Tori.fi ongelmista

mitenmuilla

Muuten hyvä mesta, mutta kuka tahansa voi laittaa myynti ilmoitusten yhteydenottoviestiin tahallaan toisen tietoja ( email ja puh ).

tällaisia kokemuksia on ainakin minulla.
ainoa mikä todistaa feikiksi on IP numero, mutta pystyykö tori.fi selvittämään sen
ja voiko siitä tehdä rikosilmoituksen?

Joku voi käyttää sinun email ja puh numeroasi, haukkua ja vittuilla toisten
myynti ilmoituksiin ja perästä tietysti sitten kuuluu sinulle, joka olet syytön,
koska tottakai jokainen olettaa niin, kun sinun tietosi sen viestin mukana menee
niille.


Kuitenkin tori.fi on hyvä myynti ja ostomesta toisinkuin huutonet joka täyttyy
ebay trokareista.

7

256

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JuuriPetetty

      Jos joku on ostanut sokkona jotain sinulta, olet ilmeisesti antanut heille pankkitilisi numeron ja tilin nimen. Sitä kautta voi rikollisen saada kiinni.

      • Samoin_huijattu

        Nimellä ei ole merkitystä, pankkitilin nrolla on. Sillä selviää tilin oikea omistaja.


    • hjhkhjljkh

      Kun ostaa joltain tori.fi:stä, kannattaa laittaa 'myyjän muut tavarat' -lista suosikkeihinsa. Koska muuten ei jää mahdollisuutta ottaa yhteyttä tai ilmiantaa torille palvelun väärinkäyttäjä. Kun myyjä poistaa myynti-ilmoituksen, voit ottaa häneen yhteyttä noiden mahdollisten muiden myytävien tuotteiden sivujen kautta, ja tosiaan ilmoittaa hänestä torin ylläpidolle. Tekee kyllä mieleni ilmoittaa valheellisen myyjän nimi, pankkitilin numero, puhelinnumero, osoite ja sähköpostiosoite - olkoot ne sitten oikeita tai vääriä. Miksi myydä jotain halpistoppatakkia untuvatakkina, kun etiketissä selvästi sanotaan: polyestervanu. Onko se sen arvoista? Joutuu vain itse maksamaan postituksen molempiin suuntiin ja saa ryysynsä takaisin, tai sitten suuttunut petetty ostaja laittaa hänen yhteystietonsa nettiin, josta ne toivottavasti löytyvät seuraavalle petkutettavalle, ennen kuin hän ehtii maksaa.

      Kerran ostin ihanan näköiset sarkahousut isolle miehelle. Ne oli kotitekoisen näköiset; saumanvaroja ei ollut prässätty vaiheissaan. Mutta muuten ne tuntuivat passeleilta. Kun sitten saa ne kotiin ja huomaa, että ne olivat ilmeisesti joku näyteikkunaan ommeltu ei käytettäväksi tarkoitettu versio, jossa saumanvarat olivat 2-5 mm, on se melkoinen pettymys. Tuollaiset pikku petkutukset pilaavat torin maineen. Torin olisi hyvä järjestää jonkinlainen palautesysteemi myyjille, jotta epärehelliset karsiutuisivat pois.

      • helppoa_kuin_mikä

        Jos sä otat myyjään yhteyttä sen viestiosion kautta, lähetä samalla kopio itsellesi viestistä. Viestissä näkyy kohde, jota viesti koskee. Ja sulla on mustaa valkoisella ja voit ottaa yhteyttä ylläpitoon.


    • viitenimi

      Pieni asia, mutta ärsyttävä: Pankkiohjelma usein vaatii 'viitteen' maksuille, vaikka sitä ei rahan saaja tarvitse, koska maksajan nimi näkyy maksusta. Vaikka pyydät ostajaa käyttämään viitteenä jotain antamaasi numerosarjaa tai vaikka sukunimeään, monet tunkevat viitteeksi kaikenlaista yksityiskohtaista tietoja esineistä, joita ovat ostamassa. Eihän se kylän pankkineitille kuulu, mitä vanhoja taloustavaroitani olen joutunut myymään. Joskus tekisi mieleni palauttaa maksu ja perua kauppa, jos toinen on oikein yltiöavonainen. Ehkä eri asia ison kaupungin pankeissa, mutta tällä kylällä on vain muutama sata asukasta ja yksi pankki.

      Niin, kai ostajat tekevät sen pelossa, että eivät saakaan tuotetta, tai se onkin jotain erilaista. Ehkä heidän pitäisi kauhussaan kuvailla ostoksiaan vielä tarkemmin!

      • FiiiigF

        Laita ohje, ettei kuvailla ostoksia, vaan pelkkä viitenurmero. Sitten soittoyhteys tai sähköposti. Ylensä keskinäinen vertaisetäkauppa on stressaavaa ja kaiken aikaa pelätää huijausta. Täällä on moni kertonut ostaneensa 3 kertaa lyhyessä ajassa ja aina tuli huijatuksi. Lopetin kaupat, kun alkoi tuntua epämääräiseltä. Nämä ketjut tekevät sen, ettei kukaan enää luota.


    • Maksu-on-ongelma

      Toisten nimillä ihmiset valittavat. On väärin, että Tori.fi ei laita saitilleen samanlaista pankkikortti- tai verkkomaksupalvelua kuin kaikilla nettikaupolla on. Amazon marketplace on yksittäisten myyjien tarjontasivu, ostettaessa, maksu menee ensin yhteismaksuun, joka pidättää summaa niin kauan, että ostaja vahvistaa jollain tapaa kaupan.

      Suomessa oli FB:ssä käytetty Suomen maksuturvan maksupalvelu, sitä voi tori.fi kysyä. Tori joutuu palkkaamaan taloustoimiston henkilökunnan, mutta näin vain palvelu parantuu. Pelkkä it-jakelu ei tee kunnon kauppapaikkaa. Huutonet-kiskoo kertaantuvilla maksuilla.

      Vähän samaa vikaa kuin työpaikkasivustoilla, liikaa tai liian vähän julkisuutta, oikopolulla esim. kaikki nimet, kaupungit yms. ulkkishuijareiden luettavana.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      19
      1831
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1358
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1240
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      10
      1164
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1115
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      13
      1068
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1057
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1023
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1019
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1012
    Aihe