kirmaavan jälleen kentällä. Hän juoksi kuin poikani, pystyin kuvittelemaan hänet pojakseni. Minua ei edes haitannut se, ettei seura jäädyttänytkään poikani pelinumeroa, vaikka sitä silloinen päävalmentaja silmät punaisina ja muurautuneena minulle lupasi, mutta tuleehan sitä paljon luvattua päihteiden vaikutuksen alaisena. Olemmehan kaikki olleet seuraamassa anniskeluravintolassa Super Bowlia.
      Mutta hän juoksi ja taklaili ja välillä tuli taklatuksi kuin poikani. Tiesin tietenkin totuuden, mutta pystyin sumentamaan järjenjuoksuani lirpakkaalla, jonka tietenkin tein. Olin jälleen poikani kanssa. Hän oli poikani. Minä olin pojan isä, enkä mikään entisen pelaajan isä, joka on tarrautunut poikani entiseen pelikaveriin, ehkä lievästi oudolla tavalla. (tarjoan hänelle tabletteja ja väkijuomia seurustelua vastaan)

      Mutta poikani on jälleen hengissä. Olen kaksi kertaa viikossa mennyt kuplahalliin seuraamaan joukkueen harjoituksia, koska haluan nähdä poikani. Tuskin siinä mitään pahaa on? Ette kuitenkaan voi ymmärtää tuskaani.

      Ja ymmärrän tietenkin itsekin, etten voi loppuelämääni poikani entisen pelikaverin kanssa viettää. Alkaahan hän itsekin olemaan jo aikamoinen kehäraakki.

    • sinkkumies77

      Hyvä entisen pelaajan isä,

      ilahduin valtavasti luettuani nyt kirjoituksenne palstalle. Myös yllätyin sangen iloisesti viestistänne, sillä lähiaikoina kuulin täällä palstalla huhuja joista olisi voinut tulkita teidän taannoisen päihtyneen illanviettonne johtaneen henkenne menetykseen. Olen valtavan onnellinen että vaikutatte edelleen eloisalta ja virkeältä, sillä minulla olisi kertoa jotain mitä olen pitänyt pitkään sisälläni. Nimittäin...

      Hyvä entisen pelaajan isä, rohkenen vihdoinkin tunnustaa suoraan täällä palstalla, että olisin hyvin kiinnostunut tapaamaan teidät kasvotusten. Minä allekirjoittanut, olen aivan normaali kantasuomalainen mies ja harrastanut amerikkalaisen jalkapallon ohella esimerkiksi myös muun muassa lukuisia päihteitä. Meitä kahta yhdistää myös tuo harrastus jonka mainitsitte itse. Minäkin nimittäin pidän nuorten jenkkifutareiden katselemisesta sivurajalla.

      Siksi toivoisin että voisimme tutustua paremmin. Olen aikaisemmin tällä palstalla lähinnä seurannut keskustelua, joskus harvoin vain kirjoittanut, ja silloin nimimerkillä sinkkumies77.

      Mitenkä on. Kuinka suhtaudut treffipyyntööni, vai haluatko pitää tämän itsesi kiihottamisen tavan (siis tuon harrastamasi alaikäisten jenkkifutareiden seuraamisen erektiosta nauttien) omana pikku salaisuutenasi. Vai haluaisitko tutustua kasvotusten ?


      Tapaamista toivoen,
      nimimerkki sinkkumies 77


      ps.Olen viime vuosina työskennellyt liiton kautta erotuomarina itä suomen alueella, jos sillä on tässä yhteydessä merkitystä.

    • Entisen_pelaajan_isä

      Parahin sinkkumies 77.
      Olen entisen pelaajan isä, ex-isä, emeritus isä, minua kutsutaan monilla nimillä, mutta siltikin olen ainoastaan ihminen. Järkytyin teidän viestistä. En kykene edelleenkään ymmärtämään, mistä kellarista teidän kaltaisia sikiää. Te kuvotatte minua. Viestinne luettuani tuntui kuin minä olisin menettänyt jotain lopullisesti. Vihjailunne motiiveistani seurata junioreiden jefua ovat sairaita. Te olette sairas.

      Loukkaatte poikani muistoa olemassaolollanne ja vihjailuillani. Poikani kuoltua olen ollut yksin, aivan yksin, masentuneena ja yksin pääni sisällä. Te olette tahranneet poikani muistoni. Hän oli rakas poikani. Ainut syy miksi olin aikoinaan eheä.

      En tohdi tavata teitä. Tapaaminen nostaisi vain tunteet pintaan, enkä tiedä pystyisinkö kontrolloimaan itseäni. Myös vaatimattomat ja arkiset syyt estävät teidän tapaamista:

      Minulla ei ole omaa autoa, jolla saapua tapaamiseen.
      Minulla ei ole vaadittavaa varallisuutta hankkia matkalippua tapaamiseen.
      Minulla on ainoastaan yksi hyvä miesten edustusasu, joka kuitenkin haisee hieman savulta, joten en tohdi puketua asuun.
      Minulla on ollut jo monen vuoden ajan vakavia sielullisia häiriöitä, jotka hankaloittavat sosiaalista elämää.
      Minulla on vahva lääkitys, mikä estää minua lähtemästä pitkälle matkalle.
      Minulla käy sairaanhoitaja päivittäin kotona, joten minun pitää olla paljon kotona, eikä sairaanhoitajalla ole avainta asuntooni.

      Mutta olisin ilahtunut, jos te voisitte saapua luokseni. Olen pitkään kaivannut vertaistukea. Valitettavasti minulla ei ole hirveästi ystäviä, minulla oli ennen poikani, mutta hänkin jätti minut.
      Tykkään tehdä TOP-10 listoja vapaa-ajallani ja katsoa Youtubesta videoita.

      Amerikkalaisin terveisin,
      EPI

    • Entisen_pelaajan_isä

      Ps. Suunnittelen Ruotsiin muuttoa.

    • Sykologi

      Silloin on tilanne oikeasti surullinen kun käy dialogia itsensä kanssa Suomi.24-sivulla. Jos lähipiirisi ei osaa ohjata sinua hoitoon voisit harkita sitä itsenäisesti

    • alkoon

      Nyt korkki kiinni jo

    • IsoDee

      Seura valittu, sopimus solmittu ja treenit aloitettu. Kiitos niille muutamalle, jotka vastasivat asiallisesti.

      • richeisen

        Ei se kiinnosta ketään. Kaikkia kiinnostaa, että tapasivatko Entisen_pelaajan_isä sekä sinkkumies77? Teimme tästä tapahtumasta joka toivottavasti tapahtuu NFLSuomi.com sivuston suomalaisille jossa voi spekuloida kyseistä tapahtumaa.

        Ps. Kyseinen sivusto on erittäin mobiiliystävällinen jos sillä on tässä yhteydessä merkitystä.


    • sinkkumies77

      ei me tavattu, EIKÄ MITÄÄN TAPAHTUNU

      ps. entisen pelaajan isä, et varmasti kerro yhtään mitään

      sinkkumies77

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5178
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3377
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1512
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      184
      1353
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1046
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      958
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      877
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      768
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      63
      728
    Aihe